Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
-
makispaspartou
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Ο Νεμανια Γιοβιτς ΠΑΟΚ τσακι δεν είναι;;; Νομίζω χωραει κι αυτός … Εκτός κι αν έχει βαλθεί ο Γιώργης να μας τρελάνει και θέλει και Μουλεκα… Ειδομεν..
Όλο το καλοκαίρι πέφτανε οι παπάδες βροχή και τελικά μας προέκυψε δεσπότης
- Patricio_4
Ο Γιώργης έπαθε dpg
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακαδημίες, βαλκάνια, αφρική....ΧΥΝΣουριναμέζος έγραψε:Ότι καλύτεροmaceio έγραψε:Μικτή Βαλκανίων με ολίγον Αφρικής γίναμε![]()
![]()
![]()
Μηπως να βλεπαμε και κανα δεξι μπακ αφου ξεμπερδεψουμε με την Ευρωπαικη λιστα. Με την ησυχια μας.
Η αλήθεια είναι ότι με το φετινό (φαινομενικά) ονειρικό ρόστερ έχει δημιουργηθεί ένα κενό εκεί στα δεξιά της άμυνας…
- keep_paokizein
Εμεις μαζι για μια ζωη...Sera4 έγραψε:Αγαπήστε την ομάδα όπως την αγαπάει ο πρόεδρος της. Και στηρίξτε την επιτέλους, όπως τη στηρίζει αυτός όλα αυτά τα χρόνια.
Ενα μεγάλο μάθημα το φετινό, μαύρισε η ψυχή μας με αυτά που διαβάζαμε. Ας είναι οδηγός τουλάχιστον για μελλοντικές συμπεριφορές.
Αγαπήστε τον ΠΑΟΚ, γεμίστε την Τούμπα, σταθείτε δίπλα στον άνθρωπο που έμεινε μόνος του να παλεύει απέναντι σε όλο το σύστημα.
-
Leonardo10
Έρχεται έτοιμος και φορμαρισμένος ο παιχταράς, θα βγουν πολλά γούστα φετος αν πιάσει και ο σαματα που εγω πιστευω θα πιάσει και για 1ο ματς με Χάιντουκ ήταν πολύ θετικός. ΤΟΝ ΟΦΗ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ
Πάντως ο Τζορμπατζόγλου σε ερώτηση αν περιμένουμε κι αλλον παίκτη στα εξτρεμ, είπε 100%.
Δηλαδή ο γαυρος δεν εδωσε 3-4 μυρια και προλόγιαζε οτι θα τον κλείσει δηθεν με 6 ?
ούτε ένα σινεμά σαν άνθρωποι δεν μπορούμε να πάμε.
ΠΑΟΚ θεέ γ#@€ η ΠΑΕ

Φερτε τώρα και τον...

ΠΑΟΚ θεέ γ#@€ η ΠΑΕ

Φερτε τώρα και τον...

- Σουριναμέζος
Δεξιά μπορούν να παίξουν 4 παίκτες: Σάστρε, Λύρατζης, Κεντζιόρα, Βιεϊρινια. Δύσκολο (και μάλλον ασόβαρο) να πάρουμε κι άλλον παίκτη για αυτή την θέση όσο και αν θα θέλαμε μια ποιοτικότερη βασική επιλογή.icue έγραψε:Μηπως να βλεπαμε και κανα δεξι μπακ αφου ξεμπερδεψουμε με την Ευρωπαικη λιστα. Με την ησυχια μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουριναμέζος την Σάβ 02 Σεπ 2023, 23:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν ξέρω αν σας είπα;
Αν σας είπα, σας ξαναλέω.
ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΣΥΝΝΕΦΟ.
Αν σας είπα, σας ξαναλέω.
ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΣΥΝΝΕΦΟ.
- loukas karadimos
Τρομερά ρίσκα η ομάδα φέτος, τρομερή και η χαρά που της βγαίνουν έστω και στο 95
Εγώ αυτή τη παιχταρα θέλω να την δω στα ασπρόμαυρα για να το πιστέψω
Καλώς να έρθει και αυτός και ένας ακόμα να γουστάρουμε
Εγώ αυτή τη παιχταρα θέλω να την δω στα ασπρόμαυρα για να το πιστέψω
Καλώς να έρθει και αυτός και ένας ακόμα να γουστάρουμε
όποιος έβαλε την λευκή πετσέτα του Ιβαν μαζί με τα χρωματιστά..θέλει συγχαρητήρια πάντως.