Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
δεν τον ξέρω τον παίχτη και βλέπω μεγάλα πανηγύρια εδώ μέσα
είναι όντως τόσο καλός αυτός?
είναι όντως τόσο καλός αυτός?
-
- Mr Ξερόλας 2019
Dimg4a έγραψε:ω ρε κλαψαααααααaivas19 έγραψε:Πωπωπωπω αλλη ταπα αυτη. Οχι μονο τον κλεψανε απο τις γαβριελες, ηρθε και σε μιση τιμη [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]Dimg4a έγραψε:"Ότι εμείς δίναμε 6 και αυτοί προτίμησαν τα 3 δηλαδή;;;
Γελάνε και οι πέτρες"
"Mολις με 3 μυρια στον Παοκ. Ευγε"
γαυρομανια ααχχχαχαχαχαχα
ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΕΤΟΣ
Τον έχω παίξει πρωταθλητή με 5,5 ποσοστό.
Ανέβηκε στο 11,00.
Πάω να προλάβω να το παίξω με 11,00,γιατί από αύριο θα πέσει στο 5,00.
Eιχατε πει από εβδομάδες ότι θα ψειρίσουμε παίκτη από το γαύρο!!!!!
Γραψτε πότε.
υ.γ.
Τιμώμενη χώρα στη φετινή ΔΕΘ η Βουλγαρία. Έπρεπε να το χαμε καταλάβει
Γραψτε πότε.
υ.γ.
Τιμώμενη χώρα στη φετινή ΔΕΘ η Βουλγαρία. Έπρεπε να το χαμε καταλάβει
Τώρα, ας έρθει και ο Λημνιός., Δεν πειράζει. Θα τον έχουμε και για δεξί μπακ.markos4 έγραψε:Πρέπει να είμαι ο μοναδικός που να θέλω να έρθει και ο Λημνιός.
Τρελάθηκα με τον Ντεσπόντοφ!!!

Πρέπει να έχει λιποθυμίσει, κιχ δεν έχει βγάλειrenegade έγραψε:Φήμες λένε ότι ο τζόσουα ήδη έχει στείλει γλυκά και λουλούδια στον Χακσα

Μακάρι να έρθει η εξτρεμαρα της εθνικής Βουλγαρίας! Επιπλέον θα ήθελα τον 22χρονο δεξί εξτρεμ Tanguy Coulibaly, που είναι ελεύθερος, αν όχι τον Λημνιό. Γενικά είμαι υπέρ του να έχουμε αρκετούς Έλληνες παίκτες.
Τρομερή κίνηση ο Ντεσπόντοφ. Καλά χαρακτηριστικά, καλή ηλικία, συνηθισμένος στην πίεση και μπορεί να μείνει για χρόνια στην ομάδα αν πιάσει. Εγώ είμαι οκ αν δεν πάρουμε άλλον, αν θεωρούν ότι ο Βρακάς μπορεί να πάρει καμιά 10αριά παιχνίδια.
Ανανέωση Ζίφκοβιτς άμεσα.
Ανανέωση Ζίφκοβιτς άμεσα.
theo-drama έγραψε:ω ρε κλαψαααααααDimg4a έγραψε:Πωπωπωπω αλλη ταπα αυτη. Οχι μονο τον κλεψανε απο τις γαβριελες, ηρθε και σε μιση τιμη [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]Dimg4a έγραψε:"Ότι εμείς δίναμε 6 και αυτοί προτίμησαν τα 3 δηλαδή;;;
Γελάνε και οι πέτρες"
"Mολις με 3 μυρια στον Παοκ. Ευγε"
γαυρομανια ααχχχαχαχαχαχα
ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΕΤΟΣ
Τον έχω παίξει πρωταθλητή με 5,5 ποσοστό.
Ανέβηκε στο 11,00.
Πάω να προλάβω να το παίξω με 11,00,γιατί από αύριο θα πέσει στο 5,00.[/quote]
Εφυγα κι εγω
Εχουμε αλλαξει συστημα και πλεον απο εκει που παιρναμε παικτες που μας ειχαν βαλει γκολ, παιρνουμε παικτες που εχουν βαλει γκολ στον γαυρο; 

Η φάση φέτος φώναζε ότι πάει αλλιώς. Η ΟΜΑΔΑ φέτος ΦΩΝΑΖΕΙ ΗΔΗ οτι το πραγμα παει αλλιως...
Μόνο εδώ μέσα περνάμε την ομάδα ΜΑΣ , τον άνθρωπο ΜΑΣ τον Ιβάν πριονοκορδελα...να το κοιτάξουμε λίγο αυτό.
Μη φοβάστε να το πειτε παιδιά...πρόσφατα άλλωστε το έχουμε ξανακάνει
Λαου λαου ;; παιχνίδι με παιχνιδι;;χαμηλά τη μπαλα;;;
Πέστε το όπως θέτε αλλά η ουσία είναι μια.Αυτη η ομάδα...ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ .
Μόνο εδώ μέσα περνάμε την ομάδα ΜΑΣ , τον άνθρωπο ΜΑΣ τον Ιβάν πριονοκορδελα...να το κοιτάξουμε λίγο αυτό.
Μη φοβάστε να το πειτε παιδιά...πρόσφατα άλλωστε το έχουμε ξανακάνει
Λαου λαου ;; παιχνίδι με παιχνιδι;;χαμηλά τη μπαλα;;;
Πέστε το όπως θέτε αλλά η ουσία είναι μια.Αυτη η ομάδα...ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ .
-
-
Εγώ είμαι πλεονέκτης που θέλω να έρθει το παιδάκι από την Μπεσίκτας. Δεν νομίζω ότι κλείσαμε μέχρι 14 Σεπτέμβρη θα σας γλεντάει ο Γιώργης.
Έλληνες βγάζει η παραγωγή ,έβλεπα τον Χατζησταύρο κάνα 10 λεπτό και τρελάθηκα . Βρακας και πάλι Βράκας θα τους χαζεψει αύριο στην Κρήτη.
Έλληνες βγάζει η παραγωγή ,έβλεπα τον Χατζησταύρο κάνα 10 λεπτό και τρελάθηκα . Βρακας και πάλι Βράκας θα τους χαζεψει αύριο στην Κρήτη.