Με άμεσες και άκρως αποφασιστικές κινήσεις, ο ΠΑΟΚ προχωράει σε μία πολύ μεγάλη μεταγραφή! Σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24, τη στιγμή που ο Κίριλ Ντεσπόντοφ ήταν έτοιμος να υπογράψει στον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ τον φέρνει στην Τούμπα, έχοντας έρθει σε απόλυτη συμφωνία τόσο με την Λουντογκόρετς τόσο με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή!
Πιο συγκεκριμένα, οι «ασπρόμαυροι» θα δώσουν 3 εκ. ευρώ στους μόνιμους Πρωταθλητές Βουλγαρίας και ένα συμβόλαιο στον 26χρονο μεσοεπιθετικό που θα ξεπερνάει το 1,3 εκ. ευρώ τον χρόνο, με το «πακέτο» που διαθέτει ο Ντεσπόντοφ να είναι αυτό ακριβώς που έψαχναν ΠΑΟΚ και Ραζβάν Λουτσέσκου για να δυναμώσουν την μεσοεπιθετική γραμμή! Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει φορέσει 39 φορές τη φανέλα της Εθνικής Βουλγαρίας (10 γκολ, 7 ασίστ) και συνολικά έχει «γράψει» 128 συμμετοχές, 39 γκολ και 55 ασίστ με τη φανέλα της Λουντογκόρετς, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα σε Λίτεξ Λόβετς (49 συμμετοχές, 6 γκολ, 1 ασίστ), ΤΣΣΚΑ Σόφιας (80 συμμετοχές, 25 γκολ, 26 ασίστ) , Κάλιαρι (5 συμμετοχές) και Στουρμ Γκρατς (21 συμμετοχές, 9 γκολ, 8 ασίστ), στην καριέρα του έχει κερδίσει 3 Πρωταθλήματα Βουλγαρίας, 1 Κύπελλο, 3 Σούπερ Καπ, ενώ έχει αναδειχθεί 3 φορές καλύτερος ποδοσφαιριστής στη χώρα του (2018, 2021, 2022). Ο Ντεσπόντοφ, αγωνίζεται τόσο στη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης όσο και στην αριστερή, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στην κορυφή της επίθεσης! Μεταξύ άλλων, έχει παίξει 44 φορές σε αγώνα ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιό του με την Λουντογκόρετς ολοκληρωνόταν το επόμενο καλοκαίρι αλλά και το ότι ουκ ολίγες ήταν οι ομάδες που έδειξαν αυτό το καλοκαίρι ενδιαφέρον για την απόκτησή του!
paok24
Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
2 Σεπτεμβρίου 2023 - 17:20
Ολυμπιακός, μεταγραφές: Επιβεβαίωση από τη Λουντογκόρετς για τον Ντεσπότοφ! (vid)
https://www.gazzetta.gr/football/stoixi ... korets-gia
02-09-2023 23:02
Συμφωνία ΠΑΟΚ - Λουντογκόρετς, «χτύπημα» με Ντεσπόντοφ!
https://www.sdna.gr/podosfairo/1117563_ ... ntespontof
Έτσι και οριστικοποιηθεί θα μιλάμε για διπλή εκσπερμάτωση! Πρώτη λόγω του παίκτη που είναι μια χαρά και θεωρείται αναβάθμιση και δεύτερη για το ξεφτίλισμα στο σιχαμοσίχαμα της χώρας.
Ολυμπιακός, μεταγραφές: Επιβεβαίωση από τη Λουντογκόρετς για τον Ντεσπότοφ! (vid)
https://www.gazzetta.gr/football/stoixi ... korets-gia
02-09-2023 23:02
Συμφωνία ΠΑΟΚ - Λουντογκόρετς, «χτύπημα» με Ντεσπόντοφ!
https://www.sdna.gr/podosfairo/1117563_ ... ntespontof
Έτσι και οριστικοποιηθεί θα μιλάμε για διπλή εκσπερμάτωση! Πρώτη λόγω του παίκτη που είναι μια χαρά και θεωρείται αναβάθμιση και δεύτερη για το ξεφτίλισμα στο σιχαμοσίχαμα της χώρας.
- cristiano4
Γαμάτα χαρακτηριστικά,αν τον μπολιάσει στο σύνολο ο Λουτσεσκου θα τρίβουμε τα μάτια μας 

ΩΧ ΩΧ κλεινει και ο πρωην αηττητος νταμπλουχος διεθνης;GINOLA έγραψε:Τώρα αν ο δεύτερος είναι Έλληνας εγώ δεν χαλιέμαι.
Μέχρι και τον Λημνιο τον δέχομαι για τα ρεπό του ΖιλεGINOLA έγραψε:Τώρα αν ο δεύτερος είναι Έλληνας εγώ δεν χαλιέμαι.
Έλα μητσακο όλοι οι καλοί χωράνεGINOLA έγραψε:Τώρα αν ο δεύτερος είναι Έλληνας εγώ δεν χαλιέμαι.
-
Εγώ αν δεν τον δω να φοράει την φανέλα ,δεν θα πανηγυρίσω. Απλά θα πω ,πως φέτος κινούμαστε με πολύ υπομονή στα μεταγραφικά ,μπράβο στην ομάδα που έδωσε χρόνο στην διοίκηση να κινηθεί με ηρεμία . Η αισιοδοξία μου για φέτος έχει πιάσει ταβάνι...
Μα αφου τα βάζει τσέπη ο Ιβάν...τόσα πήρε φέτο..
Τεσπα.
Μπράβο για τα στεγανά βασικά και φυσικά ένας πολύ ποιοτικός παίχτης με ιδιαιτερότητες ΟΚ, αλλά αρχηγός στην Εθνική του, αν δεν κάνω λάθος.
Τεσπα.
Μπράβο για τα στεγανά βασικά και φυσικά ένας πολύ ποιοτικός παίχτης με ιδιαιτερότητες ΟΚ, αλλά αρχηγός στην Εθνική του, αν δεν κάνω λάθος.
Μια φορα ειπα εχω πλεον εμπιστοσυνη και ο τρελος εφερε Ντεσποντοφ