Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
PAOK - 1926-

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Δημοσίευση από PAOK - 1926- »

Napoli4 έγραψε:Μάγκες σόρρυ για το οφ-τοπικ... Κάτι ΠΑΟΚτσήδικοι λογαριασμοί στο twitter που βρίζουν συνέχεια τον Ιβάν, τι φάση είναι; Δεν μπαίνω πολύ εκεί, πιο παλιά θυμάμαι που παρακολουθούσα και ήταν ψιλοκομπλέ...

Τι σκάλωμα έχουν φάει;
Και καλα τρολαρουνε ..αλλα καποιοι ειναι το λιγοτερο υποπτοι..και η φαση ειναι οτι τον εναν τον ξερω,απο εδω μεσα ..ηταν και μελος εδω μεσα ..δεν θελω να αναφερω ττο ονομα του..απλα ντρεπομαι για λογαριασμο του..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Napoli4 έγραψε:Μάγκες σόρρυ για το οφ-τοπικ... Κάτι ΠΑΟΚτσήδικοι λογαριασμοί στο twitter που βρίζουν συνέχεια τον Ιβάν, τι φάση είναι; Δεν μπαίνω πολύ εκεί, πιο παλιά θυμάμαι που παρακολουθούσα και ήταν ψιλοκομπλέ...

Τι σκάλωμα έχουν φάει;
Σβήσε το ΠΑΟΚτσηδικοι ναπολι!

Πόσο καραγκιόζηδες-στημένοι είναι καποιοι

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

joshua έγραψε:
Patricio_4 έγραψε:Πως ταιριάζει το λογικό πόσο με τον Ντεσπότοφ ρε παιδιά. Το πρωί έλεγαν για 6, αλλά και 6 να μην είναι δεν θα είναι κάτω από 4. Τόσα δεν δίνει ο Σαββίδης, αν ήταν θα τα έδινε για Μαξίμοβιτς

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν η Χεταφε της ΛαΛιγκα ζηταει 4 για διεθνη Σερβο ,η Λουντογκορετς για Βουλγαρο λες να περιμενει τα ιδια?
Επίσης 2 έλεγαν για τον Χαξαμπανοβιτς που έχει αισχρά νούμερα και δεν τον ξέρει η μάνα του.

Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Το έχω σβήσει, τώρα παρακολουθώ χωρίς account, και είμαι στο τσακ να φτιάξω λογαριασμό να τους αρχίσω στα καντήλια.. Εντωμεταξύ ψάχνω μόνο ΠΑΟΚ και κάθε δεύτερο ποστ είναι δικό τους...
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

ουτε εγω παρακολουθω πολύ, αλλά παιζει πολυ εξυπνάδα και ειναι της μοδας το κραξιμο γενικα. μονο η παρτη τους και οι χειροκροτητές τους τους νοιάζει.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

aivas19 έγραψε:
Patricio_4 έγραψε:Πως ταιριάζει το λογικό πόσο με τον Ντεσπότοφ ρε παιδιά. Το πρωί έλεγαν για 6, αλλά και 6 να μην είναι δεν θα είναι κάτω από 4. Τόσα δεν δίνει ο Σαββίδης, αν ήταν θα τα έδινε για Μαξίμοβιτς

Ο Τζορμπα παντως σημερα ειπε οτι αποφασισαν να πανε σε 2 παικτες αν και δανεικους με κοστος ~3μ αντι να φερουν εναν παικτη με ~5μ κοστος που τελειωνει το συμβολαιο του χρονου.φανταζομαι επαιξε και αυτο ρολο στην υποθεση. Για Ντεσποντοφ ας δωσουν 2.5-3
και τον πιστεψες? ο τζορμπα ειπε σημερα οτι ο καστιγιεχο ειναι υποψηφιος ακομη για εμας.. :lol: :lol:
Athalos

Δημοσίευση από Athalos »

sourmenetes έγραψε:

Τι σκάλωμα έχουν φάει;

Δημοκρατης ο κυριος
professor v

Δημοσίευση από professor v »

Ας ελπισουμε να ερθουν τουλαχιστον 2 ποιοτικοι παιχτες που ειναι το απολυτο μινιμουμ για να ανταπεξελθουμε και να μην κλωτσησουμε ξανα τη καραδρα με το γαλα για αν δεν ερθουν, Ευρωπη χλωμο. Απο εκει και περα, ακομα μια μεταγραφη για Ελλαδα και παλι επιβεβλημενη. Ειναι στη κυριολεξια make or break, με τις σωστες προσθηκες πας για νταμπλ και πορεια Ευρωπη. Χωρις, 4ος και καταιδρωμενος, γκρινια και μιζερια.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Αυτό με τους λογαριασμούς στο πρώην πουλί, σχετικά πρόσφατα είχα αντιπαράθεση με έναν που προσπαθούσε να με πείσει πως θα ήταν καλύτερο για τον ΠΑΟΚ ο Ιβάν να πουλήσει... από ένα σημείο και μετά απλά δεν του απάντησα ξανά. Βέβαια καλό θα ήταν να ανοίξει σχετικό topic, αν δεν υπάρχει ήδη, σχετικά με ΠΑΟΚτσήδικους λογαριασμούς στα social
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pirate_salonica την Σάβ 02 Σεπ 2023, 20:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Athens έγραψε:
aivas19 έγραψε:

Ο Τζορμπα παντως σημερα ειπε οτι αποφασισαν να πανε σε 2 παικτες αν και δανεικους με κοστος ~3μ αντι να φερουν εναν παικτη με ~5μ κοστος που τελειωνει το συμβολαιο του χρονου.φανταζομαι επαιξε και αυτο ρολο στην υποθεση. Για Ντεσποντοφ ας δωσουν 2.5-3
και τον πιστεψες? ο τζορμπα ειπε σημερα οτι ο καστιγιεχο ειναι υποψηφιος ακομη για εμας.. :lol: :lol:
Δεν εχεις αδικο [FACE WITH TEARS OF JOY] απλα στην ουσια εγινε αυτο που ειπε
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Εδώ η Φόρτσα έβγαλε τον Χασκατέτοιο πρωτοσέλιδο ενώ ο παίκτης είχε υπογράψει αλλού ρε...
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Η Μπεσίκτας θέλει να αγοράσει στόπερ και ένα χαφ ,επειδή έχει 14 ξένους ,σαν επιλογή έχουν να δανείσουν τον Μουλεκα.Ας περιμένουμε.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Πάντως ο Στελάρας παίζει και δεξί εξτρέμ.

Δεν ξαναλέω τίποτα, κοιμάστε στην ΠΑΕ.
To κρατάω αυτό
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Sansone's agents in contact with Paok: details
gianlucadimarzio.com
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Σάβ 02 Σεπ 2023, 20:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Athalos έγραψε:
sourmenetes έγραψε:

Τι σκάλωμα έχουν φάει;

Δημοκρατης ο κυριος
Σε ποιον αναφέρεσαι;

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”