Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Αν τα επιχειρήματα σου είναι οτι ο Παλινια παίζει στην Φουλαμ κ όχι στην Γουλβς κ πως υπάρχουν περιπτώσεις ομαδων που πουλάνε χωρίς να αντικαταστησουν, το μεν πρώτο θα το αφήσω ασχολίαστο, για το άλλο θα πω ότι η επιθυμία του παίκτη είναι ικανή αλλά όχι πάντα αναγκαία (ή αναγκαστική) συνθήκη για την πραγματοποίηση μίας μεταγραφής όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα σε μας κ μάλιστα όλως τυχαίως κ απολύτως εκνευριστικά, παραμονές κρίσιμων ευρωπαϊκών ματς.
Χαζοί δεν είμαστε, εύκολοι είμαστε. Πιστεύω καταλαβαίνεις την διαφορά.
Χαζοί δεν είμαστε, εύκολοι είμαστε. Πιστεύω καταλαβαίνεις την διαφορά.
Δεν ειναι επιχειρημα, απλη διόρθωση, αλλά αν είναι να αρπάζεσαι ας παιξει στη Γουλβς, τι με νοιαζει εμενα.
Η ικανή συνθήκη λοιπόν τις περισσότερες φορές οδηγει στο αποτέλεσμα που θέλουν οι παίκτες και οι μανατζερ τους στις περισσότερες μεταγραφες (για αυτο ειναι ικανη).
Κι εμένα μου τη σπάει και φυσικα θα προτιμούσα άλλη διαχείρηση σε 1-2 περιπτώσεις, αλλά δε βλπεω κατι διαφορετικό στην ομάδα μας με αυτό που συμβαινει παντού. Ουτε πιο εύκολοι, ούτε πιο δύσκολοι είμαστε και κατα καιρούς πολλες ομάδες τραβάνε τα ίδια και χειροτερα με παικτες και μανατζερ.
εδιτ: σορυ για το οφφτοπικ, το κοβω εδω.
Η ικανή συνθήκη λοιπόν τις περισσότερες φορές οδηγει στο αποτέλεσμα που θέλουν οι παίκτες και οι μανατζερ τους στις περισσότερες μεταγραφες (για αυτο ειναι ικανη).
Κι εμένα μου τη σπάει και φυσικα θα προτιμούσα άλλη διαχείρηση σε 1-2 περιπτώσεις, αλλά δε βλπεω κατι διαφορετικό στην ομάδα μας με αυτό που συμβαινει παντού. Ουτε πιο εύκολοι, ούτε πιο δύσκολοι είμαστε και κατα καιρούς πολλες ομάδες τραβάνε τα ίδια και χειροτερα με παικτες και μανατζερ.
εδιτ: σορυ για το οφφτοπικ, το κοβω εδω.
Που ειδες τα ειρωνικα ποστ? το ενα ηταν χαβαλε ατακα απο ταινια για αυτο εβαλα το γελακι για να σπασει λιγο η ενταση εδω μεσα.astral έγραψε:Δηλαδή διάβασες τόσες σελίδες με 4-5 σεντόνια και είπες ας έρθω να κάνω 3 ειρωνικά ποστ συνεχόμενα για κάποιο λόγο.
Απαράδεκτος.
Κουφαλες, θα μπει μια νεα ταξη πραγματων
Αληθεια τωρα, μακαρι να ειχα χρονο να ασχοληθω γιατι το αγαπω το φορουμ και ειναι μερος της καθημερινοτητας μας εδω και 14 χρονια.

Αληθεια τωρα, μακαρι να ειχα χρονο να ασχοληθω γιατι το αγαπω το φορουμ και ειναι μερος της καθημερινοτητας μας εδω και 14 χρονια.
-
Να ανοίξω ένα τοπικ "Έκφραση προσωπικών κόμπλεξ"; Θα είναι το πιο δημοφιλές μετά τις μεταγραφέςrainmaker έγραψε:Έχετε πάρει χαμπάρι ότι εδώ μέσα είναι τοπικ συζήτησης προβλημάτων που αφορούν το φόρουμ και όχι πεδίο έκφρασης προσωπικών κόμπλεξ;
Κόφτε το επιτελους

Bump γιατι αγνοηθηκε μεσα στο χαμο.Baldur έγραψε:Δεν ξερω αν εχει αναφερθει, αλλα ειναι εφικτο να ανανεωθει η λιστα με τα quick links κατω απο την ενοτητα Αγωνιστικα στο Ποδοσφαιρο; Τα υπαρχοντα λινξ σε πετανε σε παλαιοτερη σεζον.
- sourmenetes
- Moderator
Κάθε χρόνο κάνουνε ένα "ουφφφ" όλοι μαζί για σενα...Dimg4a έγραψε:Κουφαλες, θα μπει μια νεα ταξη πραγματων![]()
Χάχαχαχα...
Εννοείται ότι είσαι παλιά καραβάνα!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να 'σαι καλά, το εκτιμώ!sn0ufel4 έγραψε:Το έστειλα εκεί που πρέπει
Ξερω οτι ειμαι περιεργος μερικες φορες αλλα το αγαπω το μαμημενο το φορουμsourmenetes έγραψε:Κάθε χρόνο κάνουνε ένα "ουφφφ" όλοι μαζί για σενα...Dimg4a έγραψε:Κουφαλες, θα μπει μια νεα ταξη πραγματων![]()
Χάχαχαχα...
Εννοείται ότι είσαι παλιά καραβάνα!

- sourmenetes
- Moderator
Σσωωραιος!