Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
- john4serres
- PAOKevolution
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Θα παω εγω να παιξω αριστερο εξτρεμ ετσι οπως παει.
Σε κάνα μηνα θα ειμαι έτοιμος
Σε κάνα μηνα θα ειμαι έτοιμος
πάντως χωρίς να έχουμε τεχνικό διευθυντή καταφέραμε να έχουμε 10 εκ θετικό ισοζύγιο με την καλύτερη μεταγραφική περίοδο όλων των εποχών
τον γαύρο ( με 6 δανεικούς και 3 ελεύθερους συν 3 αγορές ) μόλις 2,2 εκ θετικό και οι άλλοι δυο μπήκαν μέσα
χάρτινη μείον 9,3
βαζελος μείον 7 ισοζύγιο μεταγραφών
τον γαύρο ( με 6 δανεικούς και 3 ελεύθερους συν 3 αγορές ) μόλις 2,2 εκ θετικό και οι άλλοι δυο μπήκαν μέσα
χάρτινη μείον 9,3
βαζελος μείον 7 ισοζύγιο μεταγραφών
Αρνούμαι να πιστέψω ότι η ομάδα θα μείνει ξεκρεμαστη στα εξτρέμ, έχοντας ένα τόσο ποιοτικό ρόστερ... Δεν γίνεται να γίνει τέτοιο εγκληματικό λάθος... Υπομονή και θετική ενέργεια
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτος ακούστηκε στην αρχη μαζι με Μισιτζαν αλλα μετα εγκαταλειφθηκε η προσπαθεια.Metagrafakias έγραψε:Πλακα πλακα με 1 μυριο αγορα μπορεις να φέρεις τον Σιστο πιστευω…ακριβως αυτο που θελουμε ειναι!!
-
Jack_MeHoff
Πάντως αν γίνει αυτό, καλό θα ήταν να κλείσει το φόρουμ για μερικές ημέρεςJim_Chatz έγραψε:Αρνούμαι να πιστέψω ότι η ομάδα θα μείνει ξεκρεμαστη στα εξτρέμ, έχοντας ένα τόσο ποιοτικό ρόστερ... Δεν γίνεται να γίνει τέτοιο εγκληματικό λάθος... Υπομονή και θετική ενέργεια
-
ron-swanson
Για να κανω λιγο τον συνηγορο της ΠΑΕ, την μεταγραφη την ειχαμε ετοιμη, αλλα χαλασε γιατι ο Χαξαμπανοβιτς πηγε στην Στοουκ. Δεν ειναι οτι ξεκινησαμε να ψαχνουμε χθες.
Τον Ντεσποτοφ τον ειχα δει πριν μερικες βδομαδες στο Λουντογκορετς-Αγιαξ και παλι ανακατωσουρας ηταν, οπως τοτε με τον γαυρο που τους εκανε χαζους.
Τον Ντεσποτοφ τον ειχα δει πριν μερικες βδομαδες στο Λουντογκορετς-Αγιαξ και παλι ανακατωσουρας ηταν, οπως τοτε με τον γαυρο που τους εκανε χαζους.
-
Maezono Masakiyo
Jim_Chatz έγραψε:Αρνούμαι να πιστέψω ότι η ομάδα θα μείνει ξεκρεμαστη στα εξτρέμ, έχοντας ένα τόσο ποιοτικό ρόστερ... Δεν γίνεται να γίνει τέτοιο εγκληματικό λάθος... Υπομονή και θετική ενέργεια
και εγώ πέρυσι το Γενάρη αρνιόμουν να πιστέψω πως δεν θα πέρναμε σέντερ φορ. Ας ελπίζουμε για το καλύτερο αλλα ας είμαστε ταυτόχρονα προετοιμασμένοι και για το ενδεχομενο να μην γίνει άλλη προσθήκη.
Σου μοιάζει σε τίποτα η φετινή μεταγραφική περίοδος με τις προηγούμενες;
Δανεικους μπορουμε να δωσουμε σε χωρα που εχουν τελειωσει οι μεταγραφες;
-
Maezono Masakiyo
nunies4 έγραψε:Σου μοιάζει σε τίποτα η φετινή μεταγραφική περίοδος με τις προηγούμενες;
καλύτερη απο τις πιο πολλές αλλα δεν σημαίνει και οτι όλα θα γίνουν στο 100%. Η περίοδος του καλοκαιριού του 2016 που είναι η προηγούμενη που θυμάμαι να είναι τόσο καλή (και καλύτερη αν αναλογιστείς οτι οι πιο πολλοί αποκτηθέντες κάναν και προετοιμασία) έκλεισε και αυτή χωρίς να αποκτηθεί φορ και ξεκινήσαμε με βασικό Κουλούρη.Γι' αυτό και τον επόμενο Γεναρη είχε έρθει ο Πριγιοβιτς.
Ο Ντεσποτοφ βεβαια απαιτει αγορα,ειτε αμεση,ειτε με υποχρεωτικη οψιον,οχι απλο δανεισμο.Τα 6 μυρια παντως δεν υπαρχουν πουθενα. Φετος πουλησε με 8 μυρια επιθετικο η Λουντογκορετς,η πιο ακριβη της πωληση,αλλα παικτη που δεν εληγε το συμβολαιο του σε 1 χρονο.Ο μεσος ορος των καλων της πωλησεων κυμαινεται στα 3-4 μυρια και πολυ λεω.Με 2-3 νομιζω ερχεται ευκολα...