Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Δημοσίευση από Napoli4 »

Βρε κανέναν παίκτη θα πάρουμε;
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

proedros έγραψε:Despodov , El ghazi για μένα οι κορυφαίες επιλογές.Ο Κομαν είναι παικταρα και με τον Λουτσέσκου θα έδειχνε ένα 50% πάνω αλλά η ρήτρα του είναι στα 5 χαρτιά…Για συζητήσεις με τον Μπεκάλι 2 Σεπτεμβρίου ούτε καν το αναφέρω..
Για τον νέο ΠΑΟΚ δεν είναι απαγορευτικό ποσό.
Τα σκας , του κάνεις 5ετες και γαμάμε.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Πρέπει η διοίκηση να βοηθήσει τον προπονητή, όπως άλλωστε το έκανε -έστω και εντελώς καθυστερημένα- και στις άλλες θέσεις.
Είναι κρίμα, από την αρχή του καλοκαιριού να ψάχνουμε αριστερό εξτρέμ και να φτάνουμε σε σημείο αμφιβολίας για το αν τελικά θα πάρουμε παίκτη. Εγώ, πιστεύω θα πάρουμε. Σε μια τόσο μεγάλη προσπάθεια πρέπει να στηριχτεί το ρόστερ με δύο πινελιές. Άντε παλικάρια μου μέσα στην ΠΑΕ, σπρώξτε λίγο το θέμα και μετά αφήστε το στον Ραζβαν..
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εμένα πάλι ότι δεν βγαίνει ούτε μισό ρεπορτάζ από πουθενά αντί να με αγχωνει, με καθησυχάζει
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Θα ειναι μεγαλο λαθος αν μετα απο τοσες δυνατες κινησεις (εστω και σε πολυ λάθος ταιμινγκ), μεινει η ομαδα χωρις ενισχυση μεσοεπιθετικα.
Αν δεν ενισχυθουμε με τουλαχιστον 1 μεσοεπιθετικο τοτε κινδυνεύουμε να καταφυγουμε σε αλχημείες στην πορεια της χρονιας με αποτελεσμα να μην φανει και η πραγματική αξια των χαφ που ηρθαν.
Εν τω μεταξυ φανταζει τοσο χαζο στα ματια μου να βιαστεις να ανακοινωσεις την μεταγραφη Ναρει χωρις να εχεις φτασει την αποκτηση μεσοεπιθετικου σε τελικο σταδιο.
Ελπιζω τουλαχιστον σε μια κινηση, αν και δεν εχουμε δειξει ιδιαιτερη ταχυτητα στο παρελθόν (πλην των περιπτωσεων Μουργκ και Εκονγκ).
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Δεν μπορεί να μην πάρουμε έστω και έναν παίκτη μεσοεπιθετικά,

Απλά δεν γίνεται, Δεν βγαίνουν οι αριθμοί.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ο Νάρεϊ θα πάρει 6,5εκ για 3 χρόνια σύμφωνα με τα ρεπορτάζ. Δεν νομίζω ότι ήταν εφικτό να τον κρατήσεις και σίγουρα αγωνιστικά δεν θα είχες κανένα κέρδος
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Αν ερχόταν ο Κομαν εγώ θα ήμουν τρισευτυχισμενος... Χωρίς άλλη προσθήκη
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

nunies4 έγραψε:Εμένα πάλι ότι δεν βγαίνει ούτε μισό ρεπορτάζ από πουθενά αντί να με αγχωνει, με καθησυχάζει
Πότε θα αρχίσεις να αγχώνεσαι;
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Το άγχος του να μείνουμε χωρίς ενίσχυση, κάνει στα παιδιά του φόρουμ να προτείνουν λύσεις από κοντινές Βαλκανικές χώρες. Ίσως φαίνεται πιο βατή η αγορά της Σερβίας, της Ρουμανίας και της Σερβίας επειδή στενεύουν τα περιθώρια. Εγώ πιστεύω ότι από αλλού θα σκάσει η μεταγραφή.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οταν αποκτας δυο χαφ του μυριου δανεικους σημαινει οτι κανεις αll in με το βλεμμα στο αμεσο μελλον.Καπως ετσι δεν βγαζει κανενα νοημα να αφησεις την ομαδα με κενο.Η το πας μεχρι τελος η δεν ειχε νοημα αυτο που ξεκινησες να κανεις.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Rafa πισω και Μπάμπα μπροστά
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Θελουμε τουλαχιστον ενα εξτρεμ πρωτης γραμμης και εναν παικτη που θα μπορει να παιζει στο 10.

Τωρα αν δεν ερθει κανενας, τα κουκια ειναι οριακα να βγουν και μονο αν πουμε οτι ο Μουργκ θα ειναι το μπακαπ του Αντριγια, στο 10 θα ντουμπλαρει ο Φελιπε και αριστερα θα εχουμε θεμα στο ροτεσιον.

Απο την άλλη αν ειναι να ερθει με 1 χαρτι κανενας τελειωμενος τυπου Μιτριτσα, καλυτερα να μεινουμε με το υπάρχον ροστερ και τις ακαδημιες.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

παντως με ενα γρηγορο ψαξιμο αυτο που εχω να πω ειναι οτι οι περισσοτερες ομαδες κλεισανε ροστερ και ελαχιστες περιπτωσεις υπαρχουν παικτων που ξεμειναν σε σοβαρα πρωταθληματα...
λογικα θα αναγκαστουμε να παμε σε περιπτωσεις τυπου κομαν που θα πρεπει να πληρωσουμε η σε ελευθερο τυπου ελ γκαζι, ιντρισι και χουαερ.. απο ιταλια και ισπανια δεν υπαρχουν ξεκρεμαστοι παντως...
πιο πιθανο σεναριο να ερθει αυριο ο λημνιος για καλυψη και ο επομενος οποτε μπορεσουμε..
η να παμε σε αγορα απο λατινη αμερικη απευθειας...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Demir την Σάβ 02 Σεπ 2023, 13:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ο Φελιπε θα μπορουσε να θεωρηθει δυνητικα εναλλακτικη στο 10, αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι σε κατασταση, μιας και τελευταία δειχνει και ευθραυστος και απο την αλλη δειχνει να εχει θεμα συγκεντρωσης και στο δεκα θελει και συγκεντρωση και σωστες επιλογες. Απο την αλλη αν πουμε οτι ο Φελιπε θα τα καταφερει, το αλλο ζήτημα ειναι αν ενας εκ των Βρακα ή Σμυρλη μπορει και σε τι βαθμο να σταθει αξιοπρεπως σαν λύση στα αριστερα.
Εγω παντως εναν υγιη Σοαρες θα τον δοκίμαζα και ως αριστερο εξτρεμ με αναποδο ποδι, τυπου Καντουρι ή Μπισε. Λιγοτερο ρισκο απο τα πιθανα λαθη και μεγαλυτερη πιθανοτητα να εκμεταλλευτούμε τα προσοντα του
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”