Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição
Re: Sergio Conceicao
Κυριε Κονσεισαο τα εμαθες?
εχθες ενας αλλος σταρ ποδοσφαιριστης,ο Sisse,πεταξε μπουκαλι πισω στην κερκιδα οπως ειχες κανει στο Χαριλαου και εσυ...
Σιγουρα οι οπαδοι του θα τον πουνε αλητη και θα ζητησουν απο τη διοικηση τους να τον διωξει....
εχθες ενας αλλος σταρ ποδοσφαιριστης,ο Sisse,πεταξε μπουκαλι πισω στην κερκιδα οπως ειχες κανει στο Χαριλαου και εσυ...
Σιγουρα οι οπαδοι του θα τον πουνε αλητη και θα ζητησουν απο τη διοικηση τους να τον διωξει....
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
http://www.sportnet.gr/report.php?id=197658
μετανοιωσες αρχηγε μου? μαλλον ομως πεταξε το πουλακι!
μετανοιωσες αρχηγε μου? μαλλον ομως πεταξε το πουλακι!
Να προσθεσω και το χαμο που γινεται στις εφημεριδες σημερα....
ολες γραφουν για την απαραδεκτη κινηση του Sisse....ολες τον θαβουν και το διωχνουν απο την Ελλαδα....
Να δεις που στο τελος ουτε καν προστιμο δε θα φαει ο Σισσε...αλλα μετρα αλλα σταθμα...
PS η αντιδραση του διαιτητη ποια ηταν στη κινηση του Σισσε?να προτρεψει στον τεν κατε να τον αντικαταστησει
Η ελληνικη διαιτησια και σε ρολο παιδαγωγου...εκει που θελει...
Σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογω την απαραδεκτη ενεργεια των "οπαδων" του Β(Κ)ολου....αλλα ας βλεπουν μερικοι εδω πανω πως μπαλωνοντε τα θεματακια αυτα στις εφημεριδες...κανεις δε θα ασχοληθει με τιμωριες και αλλα τετοια....ενω εδω εγινε χαμος
ολες γραφουν για την απαραδεκτη κινηση του Sisse....ολες τον θαβουν και το διωχνουν απο την Ελλαδα....
Να δεις που στο τελος ουτε καν προστιμο δε θα φαει ο Σισσε...αλλα μετρα αλλα σταθμα...
PS η αντιδραση του διαιτητη ποια ηταν στη κινηση του Σισσε?να προτρεψει στον τεν κατε να τον αντικαταστησει

Η ελληνικη διαιτησια και σε ρολο παιδαγωγου...εκει που θελει...
Σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογω την απαραδεκτη ενεργεια των "οπαδων" του Β(Κ)ολου....αλλα ας βλεπουν μερικοι εδω πανω πως μπαλωνοντε τα θεματακια αυτα στις εφημεριδες...κανεις δε θα ασχοληθει με τιμωριες και αλλα τετοια....ενω εδω εγινε χαμος
Aυτο ειναι που λενε : Δυο μετρα και δυο σταθμα. Και κατι αλλο ( οχι οτι δεν το γνωριζουμε αλλα ετσι κουβεντα να γινεται ) : Κοιταξτε ομπρελλα προστασιας απο ΜΜΕ και γενικοτερα απο ολο το συστημα .
Υ. Γ . Ενω στην Ευρωπη 3 αγωνιστικες. Γνωστη και χιλιοειπωμενη ιστορια.
Υ. Γ . Ενω στην Ευρωπη 3 αγωνιστικες. Γνωστη και χιλιοειπωμενη ιστορια.
+444.
Πολύ αβαβά στο όλο σκηνικό απο όλα τα ΜΜΕ.
Το ωραίο και ο διαιτητής έχει ρόλο προπονητή στην πράσινη αρμάδα.
Τον έχω σταμπαρισμένο για φέτος εδώ θα είμαστε.
Πολύ αβαβά στο όλο σκηνικό απο όλα τα ΜΜΕ.
Το ωραίο και ο διαιτητής έχει ρόλο προπονητή στην πράσινη αρμάδα.
Τον έχω σταμπαρισμένο για φέτος εδώ θα είμαστε.
Ο μεγάλος παίχτης, ο πραγματικός αρχηγός και ο καλός καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνονται. Ο Σέρτζιο τώρα θα δείξει τι ψάρια πιάνει. Προσωπικά τον πιστεύω και σαν παίκτη και σαν προσωπικότητα και θέλω να πιστεύω ότι σύντομα θα μας αναγκάσει να τον χειροκροτήσουμε θερμά και να αναγνωρίσουμε την αξία του.
Τέλος λιβανίσματος.
Τέλος λιβανίσματος.
μαζί σου φιλε, έτσι ακριβώς. ο προπονητής και η διοίκηση κατάπιαν (αμάσητη) τη συμπεριφορά του και του δίνουν άλλη μια ευκαιρία. άλλη δεν έχει και δε θα πρέπει να έχει...
Παρτε και συνεχεια απο ΜΜΕ σημερα των Αθηνων οσο αφορα τον Σισε,ο οποιος πεταξε μπουκαλι στην κερκιδα και δεν τιμωρηθηκε,ως συνηθως...
Για διαβαστε στηριξη απο εφημεριδες και ΠΑΕ που εχει ο Σισσε...
οπως πανε θα βγαλουν ενοχο τον ολυμπιακο βολου...το καημενο το παιδι ο Σισσε που προκληθηκε εσκεμμενα και πρεπει να ξεπερασει το σοκ...
και παρτου στηριξη και δωστου,και θα ανεβεις παικταρα να του γραφουν, και μη δινεις σημασια στις προκλησεις να λενε κλπ κλπ....
για να μαθαινουμε πως λειτουργουν εκει κατω...στο πνιξιμο πρωτοι,για αυτο τους λενε και κουνελες?....
Για διαβαστε στηριξη απο εφημεριδες και ΠΑΕ που εχει ο Σισσε...
οπως πανε θα βγαλουν ενοχο τον ολυμπιακο βολου...το καημενο το παιδι ο Σισσε που προκληθηκε εσκεμμενα και πρεπει να ξεπερασει το σοκ...
και παρτου στηριξη και δωστου,και θα ανεβεις παικταρα να του γραφουν, και μη δινεις σημασια στις προκλησεις να λενε κλπ κλπ....
για να μαθαινουμε πως λειτουργουν εκει κατω...στο πνιξιμο πρωτοι,για αυτο τους λενε και κουνελες?....
- navigator11
στην περιπτωση του κονσεισαο,αν και γενικα προσπαθω να εκθετω τις αποψεις μου οσο πιο αποστασιοποιημενα και ψυχραιμα μπορω,σηκωνω τα χερια ψηλα.να του δωσουμε κι αλλη ευκαιρια,μαλιστα!απεδειξε οτι την αξιζει?δεν ξερω αν ο λογος που διατηρηθηκε και φετος στην ομαδα,δλδ πρωτευοντως η ηγετικη παρουσια του στα αποδυτηρια και μετα η οποια αγωνιστικη προσφορα,δεν θα ερθει καποια στιγμη σε συγκρουση με τις αγωνιστικες αναγκες της ομαδας.και πηραμε ολοι μια γευση της συμπεριφορας του μολις,δικαια και καθυστερημενα θα πω,ο σαντος τον αντικατεστησε με τους ολλανδους.και μηπως η πρωτη φορα ειναι που βαζει τον εγωισμο και το ηγετιλικι του πανω απο την ομαδα??με τον αρη,ενταξει αγανακτησε πραγματι και γιατι ο βαλτος εκεινος βοηθος δεν τον προστατευσε,αλλα με 10 η ομαδα.με τη λαρισα στα πλει-οφ την ειδε ... σαλπιγγιδης,του δωσαμε εν τουτοις αφεση.σε οσα παιχνιδια η κλαση του μας εδωσε βαθμους,σε περισσοτερα τα νευρα του καθυστερουσαν την υλοποιηση των αγωνιστικων πλανων της ομαδας.πρεπει να συμβιβαστει με τα φετινα δεδομενα.αν αδυνατει,που με τη συμπεριφορα του αυτο δειχνει,δεν εχει χωρο στην ομαδα.γιατι τετοιας παστας αθλητες,κατ'εμε,οταν ψυχολογικα δεν την παλευουν,επειδη δεν παιζουν,ειναι δυνητικα μεχρι να τους βγει και εμπρακτα,μονιμη πηγη προβληματων για ομαδα-προπονητη και διοικηση.ευχομαι να διαψευστω οικτρα.τουλαχιστο ας εχουμε μουρμουρα μονο στην κερκιδα,οχι κι εντος ομαδας.
- Pegasus1589
Δεν την είδε Σαλπιγγίδης, το είχαμε λύσει εκείνο το θέμα. Δεν έκανε νόημα στους ΠΑΟΚτσήδες να σωπάσουν, άλλωστε 30 άτομα από τα επίσημα ήταν που τα πήγανε στο πέταλο.
Περιμένω περισσότερα αν και θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ στη φάση εκείνη που ο τέρμας της Τρίπολης απέκρουσε με.. το βραχίονα.
Περιμένω περισσότερα αν και θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ στη φάση εκείνη που ο τέρμας της Τρίπολης απέκρουσε με.. το βραχίονα.
Υπαρχουν ακομη αδερφια που πιστευουν οτι με τοσους τραυματισμους και τοσα ματς που εχουμε αυτη τη χρονια,θα επρεπε καποιοι απο το υλικο μας να ειχαν διωχθει?
μια χαρα ειναι ο Κονσεισαο για αυτα που το κρατησε η ομαδα...
Οχι,δε μου αρεσε εχθες στην Τριπολη αλλα δεν ειναι και για διωξιμο...
στηριξη σε ολους...τουλαχιστον οχι συνεχομενη κριτικη εναντιον τους
μια χαρα ειναι ο Κονσεισαο για αυτα που το κρατησε η ομαδα...
Οχι,δε μου αρεσε εχθες στην Τριπολη αλλα δεν ειναι και για διωξιμο...
στηριξη σε ολους...τουλαχιστον οχι συνεχομενη κριτικη εναντιον τους
Νομίζω ότι το σύστημα
"Σέντρες στον γάμο του καραγκιόζη...'' του υπέροχου αρχηγού μας
είναι το πλέον ενδεδειγμένο
ειδικά...όταν ο καραγκιόζης είναι μόνος και έρημος (μιάς και δεν κατεβάζουμε παίκτες στην αντίπαλη περιοχή...μαμά μου μην φάμε γκολ στην κόνδρα)...και αυτός σκοράρει...κάθε 9μηνο
hip hip ούρα...
"Σέντρες στον γάμο του καραγκιόζη...'' του υπέροχου αρχηγού μας
είναι το πλέον ενδεδειγμένο
ειδικά...όταν ο καραγκιόζης είναι μόνος και έρημος (μιάς και δεν κατεβάζουμε παίκτες στην αντίπαλη περιοχή...μαμά μου μην φάμε γκολ στην κόνδρα)...και αυτός σκοράρει...κάθε 9μηνο
hip hip ούρα...
Σεντρες στο γαμο του καραγκιοζη βλεπω και απο αλλους παικτες αδερφε,και ας μην αναφεροντε γενικως...
εχω δει και απο βιερινια κατι γιωμες στο χαμο αλλα δεν ειναι αυτο το σημαντικο στην εμφανιση.
το εχουμε πει σχετικα με τις σεντρες,δυστυχως,αυτος ειναι ο τροπος αναπτυξης σχεδον ολων των ομαδων...
αν εχεις τυχη (βλεπε το αστειο γκολ του βαζελου εχθες) διαβαινε...
εχω δει και απο βιερινια κατι γιωμες στο χαμο αλλα δεν ειναι αυτο το σημαντικο στην εμφανιση.
το εχουμε πει σχετικα με τις σεντρες,δυστυχως,αυτος ειναι ο τροπος αναπτυξης σχεδον ολων των ομαδων...
αν εχεις τυχη (βλεπε το αστειο γκολ του βαζελου εχθες) διαβαινε...
ναι σαφώς δεν διαφωνώ...έχουμε και άλλους για τον γάμο του καραγκιόζηΣεντρες στο γαμο του καραγκιοζη βλεπω και απο αλλους παικτες αδερφε,και ας μην αναφεροντε γενικως...
αν έχεις τύχη διάβαινε...
αυτό όμως που σίγουρα δεν έχουμε...κρίνοντας από αποτελέσματα, τραυματισμούς...συνεντεύξεις κ.λ.π.
είναι τύχη, άστρο, φάρδος, κώλο...συστατικά απαραίτητα για την σουφραλίγκα