Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Δημοσίευση από nunies4 »

Napoli4 έγραψε:Ειλικρινά ο Γιοβιτς είναι ονειρική περίπτωση

Παρά τους έμπειρους που φέραμε, δεν νομίζω να έχουμε παρατήσει το πρότζεκτ ανάδειξης παικτών. Οπότε ταιριάζει πέραν των αναγκών μας.

Ο παίκτης θα βρει μια καλά δουλεμενη ομάδα, κοντά στην πατρίδα του, έχοντας των αφους Ζιφκοβιτς να τον βοηθήσουν στην προσαρμογή. Το σημαντικότερο, θα έχει εγγυημένο χρόνο συμμετοχής σε μια ομάδα με απαιτήσεις αλλά κοντά στο επίπεδο του. Επίσης σε μια ομάδα που φέρνει σκάουτερς λόγω των πιτσιρικάδων που ήδη έχει. Ομάδα που μπορεί να τον προετοιμάσει για το βήμα παραπάνω.

Είμαστε εξαιρετική επιλογή κι εμείς γι'αυτον, και αυτός για εμάς.
Βρε τι το συζηταμε;;; Καποιος απο εδω μεσα να εχει καμια ακρη στην διοικηση να τους το βαλει στο μυαλο υπαρχει;;; :D :D
Να βαλουμε ολοι ενα χερακι
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Για αυτό τα γράφουμε φίλε nunies...
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

@joshua
Δεν έχω επιχείρημα για να μην γίνει. Γι αυτό είπα σε τυχόν αποτυχία να φέρουν εξτρέμ. Απλώς είπα πως δεν είμαστε για τόσο άγχος. Για να ηρεμήσουμε. Βεβαίως και μόνο που έβγαλες ατμούς, όπως σίγουρα και άλλοι φίλοι που είναι αγχωμένο, σημαίνει ότι καλύτερα να κρατάμε την οποία αισιοδοξία κι εμείς πιο κρυφή :D

@ nunies4
Δεν ξέρω φίλε ειλικρινά. Ποτέ δεν μου λέει κάτι παραπάνω απ όσο πρέπει και πότε δεν ρωτάω κάτι για να μην εκτεθεί. Απλώς ξέρει την αρρώστια μου και μου πετάει κανένα κοκαλάκι που και που. Από αυτό που κατάλαβα είναι πως όπως ξεκινήσαμε με Μεϊτε αρχικό στόχο, περάσαμε από 1000 ονόματα και επιστρέψαμε εκεί, κάτι τέτοιο. Πάει το μυαλό μου σε κάνα δυο, αλλά ας μην το ανοίξουμε γιατί δεν θέλω να δημιουργώ ελπίδες για κάτι που ούτε εγώ είμαι σίγουρος. Απλώς με ηρέμησε λίγο και έτσι το μετέφερα, γιατί βλέπω εκνευρισμό πάλι. Ελπίζω να μην έκανα βλακεια και αν δεν γίνει κάτι, να έχουμε χειροτερα

Ας κάνουμε υπομονη και τα ξανασυζηταμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος figurehead4 την Σάβ 02 Σεπ 2023, 10:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Cruyff

Δημοσίευση από Cruyff »

john4serres έγραψε:
jibbie έγραψε:Πάλι καλα δεν πήραμε τον Μαυροβούνιο γιαννιωτα. Άντε Γιώργη κάνε τα μαγικά σου.
βρε πανάθεμα σε, και λεω ποιον μου θυμιζει

:D :D :D Όντως
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Όσο περνάει η ώρα πάντως, να προετοιμαζόμαστε για το χειρότερο σενάριο.
Θεωρώ ότι μέχρι το βράδυ σήμερα θα δείξει αν θα κάνουμε άλλη μεταγραφή που θα δηλωθεί στην λίστα.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Napoli4 έγραψε:Ειλικρινά ο Γιοβιτς είναι ονειρική περίπτωση

Παρά τους έμπειρους που φέραμε, δεν νομίζω να έχουμε παρατήσει το πρότζεκτ ανάδειξης παικτών. Οπότε ταιριάζει πέραν των αναγκών μας.

Ο παίκτης θα βρει μια καλά δουλεμενη ομάδα, κοντά στην πατρίδα του, έχοντας των αφους Ζιφκοβιτς να τον βοηθήσουν στην προσαρμογή. Το σημαντικότερο, θα έχει εγγυημένο χρόνο συμμετοχής σε μια ομάδα με απαιτήσεις αλλά κοντά στο επίπεδο του. Επίσης σε μια ομάδα που φέρνει σκάουτερς λόγω των πιτσιρικάδων που ήδη έχει. Ομάδα που μπορεί να τον προετοιμάσει για το βήμα παραπάνω.

Είμαστε εξαιρετική επιλογή κι εμείς γι'αυτον, και αυτός για εμάς.

Ο Γιοβιτς οντως ειναι παρα πολυ καλη περιπτωση και για εμας και για αυτον. Αν μπει στην εξισωση λαι το γεγονος πως ο Ταισον δεν γινεται να συνεχισει να παιζει τοσο κανει τον ΠΑΟΚ ιδανικη επιλογη για Γιοβιτς.

Για μενα ειναι λαθος που δεν εφυγε ο Σβαμπ υπαρχει υπερφορτωση στα χαφ με εξι παικτες και μαλιστα οι τρεις πρωτοι ειναι συμβολαια του εκατομμυριου + ενω ο Τσιγγαρας δικαια κερδιαε τη θεση του στο ροτεισον.
Η αδυναμη πλεον θεση μας ειναι το δεξι μπακ, το χειμωνα πρεπει να κινηθουμε για εναν παικτη επιπεδου Ροντινει του γαυρου απο εκει για να δουμε εντυπωσιακο ποδοσφαιρο τοσο απο τον αξονα οσο και απο τος πτερυγες.

Ελπιζω οο Ρικαρντο Γιαξης να δοθουν αμεσα δανεικοι καπου οπου θα παιζουν.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Όσο δεν έρχεται εξτρέμ, τόσο πιο σωστή είναι η παραμονή Σβαμπ...

Εγώ θα το ξαναπώ, παρά τα όσα έχει δείξει, θεωρώ ο Λουτσεσκου μπορεί να το γυρίσει σε 4-3-3. Με 3 μεσοεπιθετικούς δεν βγαίνει αλλιώς το πράγμα. Ακόμα και ένας να έρθει, πάλι δεν βγαίνουν τα νούμερα χωρίς μετατοπίσεις παικτών.
black death

Δημοσίευση από black death »

icue έγραψε:Μια μερα βλεπω χρειαστηκε για να επανελθει το τοπικ στις εργοστασιακες ρυθμισεις.
Χαχαχα

Ε φιλε μου , εγω δεν γκρινιαζω σχεδον ποτε εδώ μεσα αλλα σε βγάζουν απ τα ρουχα σου.
Φτιαξανε τοπ κεντρο για να το αφησουν με 3 παιχτες για 3 θέσεις μπροστα και το μπραντον με το σαματα που ακομα τον ψαχνουμε.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

figurehead4 έγραψε:Συμφωνώ πως ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει τη γνώμη του και πως ο προπονητής ζήτησε δύο και με όλα όσα λετε. Απλώς ρε παιδιά αν γράψει κάποιος τη γνώμη του 5 φορές, δημιουργεί τριβές και αντιδράσεις, που αγχώνουν όλους πιο πολύ.

Προσωπικά είχα πάντα εμπιστοσύνη, αλλά λύγισα από το άγχος κάποια στιγμή με τη μη μεταγραφή χαφ και κυρίως του Μαξίμοβιτς και θεώρησα ότι μας ταΐζουν. Αποδείχτηκε ότι διάθεση υπήρχε, χρήμα πολύ όχι, αλλά αυτό λύθηκε με έξυπνες κινήσεις. Δεν θα το ξανακάνω. Θα τους εμπιστευτώ.

Επίσης και χωρίς να κάνω το συνήγορο μιας πιθανής αποτυχίας να φέρουν εξτρέμ, θεωρώ πως δεν έχουμε κανένα σοβαρό πρόβλημα μέσοεπιθετικά. Απλώς η προσωπική μου άποψη. Οι τρεις βασικοί μας είναι σε εξαιρετική κατάσταση, τέτοια που θα ήταν αστείο να μπει κάποιος στην άκρη. Για βάθος υπάρχει ο Μουργκ και δεν θα κάνω το ίδιο λάθος να τον υποτιμήσω, αφού το παιδί οπότε παίζει είναι αξιοπρεπής και υπάρχει και ο Βρακάς, που τον βλέπω τόσα χρόνια και γνώμη μου είναι πως ειναι μεγάλος παίχτης. Υπάρχει και η πληθώρα στα χαφ που μπορεί να στείλει Κωνσταντέλια αριστερά για ειδικές περιπτώσεις και για ροτεισιον υπάρχει ο Σμύρλής.

Με αυτά τα δεδομένα αυτό που εγώ θα ήθελα είναι ένας άλλος Τάισον. Μια παιχτούρα έμπειρη, να δώσει 15 ποιοτικά παιχνίδια μέχρι τον Δεκέμβριο και μαζί να υπάρχει ασφάλεια να μπούνε στην ομάδα ομαλά Βρακάς και Σμυρλής.

Τα είπα και σταματώ εδώ. Υπομονή τωρα

Χρωστάω και κάτι:
Ρώτησα και κείνον που μου είπε πως κλείσαμε μια παλιά καψούρα και εγώ νόμιζα πως ήταν ο Βόσνιος. Αυτός επιμένει πως έχουμε πολύ προχωρημένες επαφές με παίχτη που συζητάμε πολύ καιρό. Δεν έχω ιδέα ειλικρινά, ούτε μου έδωσε κάποιο στοιχειο. Το μεταφέρω γιατί δεν μου έχει πει ποτέ ψέματα, αλλά δεν είναι φίλος να το δέσω κομπο, απλώς ένας σοβαρός συνεργάτης. Ως εκει
Εκ Ρωσίας ο παίκτης;
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

[b]figurehead4[/b] έγραψε:Χρωστάω και κάτι:
Ρώτησα και κείνον που μου είπε πως κλείσαμε μια παλιά καψούρα και εγώ νόμιζα πως ήταν ο Βόσνιος. Αυτός επιμένει πως έχουμε πολύ προχωρημένες επαφές με παίχτη που συζητάμε πολύ καιρό. Δεν έχω ιδέα ειλικρινά, ούτε μου έδωσε κάποιο στοιχειο. Το μεταφέρω γιατί δεν μου έχει πει ποτέ ψέματα, αλλά δεν είναι φίλος να το δέσω κομπο, απλώς ένας σοβαρός συνεργάτης. Ως εκει
Μακάρι να είναι ο παίκτης που παίξαμε αντίπαλοι εντός του '23
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Πάντως μια φάση εντελώς ΠΑΟΚ θα ήταν να κλείσουν δεξί μπακ και κανένα μεσοεπιθετικο
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Εκ Ρωσίας είναι το γαλλακι ο Ισιντορ... Ήταν κοντά στην Λυόν τον χειμώνα και αρχές καλοκαιριού αλλά τελικά δεν έγινε η μεταγραφή.

Ακούστηκε για Λοριάν, και πιο πρόσφατα για Μετζ... Δανεικός με μια ρήτρα στα 4-5 χαρτιά νομίζω είναι ρεαλιστικό σενάριο.

Στα 3 τελευταία ματς πάντως είναι πάγκο (1) και εκτός αποστολής (2). Στα άλλα μπαίνει αλλαγή.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

john4serres έγραψε:
[b]figurehead4[/b] έγραψε:Χρωστάω και κάτι:
Μακάρι να είναι ο παίκτης που παίξαμε αντίπαλοι εντός του '23
Μας κουβαλούσε τα κύπελλα;
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Σκέφτομαι τα "με το ΚΤΕΛ", τα "εντός '23" και μου βγαίνει αυτό:

https://www.transfermarkt.com/emir-sahi ... ler/403177

ό,τι πιο αξιόλογο στη θέση που θέλουμε με βάση αυτά τα στοιχεία.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

thomas Murg έγραψε:Πάντως μια φάση εντελώς ΠΑΟΚ θα ήταν να κλείσουν δεξί μπακ και κανένα μεσοεπιθετικο
Το αντίθετο, αρ μπακ και χαφ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”