Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
- kataramenos5
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Ενα εξτρεμ ακομα .Ο ταισον δυσκολα δε γινεται να βγαλει Πεμπτη Κυριακη κι αν ερθει κανένας τραυματισμος την κατσαμε.Να μπουνε κι οι μικροι σιγα σιγα αλλα δε λογιζονται σαν βασικοι
-
Για ποιον Σέρβο της παρτιζαν μιλάμε;kormi έγραψε:Ο Σέρβος της Παρτιζάν κι ο Λημνιός μας κάνουν;;;
Οι ελεύθεροι λογικά είναι πολύ ακριβοί τώρα. Αλλά σίγουρα υπάρχουν πολλοί παίκτες από καλά πρωταθλήματα που δεν μπόρεσαν/δεν πρόλαβαν να βρουν μεταγραφή/δανεισμό.
Πιστεύω ότι προσφέρουμε καλό οικονομικό και ποδοσφαιρικό πακέτο για να φέρουμε καλούς παίκτες.
Μέχρι χθες έβγαινε από τη Στόουκ ότι ο χακσα θα καταλήξει στον ΠΑΟΚ , οπότε πιστεύω ότι τον αφήσαμε γιατί παίζει κάτι άλλο.
Πιστεύω ότι προσφέρουμε καλό οικονομικό και ποδοσφαιρικό πακέτο για να φέρουμε καλούς παίκτες.
Μέχρι χθες έβγαινε από τη Στόουκ ότι ο χακσα θα καταλήξει στον ΠΑΟΚ , οπότε πιστεύω ότι τον αφήσαμε γιατί παίζει κάτι άλλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Σάβ 02 Σεπ 2023, 08:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Rochina ελεύθερος ,ισπανος , τον είχαμε συναντήσει και αντίπαλο με Granada , τα τελ 5 χρονια ισπανια εχει παιξει βασικος και παλιοτερα στην Ρουμπιν Καζαν .Παιζει σε ολες τις θεσεις μεσοεπιθετικα, παικτουρα , πολυ τεχνιτης παικτης
https://www.transfermarkt.com/ruben-roc ... eler/67548
Το ερωτημα αυτη τη στιγμη ειναι κατα ποσο υπαρχουν παικτες υπο παραχωρηση στα θελω μας, σε ομαδες για τις οποιες η προθεσμια μεταγραφων τελειωσε.Αν υπαρχουν ειναι η καλυτερη στιγμη για να τους φερεις με μειωμενο ανταγωνισμο.Αν οχι,σφιξαμε.Παντως γενικα στην αγορα παικτες σαν τον Μαυροβουνιο υπαρχουν πολλοι και ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι μπορει να ενδιαφερομαστε για αυτον και οχι για τουν Chouair η τον Coulibaly που ειναι ελευθεροι...
Πολύ τίμια πρόταση για αλλαγή του Αντριγια αν και νομίζω ότι δεν είναι πολύ γρηγοροςmaceio έγραψε:Rochina ελεύθερος ,ισπανος , τον είχαμε συναντήσει και αντίπαλο με Granada , τα τελ 5 χρονια ισπανια εχει παιξει βασικος και παλιοτερα στην Ρουμπιν Καζαν .Παιζει σε ολες τις θεσεις μεσοεπιθετικα, παικτουρα , πολυ τεχνιτης παικτης
ο Σερβος της Παρτιζαν ειναι αρωστη παικταρα (Νεμανια Γιοβιτς).Black_White_Heart4 έγραψε:Για ποιον Σέρβο της παρτιζαν μιλάμε;kormi έγραψε:Ο Σέρβος της Παρτιζάν κι ο Λημνιός μας κάνουν;;;
Το θεμα ειναι αν πισω απο την προσφυγη του βρισκεται καποια ομαδα
Έχω 50€ που λένε ότι τα 3 χάφ μεγάλης αξίας που πήραμε μια χαρά θα αρχίσει να τα βάζει είτε στα πλάγια είτε πίσω απ το φορ όπως και τα κλασσικά τύπου βάζω τα φορ στα πλάγια. Νομίζω ότι αν δε βρουν κάποιον ανάλογης ποιότητας, ο κόουτς μια χαρά τα βλέπει τώρα…
εχει δυο μερες που λεμε αν υπαρχει αλλη ομαδα πισω απο τη προσφυγη του γιοβιτς
οχι δεν υπηρχε γιατι δεν θα εμενε 2 μερες ελευθερος θα ειχε παει.
το θεμα ειναι οτι τωρα ο παικτης θα ζηταει πολλα και δικαιως.
τωρα τελευταια στιγμη θα μας δαγκωσουν στο συμβολαιο αλλα των φρονιμων τα παιδια...
οχι δεν υπηρχε γιατι δεν θα εμενε 2 μερες ελευθερος θα ειχε παει.
το θεμα ειναι οτι τωρα ο παικτης θα ζηταει πολλα και δικαιως.
τωρα τελευταια στιγμη θα μας δαγκωσουν στο συμβολαιο αλλα των φρονιμων τα παιδια...
Με έχετε μπερδέψει.
Από την μια πλεονέκτημα ότι οι μεταγραφές κλείνουν μετά την Ευρώπη, από την άλλη οι ελεύθεροι έχουν όλο τον μήνα να διαλέξουν και πλέον ζητάνε μεγάλα συμβόλαια.
Δηλαδή τώρα κοιτάμε κάποιον που δεν είναι ελεύθερος, δεν υπολογίζεται στην ομάδα αλλά σε εμάς θα είναι τοπ εξτρέμ.
Οκ καλά θα πάει και αυτό...
Από την μια πλεονέκτημα ότι οι μεταγραφές κλείνουν μετά την Ευρώπη, από την άλλη οι ελεύθεροι έχουν όλο τον μήνα να διαλέξουν και πλέον ζητάνε μεγάλα συμβόλαια.
Δηλαδή τώρα κοιτάμε κάποιον που δεν είναι ελεύθερος, δεν υπολογίζεται στην ομάδα αλλά σε εμάς θα είναι τοπ εξτρέμ.
Οταν υπαρχουν καμια δεκαρια καλυτερα πρωταθληματα απο το δικο σου, να βρεις καποιον που δεν υπολογιζεται και να σου κανει δεν ειναι και τοσο απιθανο.
- abc_o_ karpouzas
Κατ...kataramenos5 έγραψε:Ενα εξτρεμ ακομα .Ο ταισον δυσκολα δε γινεται να βγαλει Πεμπτη Κυριακη κι αν ερθει κανένας τραυματισμος την κατσαμε.Να μπουνε κι οι μικροι σιγα σιγα αλλα δε λογιζονται σαν βασικοι
Πιστεύω ότι...λογιζονται..για αυτό και τους έχει μαζί του..
Όχι ότι δεν χρειαζόμαστε κάτι καλό στα πλάγια...χρειαζομαστε
Αλλα από αυτό που βλέπω..παιρνουμε...παικτες που είναι σε θέση να υπηρετήσουν πολύ κοντά σε αυτό που θέλει ο προπονητής..
Άρα και σε αυτήν την θέση εάν έρθει θα έρθει κάποιος ο οποίος..δεν θα παιδευτεί..και πολύ και όχι κάποιος καλός..επειδή απλά είναι καλός..
Όσο για τους μικρούς..πιστευω..οτι θα τους χώσει στα βαθειά..κανονικα εάν δεν βρουν αυτό που χρειάζεται η ομάδα
Και στα χαφ το ίδιο κάναμε και ήρθαν καλοί παίκτεςkos έγραψε:
- figurehead4
Συμφωνώ πως ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει τη γνώμη του και πως ο προπονητής ζήτησε δύο και με όλα όσα λετε. Απλώς ρε παιδιά αν γράψει κάποιος τη γνώμη του 5 φορές, δημιουργεί τριβές και αντιδράσεις, που αγχώνουν όλους πιο πολύ.
Προσωπικά είχα πάντα εμπιστοσύνη, αλλά λύγισα από το άγχος κάποια στιγμή με τη μη μεταγραφή χαφ και κυρίως του Μαξίμοβιτς και θεώρησα ότι μας ταΐζουν. Αποδείχτηκε ότι διάθεση υπήρχε, χρήμα πολύ όχι, αλλά αυτό λύθηκε με έξυπνες κινήσεις. Δεν θα το ξανακάνω. Θα τους εμπιστευτώ.
Επίσης και χωρίς να κάνω το συνήγορο μιας πιθανής αποτυχίας να φέρουν εξτρέμ, θεωρώ πως δεν έχουμε κανένα σοβαρό πρόβλημα μέσοεπιθετικά. Απλώς η προσωπική μου άποψη. Οι τρεις βασικοί μας είναι σε εξαιρετική κατάσταση, τέτοια που θα ήταν αστείο να μπει κάποιος στην άκρη. Για βάθος υπάρχει ο Μουργκ και δεν θα κάνω το ίδιο λάθος να τον υποτιμήσω, αφού το παιδί οπότε παίζει είναι αξιοπρεπής και υπάρχει και ο Βρακάς, που τον βλέπω τόσα χρόνια και γνώμη μου είναι πως ειναι μεγάλος παίχτης. Υπάρχει και η πληθώρα στα χαφ που μπορεί να στείλει Κωνσταντέλια αριστερά για ειδικές περιπτώσεις και για ροτεισιον υπάρχει ο Σμύρλής.
Με αυτά τα δεδομένα αυτό που εγώ θα ήθελα είναι ένας άλλος Τάισον. Μια παιχτούρα έμπειρη, να δώσει 15 ποιοτικά παιχνίδια μέχρι τον Δεκέμβριο και μαζί να υπάρχει ασφάλεια να μπούνε στην ομάδα ομαλά Βρακάς και Σμυρλής.
Τα είπα και σταματώ εδώ. Υπομονή τωρα
Χρωστάω και κάτι:
Ρώτησα και κείνον που μου είπε πως κλείσαμε μια παλιά καψούρα και εγώ νόμιζα πως ήταν ο Βόσνιος. Αυτός επιμένει πως έχουμε πολύ προχωρημένες επαφές με παίχτη που συζητάμε πολύ καιρό. Δεν έχω ιδέα ειλικρινά, ούτε μου έδωσε κάποιο στοιχειο. Το μεταφέρω γιατί δεν μου έχει πει ποτέ ψέματα, αλλά δεν είναι φίλος να το δέσω κομπο, απλώς ένας σοβαρός συνεργάτης. Ως εκει
Προσωπικά είχα πάντα εμπιστοσύνη, αλλά λύγισα από το άγχος κάποια στιγμή με τη μη μεταγραφή χαφ και κυρίως του Μαξίμοβιτς και θεώρησα ότι μας ταΐζουν. Αποδείχτηκε ότι διάθεση υπήρχε, χρήμα πολύ όχι, αλλά αυτό λύθηκε με έξυπνες κινήσεις. Δεν θα το ξανακάνω. Θα τους εμπιστευτώ.
Επίσης και χωρίς να κάνω το συνήγορο μιας πιθανής αποτυχίας να φέρουν εξτρέμ, θεωρώ πως δεν έχουμε κανένα σοβαρό πρόβλημα μέσοεπιθετικά. Απλώς η προσωπική μου άποψη. Οι τρεις βασικοί μας είναι σε εξαιρετική κατάσταση, τέτοια που θα ήταν αστείο να μπει κάποιος στην άκρη. Για βάθος υπάρχει ο Μουργκ και δεν θα κάνω το ίδιο λάθος να τον υποτιμήσω, αφού το παιδί οπότε παίζει είναι αξιοπρεπής και υπάρχει και ο Βρακάς, που τον βλέπω τόσα χρόνια και γνώμη μου είναι πως ειναι μεγάλος παίχτης. Υπάρχει και η πληθώρα στα χαφ που μπορεί να στείλει Κωνσταντέλια αριστερά για ειδικές περιπτώσεις και για ροτεισιον υπάρχει ο Σμύρλής.
Με αυτά τα δεδομένα αυτό που εγώ θα ήθελα είναι ένας άλλος Τάισον. Μια παιχτούρα έμπειρη, να δώσει 15 ποιοτικά παιχνίδια μέχρι τον Δεκέμβριο και μαζί να υπάρχει ασφάλεια να μπούνε στην ομάδα ομαλά Βρακάς και Σμυρλής.
Τα είπα και σταματώ εδώ. Υπομονή τωρα
Χρωστάω και κάτι:
Ρώτησα και κείνον που μου είπε πως κλείσαμε μια παλιά καψούρα και εγώ νόμιζα πως ήταν ο Βόσνιος. Αυτός επιμένει πως έχουμε πολύ προχωρημένες επαφές με παίχτη που συζητάμε πολύ καιρό. Δεν έχω ιδέα ειλικρινά, ούτε μου έδωσε κάποιο στοιχειο. Το μεταφέρω γιατί δεν μου έχει πει ποτέ ψέματα, αλλά δεν είναι φίλος να το δέσω κομπο, απλώς ένας σοβαρός συνεργάτης. Ως εκει