Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
- Σουριναμέζος
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Πάντως ο παίκτης και ιατρικά πέρασε σήμερα στην Στόουκ και φωτογραφήθηκε για την ανακοίνωση (και μάλιστα πριν νυχτώσει όπως φαίνεται από το background) αλλά μέχρι πριν λίγες ώρες μας έλεγαν ότι θα έρθει σε εμάς παρά την σφήνα της Στόουκ.
Τεσπά πάμε για την επόμενη περίπτωση
Τεσπά πάμε για την επόμενη περίπτωση
- Dark Knight
Πρέπει να πάρουν τουλάχιστον έναν παικταρά! Αδιανόητο να πάμε με Τάισον-Ζίφκοβιτς-Ντέλια σε 2 διοργανώσεις, με παιχνίδια Πέμπτη-Κυριακή και από πίσω μόνο Μούργκ! Αδιανόητο! Να σεβαστούν την προσπάθεια του αγωνιστικού τμήματος που έκανε κατάθεση ψυχής και πέρασε στους ομίλους και να ενισχύσουν μεσοεπιθετικά την ομάδα έστω και την ύστατη στιγμή! Μέσα στο ΣΚ πρέπει να ανακοινωθεί παίκτης!
- paokmaniak
ελευθερους μπορουν να παρουν και οι αλλες χωρες ακομαkritikos44 έγραψε:Έχει μερικούς ελεύθερους ταμάμ
Αντί να δώσουν 3 στους Τούρκους και 2 στους Σκωτσέζους + τα συμβόλαια που θα είναι στο 1+ - ,ας ταΐσουν κανένα μάνατζερ να φέρει κανένα ελεύθερο παικταρά με κανένα πιο υψηλό συμβόλαιο έστω...
Το πρόβλημα που έχουμε εμείς στο να προλάβουμε να δηλώσουμε παίκτες για Ευρώπη ,είναι και πρόβλημα των παικτών
Αν ηταν ανοικτες οι μεταγραφές στα μεγάλα πρωταθλήματα, θα πήγαινε κάποιος καλός παίκτης και ας μην έπαιζε Ευρώπη μέχρι την επόμενη δήλωση παικτών.
Τώρα αν συμβιβαστεί με πρωτάθλημα Β ταχύτητας όπως το ελληνικό θα θέλει να παίξει τουλάχιστον Ευρώπη...
Οπότε θα βάλει νερό στο κρασί του να προλάβει να μπει στην λίστα
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- WeWillRockYou
Σήμερα για την συγκεκριμένη περίπτωση κανείς δεν είπε πως ο παίκτης έρχεται.
Από εκεί φάνηκε πως δεν θα είχε θετική κατάληξη η συγκεκριμένη περίπτωση.
Για το Μουλεκα πιστεύω πως και ο ίδιος ο παίκτης δεν θα θέλει να αφήσει την Μπεσίκτας, τουλάχιστον με κάτι στόρι του που είδα σήμερα,φαίνεται να έχει το μυαλό του εκεί.
Δεν μου κάνει εντύπωση πάντως να αφήσαμε τον Μαυροβούνιο για κάποιον από τους παίκτες που έμειναν ελεύθεροι σήμερα. Idrissi, El Ghazi, κλπ είναι μεγάλος πειρασμός.
Για το Μουλεκα πιστεύω πως και ο ίδιος ο παίκτης δεν θα θέλει να αφήσει την Μπεσίκτας, τουλάχιστον με κάτι στόρι του που είδα σήμερα,φαίνεται να έχει το μυαλό του εκεί.
Δεν μου κάνει εντύπωση πάντως να αφήσαμε τον Μαυροβούνιο για κάποιον από τους παίκτες που έμειναν ελεύθεροι σήμερα. Idrissi, El Ghazi, κλπ είναι μεγάλος πειρασμός.
- Σουριναμέζος
Όποιος έμεινε ελεύθερος σήμερα μπορεί να περιμένει να βρει ομάδα μέχρι τέλη Σεπτέμβρη οπουδήποτε, σίγουρα δεν θα βιάζεται να κλείσει στην Ελλάδα μέχρι την Δευτέρα που δηλώνουμε εμείς την λίστα...
-
black death
Αυτη η λογικη οτι θα χτυπησουμε παίκτες που ακούγονται για γαυρο, μπεσικτας κλπ περίεργη μου φαινεται. Αν δεν εχουν κατι ετοιμο για ανακοίνωση χωρις να παρουμε μυρωδια, ειμαι πολυ απαισιοδοξος πλεον.
- Dark Knight
Δεν πιστεύω ότι τον αφήσαμε. Απλά ο παίκτης προτίμησε την Στόουκ. Πάμε παρακάτω. Αυτήν την φορά οι επόμενες 48 ώρες είναι πραγματικά κρίσιμες!
-
Leonardo10
Αυτοί έχουν συμβόλαιο 1,5 μυριο εκεί γύρω και θα ζητήσει περισσότερα αν ερθει Ελλάδα και εχουν μεγάλη ζήτηση όποτε δεν μου φαίνεται ρεαλιστικό, κανέναν δανεικό πάλι και άμαWeWillRockYou έγραψε:Σήμερα για την συγκεκριμένη περίπτωση κανείς δεν είπε πως ο παίκτης έρχεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Σάβ 02 Σεπ 2023, 00:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Σουριναμέζος
Δεν χρειάζονται ηλίθιες δικαιολογίες, προτίμησε ο ποδοσφαιριστής την Τσάμπιονσιπ από το να έρθει Ελλάδα. Δεν είναι η πρώτη φορά, κάποτε παίκτης έφυγε από τον ΠΑΟΚ πριν τα πλέι οφ για την είσοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ για να πάει στην Τσάμπιονσιπ (και αν κρίνουμε από το που είναι σήμερα μάλλον σε καλό του βγήκε)
- Unpsofable78
Γειά σας και πάλι μετά από λίγο καιρό.
Διανύουμε ίσως ένα από τα πιο κρίσιμα μεταγραφικά Σαββατοκύριακα ως ομάδα. Θεωρώ, μετά από τις κινήσεις που ήδη έχουν γίνει στα χαφ, δεδομένη την επιθυμία να φέρουμε 2 εξτρεμ. Ένα εξτρεμοδεκαρο και ένα εξτρεμοφορ.
Με 2 πραγματικά καλες μεταγραφές δημιουργούμε σοβαρές προοπτικές για μεγάλη πορεία στο Κονφερενς και γινόμαστε διεκδικητές των 2 εγχώριων τίτλων.
Μουλεκα και Ελ Γκάζι ή Μουλεκα - Ντεσποντοφ, ή ακόμη και Ελ Γκάζι - Ντεσποντοφ θα έκλειναν την μεταγραφική περίοδο ιδανικά.
Αν και νομίζω ότι οι παίκτες που τελικά θα έρθουν δεν θα έχουν ακουστεί μέχρι τώρα.
Διανύουμε ίσως ένα από τα πιο κρίσιμα μεταγραφικά Σαββατοκύριακα ως ομάδα. Θεωρώ, μετά από τις κινήσεις που ήδη έχουν γίνει στα χαφ, δεδομένη την επιθυμία να φέρουμε 2 εξτρεμ. Ένα εξτρεμοδεκαρο και ένα εξτρεμοφορ.
Με 2 πραγματικά καλες μεταγραφές δημιουργούμε σοβαρές προοπτικές για μεγάλη πορεία στο Κονφερενς και γινόμαστε διεκδικητές των 2 εγχώριων τίτλων.
Μουλεκα και Ελ Γκάζι ή Μουλεκα - Ντεσποντοφ, ή ακόμη και Ελ Γκάζι - Ντεσποντοφ θα έκλειναν την μεταγραφική περίοδο ιδανικά.
Αν και νομίζω ότι οι παίκτες που τελικά θα έρθουν δεν θα έχουν ακουστεί μέχρι τώρα.
- WeWillRockYou
Εντωμεταξύ οι οπαδοί των Σελτικ τον έχουν σε τόση εκτίμηση, που στα σχόλια γράφουν ότι μπορεί να τον έκλεψε η Στόουκ, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι ο πραγματικός νικητής σε αυτή τη περίπτωση.
Μένει να φανεί τι θα προκύψει τώρα μέσα στο ΣΚ. Λογικά τα επόμενα ονόματα που θα βγουν ή θα είναι κλεισμένου παίκτη(από ομάδα) ή το ενδιαφέρον για κάποιον ελεύθερο που θέλει να ανεβάσει το κασέ του.
Μένει να φανεί τι θα προκύψει τώρα μέσα στο ΣΚ. Λογικά τα επόμενα ονόματα που θα βγουν ή θα είναι κλεισμένου παίκτη(από ομάδα) ή το ενδιαφέρον για κάποιον ελεύθερο που θέλει να ανεβάσει το κασέ του.
Με υποχρεωτική οψιον 2 εκατομμύρια πήγε στην Στοουκ..
Νομίζω δεν μπορούσαμε εμείς να βάλουμε υποχρεωτική οψιον και μάλιστα τέτοιο πόσο.
Νομίζω δεν μπορούσαμε εμείς να βάλουμε υποχρεωτική οψιον και μάλιστα τέτοιο πόσο.