ΠΑΟΚ - Heart 4-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - Heart 4-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Θεικη στιγμη μετα τον αγωνα που ο Κουλιερακης πειραζει τον Ντελια για την επιτευξη γκολ

Κάτι που μου έκανε θετική εντύπωση, στον χθεσινό αγώνα, ήταν μια οικογένεια Σκωτσέζων, που φορούσαν φανέλες του ΠΑΟΚ.
https://i.imgur.com/ZMMDktP.jpeg
(Συγνώμη για το λινκ, αλλά μου έβγαζε "Δεν ήταν δυνατόν να προσδιοριστούν οι διαστάσεις της εικόνας.", οπότε δεν ήξερα πως να το διορθώσω.)
(Συγνώμη για το λινκ, αλλά μου έβγαζε "Δεν ήταν δυνατόν να προσδιοριστούν οι διαστάσεις της εικόνας.", οπότε δεν ήξερα πως να το διορθώσω.)
- Μπαρκαρούτσος
john4serres έγραψε:[youtube]srcxHq2hKSQ[/youtube]
Απόλαυση
Πράγματι απολαυστική παρακάμερα! Ο Ντέλιας το μόνο που είχε να πει, ήταν "Θέλω νερό!"
Ο άλλος ο υπάνθρωπος ως πότε θα έχει πρόσβαση στο ιερό χορτάρι της Τούμπας;
Ελπίζω να ενημερώσει κάποιος τον Taison και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές μας που έχουν ίδιες ευαισθησίες.
- iremidynami 4+
Μολις ειδα το βιντεο της παρακαμερας κ εχω να
πω κατι για τη νοβα: γ@μω τα σπ#! %&*#@ σας μπαστ@ρδοι, στον πατο σας μεσα να ειχατε τα μικρόφωνα, πιο πολυ θα ακουγονταν η τουμπα, κοπροσκυλα!!
πω κατι για τη νοβα: γ@μω τα σπ#! %&*#@ σας μπαστ@ρδοι, στον πατο σας μεσα να ειχατε τα μικρόφωνα, πιο πολυ θα ακουγονταν η τουμπα, κοπροσκυλα!!
- john4serres
αντάλλαξαν μπλούζες με ένα ΠΑΟΚι στα κάγκελα ανάμεσα από Θ8 και Θ2kotorla4 έγραψε:Κάτι που μου έκανε θετική εντύπωση, στον χθεσινό αγώνα, ήταν μια οικογένεια Σκωτσέζων, που φορούσαν φανέλες του ΠΑΟΚ.
- kataramenos5
Δεν ηταν η καλυτερη κερκιδα ειδικα στην αρχη κι αυτο θελει προσοχη.
Θελει φωνη και φασαρια να θολωσουν οι αντιπαλοι.Μετα το γκολ ημασταν πολυ καλυτεροι.
Θελει φωνη και φασαρια να θολωσουν οι αντιπαλοι.Μετα το γκολ ημασταν πολυ καλυτεροι.
-
Daskalos_4
+1926iremidynami 4+ έγραψε:Μολις ειδα το βιντεο της παρακαμερας κ εχω να
Ειδα το ματσακι με αγγλική περιγραφή και τα μικρόφωνα ηταν στην τσίτα. Ριγος κανονικό
- BlackMagicPAOK
Έχει ανεβάσει κανείς highlights με αγγλική περιγραφή και πραγματικό ήχο Τούμπας;
Υπάρχει λινκ;
Ή έστω το λινκ ολόκληρου του αγώνα, στα αγγλικά;
Υπάρχει λινκ;
Ή έστω το λινκ ολόκληρου του αγώνα, στα αγγλικά;
Απόλαυσα την παρακαμερα!!!!!
Απόλαυση να βλέπεις το δέσιμο όλων και τόσων πολλών μελών μιας ομάδας- οικογένεια!!!!!
Συγχαρητήρια στα μέλη και πρωτίστως στον λουτσε!!!!
Απόλαυση να βλέπεις το δέσιμο όλων και τόσων πολλών μελών μιας ομάδας- οικογένεια!!!!!
Συγχαρητήρια στα μέλη και πρωτίστως στον λουτσε!!!!