Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
- Kabamaru11
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Δεν βλέπω νούμερα για να δωθεί το μεγαλύτερο φετινό πόσο...
Ούτε βλέπω να παίρνει χρόνο όσο είναι καλά ο Τάισον.
Νομίζω ότι θα έρθει άλλος.
Ούτε βλέπω να παίρνει χρόνο όσο είναι καλά ο Τάισον.
Νομίζω ότι θα έρθει άλλος.
-
giliopoulos
O Μαυροβούνιος είναι μια χαρά αν πάμε και για ένα ακόμα καλύτερο εξτρέμ. Όμως πρώτον, θα δώσεις 2 εκατομμύρια για να τον έχεις στον πάγκο; Δύσκολο. Και δεύτερον, στην Σέλτικ που ήταν αλλαγή είδαμε πως συμπεριφερθηκε.
Οπότε έτσι όπως το βλέπω, αν πάρουμε τον Μαυροβούνιο μάλλον θα είναι το βασικό εξτρέμ. Θα ήθελα κάτι καλύτερο.
Οπότε έτσι όπως το βλέπω, αν πάρουμε τον Μαυροβούνιο μάλλον θα είναι το βασικό εξτρέμ. Θα ήθελα κάτι καλύτερο.
Ο καθένας γράφει ότι του κατέβει....
Δεν βάλαμε ακόμα μυαλό από το "Η τον Μειτε η τον Αντόνιο" που τελικά ήρθαν και οι δύο, ούτε από το " καμία μεταγραφή μεγάλου συμβολαίου πριν την πρόκριση" που τελικά ήρθαν και οι δύο παραπάνω με 1+εκ.
Δεν βάλαμε ακόμα μυαλό από το "Η τον Μειτε η τον Αντόνιο" που τελικά ήρθαν και οι δύο, ούτε από το " καμία μεταγραφή μεγάλου συμβολαίου πριν την πρόκριση" που τελικά ήρθαν και οι δύο παραπάνω με 1+εκ.
Η προθεση ξεκαθαρα ειναι να ερθουν δυο.Τωρα το αν θα τα καταφερουμε ειναι αλλο θεμα...
Εγκυρος δημοσιογραφος φαινεταιgiliopoulos έγραψε:https://www.metrosport.gr/gnoriza-pos-tha-katalixei-ston-ari-o-soro-o-chaxampanovits-ithele-na-meinei-sto-nisi-832185
- pirate_salonica
ΠΡΟΒΛΕΨΗ/ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αν ο Βρακάς παίξει και Κυριακή, δε θα έρθει κανένα εξτρέμ. Θεωρείται πως τα κενά καλύφθηκαν από τις ενεργοποιήσεις Βρακά και Μουργκ. Το που θα βγει αυτό, θα δείξει.
- pirate_salonica
Δεν ποντάρω τίποτα, απλά προσπαθώ να μετριάσω τις εντυπώσεις γιατί αν τυχόν δεν πάρουμε εξτρέμ θα σφαζόμαστε εδώ μέσα. Αν πάρουμε τότε αλλάζει το πράγμα. Απλά δε δίνω πλέον πολλές πιθανότητες.
Δε θα μετριάσεις καμία εντύπωση, αν δεν έρθει εξτρέμ θα σφαχτούμε έτσι κι αλλιώς.
Και ο Μουργκ και ο Βρακάς να υπολογίζονται πάλι δεν βγαίνουν αριθμητικά τα πράγματα.pirate_salonica έγραψε:ΠΡΟΒΛΕΨΗ/ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αν ο Βρακάς παίξει και Κυριακή, δε θα έρθει κανένα εξτρέμ. Θεωρείται πως τα κενά καλύφθηκαν από τις ενεργοποιήσεις Βρακά και Μουργκ. Το που θα βγει αυτό, θα δείξει.
- pirate_salonica
Καλά 100%, δεν έχω αμφιβολία. Απλά θέλω να πω και γω μια φορά "σαστάλεγα" γιατί πάντα πέφτω έξωadman έγραψε:Δε θα μετριάσεις καμία εντύπωση, αν δεν έρθει εξτρέμ θα σφαχτούμε έτσι κι αλλιώς.
Θα ρθει σίγουρα ένα εξτρέμ, πολύ πιθανό και δυο.
Δεν γνωρίζω κάτι, εκτίμηση είναι προσωπική καθαρά. Αλλά με αυτά που έχω δει φέτος δεν έχω κάποιο λόγο να το αμφισβητήσω.
Υπομονή χρειάζεται να δούμε τι θα αποφασίσουν εν τέλη.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν γνωρίζω κάτι, εκτίμηση είναι προσωπική καθαρά. Αλλά με αυτά που έχω δει φέτος δεν έχω κάποιο λόγο να το αμφισβητήσω.
Υπομονή χρειάζεται να δούμε τι θα αποφασίσουν εν τέλη.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ο Βρακας και ο Μουργκ είχαν ενεργοποιηθεί πολύ πριν φύγει ο Νάρεϊ όταν ήδη ψάχναμε έναν εξτρέμ. Άρα το επιχείρημα δεν στέκειpirate_salonica έγραψε:ΠΡΟΒΛΕΨΗ/ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αν ο Βρακάς παίξει και Κυριακή, δε θα έρθει κανένα εξτρέμ. Θεωρείται πως τα κενά καλύφθηκαν από τις ενεργοποιήσεις Βρακά και Μουργκ. Το που θα βγει αυτό, θα δείξει.