Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ασιμε δε τα ασπαζομαι απολυτα αυτα που λες .Υπαρχουν ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ πετσια που τρεχουν οχι μονο σε ποδοσφαιρο αλλα και σε μπασκετ βολευ κλπ αλλα ο Ραζβαν τους καθεται στο λαιμο.Ειναι πιο πολυ ΠΑΟΚ καποιος που χειροκροταει Λου στο φορουμ και στα σοσιαλ αλλα δε βγαζει ενα δεκαρικο για το μπασκετ η το βολευ?Δε νομιζω.
Στο φιναλε θα σου πω αφου εχεις αντιθετη αποψη απ τους haters(πιθανον και καποιοι να ναι αλλοθρησκοι) και την πιστευεις πραγματικα γιατι τους κανεις το χατηρι ? Δε πρεπει ν ακούγεται εδω μεσα αυτο που εσυ πιστευεις ως το καλο του ΠΑΟΚ ?
Γιατι λοιπόν τα παρατας στα ζορια? Απο ποτε τα παρατανε οι old-school ΠΑΟΚτσηδες?
Μηπως γινεσαι κι εσυ κατα καποιο τροπο λιγο ΝεοΠΑΟΚτσης ?
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Δεν έχω κανένα λόγο να παραμείνω σε ένα χώρο που έχει μεταλλαχτεί σε βαθμό που δεν τον αναγνωρίζω.

Είμαι 43 ετών πλέον βλέπω και ακολουθώ ΠΑΟΚ όποτε μπορώ σε όλη την ενήλικη ζωή μου σε κάθε άθλημα, σε κάθε γήπεδο οργανωμένα και μη, έχω κάνει άπειρες παπαριές, έχω στηρίξει, έχω πληρώσει έχω δει να τρώμε βαριά σκορ στο κεφάλι στα πιο εχθρικά γήπεδα, ήμουν σε ονειρικά διπλά και δεν μπορούσα να πανηγυρίσω ή έστω να χαμογελάσω, ζω τη μισή μου ζωή στη νότια Ελλάδα μέσα σε αλλόθρησκους που απολάμβαναν απλώς να μας κλέβουν και όχι να μας κερδίζουν για να ακούω και να διαβάζω ότι άκουσα και διάβαζα φέτος.

Αν ζούσε και ήταν ενεργός ο μανάβης θα είχε κόκκινο χέρι από τις φαπες.

Κλειστά φώτα, ξεφτισμενες σημαίες, εικόνα διάλυσης, ο εξαφανισμένος Ρώσος, αγαπούλα πούλα, ο Λουτσεσκου που τρώει τα παιδιά μας, ο κλεφτοκοτας Ρουμάνος, Κυρ Κυρ ψεύτη, πουλημενε Μάκη, αποτιστο γκαζόν, φέρτε χαφ, φέρτε φορ, πάνω ράφι, κάτω ράφι, θα πουλήσει τα πάντα, τα ασημικά, τα χρυσαφικά τον ΟΛΘ, το Μακεδονία Παλάς και το λουρί της μάνας.

Ακούστηκε πως ο Ιβάν παντελονιασε φράγκα. Ο Ιβάν παντελονιασε. Δηλαδή, χρήματα του ΠΑΟΚ, από το μαγαζί του δηλαδή, τα έβαλε τσέπη. Και βρέθηκαν υποστηρικτές αυτής της άποψης. Και δειλά δειλά το είπανε επειδή δεν έκλεισε το 78% του ρόστερ 30 Ιουνίου, επειδή το είπε ο Γιώργης. Και δώστου φωνές, και δώστου γκρίνια και δώστου απαξίωση.

Και άρχισαν οι αγώνες και δώστου πάμε με ενάμισι χαφ. Και πήγαμε και παίξαμε τους πιο ωραίους προκριματικούς. Δεκτό, μπάλα δεν ξέρει κανείς μας. Λογικό να φοβόμαστε αλλά να ξεσκίζουμε όλο το οικοδόμημα επειδή δεν έγινε αυτό που θέλαμε; Γιατί; Για ποιο λόγο;

Και τώρα; Που από ότι φαίνεται ο Γιώργης και ο Κυρ Κυρ δεν είπανε ακριβώς ψέματα, ο Λουτσος τελικά ίσως και να είναι καλός για τον ΠΑΟΚ όλοι αυτοί που κραζανε; Όλα καλά; Δεν έγινε τίποτα και θα πανηγυρίζουμε όλοι μαζί νίκες και θα λυπόμαστε παρεα στις ήττες;

Όχι. Δεν πάει έτσι. Μετρηθηκαμε, ζυγιστηκαμε και κάποιοι βγήκαμε ελλιπείς. Δεν γίνεται 2 μήνες κάποιος να ξερναει εμετό αμφισβήτησης σε όλα και σήμερα να είναι όλα καλά.

Αν ήταν δικό μου το φόρουμ θα τους διέγραψα όλους αυτούς. Κάποτε λέγαμε όταν στον ΠΑΟΚ πηδούσαν όλοι σαν τα ποντίκια στα δύσκολα πως "ΠΑΟΚ κι ας μείνει μόνο ο Ποικιλιδης". Δεν θα με πείραζε να γίνει ένα καλό ρισταρτ. Ίσως το χρειαζόμαστε κιόλας.

Δεν είναι δικό μου όπως είπα το φόρουμ οπότε αποφάσισα να την κάνω γιατί δεν γουστάρω να βρίσκομαι δίπλα σε ανεγκεφαλες τιτικες που πιστεύουν τα πάντα εκτός από τον ΠΑΟΚ. Δυσκολεύομαι πολύ να υιοθετούνται απόψεις άνθρωπος που ζουν παρασιτικά από το σώμα του ΠΑΟΚ χωρίς να υπάρχει κριτική σκέψη.

Φωνάζω εδώ και καιρό πως το επίπεδο μας έχει πέσει πολύ και σε επικίνδυνο βαθμό. Αυτό το παλιό "ξέρω κάποιον που ξέρει κάποιον" αναμίχθηκε με τον αγαπημένο όρο "ο ψαγμενος" κι έχουμε γίνει αχταρμας. Είναι απίστευτο πως ενώ όλοι έχουμε 15 πλατφόρμες ενημέρωσης δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε ποιος δημοσιογράφος κάνει δουλειά και ποιος όχι.

Όποτε ναι, δεν θέλω να είμαι άλλο εδώ. Δεν με πείραξε κανείς, δεν με ενοχλησε κάποιος απλώς δεν μπορώ να σας δουλεύουν μέσα στα μούτρα και να μην νιώθετε. Δεν το ανέχομαι ρε παιδί μου.. το θεωρώ ντροπή για τον οπαδό του ΠΑΟΚ. Δεν ήταν έτσι ο οπαδός του ΠΑΟΚ και δεν ξέρω πως κατάντησε έτσι.

Όσο αυτή η μειοψηφία έχει φωνή και μάλιστα με τόση ένταση και τόση επιμονή εγώ γεια σας. Ας χαρώ ότι έχει να δώσει ακόμη ο Βάνιας στον ΠΑΟΚ γιατί μετά, σε περίπτωση που πάρει κανένα λαμόγιο τον ΠΑΟΚ δεν θα ασχοληθώ ξανά. Δεν θα έχω ψυχικές αντοχές, όχι για κάποιον άλλον λόγο.

ΠΑΟΚ ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ρε Ασιμε.

Πρώτον, υπήρξαν κάποιες φωνές που σε καλούσαν να το ξανασκεφτείς. Οπότε δόθηκε ένα περιθώριο.

Δεύτερον, σε πολλά από όσα λες συμφωνούμε και εμείς. Κάποιες φορές σε φάση νεύρων έχω πει και χειρότερα. Συνήθως προσπαθούμε πιο κόσμια.

Τρίτον και σημαντικότερο: πρέπει να θυμόμαστε όλοι ότι εδώ είναι ένα ΦΟΡΟΥΜ. Θες πες το παρέα, καφενείο, συζήτηση στο δρόμο ή στο γήπεδο. Δεν υπάρχει ούτε κεντρική γραμμή ούτε ενιαία γραμμή.

Όταν δε σου αρέσει ο δρόμος που παίρνει η κοινωνία μέσω της πλειοψηφίας εσύ τι κάνεις; Φεύγεις απ' τη γη και πας να ζήσεις στη σελήνη;

Καταλάβετε το δεν είναι το ΠΑΟΚμανια το πρόβλημα: ο κόσμος μας είναι.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αν γενικά δεν θες να έχουν φωνή οι μειοψηφίες καλό είναι να απέχεις.

Αν θες μπορούμε να μιλήσουμε ποδοσφαιρικά μπορω να επιχειρηματολογησω ως προς το γιατί ήταν πρόβλημα να κατέβει η ομάδα με 1.5 χαφ. Φέτος το καλοκαίρι η μπάλα πήγε δοκάρι και μέσα. Αν επειδή είχαμε τα αποτελέσματα που όλοι ελπίζαμε κρύψουμε τα λάθη κάτω από το χαλάκι, του χρόνου η ποδοσφαιρική λογική λέει οτι η μπάλα θα πάει δοκάρι και έξω.

Σε αλλά πάλι, όπως το θέμα Λουτσεσκου, οι απόψεις μας συγκλίνουν. Πιστεύω πως ο Λουτσεσκου δεν είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου, αλλά σίγουρα είναι ο καλύτερος προπονητής που θα μπορούσε να είχε ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή.

Αλλά και πάλι, αν σε ενοχλεί η αντίθετη άποψη σε βαθμό που να θες να αποχωρήσεις για να μην την ακούς, τότε καλύτερα να αποχωρήσεις από έναν χώρο που ο λόγος ύπαρξης του εξ’ αρχής είναι η ανταλλαγή απόψεων, πολλές φορές αντικρουόμενων.

Αν και προσωπικά προτιμώ να μείνεις, να λες την άποψη σου και να έχεις ανοιχτά μυαλά όταν θα ακούς απόψεις με τις οποίες διαφωνείς.
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Συμφωνώ απόλυτα με τον Άσιμο , rain έχετε διώξει πολύ κόσμο με την επιλογή των ίσων αποστάσεων.
Προσωπικά θα κρατήσω 10-15 και όλους τους υπόλοιπους θα κάνω ignore.
Η άλλη λύση είναι ο δρόμος του Άσιμου.

Στάλθηκε από το 22071212AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Ρε τσακάλια...

Πως ανοίγει ένα τοπικ...
Να ανοίξω και εγώ ένα να γίνει το γλέντι της αρκουδας

:mrgreen: :mrgreen: :shock:
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Καταραμένε το πρόβλημα μου είναι πως πλέον δεν μου λέει απολύτως τίποτα αν κάποιος είναι πετσί. Δεν έχει περισσότερο σεβασμό από ένα ΠΑΟΚτσακι στην Κάλυμνο που δεν έχει δει ποτέ την τούμπα από κοντά αλλά έχει μια ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΛΟΓΙΚΉ ΆΠΟΨΗ.

Δεν έχω καμία τρέλα με τον Λουτσέσκου ούτε είμαι φαν του ποδοσφαίρου που παίζει. Ο τύπος έχει παίξει 200 ματς σε μας, και έχει τα άντερα να πουλάει τρέλα παντού όταν ο Άμπελ, ο ζωγράφος που λεγαμε ντε, έχει σηκώσει τα πάντα στη Λατινική Αμερική, ακούστηκε για εθνική Βραζιλίας και σε συνέντευξη του είπε πως στον ΠΑΟΚ ένιωσε πίεση και την έκλασε. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΠΕΡΊΟΔΟ ΚΟΒΙΝΤ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΉΠΕΔΑ!

Οφείλουμε να έχουμε σφαιρική άποψη μη σου πω πως είναι και υποχρέωση μας. Εντελώς υποχρέωση μας.

Rainmaker

Δεν διαφωνώ με τους κανόνες του φόρουμ. Είναι ολοσωστοι και πολύ σοφά δομημένοι για την ομαλή λειτουργία της κοινότητας. Δεν μου αρέσουν όμως. :)

Όσο για την κοινωνία ήταν η πρώτη φορά φέτος το καλοκαίρι που δεν με άγγιξε τίποτα. 1,97 έχει εδώ και ένα μήνα η βενζίνη, 10 ευρώ το λάδι, κάηκε ένας ολόκληρος Νομός και δεν ένιωσα το παραμικρό. Αδιαφορώ. Δεν χαίρομαι για να μη παρεξηγηθω. Αδιαφορώ και εύχομαι να μην σκάσει η στραβή κοντά σε μένα.

Πιο πολύ για τα ζώα λυπάμαι γιατί επί χρόνια έβλεπα τα αποτελέσματα που έχουν οι δασικές πυρκαγιές.

Αν μπορούσα ναι θα άλλαζα πλανήτη αλλά δεν μπορώ. Μας έχω σιχαθεί σε υπερθετικό βαθμό και νιώθω πως η γενιά μου απέτυχε τελείως. Παραλάβαμε έναν κόσμο καλύτερο από αυτόν που θα παραδώσουμε.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Asimos έγραψε:Δεν έχω κανένα λόγο να παραμείνω σε ένα χώρο που έχει μεταλλαχτεί σε βαθμό που δεν τον αναγνωρίζω.

Είμαι 43 ετών πλέον βλέπω και ακολουθώ ΠΑΟΚ όποτε μπορώ σε όλη την ενήλικη ζωή μου σε κάθε άθλημα, σε κάθε γήπεδο οργανωμένα και μη, έχω κάνει άπειρες παπαριές, έχω στηρίξει, έχω πληρώσει έχω δει να τρώμε βαριά σκορ στο κεφάλι στα πιο εχθρικά γήπεδα, ήμουν σε ονειρικά διπλά και δεν μπορούσα να πανηγυρίσω ή έστω να χαμογελάσω, ζω τη μισή μου ζωή στη νότια Ελλάδα μέσα σε αλλόθρησκους που απολάμβαναν απλώς να μας κλέβουν και όχι να μας κερδίζουν για να ακούω και να διαβάζω ότι άκουσα και διάβαζα φέτος.

Αν ζούσε και ήταν ενεργός ο μανάβης θα είχε κόκκινο χέρι από τις φαπες.

Κλειστά φώτα, ξεφτισμενες σημαίες, εικόνα διάλυσης, ο εξαφανισμένος Ρώσος, αγαπούλα πούλα, ο Λουτσεσκου που τρώει τα παιδιά μας, ο κλεφτοκοτας Ρουμάνος, Κυρ Κυρ ψεύτη, πουλημενε Μάκη, αποτιστο γκαζόν, φέρτε χαφ, φέρτε φορ, πάνω ράφι, κάτω ράφι, θα πουλήσει τα πάντα, τα ασημικά, τα χρυσαφικά τον ΟΛΘ, το Μακεδονία Παλάς και το λουρί της μάνας.

Ακούστηκε πως ο Ιβάν παντελονιασε φράγκα. Ο Ιβάν παντελονιασε. Δηλαδή, χρήματα του ΠΑΟΚ, από το μαγαζί του δηλαδή, τα έβαλε τσέπη. Και βρέθηκαν υποστηρικτές αυτής της άποψης. Και δειλά δειλά το είπανε επειδή δεν έκλεισε το 78% του ρόστερ 30 Ιουνίου, επειδή το είπε ο Γιώργης. Και δώστου φωνές, και δώστου γκρίνια και δώστου απαξίωση.

Και άρχισαν οι αγώνες και δώστου πάμε με ενάμισι χαφ. Και πήγαμε και παίξαμε τους πιο ωραίους προκριματικούς. Δεκτό, μπάλα δεν ξέρει κανείς μας. Λογικό να φοβόμαστε αλλά να ξεσκίζουμε όλο το οικοδόμημα επειδή δεν έγινε αυτό που θέλαμε; Γιατί; Για ποιο λόγο;

Και τώρα; Που από ότι φαίνεται ο Γιώργης και ο Κυρ Κυρ δεν είπανε ακριβώς ψέματα, ο Λουτσος τελικά ίσως και να είναι καλός για τον ΠΑΟΚ όλοι αυτοί που κραζανε; Όλα καλά; Δεν έγινε τίποτα και θα πανηγυρίζουμε όλοι μαζί νίκες και θα λυπόμαστε παρεα στις ήττες;

Όχι. Δεν πάει έτσι. Μετρηθηκαμε, ζυγιστηκαμε και κάποιοι βγήκαμε ελλιπείς. Δεν γίνεται 2 μήνες κάποιος να ξερναει εμετό αμφισβήτησης σε όλα και σήμερα να είναι όλα καλά.

Αν ήταν δικό μου το φόρουμ θα τους διέγραψα όλους αυτούς. Κάποτε λέγαμε όταν στον ΠΑΟΚ πηδούσαν όλοι σαν τα ποντίκια στα δύσκολα πως "ΠΑΟΚ κι ας μείνει μόνο ο Ποικιλιδης". Δεν θα με πείραζε να γίνει ένα καλό ρισταρτ. Ίσως το χρειαζόμαστε κιόλας.

Δεν είναι δικό μου όπως είπα το φόρουμ οπότε αποφάσισα να την κάνω γιατί δεν γουστάρω να βρίσκομαι δίπλα σε ανεγκεφαλες τιτικες που πιστεύουν τα πάντα εκτός από τον ΠΑΟΚ. Δυσκολεύομαι πολύ να υιοθετούνται απόψεις άνθρωπος που ζουν παρασιτικά από το σώμα του ΠΑΟΚ χωρίς να υπάρχει κριτική σκέψη.

Φωνάζω εδώ και καιρό πως το επίπεδο μας έχει πέσει πολύ και σε επικίνδυνο βαθμό. Αυτό το παλιό "ξέρω κάποιον που ξέρει κάποιον" αναμίχθηκε με τον αγαπημένο όρο "ο ψαγμενος" κι έχουμε γίνει αχταρμας. Είναι απίστευτο πως ενώ όλοι έχουμε 15 πλατφόρμες ενημέρωσης δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε ποιος δημοσιογράφος κάνει δουλειά και ποιος όχι.

Όποτε ναι, δεν θέλω να είμαι άλλο εδώ. Δεν με πείραξε κανείς, δεν με ενοχλησε κάποιος απλώς δεν μπορώ να σας δουλεύουν μέσα στα μούτρα και να μην νιώθετε. Δεν το ανέχομαι ρε παιδί μου.. το θεωρώ ντροπή για τον οπαδό του ΠΑΟΚ. Δεν ήταν έτσι ο οπαδός του ΠΑΟΚ και δεν ξέρω πως κατάντησε έτσι.

Όσο αυτή η μειοψηφία έχει φωνή και μάλιστα με τόση ένταση και τόση επιμονή εγώ γεια σας. Ας χαρώ ότι έχει να δώσει ακόμη ο Βάνιας στον ΠΑΟΚ γιατί μετά, σε περίπτωση που πάρει κανένα λαμόγιο τον ΠΑΟΚ δεν θα ασχοληθώ ξανά. Δεν θα έχω ψυχικές αντοχές, όχι για κάποιον άλλον λόγο.

ΠΑΟΚ ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
φιλε μου η φυγη δεν ειναι λυση ισα ισα μενουμε λιγοτεροι εδω, να πουμε αυτο που νοιωθουμε ....μεγαλη απωλεια η φυγη ατομων σαν εσενα .....μην το κανεις ειναι λαθος.....
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ε τώρα σόρρυ αλλά και το δίκιο σου χάνεις και πάλι δεν προκύπτει που φταίει το ΠΑΟΚμανια

Σε ότι αφορά τα σχόλια που λένε ότι διώχνουμε κόσμο με την πολιτική ίσων αποστάσεων σόρρυ αλλά διαφωνώ. Καμία ίση απόσταση δεν κρατήσαμε. Έχει τέσσερα χρόνια κράζω κόσμο που το τερματιζει
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Asimos..

Τωρα το διάβασα....ειμαστε και ίδια σειρά στο παοκμανία...

Καλά τα λες έτσι είναι...τουλαχιστον εσένα μπορεί και να το διαβάσουν κάποιοι...

Εγώ εάν τα έγραφα θα ήμουν ... είρωνας...

Συγχαρητήρια φίλε μου...να κάνεις ότι προστάζει Η ΠΑΟΚτσιδικη καρδιά σου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Παρ 01 Σεπ 2023, 18:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Δεν έχω κανένα θέμα με κάποιο από τα παιδιά που τρέχουν το paokmania. Τα βρίσκω πολύ άψογα στη Διαχείριση και νομίζω πως 15 χρόνια δεν αντάλλαξα κουβέντα με κανέναν. Ούτε καν με μέλος. Εκτός από έναν Σίμπα που με έκανε τρελό.

Μπράβο του τον Μπαγασα.

Δεν έχω κανένα θέμα με την αντίθετη άποψη. Απεναντίας με κάνει καλύτερο στο να προσπαθώ να παραθέσω την άποψη μου με όσο πιο λογικά επιχειρήματα μπορώ. Δεν μπορώ την άνευ κριτικής σκέψης επιχειρηματολογία που πηγάζει από άλματα λογικής και πάντα κατευθυνόμενα και στοχευμένα.

Τι να κάνουμε αν του χρόνου τελειώνει το συμβόλαιο του Λουτσου και 12 παικτών;

Τι μπορεί να γίνει δηλαδή; Θα πάρουμε έναν προπονητή και 12 παίκτες.

Δηλαδή κάπου όπα. Φτάνει.

Και ναι ρε μαλακες, με ενάμισι χαφ κάναμε πλακα μέχρι και στον Αστέρα που με πλήρης ομάδες φτυναμε αίμα. Επειδή ΠΑΟΚ είμαστε και με ένα χαφ θα σηκώσουμε Κόνφερενς.

Τι να κάνουμε δηλαδή; Σαν έναν άλλον που απειλουσε διακριτικά αν δεν έκανε ο Ιβάν μεταγραφές;

Τον ρώτησα τι θα κάνει αλλά δεν θυμάμαι τι απάντηση πήρα.

Τρικυμία εν κρανιω.
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

Οσο κι αν σαν γνήσιο Ραζβανοσκυλο θεωρώ ότι χαρακτηρισμοι όπως πορτοφολας, κλεφτοκοτας, Ρουμανογυφτος κλπ άκρως ρατσιστικά σχόλια (που όλοι βλέπουμε από συνοπαδους μας στα γαμημενα τα ΜΜΕ), άπτονται της Ψυχιατρικής επιστήμης, ειδικά όταν αναφέρονται στον σημαντικότερο προπονητή της ιστορίας μας, απλά αφήνω τον Ραζβαν να τους γελοιοποιεί στο γήπεδο δίνοντας απαντήσεις.
Εδώ μέσα οι χαρακτηρισμοι είναι φυσικά κομψοτεροι, λόγω των μοντς.
Από την άλλη ο ρόλος των οπαδών είναι να απαιτεί πάντα το καλύτερο για την ομάδα του. Πάντα κ παντού, σε όλο τον κόσμο, αυτό συμβαίνει. Άλλοι το κάνουν με επιχειρήματα κ συντονισμένο τρόπο σκέψης και αλλοι άναρχα κ βλακωδως.
Ομως η ουσία ενός φόρουμ, είναι στο τέλος ακριβώς αυτή.
Η ανταλλαγή απόψεων χωρίς λογοκρισία κ οι διαφορετικές οπτικές πολλών ανθρώπων που όσο κ αν διαφωνείς στην μεγάλη εικόνα, μπορεί επιμέρους να σε βοηθήσουν να δεις κ πέρα απ την μύτη σου.
Κέρδος είναι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Στο φόρουμ μετέχουμε γιατί είμαστε ΠΑΟΚτσήδες και μοιραζόμαστε χαρές, πληροφορίες, ανησυχίες και προ πάντων την επικοινωνία με κάποιους που θεωρούμε ότι μας καταλαβαίνουν.
Το φόρουμ είναι πολύ μεγάλο και τα μέλη του πάμπολλα για να έχουμε την ψευδαίσθηση ότι θα βρούμε ταύτηση απόψεων με όλους. Αλίμονο!
Αν κάποιος δεν αισθάνεται καλά με τους άλλους (που πάντα θα υπάρχουν) και δεν τον καλύπτουν εκείνοι με τους οποίους επικοινωνεί, τότε η φυγή είναι μονόδρομος. Απλά δεν βρίσκω το λόγο να διαγραφεί ο λογαριασμός του. Φεύγει και τέλος. Υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιηθεί ο λογαριασμός από άλλους;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Καταλαβαινετε φανταζομαι πως αν το φορουμ αποφασιζε κεντρικα να αποβαλλει οποια μελη δυσανασχετουν με τις αποψεις τους και το υφος τους καποια αλλα μελη και ΤΟΝΙΖΩ το αποψεις και ΟΧΙ καφριλες,στο τελος δεν πιστευω οτι θα εμεναν πανω απο 20-30 μελη που ειναι κοινα αποδεκτα σε ολους...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Στο φόρουμ μετέχουμε γιατί είμαστε ΠΑΟΚτσήδες και μοιραζόμαστε χαρές, πληροφορίες, ανησυχίες και προ πάντων την επικοινωνία με κάποιους που θεωρούμε ότι μας καταλαβαίνουν.
Το φόρουμ είναι πολύ μεγάλο και τα μέλη του πάμπολλα για να έχουμε την ψευδαίσθηση ότι θα βρούμε ταύτηση απόψεων με όλους. Αλίμονο!
Αν κάποιος δεν αισθάνεται καλά με τους άλλους (που πάντα θα υπάρχουν) και δεν τον καλύπτουν εκείνοι με τους οποίους επικοινωνεί, τότε η φυγή είναι μονόδρομος. Απλά δεν βρίσκω το λόγο να διαγραφεί ο λογαριασμός του. Φεύγει και τέλος. Υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιηθεί ο λογαριασμός από άλλους;
Σταμάτησα στη μέση την ανάγνωση. Δεν σου επιτρέπω να ξεπλένεις ανθρώπους που επί δύο μήνες ανησυχούσαν και λεγανε πορτοφόλα και εμμονικο τον προπονητή, τσιγγούνη τον Σαββίδη, ψεύτη τον Κυρ Κυρ κοκ.

Αντί να πεις ρε Αποστόλη ότι πέσαμε στη λούμπα και λέγαμε μαλακίες μου λες είμαστε όλοι ΠΑΟΚ.

Όχι φιλαράκι. Ο σωστός ο άνθρωπος περιμένει να δει τι θα γίνει στο τέλος και τοποθετείτε. Μπορούσες να πάρεις έναν φίλο σου τηλέφωνο και να του πεις ότι ο Σαββίδης μας πούλησε και όχι να μας υπενθυμίσεις με την δέουσα σημασία την ώρα έναρξης του αγώνα την πρώτη αγωνιστική με τον Αστέρα πως ο ΠΑΟΚ ξεκινάει με 1,5 χαφ.

Λες και δεν το ήξερε όλος ο πλανήτης ΠΑΟΚ πως στηριζόμαστε στον ημιθανή Σβαμπ και στον τραυματία Τσιγγαρα (που όλοι ξέρετε πως δεν τον συμπαθώ αλλά φέτος του έβγαλα το καπέλο).

Όχι φίλε, δεν σου επιτρέπω. Η έκφραση νερό κι αλάτι δεν χωράει εδώ.

Με σεβασμό.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”