Σε καμία περίπτωση καλύτερα. Ο Βούλγαρος είναι top-notch σε αυτού του επιπέδου τα budget.papwolf έγραψε:Με Χαξαμπάνοβιτς - Μουλέκα είμαστε καλά?
Καλύτερα από Σολμπάκεν - Ντεσπότοβ?
Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
- Mitsospaoki4
- Moderator
-
xrisitsapa
- soflodoras
Τι ωραια. Σβηνουμε τα ποσταρισματα, αλλα θεωρουμε θεμιτο το να ειρωνευομαστε αυτους που λογοκρινουμε. Τι ωραια παρεα που πατε να φτιαξετε εδω στο παοκμανια. Μπραβο. Σας ζηλευωjoshua έγραψε:Εχω τρομερη αλλεργια στο θεμα...12 χρονων πηγα στη πρωτη συναυλια διεθνους αμνηστιας στο ΟΑΚΑ...
- GiorgosAtha
Ποιον ειρωνευτηκα ρε αδερφε? Τι φαντασιωθηκες παλι μετα το μπαν που ποτε δεν σου εκανα? Θα στο πω τελευταια φορα δεν εχω τιποτα μαζι σου,μαλλον εσυ εχεις καποιο κολλημα μαζι μου.soflodoras έγραψε:Τι ωραια. Σβηνουμε τα ποσταρισματα, αλλα θεωρουμε θεμιτο το να ειρωνευομαστε αυτους που λογοκρινουμε. Τι ωραια παρεα που πατε να φτιαξετε εδω στο παοκμανια. Μπραβο. Σας ζηλευωjoshua έγραψε:Εχω τρομερη αλλεργια στο θεμα...12 χρονων πηγα στη πρωτη συναυλια διεθνους αμνηστιας στο ΟΑΚΑ...
- navigator11
Καλά, δε νομίζω πως ενδιαφέρθηκε ποτέ ουσιαστικά με το παλικάρι ο ΠΑΟΚ.Mitsospaoki4 έγραψε:Καστιγιεχο έκλεισε Σασουολο.
Πως δεν εχουν βγει ωραια σοβαρα ρεπορταζ ακομα, απο σοβαρους και ωραιους youtub....δημοσιογραφους, περι αναμονης της κληρωσης για να δουμε τι μεταγραφες θα γινουν τις τελευταιες μερες;
Κατσε μη δινω ιδεες τωρα και δουμε στο επομενο πενταλεπτο κανα αρθρο ή κανα tiktok.
Κατσε μη δινω ιδεες τωρα και δουμε στο επομενο πενταλεπτο κανα αρθρο ή κανα tiktok.
Περιμενουμε να δουμε αν θα πεσουμε με Μπεσικτας για να κριθει αν θα μας δωσει τον Μουλεκα...
- Μπαρκαρούτσος
DimitrisS έγραψε:Πως δεν εχουν βγει ωραια σοβαρα ρεπορταζ ακομα, απο σοβαρους και ωραιους youtub....δημοσιογραφους, περι αναμονης της κληρωσης για να δουμε τι μεταγραφες θα γινουν τις τελευταιες μερες;
Περιμένουμε να δούμε αν θα βρέξει το απόγευμα για να δούμε αν θα κάνουμε μεταγραφές ή όχι.
Ο Γκαγκάτσης έχει κανονίσει ταξίδι-εξπρέσς στους Δελφούς, έχοντας κλείσει ραντεβού στο Μαντείο Των Δελφών, όπου μάλιστα έχει γίνει ειδικό αίτημα για κλήση Skype με Ιβάν Σαββίδη και Πυθία, παρουσία Γκαγκάτση και μεταφραστή.
Αν οι οιωνοί ευνοούν μεταγραφές, αυτές θα γίνουν.
Επίσης, στο δρόμο για Δελφούς ο Γκαγκάτσης ανέβασε story με νεκρό σταυραετό που βρήκαν, οπότε μάλλον μεταγραφές δεν θα γίνουν.
Ημουν ετοιμος να σε πιστεψω, μεχρι που εκανες το edit και καταλαβα τελικα οτι τρολαρεις.