Αυτη η μετριοφροσυνη σου με σκλαβωνει...abc_o_ karpouzas έγραψε:Κανέναν δεν ειρωνεύομαι...
Επαναλαμβάνω πράγματα που τα... λέτε.... συνέχεια...
Εκτός εάν νομίζετε ότι όταν τα...λέτε..ειναι απλά η γνώμη σας και όχι...ειρωνεία...προς εμενα που έχω μια άλφα...καλη η κακή...ποδοσφαιρική-αθλητική αντίληψη διαφορετική από την δικιά σας...
Το σχόλιο αυτό δεν απευθύνεται...απαραίτητα...στους 2 τελευταίους
Μέχρι στιγμής...απο αυτά που βλέπουμε...η γνωμη μου είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα του τι γίνεται στον ΠΑΟΚ και η...δικια σας...εξακολουθει να θεωρεί ότι...ειρωνεύομαι...
Προσέξτε το τι λέω καλύτερα
71. Brandon Thomas Llamas
Re: 71. Brandon Thomas Llamas
- abc_o_ karpouzas
joshua έγραψε:abc_o_ karpouzas έγραψε:Κανέναν δεν ειρωνεύομαι.....
Αυτη η μετριοφροσυνη σου με σκλαβωνει...

Σ αγαπάω ρε φίλε....
- iremidynami 4+
Αρρωστη, αλήτικη η ασιστ που εβγαλε στον ταισον, κοιτωντας σε αλλη κατευθυνση, καταπληκτικη και η διαγωνια κινηση τιυ βραζιλιανου.
- ΑποστόληςΑ
O Brandon μια χαρα σεντερφορισια γκολ βαζει βαζοντας το ποδι σε σεντρες. Το προβλημα ειναι οταν δεν το κανουμε αυτο. Δεν ειναι το φορ που θα κατεβασει μπαλες, θα παιξει πλατη κτλ.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Ισπανός παίκτης που να μην ξέρει τα βασικά του αθλήματος δε νοείται. Αλλά αν βάλεις έναν κοντό και λεπτό και του κάνεις σέντρες και περιμένεις να σου βγάζει γκολ, θα τον λες παλτό. Σε ματς με χώρους δείχνει πράγματα.
Πρεπει να κατεβεις σε ενα ματς με συγκεκριμενο σχεδιο αναλογα με τον παικτη. Θα το λεω μεχρι να μαλιασει η πληκτρολογιακη γλωσσα μου. Ο παικτης ειναι εναλλακτικο φορ εναλλακτικων χαρακτηριστικων. Δεν ειναι η δουλεια του να αναπληρωσει τον βασικο φορ της ομαδας που κουμπωνει σε αλλο τροπο παιχνιδιου ουτε φταιει για το πως φταει η ομαδα (ουτε φταιει η ομαδα φυσικα).
Και οχι μονο αυτο, αλλα ειναι και τιμιος ΚΑΙ προσφερει και νουμερα. Και παρ ολα αυτα, χλευασμος χλευασμος, χλευασμος. Ενταξι ρε παιδια το καταλαβαμε, δε τον γουσταρετε και ειναι αυτο που ειναι. Τον ξερουμε τον παικτη πια. Γιατι πρεπει ΣΥΝΕΧΕΙΑ να εχουμε χλευαστικα σχολια?
Εγώ δεν ξέρω τι λέμε και τι ξελεμε …
Εγώ βλέπω ότι παρά το γεγονός ότι κάνει κοντρόλ με το καλάμι και παρά το γεγονός ότι δεν δίνει σχεδόν ποτέ σωστή πάσα, είναι από τους πιο τίμιους παίχτες που έχουν φορέσει την φανέλα μας κυρίως σαν ξένοι. Νούμερα κάνει σταθερά από την στιγμή που ήρθε, σκυλιάζει μέσα στο γήπεδο και ασκεί πίεση μοναδική στους αμυντικούς των αντιπάλων, είναι παίχτης που όχι μόνο δεν δημιουργεί προβλήματα στην ομάδα αλλά είναι πάντα θετικός …
Θυμάμαι ακόμα ότι ο Ραγκατσης που ήταν από τους λίγους που τον ήξεραν καλά, είχε πει πολύ καλά λόγια και γούσταρε που ήρθε … μπράβο στον Χρήστο για την εκτίμηση του
Μπράβο και στο παλικάρι για αυτά που προσφέρει … τα χρήματα του τα έχει βγάλει αντίθετα με πάμπολλα παλτά που έχουν ρουφήξει το αίμα του κλαμπ
Εγώ βλέπω ότι παρά το γεγονός ότι κάνει κοντρόλ με το καλάμι και παρά το γεγονός ότι δεν δίνει σχεδόν ποτέ σωστή πάσα, είναι από τους πιο τίμιους παίχτες που έχουν φορέσει την φανέλα μας κυρίως σαν ξένοι. Νούμερα κάνει σταθερά από την στιγμή που ήρθε, σκυλιάζει μέσα στο γήπεδο και ασκεί πίεση μοναδική στους αμυντικούς των αντιπάλων, είναι παίχτης που όχι μόνο δεν δημιουργεί προβλήματα στην ομάδα αλλά είναι πάντα θετικός …
Θυμάμαι ακόμα ότι ο Ραγκατσης που ήταν από τους λίγους που τον ήξεραν καλά, είχε πει πολύ καλά λόγια και γούσταρε που ήρθε … μπράβο στον Χρήστο για την εκτίμηση του
Μπράβο και στο παλικάρι για αυτά που προσφέρει … τα χρήματα του τα έχει βγάλει αντίθετα με πάμπολλα παλτά που έχουν ρουφήξει το αίμα του κλαμπ
Αυτό και τίποτα άλλο...!aivas19 έγραψε:Αλαλα τα χειλη των ασεβών (μαζι και εγω μεσα εννοειται) !
Οι περισσότεροι (εξαιρουμένων των "Μπραντόσκυλων" φυσικά) έχουμε χλευάσει κατ' επανάληψη τον "κοντό, βαψομαλλιά, άμπαλο, τατουαζάκια" που μπέρδεψε το LA και το Beverly Hills, 90210 με το ποδόσφαιρο και το ΠΑΟΚ, αλλά σήμερα μια χαρά μας το βούλωσε...!
Και μας το βούλωσε για τα καλά...!
Αρχίζει να θυμίζει περίπτωση Κρεσπο, απέχθεια-απαξίωση-έρωτας-λατρεία.
Κράξαμε τη διοίκηση που τον έφερε, κράξαμε τη διοίκηση που τον ανανέωσε και τώρα είμαστε έτοιμοι να τη κράξουμε αν δεν τον κρατήσει.
Μέγας είσαι ΠΑΟΚΤΣΗ και θαυμαστά τα έργα σου...!
Ποτε πρόλαβε και έμαθε ελληνικό αυτό το σιχαματακι ; Γεια σου ρε Μπράντον άρχοντα !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- theodorsalonika
Μόλις τον είδα να μιλάει ελληνικά όσο μπορεί...ρε την ψυχούλα και πάντα με χαμόγελο...γεννημένος παοκι
- Μπαρκαρούτσος
To χαίρομαι ρε το παλικάρι.. Όταν γουστάρεις εκεί που είσαι, φαίνεται!
[youtube]xtXVVHPS62E[/youtube]

[youtube]xtXVVHPS62E[/youtube]
Θα μας αφήσει μαλακές αυτός...
Και μόνο αυτό...ότι μαθαίνει Ελληνικά...δείχνει πολλά.Περα από την αγωνιστική του συνεισφορά που είναι σημαντική δίχως αμφιβολία.
Μπράβο ρε αλάνι...
Και μόνο αυτό...ότι μαθαίνει Ελληνικά...δείχνει πολλά.Περα από την αγωνιστική του συνεισφορά που είναι σημαντική δίχως αμφιβολία.
Μπράβο ρε αλάνι...
-
Ρε τι θεουλης είναι αυτός. Και ακούς μετά για κάτι άλλους ότι μετά από ένα χρόνο δεν εγκλιματιστηκαν γιατί δεν μπόρεσαν να μάθουν πέντε λέξεις αγγλικά και τρελενεσαι
- PAOK - 1926-
Μπραβο ρε τσακαλε ..μπραβο για ολα..παιδια μονο να τον παρατηρησετε το πως τρεχει και πρεσαρει και γενικα αν παρατηρησετε τα τρεξξματα του μεσα σε εναν αγωνα και φθανει και εχει ανασες για να βαλει γκολ η να δωσει ασιστ θα μεινετε μαλακες..παρατηρηστετον αν εχετε την δυνατοτητα μεσα απο το γηπεδο ..θα παθετε σοκ..μιλαμε για μηχανακι ..μπραβο ξανα ρε τομας..τιμιοτατος..