Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Δημοσίευση από obanebane »

Παικταρα ο παππούς, χάθηκε στη Σεβίλλη,με τόσους παιχταράδες που είχε μαζέψει, ξεκούραστος είναι, δεν πολύ έπαιξε όσα χρόνια ήταν στην Ισπανία,μακάρι να ερχόταν,έχει και κάτι φάουλ φαρμάκι.
Ο Αζαρ είναι τελειωμένος, πιθανόν να σταματήσει κιόλας.
tsachou

Δημοσίευση από tsachou »

Πιστεύω θα πάρουμε ενα εξτρεμ άμεσα για να δηλωθεί στην ευρώπη και δεύτερο θα πάρουμε προς το τέλος. Έτσι κ αλλιώς αν ισχύουν αυτά που γράφανε κατι σελίδες πίσω τα παιδιά έχουμε χώρο μόνο για έναν ξενο ακομά. Αν έρθουν δύο πρέπει να βγει κάποιος άλλος απο την λίστα και δεν βλέπω ποιός μπορεί να ειναι αυτός.
Επίσης μου έχει καρφωθεί οτι θα κάνουμε και εμεις κίνηση για το ελληνάκι τον Μπαλντοκ.
Τέλος επειδή είδα αναφέρθηκε, αν πάρουμε Παπου Γκομεζ...δεν θα φύγει απο εδώ ποτέ. Παικτουραρος
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ο Μπαλντοκ ρε παιδιά αξίζει τίποτα;

Εμένα το στυλ του και το επίπεδό του δεν μου δείχνει κάτι περίσσότερο/καλύτερο από τα δεξιά μπακ που ήδη έχουμε
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

https://www.transfermarkt.com/nicola-sa ... eler/82048

Αυτος γιατι δε μας κανει με κασε στο μυριο?
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

https://www.transfermarkt.com/gelson-ma ... ler/257448

Ο δικός μου ευσεβής πόθος. Εύκολη περίπτωση. Παικτάρα
tsachou

Δημοσίευση από tsachou »

rainmaker έγραψε:Ο Μπαλντοκ ρε παιδιά αξίζει τίποτα;

Εμένα το στυλ του και το επίπεδό του δεν μου δείχνει κάτι περίσσότερο/καλύτερο από τα δεξιά μπακ που ήδη έχουμε
Κοίτα κ γω εικόνα έχω μόνο απο τα ματς της Εθνικής οπότε το μόνο που μπορώ να πω είναι οτι έμοιαζε να έχει επιθετικές ικανότητες. Οπότε καλύπτει αυτά που δεν εχει ο Κεντζιορα (απο οτι φαίνεται θα ειναι ο βασικός μας)
Πιο παλιά τον ήξερα επειδή έπαιζα fantasy premier league και έκανε μια πολύ καλή σεζόν οπου έδινε αρκετούς ποντους
prax

Δημοσίευση από prax »

rainmaker έγραψε:Πω ρε συ Prax τι είπες τώρα...

Εκπληκτική πρόταση, ΑΝ δεν ήταν 35.

Δε ξέρω και σε τι κατάσταση είναι, αντέχει;
Μια χαρα αντεχει, το ισπανικο πρωταθλημα εχει περισσοτεη ενταση απ οτι το ιταλικο που ειναι πιο πολυ τακτικο, γι αυτο δεν "επιασε" εκει παρολο που επαιζε βασικος ετσι.... μια χαρα αντεχει, ειναι υπερπαιχταρα και τρομερη προσωπικοτητα.. μακαρι.. και να ξεκαθαρισω οτι ειναι δικος μου ποθος και δεν εχω ακουσει κατι..
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

O Γκόμεζ παίζει άνετα αλλά 3 χρόνια μπάλα στην Ελλάδα. Είναι αρκετά αθλητικός για την ηλικία του με πόδι φαρμάκι . Για Αραβια ή Τουρκία τον κόβω αλλά τον θέλω εννοείται .
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Εχουμε ξυπνησει, εχουμε παει δουλεια, εχουμε πιει αρκετες γουλιες καφε και εχουμε κανει ηδη αρκετες τζουρες τσιγαρου. Μεχρι που δουλεψαμε κιολας! Εχει παει 11:00 μπαινω να δω τι γινεται και δεν εχει βγει ονομα ακομα;

Κι εμεις τι θα κανουμε Παρασκευη, θα συνεχισουμε να δουλευουμε σα να μη συμβαινει τιποτα;
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Δεν υπάρχουν περιθώρια. Ότι γίνει θα γίνει αυτές τις μέρες. Υπομονή. Λίγο ακόμα έμεινε για να δούμε το ρόστερ μας ολοκληρωμένο. Ο Ιβαν, πιστεύω μετά το χθεσινό και στο άκουσμα του ονόματός του από τον κόσμο, θα κάνει την υπέρβαση.
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

DimitrisS έγραψε:Εχουμε ξυπνησει, εχουμε παει δουλεια, εχουμε πιει αρκετες γουλιες καφε και εχουμε κανει ηδη αρκετες τζουρες τσιγαρου. Μεχρι που δουλεψαμε κιολας! Εχει παει 11:00 μπαινω να δω τι γινεται και δεν εχει βγει ονομα ακομα;

Κι εμεις τι θα κανουμε Παρασκευη, θα συνεχισουμε να δουλευουμε σα να μη συμβαινει τιποτα;
Μόνη και μεγάλη αγωνία η κλήρωση το μεσημέρι, για ν' αρχισουν να οργανώνονται και τα ταξιδάκια.
Κατά τ' άλλα, οποιος κι αν ειναι, αν ειναι να'ρθει θε να ρθει...

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Πραγματικά μετά την προκρισάρα και με τέτοια εμφάνιση περίμενα κάτι πιο συνταρακτικό αυτή την στιγμή...
ΕΛΠΙΖΩ μην βάλουμε κάτω από το χαλί τις ελλείψεις μεταγραφών και απλά να πατήσουμε στις τελευταίες εμφανίσεις, γιατί είναι σιγουράκι πως πολύ σύντομα θα φανούν τα κενά/αδυναμίες και θ' αρχίσει η κατηφόρα!
Άβαταρ μέλους
rockavlon

Δημοσίευση από rockavlon »

DimitrisS έγραψε:Εχουμε ξυπνησει, εχουμε παει δουλεια, εχουμε πιει αρκετες γουλιες καφε και εχουμε κανει ηδη αρκετες τζουρες τσιγαρου. Μεχρι που δουλεψαμε κιολας! Εχει παει 11:00 μπαινω να δω τι γινεται και δεν εχει βγει ονομα ακομα;

Καπου ωπα με τη φαση δηλαδη, εγω χθες εδειξα Παοκμανια (τοπικ μετακραφων) σε ολη σχεδον την εταιρια γιατι ειχα ξεχασει το share screen ανοιχτο... Εκανα και scrolling..
ΟΚ, ειναι ο ΠΑΟΚ η ζωη μας αλλα εχουμε να δουλεψουμε κανα μηνα
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Τον Μαυροβούνιο δεν τον ήξερα αλλά όσο έψαξα δεν τρελαίνομαι πάντως, νομίζω πιο πολλά έχει να προσφέρει ο Μουργκ από αυτόν..
Επειδή πέρασε στο Γιουροπα ο γάβρος τελικά παίρνουμε ΟΛΟ το μάρκετ πουλ του conference, γύρω στα 1,5-2 χαρτιά είναι αυτό νομίζω
prax

Δημοσίευση από prax »

Ρε πάρτε τον πάπου ρεεεε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”