6. Χάρης Τσιγγάρας
-
Re: 6. Χάρης Τσιγγάρας
Σε κάποιες φάσεις είδα πολύ υψηλό ποδοσφαιρικό IQ. Ελπίζω να μην θαφτεί στο ροτέισον της ομάδας. Δεν τον πίστευα και μάλλον είχα κάνει λάθος, είναι πολύ αξιόλογος ρολίστας.
- ΑποστόληςΑ
Ο Λουτσεσκου δεν υπάρχει περιπτωση να ξεχάσει ποιοι τον έφεραν ως εδώ... με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ο Χάρης θα έχει ρόλο ενεργό.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Φέτος φαίνεται κ έχει εμπειρία παραπάνω.
Επισης έχει και μια ψυχραιμία, που δεν περίμενα να έχει, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Και επειδή τα παιχνίδια είναι πολλά, φυσικά κ θα παίξει σε κάμποσα.
Μπραβο ρε Χάρη κ σ ανώτερα παληκαρι μου.
ΥΓΕΊΑ μόνο.
Επισης έχει και μια ψυχραιμία, που δεν περίμενα να έχει, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Και επειδή τα παιχνίδια είναι πολλά, φυσικά κ θα παίξει σε κάμποσα.
Μπραβο ρε Χάρη κ σ ανώτερα παληκαρι μου.
ΥΓΕΊΑ μόνο.
Δεν έκανε καλό ματς εχθες …
Δεν είχε καθαρό μυαλό και έκανε πολλές λάθος πάσες … έτρεξε πολλά αλλά όχι τόσο επιδραστικά όπως στα προηγούμενα ματς.
Το φωνάζουμε χρόνια ότι είναι παίχτης ΠΑΟΚ ξεκάθαρα. Επίσης έχει για εμένα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Εάν έχει το μυαλό στο κεφάλι, δουλευει ασταμάτητα και οι προπονητές των πιστεύουν όπως επιτέλους φαίνεται τώρα να γίνεται, τότε δεν πρέπει ποτέ να φύγει από εδώ.
Για να μείνει όμως πάντα εδώ πρέπει να ανεβάσει και άλλο επίπεδο … ο ΠΑΟΚ έτσι και αλλιώς θα τον ανταμείβει πάντα ανάλογα
Δεν είχε καθαρό μυαλό και έκανε πολλές λάθος πάσες … έτρεξε πολλά αλλά όχι τόσο επιδραστικά όπως στα προηγούμενα ματς.
Το φωνάζουμε χρόνια ότι είναι παίχτης ΠΑΟΚ ξεκάθαρα. Επίσης έχει για εμένα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Εάν έχει το μυαλό στο κεφάλι, δουλευει ασταμάτητα και οι προπονητές των πιστεύουν όπως επιτέλους φαίνεται τώρα να γίνεται, τότε δεν πρέπει ποτέ να φύγει από εδώ.
Για να μείνει όμως πάντα εδώ πρέπει να ανεβάσει και άλλο επίπεδο … ο ΠΑΟΚ έτσι και αλλιώς θα τον ανταμείβει πάντα ανάλογα
Συγχαρητηρια για την εικόνα σου μετά την επιστροφή σου . Μια λέξη σε χαρακτηρίζει ΤΙΜΙΟΣ
Ξεκουραστηκε για να παίξει στον πιο σημαντικό αγώνα της Πέμπτης.
Τι άλλο θα διαβάσουμε!!!!
Τι άλλο θα διαβάσουμε!!!!
Το παιδί όσο είχε ρυθμό ήταν από τους καλυτερους του ΠΑΟΚ.Από την στιγμή που τον εξαφάνισε ο Ρουμάνος για 3 και πλέον εβδομάδες είναι λογικό να χαθεί..Είχε να παίξει από το ματς με την Χαρτς...
- WestBlock4
Δεν υπάρχει παίχτης τσιγγαρας για βασικός ούτε στο πιο τρελό σενάριο. Τώρα τα άλλα περί εξαφάνισης είναι αστειαproedros έγραψε:Το παιδί όσο είχε ρυθμό ήταν από τους καλυτερους του ΠΑΟΚ.Από την στιγμή που τον εξαφάνισε ο Ρουμάνος για 3 και πλέον εβδομάδες είναι λογικό να χαθεί..Είχε να παίξει από το ματς με την Χαρτς...
Ουτε το ενα ισχυει ουτε το αλλο. Μια χαρα παικτης ειναι ο Χαρης και θα παιξει οσο αξιζει σε μια θεση με τρελο αντεγωνισμο φετος