+1926navigator11 έγραψε:Λάθη, ξελάθη, καθυστερήσεις, αργοπορίες, κριτική, ισοπέδωση, έλλειψη πίστης, όλα αυτά ας τα αφήσουμε πίσω και πάμε ενωμένοι να βουλώσουμε στόματα φέτος. Τα πράγματα φέτος είναι πολύ διαφορετικά σε σχέση με πέρυσι. Μέρα με τη νύχτα. Όλοι μαζί δίπλα στον ΠΑΟΚ μας!!!
ΠΑΟΚ - Heart 4-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
-
Re: ΠΑΟΚ - Heart 4-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- theodorsalonika
Τόμας ίσως ο πιο φιλότιμος παίκτης...Τάισον τι να πει κανείς...Βιέρι ψυχαρα και Μπαλάρα...δύο κλάσεις πάνω η ομάδα μας..μπράβο σε όλους...προχωράμε...μια βατή κλήρωση και φύγαμε για τελικο
- Μπαρκαρούτσος
Άντε ρε πούστη, πάμε λίγο να γυρίσει το κλίμα, όλοι μαζί, ενωμένοι και on-topic!! 

Χιλια μπραβο στην ομαδα και στον κοσμο!Τα καλυτερα ερχονται !!!!!!
Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα και στον προπονητή που κατάφεραν και πέρασαν τρεις προκριματικούς γύρους!
Συνεχίζουμε!
Συνεχίζουμε!
- ΑποστόληςΑ
Η ομάδα ήταν πολύ καλή.
Θα σταθώ στην σταθερή βελτίωση του Ekong και στους υπέροχους Brandon και Taison.
Θα σταθώ στην σταθερή βελτίωση του Ekong και στους υπέροχους Brandon και Taison.
+1926kataramenos5 έγραψε:Τι εφιαλτες μας κυνηγανε γμω την αλητεια τουςDimitris_L4 έγραψε:Επίσης να πουμε οτι με Κομινη δε θα μετρούσε το γκολ. Του Τάισον..
- deep_gia_deep
Τρομερό κλίμα, απίστευτα θετική διάθεση από όλο το γήπεδο. Από το 1ο λεπτό φάνηκε πως θα σπρώξουμε την ομάδα όσο περισσότερο μπορούμε. Τούμπα ΈΔΡΑ.
Βραδιά περηφάνειας η αποψινή! Τι να πω, κλείνουμε τα 40 πια και φεύγω από το γήπεδο χωρίς ίχνος φωνής, μουσική στο αμάξι και να κάνω party μόνος μου ως το σπίτι! Ωραίες στιγμές αδέρφια!
Τώρα ετοιμάστε τα διαβατήρια, να κάνουμε άλλη μια χρονιά εκδρομάρες να γουστάρουμε ΠΑΟΚ σε όλο τον πλανήτη!
Βραδιά περηφάνειας η αποψινή! Τι να πω, κλείνουμε τα 40 πια και φεύγω από το γήπεδο χωρίς ίχνος φωνής, μουσική στο αμάξι και να κάνω party μόνος μου ως το σπίτι! Ωραίες στιγμές αδέρφια!
Τώρα ετοιμάστε τα διαβατήρια, να κάνουμε άλλη μια χρονιά εκδρομάρες να γουστάρουμε ΠΑΟΚ σε όλο τον πλανήτη!
- hasio_john
Νάβαρε, να σαι καλά αδερφέ για το ποστ αυτό μιας και γι' αυτό είμαστε ΠΑΟΚ όλοι, για να τον ακούμε / βλέπουμε / νιώθουμε ακόμα και στο τέλος μας! Μια ζωή ΠΑΟΚ.navigator11 έγραψε:Ευχαριστώ όλους στην ομάδα και όλο τον οργανισμό ΠΑΟΚ για σήμερα. Την για 8η συνεχόμενη χρονιά πιο δύσκολη συναισθηματικά μέρα για εμένα μου χάρισαν μια πιο όμορφη μέρα σε σχέση με άλλες χρονιές. Και ξέρω πως σε μια άλλη διάσταση κάποιο πολύ δικό μου ΠΑΟΚτσάκι, που έφυγε σαν σήμερα από τη ζωή, ακούγοντας στο ραδιόφωνο μια μέρα πριν την 3άρα που μας έριξε το Γιάννενο στους Ζωσιμάδες ενώ χαροπάλευε, έσκασε ένα γλυκό χαμόγελο σήμερα.
Η μια ψηφος στον Σβαμπ ειναι η δικια μου. Ναι ξερω δεν ηταν ο καλυτερος αλλα εγω αυτον τον ανθρωπο τον θελω στην ομαδα εστω και ως 4-5. Αυτος ο τυπος πρεπει να μεινει εδω.
-
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Άντε ρε πούστη, πάμε λίγο να γυρίσει το κλίμα, όλοι μαζί, ενωμένοι και on-topic!!