11. Taison Barcellos Freda
Re: 11. Taison Barcellos Freda
το ανέφερα κ στο τόπικ του αγώνα.
Το χρειαζόταν ο μπραζιλέιρο να του κάτσει ένα παιχνίδι.
Το χρειαζόταν ο μπραζιλέιρο να του κάτσει ένα παιχνίδι.
Αν και είναι νωρίς, ελπίζω να μην σε πιάσει του χρόνου η νοσταλγία για Βραζιλία.
Πέρα από παικταρα, είσαι απίστευτος τύπος ρε συ Τάισον.
Τέτοια αγάπη και στήριξη στους νέους της ομάδας μας δεν έχω ξαναδεί από παίκτη που λογίζεται ως μισθοφόρος
Αν δεν σε ήξερε κάποιος θα ήταν σίγουρος ότι προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας
Τέτοια αγάπη και στήριξη στους νέους της ομάδας μας δεν έχω ξαναδεί από παίκτη που λογίζεται ως μισθοφόρος
Αν δεν σε ήξερε κάποιος θα ήταν σίγουρος ότι προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας
- navigator11
Πήραμε όλοι μαζί, κι αυτός και μεις, τα πάνω μας με τη σημερινή εμφάνιση. Επιτέλους.
στο τσακ δεν έκανε χατ τρικ... παικταρααααα
εσύ έπρεπε να παίζεις με Μάτος μαζί....
εσύ έπρεπε να παίζεις με Μάτος μαζί....
- Montrealiotis
Σε κάποια φάση κανα 10λεπτο πριν βγει αλλαγή, έχει μια διακοπή και είναι στον πάγκο και μιλάει με τον Λουτσεσκου και περπατάνε μαζί μέχρι την σέντρα. Στο τέλος της διαδρομής γυρνάει πίσω ο Λουτς νευριασμένος. Είμαι σίγουρος ότι προσπαθούσε να τον πείσει να βγει αλλαγή και αυτός δεν άκουγε τίποτα!
Απέναντι ήμουν, μπορεί και να κάνω λάθος! Αλλά αυτό εισέπραξα
Απέναντι ήμουν, μπορεί και να κάνω λάθος! Αλλά αυτό εισέπραξα

- thomas Murg
Με τον Μηχαιλίδη νομίζω ότι πρέπει να είναι κολλητάρια. Τους έχω πετύχει έξω από κυριλέ μπαρμπέρικο λίγο πριν το ματς με τη Χάιντουκ στο ΣπλιτΜπαρκαρούτσος έγραψε:Η αγκαλιά στο Μιχαηλίδη στο 2ο γκολ λέει πολλά!
- kataramenos5
- Μπαρκαρούτσος
thomas Murg έγραψε:Με τον Μηχαιλίδη νομίζω ότι πρέπει να είναι κολλητάρια. Τους έχω πετύχει έξω από κυριλέ μπαρμπέρικο λίγο πριν το ματς με τη Χάιντουκ στο ΣπλιτΜπαρκαρούτσος έγραψε:Η αγκαλιά στο Μιχαηλίδη στο 2ο γκολ λέει πολλά!
Λογικό, ίδιο μαλλί έχουν!

Το πιο σημαντικό είναι ότι φαίνεται να έχει κίνητρο και δίψα να παίξει μπάλα.
ενταξει ρε παιδια μιλαμε για τον καλυτερο παιχτη μιας εκ των καλυτερων ουκρανικων ομαδων στην ιστορια. και αρχηγο τους. λιγο να ανατρεξουμε το τι εκανε με τη σαχταρ στο τσ.λ θα κατανοησουμε αμεσως το τι ποιοτητας αθλητης ειναι.
γερος να ειναι γιατι ορεξη φαινεται να εχει. και με το παραπανω
γερος να ειναι γιατι ορεξη φαινεται να εχει. και με το παραπανω

-