Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από figurehead4 »

Τώρα μπορώ να το πω. Χθες που σαλταρα κι έγραφα για να σηκώσουμε το κονφερενς είναι γιατί είχα μάθει από σοβαρό άτομο πως έχουμε κλείσει εξτρέμ παιχταρά και παλιά καψούρα του Γιώργου.
Δεν ήξερα όνομα, δεν μπορούσα να είμαι και σίγουρος ότι ισχύει οντως αυτό που λέει και δεν μπορούσα να γράψω κάτι.

Σήμερα που βγήκε το όνομα του Χάξα ταιριάζουν όλα. Μακαρι γιατί είναι περιπτωσαρα.

Τώρα στον ναο όμως, λαρύγγι και τρελά για να περάσουμε και έχουμε να τα λέμε μετα.
Με την πρόκριση αδερφια
:nairepaok: :pano:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

prax έγραψε:μπορει καποιος να μου πει ή να μου στειλει κανενα μανουάλι για μπορώ να ανεβάζω φωτογραφίες στις δημοσιεύσεις μου σας παρακαλω?
Δεν μπορεις να ανεβασει φωτογραφια απ' ευθειας στο φορουμ.
Θα πρεπει πρωτα να ανεβασεις την φωτογραφια σε ενα site που ειναι γι αυτον το σκοπο (πχ pasteboard ή κανε αναζητηση για image upload στο google και διαλεξε) και μετα απο εκει να παρεις το λινκ της εικονας και το τοποθετεις εδω ως εξης:
κανεις κλικ στο κουμπι Img που βρισκεται επανω απο τον editor κειμενου και κανεις επικολληση το link της εικονας αναμεσα στα δυο [ img ] [ /img ]
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

τα στοιχεία στο τράνσφερμαρκτ δείχνουν μεγάλο ταλέντο που δεν έκανε το μεγάλο ξεπέταγμα
αισιόδοξο στοιχείο τα παιχνίδια με την εθνική του (κι άλλος διεθνής)

στο βίντεο ωστόσο δεν με εντυπωσίασε
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Πάντως οι θέσεις που παιζει δείχνουν πολυεργαλειο
Εικόνα
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Από την μία φαίνεται παίκτης που τα δικά μου θέλω τα πληροί και με το παραπάνω (είτε σε τρομερά ανοδική πορεία, είτε πάλαι ποτέ τοπ ταλέντο που δεν έπιασε στο κορυφαίο επίπεδο αλλά έπαιξε κανονικότατα σε αξιοπρεπή πρωταθλήματα, και πάνω απ'όλα σε νορμάλ ηλικία). Από την άλλη είναι άγκολος σε καλά πρωταθλήματα και φεύγει γιατί πήραν παίκτη από το Λήκι. Που καλός χρυσός ο Πάλμα, αλλά περίμενα τουλάχιστον έναν ισάξιό του. Όχι ότι ο Χακσαμπάνοβιτς είναι απαραίτητα χειρότερος, μπορεί με την αλλαγή προπονητή να μην ταίριαζε τακτικά, αλλά σίγουρα είναι ανησυχητικό.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Για να χτυπάμε 500, μάλλον ο παίκτης ήδη έκλεισε. Πολύ καλή κίνηση φαίνεται.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Φέρτε Haksabanovic και Elis να κλείσει ονειρικά η μεταγραφική περίοδος. Όταν δέσει αυτή η ομάδε δεν θα μας πέφτει
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Σουριναμεζε,ο Elis ειναι πραγματικα πολυ καλη επιλογη για το σκληρο physical πρωταθλημα μας,αλλα κ για τα ζορικα ευρωπαικα που θα παιξουμε μεχρι τον τελικο :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δειχνει παρα πολύ καλά στοιχεία, βέβαια στη μεσοεπιθετική μας γραμμή θα έχουμε 2 inverted wingers και εναν trequartista πίσω από το φορ (ντελιας).

σχετικά παρόμοιος παιχτης με την καψούρα μου το ζίφκο, μακάρι να δείξει και ίδια θέληση και ικανότητα. "βολεύει" μάλιστα γιατί δεν αλλάζει πολύ το στυλ σε σχέση με τάισον και την εκμετάλευση των τρεξιμάτων που έχει ο μπαμπα.

είναι σημαντικό ότι θα έχουμε μια...5αδα παιχτών (εκτός αν παίζει μειτε) πίσω από το σαματα (ζιφκο, χαξα, ντελιας, οζντοεφ, μαρκαντωνης) που θα μπορούν να εκμεταλλευτούν την πολύ καλή κάθετη κίνηση χωρίς τη μπάλα του τανζανού. Ή να τροφοδοτήσουν όμορφα το νεαρό μας θωρηκτό Τζίμα.

από την άλλη, ίσως ένα παίχτης στυλ Ίβιτς στο 10, που θα μπορεί δλδ να μπει και σαν 2ο φορ πλέον είναι χρήσιμος. και στα δεξιά μπορεί και ο χαξα ή ο ντελιας ή ο μουργκ ακόμα ακόμα να παρουν χρόνο αντί του ζίφκοβιτς. Ιδανικά ένα αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό σχετικά ψηλό που του αρέσει να πατάει περιοχή. 8-)

Όπως και να έχει δημιουργούμε μια ομάδα με πολύ υψηλό Playmaking, καλή τεχνική και δυνατότητα κάθετων μεταβιβάσεων.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ο ιδανικός anti-Narey είναι ο Jatta του Αμβούργου.
Συμπληρώνει όλα τα κουτάκια. :D
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Επίσης θεωρώ ότι αντι-Νάρει ΕΙΝΑΙ ο σουηδομαυροβούνιος καθώς μια εύκολη παρατήρηση είναι η ρήτρα (ή αγορά) που είναι περι των 2εκ (όσο σχεδόν και πώληση Ναρει) και μισθολογικά δεν θα είναι πολύ διαφορετική η κατάσταση. Απλά καλύπτει την περυσινή "ανορθογραφία" των 2 παιχτών με καλή τους θεση τα δεξιά.

Επίσης, μια βεβιασμένη παρατήρηση είναι ότι τα δίδυμα Σαματά-Χάξα και Ναρει-Ολιβέιρα έχουν χαρακτηριστικά που το ένα συμπληρώνει τις ελλείψεις του άλλου. Δλδ πχ χάσαμε σε τεχνική στο Σαματα-Ολιβειρα αλλά κερδίζουμε στο Χαξα-Ναρει ενώ την χωρίς τη μπάλα κίνηση του Ναρει την καλύπτει πλέον ο Σαματα. :roll:
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Σουριναμέζος έγραψε:Φέρτε Haksabanovic και Elis να κλείσει ονειρικά η μεταγραφική περίοδος. Όταν δέσει αυτή η ομάδε δεν θα μας πέφτει
elis;μινος σπικιγκ;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

sic-4 έγραψε:
prax έγραψε:μπορει καποιος να μου πει ή να μου στειλει κανενα μανουάλι για μπορώ να ανεβάζω φωτογραφίες στις δημοσιεύσεις μου σας παρακαλω?
Δεν μπορεις να ανεβασει φωτογραφια απ' ευθειας στο φορουμ.
Θα πρεπει πρωτα να ανεβασεις την φωτογραφια σε ενα site που ειναι γι αυτον το σκοπο (πχ pasteboard ή κανε αναζητηση για image upload στο google και διαλεξε) και μετα απο εκει να παρεις το λινκ της εικονας και το τοποθετεις εδω ως εξης:
κανεις κλικ στο κουμπι Img που βρισκεται επανω απο τον editor κειμενου και κανεις επικολληση το link της εικονας αναμεσα στα δυο [ img ] [ /img ]

Σωραίος!
Άβαταρ μέλους
Cruyff

Δημοσίευση από Cruyff »

Αυτό που είδα είναι ότι είναι 24 χρονών με 200 αγώνες σε επαγγελματικές κατηγορίες και 33 φορές διεθνής + τις μικρές εθνικές Σουηδίας . Είναι σλάβος (μας ταιριάζει ) και γεννήθηκε στην Σουηδία .

Από εμένα είναι ΝΑΙ
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Να κλειδώσω το topic στις 499 σελίδες; :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”