παίζει εδώ και καιρό στην πρεμιερLeonardo10 έγραψε:Ψιλό άσχετο αλλά ο palhinha που τον ζητούσε σαν τρελός ο Αμπέλ αλλά στην θέση του ήρθε ο εσιτι υπογράφει στην Μπάγερν
Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Εμένα μου θυμίζει τον Μολό.
Ψιλοατσουμπαλος τσαπατσουλέ εξτρέμ.
Παρότι ακριβός, 1μυριο συμβόλαιο έχει στη Σέλτικ, δε με πείθει. Ενώ το πηγαίναμε πολύ καλά, νομίζω ότι μας δάγκωσαν στο φινάλε με έναν Μουργκ νο2.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ψιλοατσουμπαλος τσαπατσουλέ εξτρέμ.
Παρότι ακριβός, 1μυριο συμβόλαιο έχει στη Σέλτικ, δε με πείθει. Ενώ το πηγαίναμε πολύ καλά, νομίζω ότι μας δάγκωσαν στο φινάλε με έναν Μουργκ νο2.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπουκαδορος, ντριπλάρει, σουτάρει κατά ριπας, άψογα και τα δύο πόδια, μαρκάρει όπως θέλει ο λουτσε απλά δεν πατάει περιοχή.
Ας ελπίσουμε με τέτοια ποιότητα θα ξεκλειδώσουν άπαντες και θα σκοράρουν
Ας ελπίσουμε με τέτοια ποιότητα θα ξεκλειδώσουν άπαντες και θα σκοράρουν
10 λεπτα βιντεο εκατσα ειδα και ο τυπος παιζει να εκανε ολες κι ολες 2 επαφες με το αριστερο. Πως φτασαμε στο αψογα και τα δυο ποδια ?
- john4serres
Για τον Ντεσμποντοφ δεν ξέρω, αλλά γενικά η ομάδα του είναι σε κακό φεγγάρι.Kabamaru11 έγραψε:Μεταξυ Despotov (που μαλλον κλεινει στον γκεη) και Haksa,προτιμω τον 2ο με κλειστα ματια και ας μην εχω ακομα αξιοπιστο report μπροστα μου.O βουλγαρος εχει πεσει πολυ,εχω ακουσει απο βουλγαρο οτι ειναι εντελως χωμα.Τον συγκρινω γιατι υπαρχουν εδω μεσα πολλοι που ειναι φαν του.
Haksa λοιπον,αη να δουμε.Μακαρι να γινει κ αλλη μια κινηση πισω απο τον φορ μετα την ΠΡΟΚΡΙΣΗ!
Και με έναν βγαίνει η χρονιά.joshua έγραψε:Εσύ βρε Σερα θες να πεις ότι ο Λουτσεσκου που ζήτησε 2 μεσοεπιθετικους δεν ξέρει τι θέλει ο Λουτσεσκου;
Στην ανάγκη θα παίξει ο οντζοεφ στο 10
Στην ανάγκη θα παίξει ο αντριγια αριστερά
Στην ανάγκη όλα γίνονται.
Ο λόγος;
Ο στόχος φέτος ποιός είναι;
Σήμερα 31/8 πόσο απέχεις από το να έχεις ισάξιο ή και καλύτερο ρόστερ από τους κάτω;
Γιατί να πατήσουμε φρένο;
Με δανεικούς; οκ ορισμένοι διαφωνούμε.
Τουλάχιστον όμως φέρτε αυτούς τους δύο δανεικούς ώστε να γίνουμε σοβαροί διεκδικητές.
Να πάρει φωτιά το πρωτάθλημα.
Να μην βγάλουμε πάλι τεφτέρι. Έφυγαν συμβόλαια, έγιναν πωλήσεις, μπαίνουμε ομίλους και δεν έγιναν αγορές.
Φέρτε έναν τοπ εξτρέμ και έναν σοβαρό στο ροτεισον. Μην βάζετε μόνοι σας χαμηλό ταβάνι στην ομάδα
- alexgarcia6
Με χαξαμπανοβιτς κλεινουμε να φανταστω!
Νταξει δεν το λες και ασχημα! Περιμενα πολυ χειροτερη μεταγραφικη περιοδο. Αντε να δουμε !
Νταξει δεν το λες και ασχημα! Περιμενα πολυ χειροτερη μεταγραφικη περιοδο. Αντε να δουμε !
αλλο 1 εξτρεμ χρειαζομαστε.Εχουμε μερικες μερες περιθωριο ακομα ετσι;
εκει να μιρλιασουμε ενω ακουγονται και γινονται καλα πραγματα .....με υφος ξυπνιτζη οπως ελεγε και σχωρεμενος Γεωργιου.....παω ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΑΘΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ ΚΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ........και να γυρισω σπιτι γεματος απο χιλιαδες ωραιες εικονες που ομορφαινουν την ετσι και αλλιως δυσκολη ζωη μας ......
αυτοςς της σελτικ φενετε τιμιος παιχτης, σιγουρα δεν ειναι ναρει που δεν ηξερε ντιπ μπαλα αυτος κατι ξερει εχει και καλη ηλικια, θα δουμε...
- WeWillRockYou
Αν αυτός είναι ο 1 από τους 2 παίκτες νομίζω είναι μια νορμάλ επιλογή.
24 χρόνων παίκτης, με βατή ρήτρα, που μπορείς να τον κρατήσεις το καλοκαίρι.
Φαίνεται πως είχε ανεβάσει κάποιο στόρι στο ινσταγκραμ ως παράπονο για τον λιγοστό χρόνο συμμετοχής του, από ότι διάβασα σε κάποια σχόλια. Κάτι του τύπου if they don't see your value, maybe you're not at the right place.
Ίσως Αν νιώσει εμπιστοσύνη εδώ, αποδώσει καλύτερα.
Σίγουρα χρειάζεται ένας ακόμα παίκτης.
24 χρόνων παίκτης, με βατή ρήτρα, που μπορείς να τον κρατήσεις το καλοκαίρι.
Φαίνεται πως είχε ανεβάσει κάποιο στόρι στο ινσταγκραμ ως παράπονο για τον λιγοστό χρόνο συμμετοχής του, από ότι διάβασα σε κάποια σχόλια. Κάτι του τύπου if they don't see your value, maybe you're not at the right place.
Ίσως Αν νιώσει εμπιστοσύνη εδώ, αποδώσει καλύτερα.
Σίγουρα χρειάζεται ένας ακόμα παίκτης.
- Kabamaru11
Λοιπον,μιλησα με τον ξαδερφο απο Νορσεπιγκ,τον ξερει καλα τον παικτη.
Μου ειπε τα καλυτερα,αρκετες τεχνικες λεπτομεριες,τρομερη μεταγραφη λεει,για 2εκ ειδικα,σαν να κλεβουμε εκκλησια.
Με το καλο να ερθει και τα υπολοιπα στο χορταρι.
Μου ειπε τα καλυτερα,αρκετες τεχνικες λεπτομεριες,τρομερη μεταγραφη λεει,για 2εκ ειδικα,σαν να κλεβουμε εκκλησια.
Με το καλο να ερθει και τα υπολοιπα στο χορταρι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kabamaru11 την Πέμ 31 Αύγ 2023, 17:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- john4serres