Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
jrousis

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από jrousis »

Οι πολιτικοί εκτός των άλλων είναι και λιγούρηδες.
|Κατά καιρούς λιγουρεύονται και προτείνουν σε πετυχημένους να μπουν να κολυμπήσουν μαζί τους στα σκατά. Για παράδειγμα, πολλές φορές έχουν κάνει πρόταση σε Νταλάρα, Παπακωνσταντίνου κλπ.
Προσωπικά πιστεύω ότι ούτε μία στο εκατομμύριο δεν υπάρχει για τον Ζαγόρ να κάνει τέτοιο πράγμα.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Άκουσα ότι περίπου 4000 ερωτήματα τέθηκαν προς απάντηση απο τον αρχηγό.

Απο όλα αυτά έγινε συγχώνευση και θα απαντηθούν τα 60.
Σίγουρα πολλά θα ήταν παρόμοια.

Κατανοώ ότι είναι πάρα πολλά και θα υπάρχουν και παρόμοια ερωτήματα σίγουρα και είναι δύσκολο να καλυφθούν όλα.

Όμως όταν τα 4000 ερωτήματα συμπιέζονται σε 60 θα επιθυμούσα να υπάρχει κάποια απάντηση και κάποιο ευχαριστήριο στους 3940 ή λιγότερους που στείλανε τις απορίες τους στην ΠΑΕ.

Δεν ξέρω αν έγινε ή θα γίνει.
Απλά θα το ήθελα.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Σωστά. Δεν είναι τίποτα ένα απαντητικό e-mail στους ανθρώπους που έστειλαν ερωτήματα. Η database είναι έτοιμη και αυτό μπορεί να γίνει αυτόματα.
Μια τέτοια κίνηση είναι απλή για την ΠΑΕ, αλλά σημαίνει πάρα πολλά για τον κόσμο της ομάδας...
kos

Δημοσίευση από kos »

gash04 έγραψε:Άκουσα ότι περίπου 4000 ερωτήματα τέθηκαν προς απάντηση απο τον αρχηγό.

Απο όλα αυτά έγινε συγχώνευση και θα απαντηθούν τα 60.
Σίγουρα πολλά θα ήταν παρόμοια.

Κατανοώ ότι είναι πάρα πολλά και θα υπάρχουν και παρόμοια ερωτήματα σίγουρα και είναι δύσκολο να καλυφθούν όλα.

Όμως όταν τα 4000 ερωτήματα συμπιέζονται σε 60 θα επιθυμούσα να υπάρχει κάποια απάντηση και κάποιο ευχαριστήριο στους 3940 ή λιγότερους που στείλανε τις απορίες τους στην ΠΑΕ.

Δεν ξέρω αν έγινε ή θα γίνει.
Απλά θα το ήθελα.

εγω παλι δεν θελω διαβασω 4000 απαντησεις. ουτε 400. ας διαβασω 40. θελω ομως να διαβασω 4000 ερωτησεις.

θελω να δω τις ερωτησεις καθε κατηγοριας και φυσικα την συνολικη απαντηση. νομιζω οτι ειναι πιο σημαντικο να δημοσιευτει η ερωτηση απο το να σταλθει ενα ευχαριστηριο mail.
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

συμφωνώ με τον kos σε ο,τι αφρά τις ερωτήσεις και επί τη ευκαιρία να στείλω κι εγώ το μήνυμα μου, μακριά από την πολιτική Θόδωρε! Άσε τους πολιτικούς και τα κόμματα να τρέχουν πίσω σου και να γλύφουν εσένα και το λαό του ΠΑΟΚ, αυτοί μας έχουν ανάγκη, όχι εμείς αυτούς! Δώστους να το καταλάβουν, να είσαι αμείλικτος μαζί τους!
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Από τη στιγμή που πάρθηκε η απόφαση να εκτεθεί ο Ζαγοράκης, αυτό θα πρέπει να γίνει ολοκληρωτικά. Και τι εννοώ; Έστω μόνο ηλεκτρονικά να δημοσιευτούν οι 4000 ερωτήσεις, ώστε κανείς να μην μπορεί να πει, εμένα πρόεδρε δε με απάντησες.
Προσωπικά θα ήθελα να δω τις ερωτήσεις και για έναν ακόμη λόγο. Να δω τις διαθέσεις του λαού του ΠΑΟΚ, που κινούμαστε και τι μας καίει. Πάνω σε αυτές τις ερωτήσεις θα μπορέσουμε να κάνουμε και την αυτοκριτική μας.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

60 ερωτησεις θα απαντηθουν απο τις 4000

την δικια μου θα την απαντησει ειμαι σιγουρος
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Συγγνώμη kos αλλά αν είναι να διαβάσει κανείς σε επανάληψη για το θέμα γηπέδου για παράδειγμα τοποθέτηση όπως που θα γίνει και αν έχει σκοπό η ΠΑΕ που να γίνει το νέο γήπεδο και λέει ο ένας η Θέρμη ο άλλος η Καλαμαριά ο άλλος η Τούμπα ο άλλος το Πανόραμα ο άλλος οι Συκιές ο άλλος η Νεάπολη κοκ πάνω σε μια ερώτηση που έχει θέμα την λέξη ''γήπεδο'' είναι λίγο κουραστικό για να μην πω αρκετά.
Πολλά θέματα σίγουρα θα είναι παραπλήσια.
Είναι σαν κάτι τόπικ που ανοίγουμε κατα καιρούς στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ.
Για παράδειγμα αν ανοίξει κάποιος ένα θέμα για παιχνίδι στον Η/Υ και ο καθένας ανοίξει για όποιο παιχνίδι για Η/Υ του αρέσει τότε θα έχουμε αρκετά μύρια θέματα για παιχνίδια Η/Υων και θα χαθεί η μπάλα σε ότι έχει να κάνει σε σχέση με τον ΠΑΟΚ.
Ανοίγουμε λοιπόν ένα γενικό και μπορεί να γίνει συζήτηση γενική και συγκεκριμένη γύρω απο έναν τίτλο.
Αν ο καθένας ρωτήσει παράδειγμα ο Κοντρέρας πρέπει να παίζει δεξί μπακ?
Ο άλλος ρωτήσει ο Κοντρέρας πρέπει να παίζει φόρ.
Ο άλλος πρέπει να παίζει εξτρέμ ή χαφ θα χαθεί η μπάλα κλπ.
Μιλάς για Κοντρέρας και στα κυριότερα ζητήματα που θίγονται γύρω απο το όποιο πρόβλημα έχει συνηδητοποιήσει ο οπαδός του ΠΑΟΚ και τέλος.
Αν θίξει 4000 ερωτήσεις με τις 3000 παρόμοιες θα έχουμε μια τεράστια και ανούσια κουραστική συνέντευξη τύπου που στα παραπλήσια ερωτήματα θα πρέπει να απαντάει ''επόμενο ερώτημα απαντήθηκε παρακαλώ''.
Σκέφτεσαι να λέει την ίδια φράση 3000 σερί φορές?

Υ.Γ Αν πάλι κάποιο ερώτημα δεν απαντηθεί μετά την συγχώνευση των ερωτήσεων και υπάρχει κάποιος παραπονούμενος ότι ο Ζαγοράκης δεν απάντησε στο τάδε θέμα ή δεν καλύφθηκε νομίζω πως το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ στο παρόν τόπικ μπορεί να του δώσει βήμα για να θίξει το ζήτημα ορθώς και να συζητηθεί να αναλυθεί κλπ κλπ.
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Μπράβο στον Ζαγοράκη για την κίνηση που έκανε...

Έχουμε και λέμε:

1) Εκλογές 4 Οκτωβρίου.

20 μέρες πριν:

2)Στις 14 Σεπτεμβρίου η Γ.Σ. των μετόχων θα ανακοινώσει αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου για 15,1 εκατ. ευρώ και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι ανοιχτός σε όποιον θέλει να αναλάβει την πλειοψηφία.

Στέλνει μήνυμα ταυτόχρονα για χρέη και πλειοψηφικό πακέτο λέγοντας ότι είναι ανοιχτός σε όποιον θέλει να αναλάβει την πλειοψηφία.

3)Θεόδωρος Ζαγοράκης = ‘ πάνω από ‘ 50.000 ψήφους στάνταρ βρέξει χιονίσει.

Μεγάλη δύναμη στην βόρεια Ελλάδα ο Ζαγοράκης.

4)Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι ένας από τους «εκλεκτούς» του Γιώργου Παπανδρέου για το ψηφοδέλτιο της Θεσσαλονίκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ζαγοράκης είχε κρούση και από την Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του 2007.

Τον βλέπουν και τα δύο κόμματα ως μια κίνηση σωτηρίας.

5)Από την πλευρά του ο ισχυρός άντρας του «δικέφαλου του Βορρά» ξεκαθαρίζει στο περιβάλλον του ότι δεν επιθυμεί να εμπλακεί και ότι άμεση προτεραιότητα του είναι η ενασχόληση του με τα κοινά του ΠΑΟΚ.->
Άλλωστε ο «Ζαγόρ» έχει το μυαλό του στην γενική συνέλευση των μετόχων που θα γίνει σε μια εβδομάδα και θα ανακοινωθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου για 15,1 εκατ. Ευρώ->
Από την πλευρά του ο ισχυρός άντρας του ΠΑΟΚ ξεκαθαρίζει ότι όποιος θέλει να αναλάβει την πλειοψηφία των μετοχών μπορεί να κάνει την επίσημη πρόταση του.

Με άλλα λόγια τους λέει τους λέει ότι αν θέλετε να σας λύσω το πρόβλημα κύριοι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ,
δώστε πρώτα οριστική λύση στο πρόβλημα του ΠΑΟΚ και εγώ μετά θα έχω χρόνο να ασχοληθώ και με τα κοινά του τόπου. Ο νοών νοείτο....

:)
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Βγάζουν βρώμα ότι του έκανε πρόταση το ΠΑΣΟΚ... Νομίζω "η Γάτα" το έγραψε οπότε καταλαβαίνετε πόσο έγκυρη είναι η είδηση...
kos

Δημοσίευση από kos »

gash το αν καποιος διαβασει τις 4000 ειναι επιλογη του.
ας βγαλουν την ερωτηση που επελεξαν για καθε θεμα και την απαντηση και καπου αλλου αν βαλουν ενα link με τις αλλες 999 ερωτησεις που τεθηκαν πανω στο θεμα αυτο.

αυτο πρεπει να γινει και για αποφυγει η διοικηση τον καθε εξυπνακια που θα πει οτι δεν απαντησε στην δικη μου που ηταν δυσκολη και απαντησε στου gash που ηταν ευκολη.

σκεψου να κανει μια ερωτηση για τον γκαγκατση π.χ ο μοκκας και να επισυναπτει δικογραφιες, καταθεσεις και οτι αλλο νομικο εγγραφο εχει στην διαθεση του και να απαντησει ο ζαγορακης σε εμενα που απλα τον ρωτησα αν θεωρει οτι ο γκαγκατσης ειναι τιμιος.

σκεψου τι θα βγει να πει την αλλη μερα ο καθε μοκκας.

περαν αυτου θελω και εγω οπως πολυ σωστα ειπε ο ABOLEYTOI να δω τι ρωταει ο καθε Παοκτσης.

μην ξεχνας οτι αυτες οι ερωτησεις εγιναν στο πλαισιο της αυριανης συνεντευξης τυπου και οτι η μεθοδος αυτη επιλεχτηκε γιατι δεν ηταν δυνατον να γινουν οι ερωτησεις αυτοπροσωπος απο τους οπαδους του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

οι προτασεις σας θα μπορουσαν να τεθουν με τη μορφη ερωτησης επι της διαδικασιας στον προεδρο μαζι με τις υπολοιπες 4000 :D
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Θόδωρε, μιά ερώτηση ήθελα να σου κάνω αλλά δεν στην έκανα...
Αν λοιπόν διαβάζεις καμιά φορά εδώ πες μου....
Μ' αυτόν που κάνει κρα για να γυρίσει πίσω θα έχουμε καμμιά εξέλιξη???
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

δινει ΡΕΣΙΤΑΛ...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Τρομερός είναι...ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΣΕ ΛΕΩ!!!! :) :) :)

:?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”