Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Υπάρχουν διάφορα για Καστιγεχιο ,οτι είναι να πάει δανεικός στην Αλαβες και οτι διαπραγματευεται να μείνει και ελεύθερος...
Ε είπαμε ο ΠΑΟΚ δεν έδειξε και σούπερ τρελαμενος με την περίπτωση του.
Εγώ λέω ότι θα προκύψουν ονόματα έκπληξη τα οποία προφανώς, κατά παράδοση και κατά κανόνα, δεν ξέρουν οι δημοσιογράφοι μας.
Εγώ λέω ότι θα προκύψουν ονόματα έκπληξη τα οποία προφανώς, κατά παράδοση και κατά κανόνα, δεν ξέρουν οι δημοσιογράφοι μας.
Δυστυχώς λόγω δουλειάς, έχω χάσει την επαφή με το αγαπημένο topic αρκετών εδώ μέσα (αλλά και δικό μου). Το λέω επειδή μπορεί να έχει ξαναειπωθεί αυτό που θα γράψω.
Κάτι σημαντικό κατά την γνώμη μου, μιας και λόγω δουλειάς γνωρίζω αρκετούς παίχτες, αλλά και λόγω του ότι είμαι φίλαθλος της Βαλένθια, γνωρίζω αρκετά τον Καστιγιέχο. Αν δεν είχαμε βασικό δεξί εξτρέμ (Άντριγια) θα έλεγα να τον φέρουμε με τα χίλια. Δεν πέταγε πέρσι, αλλά για το ελληνικό πρωτάθλημα θα είναι πολύ καλός!
ΟΜΩΣ, κινδυνεύουμε να πάθουμε ακριβώς το ίδιο πράγμα με Νάρει. Ο παίχτης παίζει μόνο την θέση του δεξιού εξτρέμ (όπως και ο Άντριγια, έχει αυτή την κλασσική κίνηση που χρησιμοποιεί μόνο το αριστερό και συγκλίνει) οπότε φοβάμαι πως αν έρθει θα έχουμε τα περσινά. Ο προπονητής, Θα προσπαθήσει λόγω ποιότητας να χωρέσει στην ενδεκάδα και τους δύο, και λογικά ο Άντριγια να πάει αριστερά και να ξαναγίνει παίχτης του 6 και να αχνοφαίνεται η διάροια στα μάτια μας σιγά σιγά. Για μένα οπωσδήποτε πρέπει να έρθει ένας που δεν θα έχει πρόβλημα να καθίσει στον πάγκο και εννοείται να είναι ικανός από θέμα ποιότητας,να βοηθήσει στα δεξιά και όλη η προσοχή να πέσει στο αριστερό εξτρέμ. Σε αυτή την περίπτωση θα είμαστε σούπερ πιστεύω.
Κάτι σημαντικό κατά την γνώμη μου, μιας και λόγω δουλειάς γνωρίζω αρκετούς παίχτες, αλλά και λόγω του ότι είμαι φίλαθλος της Βαλένθια, γνωρίζω αρκετά τον Καστιγιέχο. Αν δεν είχαμε βασικό δεξί εξτρέμ (Άντριγια) θα έλεγα να τον φέρουμε με τα χίλια. Δεν πέταγε πέρσι, αλλά για το ελληνικό πρωτάθλημα θα είναι πολύ καλός!
ΟΜΩΣ, κινδυνεύουμε να πάθουμε ακριβώς το ίδιο πράγμα με Νάρει. Ο παίχτης παίζει μόνο την θέση του δεξιού εξτρέμ (όπως και ο Άντριγια, έχει αυτή την κλασσική κίνηση που χρησιμοποιεί μόνο το αριστερό και συγκλίνει) οπότε φοβάμαι πως αν έρθει θα έχουμε τα περσινά. Ο προπονητής, Θα προσπαθήσει λόγω ποιότητας να χωρέσει στην ενδεκάδα και τους δύο, και λογικά ο Άντριγια να πάει αριστερά και να ξαναγίνει παίχτης του 6 και να αχνοφαίνεται η διάροια στα μάτια μας σιγά σιγά. Για μένα οπωσδήποτε πρέπει να έρθει ένας που δεν θα έχει πρόβλημα να καθίσει στον πάγκο και εννοείται να είναι ικανός από θέμα ποιότητας,να βοηθήσει στα δεξιά και όλη η προσοχή να πέσει στο αριστερό εξτρέμ. Σε αυτή την περίπτωση θα είμαστε σούπερ πιστεύω.

-
Η Σεβίλλη έχει πάνω απο 3 παίκτες στα εξτρεμ που μάλλον θέλει να δωσει εκτός του Idrisi
Το πρόβλημα με τα λεγόμενα εξτρεμο-δεκαρια είναι ότι θέλουν την μπάλα στα πόδια,να δημιουργήσουν αυτοί.
Σήμερα όλοι οι παίκτες που έχει η ομάδα μπροστά είναι τέτοιοι δεν υπάρχει ο μεσοεπιθετικός που παίζει χωρίς την μπάλα,που βγαίνει στην πλάτη των αμυντικών και βγαίνει ως κρυφός φορ από τα πλάγια.
Ο Έλις που προτάθηκε είναι μια πολύ καλή τέτοια περίπτωση αλλά δυστυχώς στο απευκταίο σενάριο ότι θα πάρουμε μόνο έναν δεν ξέρω αν θα μπορούσε να είναι αυτός ο εκλεκτός
Σήμερα όλοι οι παίκτες που έχει η ομάδα μπροστά είναι τέτοιοι δεν υπάρχει ο μεσοεπιθετικός που παίζει χωρίς την μπάλα,που βγαίνει στην πλάτη των αμυντικών και βγαίνει ως κρυφός φορ από τα πλάγια.
Ο Έλις που προτάθηκε είναι μια πολύ καλή τέτοια περίπτωση αλλά δυστυχώς στο απευκταίο σενάριο ότι θα πάρουμε μόνο έναν δεν ξέρω αν θα μπορούσε να είναι αυτός ο εκλεκτός
Σωστός...
Νομίζω πως και ο Μουλέκα πληρεί τα κριτήρια...
Ίσως γι'αυτό δεν καιγόμαστε για Καστιγιέχο.
Νομίζω πως και ο Μουλέκα πληρεί τα κριτήρια...
Ίσως γι'αυτό δεν καιγόμαστε για Καστιγιέχο.
Αυτός που περιγράφεις μπορεί να είναι ο Μουργκ Ρενε. Γρήγορος και καλός στην πρώτη επαφή που τελειώνει καλά. Εγώ ακόμα τον πιστεύω πιάσω απ τον φορ αντί στα πλάγια. Θέλω ένα Σικαμπαλα στυλ, που πουλάνε;
χθες τον κοιτουσα αυτον./.
https://inpaok.com/786521/konta-se-chax ... ts-o-paok/
https://inpaok.com/786521/konta-se-chax ... ts-o-paok/
- john4serres
Να τα δεχτώ όλα ( και τα πιστεύω όλα ) δεν ντριπλάρει ούτε κώνο είναι μπραζιλ μπακ και έλληνας γουίνκερ !Mula4 έγραψε:Psaras έγραψε:
Παμε λιγο!!
Δηλαδη δεν μας χαλαει ο Λημνιος που δε ντριπλαρει κωνο και εχει να βγαλει σωστη σεντρα απ τα 17 του,
αλλα μας χαλαει ο Καστιγιεχο επειδη ^πεφτει πανω στον Αντριγια^?
Αστεια πραγματα για αστειο παιχτη,που οσοι ξεχνανε και σαν χαρακτηρας δεν εχει δειξει καλα δειγματα.
Για την παιχταρα τον Ελληνοβραζιλιανο Λημνιο λεω
Αλλά για τον χαρακτήρα έλεος !!!! τι πρόβλημα είχαμε ?