Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
psykoman έγραψε:Το εξπρες απο Σερρες σημερα ξεκινα στις 4...
Ενα περασμα απ το beer fest που ξεκιναει σημερα στην εκθεση...(για επαγγελματικους λογους του κολλητου...μην μας περασετε για τιποτα μπεκρηδες... ) και μετα ΤΟΥΜΠΑΡΑ...
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ...
ΕΜΠΡΟΣ ΑΗΤΕΕΕΕΕΕΕ.....
καλό δρόμο Γιώργο
καλό δρόμο σε όλα τα παιδιά και με τη νίκη
2-0 ημίχρονο 4-0 τελικό
Παίρνεις μέχρι αύριο το βράδυ 2 παιχταράδες.
Περνάνε τα 6 φαβορί του Γιουρόπα (δυστυχώς και ο γαύρος)
Αποκλείονται οι 2 του κονφερενς (δυστυχώς μπαμπάς λουτσε και αδέρφια γκρομπαρι )
Είσαι στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας και πας καρφί σαν πρώτος για τα νοκ αουτ.
Καυλωνει ο George τρελαίνεται ο Iβαν και παίρνεις 3 παιχταράδες τον χειμώνα .
16 με κάτι ψαράδες βόρειους 2 νίκες . 8 με μαρσειγ πας εκεί και τα σπας όλα (εννοείται περνάς αέρα ) ενώ στον επαναληπτικό της τούμπας βραβεύεται ο ομαρ ΕΛ Καντουρι (ο οποίος λείπει από την βράβευση του λόγω κοβιντ )
Ημιτελικο Άγιαξ. Τούμπα 2-2 . Ολλανδία 3-4 με χατ τρικ Τάισον που ως τότε έχει μεγαλώσει η αφανα του και έχει γίνει ίδιος με τον Μπισε (χωρίς κωλο,κοιλιά )
Τελικός ΟΠΑΠ κλαρίνα χωρίς αερογέφυρα δεν ξέρω σκορ μόνο ότι θα είμαι μέσα . Μια μέρα πριν πουλάς Κοταρσκι ,Κουλιερακη, Κωνσταντελια , Ζιβκοβιτς , Τζιμα,Σαματτα, και γυρίζουν πίσω στις ομάδες τους για προετοιμασία και φιλικό Μ.Αντονιο ,Μειτε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Πέμ 31 Αύγ 2023, 13:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
DamoN έγραψε:2-0 ημίχρονο 4-0 τελικό
Παίρνεις μέχρι αύριο το βράδυ 2 παιχταράδες.
Περνάνε τα 6 φαβορί του Γιουρόπα (δυστυχώς και ο γαύρος)
Αποκλείονται οι 2 του κονφερενς (δυστυχώς μπαμπάς λουτσε και αδέρφια γκρομπαρι )
Είσαι στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας και πας καρφί σαν πρώτος για τα νοκ αουτ.
Καυλωνει ο George τρελαίνεται ο Iβαν και παίρνεις 3 παιχταράδες τον χειμώνα .
16 με κάτι ψαράδες βόρειους 2 νίκες . 8 με μαρσειγ πας εκεί και τα σπας όλα (εννοείται περνάς αέρα ) ενώ στον επαναληπτικό της τούμπας βραβεύεται ο ομαρ ΕΛ Καντουρι (ο οποίος λείπει από την βράβευση του λόγω κοβιντ )
Ημιτελικο Άγιαξ. Τούμπα 2-2 . Ολλανδία 3-4 με χατ τρικ Τάισον που ως τότε έχει μεγαλώσει η αφανα του και έχει γίνει ίδιος με τον Μπισε (χωρίς κωλο,κοιλιά )
Τελικός ΟΠΑΠ κλαρίνα χωρίς αερογέφυρα δεν ξέρω σκορ μόνο ότι θα είμαι μέσα . Μια μέρα πριν πουλάς Κοταρσκι ,Κουλιερακη, Κωνσταντελια , Ζιβκοβιτς , Τζιμα,Σαματτα, και γυρίζουν πίσω στις ομάδες τους για προετοιμασία και φιλικό Μ.Αντονιο ,Μειτε
Συμφωνώ σε όλα, αλλα΄μ,εταγραφές δεν έχει Μάιο αδερφέ!!
ΑποστόληςΑ έγραψε:Οι Σκωτσέζοι τι έχουν κάνει στους εκτός έδρας αγώνες τους;
Αν ενοεις Ευρωπη στην Ροζενμποργκ εχασαν 2-1 κανοντας ελαχιστες τελικες.
Περυσι εχασαν με κατω τα χερια σε Φιορεντινα και Μπασακχεσιρ και εκαναν διπλο στην Ριγα
Επικίνδυνοι μπορεί να γίνουν μόνο αν τους δώσουμε το δικαίωμα. Το παιχνίδι τους είναι ψηλά την μπάλα με σέντρες ακόμα και από την άμυνά τους για να κερδίζουν τις εναέριες μονομαχίες και να ψάχνουν με το κεφάλι ξεμαρκάριστο συμπαίκτη τους. Στις διεκδικήσεις μπάλας ξύλο όπως σε ράγκμπι. Ηχητικό bullying να γίνεται από κερκίδες και πάγκο για να βγουν κάρτες και να τους κοπεί η μαγκιά, να μην εκνευριστούν οι παίκτες μας και πάρουν χαζές κάρτες τύπου Τσιγγάρας πριν μια εβδομάδα και το βασικό, κάτω η μπάλα με σωστές εναλλαγές. Τέτοιο παιχνίδι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν οι Σκωτσέζοι.
ΝΑ τους τελειώσουμε πριν βγουν από το καβούκι τους. Είναι βόρειοι έστω και μετριο-χαμηλού επιπέδου και δεν θα έλθουν για να χάσουν, αλλά θα προσπαθήσουν να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα. Από μας εξαρτάται.
ChrisKL έγραψε:Να πω και εγώ μια καλημέρα από Θάσσο που διακοπάρουμε. Ξέρουμε μήπως κανένα μαγαζί στο νησί να δούμε την αρμάδα του Κασπάροφ-Λουτσέσκου να συνεχίζει το Ευρωπαικό της ταξίδι;
Όταν ήμουν εκεί πριν μερικά χρόνια είχα δει το σπαρτακ Μόσχας- ΠΑΟΚ 0-0 στην καλιραχη που έμενα!!!
ChrisKL έγραψε:Να πω και εγώ μια καλημέρα από Θάσσο που διακοπάρουμε. Ξέρουμε μήπως κανένα μαγαζί στο νησί να δούμε την αρμάδα του Κασπάροφ-Λουτσέσκου να συνεχίζει το Ευρωπαικό της ταξίδι;
Λαπτοπ, Βεριώτη στο fb και δες το να γουστάρεις.
Ο βεριωτης από όταν άλλαξε σελίδα μας έγραψε στα π@π@ρι@ του...
Αν έχεις κάποιο κονε να με βάλεις βαλεμε...γιατί στην Αλόννησο ένα πρακτορείο οπαπ έχω βρει που αμφιβάλλω αν θα αφήνει να το δούμε!