Τάπα Σάντος στους επικριτές του.
Ο Φερνάντο Σάντος ήταν αποκαλυπτικός στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Goal». Ο Πορτογάλος τεχνικός απάντησε σε όλα τα θέματα που θίχθηκαν στη συνέντευξη και μάλιστα την ίδια μέρα που η συνέντευξη δημοσιεύτηκε, φρόντισε να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Κίνηση πρώτη: Ο Βιτόλο βασικός
Ο Φερνάντο Σάντος είπε: «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτήν τη στιγμή αυτός που παίζει είναι ο Βιτόλο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ο Γκαρσία σημαντικός ποδοσφαιριστής και δεν πρόκειται να τον χρησιμοποιήσω».
Στο φιλικό του Σαββάτου, ο Πορτογάλος τεχνικός έβαλε τον Ισπανό μέσο στην βασική ενδεκάδα και τον χρησιμοποίησε ως «κόφτη» στο ρόμβο, σε ένα σχήμα που είχε παίκτες της «πρώτης γραμμής». Στο δεύτερο ημίχρονο πέρασε ο Πάμπλο Γκαρσία, με τον Σάντος να αλλάζει κατά μεγάλο ποσοστό τη μεσαία γραμμή, καθώς στο παιχνίδι πέρασαν και οι Αμπουμπακάρι και Βερόν.
Κίνηση δεύτερη: Ο Κονσεϊσάο επέστρεψε στη δράση
Ο Φερνάντο Σάντος είπε: «Του επιβλήθηκε η ποινή που θεωρήσαμε ότι πρέπει να του επιβληθεί, το θέμα θεωρείται λήξαν και πιστεύουμε και περιμένουμε ότι δεν θα συμβεί ξανά. Τον υπολογίζω κανονικά όπως όλους τους άλλους και συνεχίζει να είναι σημαντικός για την ομάδα».
Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, αφού ανέκαμψε από τον τραυματισμό αλλά και την τιμωρία του Φερνάντο Σάντος, επέστρεψε και στην ενδεκάδα, παίρνοντας θέση στο δεξί άκρο του ρόμβου. Ο αρχηγός του "δικέφαλου" έδειξε διάθεση, σε ένα φιλικό που υπό άλλες συνθήκες πιθανή επιλογή του από τον Σάντος να του «χτυπούσε» άσχημα.
Κίνηση τρίτη: Πήρε χρόνο ο Βερόν
Ο Φερνάντο Σάντος είπε: «Το ρόστερ είναι διαφορετικό και για αυτά που θέλω να δω στον αγωνιστικό χώρο οι προοπτικές του είναι διαφορετικές από αυτές που είχε πριν από δύο χρόνια, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν τον υπολογίζω».
Ο Πορτογάλος χρησιμοποίησε και στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό τον Βερόν ως τρίτη αλλαγή, ενώ στις Σέρρες τον χρησιμοποίησε για ένα ημίχρονο, στη θέση του Βλάνταν Ιβιτς. Στο δεύτερο μέρος ο Σάντος χρησιμοποίησε δυο βαριά κορμιά, τους Βερόν και Γκαρσία μαζί, ενώ στα άκρα ήταν οι Αμπουμπακάρι και Σορλέν.
Κίνηση τέταρτη: Ευκαιρίες στον Παπάζογλου
Ο Φερνάντο Σάντος είπε: «Εμείς έχουμε και τον Παπάζογλου, που έχει πολλές δυνατότητες, οπότε δεν θα είχε λογική να τον μπλοκάρουμε και να μην μπορεί να φύγει (σ.σ. ο Αναστασάκος)».
Ο Σάντος χρησιμοποίησε στο πρώτο ημίχρονο τους φορμαρισμένους Φιλομένο και Βιεϊρίνια και στο δεύτερο μέρος χρησιμοποίησε τον Παπάζογλου, ο ρόλος του οποίου είναι πλέον αναβαθμισμένος.
http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=4139688
Υ.Γ Αυτά στους περί δεν δίνει ευκαιρείες και λοιπούς συγγενείς.
Αυτά σε όσους βιαστικούς θέλουν να διώξουν όλο τον κόσμο και όλα τους φταίνε σε μια ομάδα που ακόμα δεν την έχουμε δει καλά καλά.
Ξέρω ξέρω θα ακούσουμε ότι στο πρωτάθλημα άλλα σχέδια θα έχει και άλλα στα φιλικά.