Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
theo G4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από theo G4 »

nunies4 έγραψε:E μα για αυτο λεμε να περασει αυτη η μερα να κλεισουν τα μεγαλα πρωταθληματα.
Μετα να σκασει προταση αγορας απο που; Απο την Νορβηγια; :D
Μια χαρά θα ήταν 2 χαρτιά για τον Σβάαμπ !
Μετά το ματς με ΟΦΗ το Όσλο θα μου φαίνεται ποιο κοντά στην Βιένη ! από την Θεσ/νίκη !
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Όσο αφορά τον βράκα, αν είναι σε αυτό το επίπεδο κ είναι έτοιμος θα παιξει αν όχι δε θα παίξει. Αποδεδειγμένο ότι η ηλικία με Λουτσέσκου δεν παιζει ρόλο. Ότι ήταν ο καλυτερος παίχτης του Λεβαδειακου δεν λέει από μόνο του κάτι. Ο πηλιος ήταν από τους καλύτερους των Ιωαννίνων ποσο τόν έχετε δει στην αεχ;
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Δεν ξέρω αν ειπώθηκε πιο πριν πάντως ο τζορμπατζογλου πάλι 2 είπε θα πάρουμε απλά ο ένας πρέπει να είναι έδω για να δηλωθεί για τους ομίλους μέχρι την προθεσμία .
Όπως επίσης είπε ότι εκτός του καστιγιεχο οι υπόλοιποι στόχοι τώρα προκύπτουν και προσεγγίζονται, δεν έχει γίνει προεργασία και αν άκουσα σωστά δεν προχωράει του μουλεκα
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

DamoN έγραψε:Δεν ξέρω αν ειπώθηκε πιο πριν πάντως ο τζορμπατζογλου πάλι 2 είπε θα πάρουμε απλά ο ένας πρέπει να είναι έδω για να δηλωθεί για τους ομίλους μέχρι την προθεσμία .
Όπως επίσης είπε ότι εκτός του καστιγιεχο οι υπόλοιποι στόχοι τώρα προκύπτουν και προσεγγίζονται, δεν έχει γίνει προεργασία και αν άκουσα σωστά δεν προχωράει του μουλεκα
'ΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΎΤΕΡΟ μπορεί να κινηθούμε και απο τους Ελεύθερους απο οτι καταλαβαίνουμε απο ρεπορτάζ Τσόρμπα...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ένα πολύ σημαντικό και πολύ θετικό δεδομένο είναι για μένα το γεγονός ότι για πολλά χρόνια είχαμε πολύ καλό άξονα στα χαφ, είτε με έλλειψη παικτών είτε με μετριοτατους παίκτες είτε και με τα δύο.

Και φέτος αυτο λύνεται.

Αν έρθει εξτρέμ που παίζει επαρκώς 10, τότε γινόμαστε τουμπανοι
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Μου θέλετε 2 παίκτες αλλά ακόμη δεν έχετε αποφασίσει σε ποιες ακριβώς θέσεις τους θέλετε. Μεσοεπιθετικό ? Εξτρέμ ? Αριστερό ή δεξί ?

Μου θέλετε 2 παίκτες αλλά σας χαλάει ο Λημνιός σαν αντι -Νάρει.

Τι ωραία :lol:

Υ.Γ. Κι εγω θέλω 2 μεταγραφές αλλά βλέπω να παίρνουμε έναν τελικά. Τους λόγους θα τους εξηγήσω αργότερα γιατι τώρα βαριέμαι.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Χαχαχα ωραίος ρε Ετιεν
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Mια χαρα ξερουμε τι θελουμε.Εναν μεσοεπιθετικο που να παιζει αριστερα,με ικανοτητα να παιζει και στο 10 και ενα αναπληρωματικο δεξι εξτρεμ που καλο θα ηταν να μπορει να παιξει και μπροστα.Για αυτο μου αρεσε εμενα η προοπτικη Ρεινιερ και Μουλεκα αλλα δυστυχως δεν προχωρησαν...
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Ettien26 έγραψε:Μου θέλετε 2 παίκτες αλλά ακόμη δεν έχετε αποφασίσει σε ποιες ακριβώς θέσεις τους θέλετε. Μεσοεπιθετικό ? Εξτρέμ ? Αριστερό ή δεξί ?

Υ.Γ. Κι εγω θέλω 2 μεταγραφές αλλά βλέπω να παίρνουμε έναν τελικά. Τους λόγους θα τους εξηγήσω αργότερα γιατι τώρα βαριέμαι.
Το λημνιο τι να τον κάνουμε ακριβως??? Απλά.για να πούμε ότι υπάρχει άλλος ένας εξτρεμ( λέμε τωρα) ???
Καλύτερα πιτσιρικά.απο ΠΑΟΚ Β
prax

Δημοσίευση από prax »

δεν με χαλαει καθολου ο λημνιος, αν ερθει θα ειναι σιγουρα καλυτερος απ οτι εφυγε.. αλλα προτεραιοτητα ειναι αριστεροεξτρεμοδεκάρι..
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ettien26 έγραψε:Μου θέλετε 2 παίκτες αλλά ακόμη δεν έχετε αποφασίσει σε ποιες ακριβώς θέσεις τους θέλετε. Μεσοεπιθετικό ? Εξτρέμ ? Αριστερό ή δεξί ?

Ξερει ο Ραζβαν και αυτο φτανει
Ενα αριστερο εξτρεμ που να μπορει να παιξει και φορ (εξου και ο Μουλεκα) και εναν αντιΝαρει δεξια που ιδανικα να μπορουσε να παιξει και στο 10.
Γενικα 2 ακραιους που ο ενας να μπορει να αγωνιστει και φορ και ο αλλος με ευχερεια και στο 10
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Καλά παιδιά και μένα δεν μου αρέσει το αγωνιστικό στυλ του Λημνιού, αλλά δεν είναι κακός παίκτης.
Διεθνής, μέλος της ομάδας του αήττητου σε πολύ μικρή ηλικία και με παραστάσεις πλέον και από το εξωτερικό.
Για μπακ απ του Ζίβκοβιτς θα ήταν ιδανική επιλογή, με τοπ παίκτη στα αριστερά. Αλλά δεν νομίζω να τίθεται καν θέμα επιστροφής του.

Τώρα αν πάμε για έναν εξτρεμ με ομάδα και σε έναν ελεύθερο, θα πρέπει να ταιριάξουν και τα χαρακτηριστικά τους.
Φοβάμαι πως αν δεν υπάρχουν ήδη προχωρημένες επαφές με ομάδες, δύσκολα θα κλείσει κάτι τελευταία στιγμή.
Mula4

Δημοσίευση από Mula4 »

Psaras έγραψε:Εικόνα

Παμε λιγο!!
Δηλαδη δεν μας χαλαει ο Λημνιος που δε ντριπλαρει κωνο και εχει να βγαλει σωστη σεντρα απ τα 17 του,
αλλα μας χαλαει ο Καστιγιεχο επειδη ^πεφτει πανω στον Αντριγια^?
Αστεια πραγματα για αστειο παιχτη,που οσοι ξεχνανε και σαν χαρακτηρας δεν εχει δειξει καλα δειγματα.
Για την παιχταρα τον Ελληνοβραζιλιανο Λημνιο λεω
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Με Λημνιό κερδίζεις θέση στη λίστα για την Ευρώπη.

Προτιμώ όμως Βρακά, όπως έχω πει από το να έχω Λημνιό, και η διαφορά (600Κ παίρνει ο Λημνιός?) να δωθεί στο βασικό εξτρέμ που θα κάνει 10+ γκολ και 10+ ασσίστ.

Αντί να πάρω δλδ εξτρέμ του μυριου να πάρω του 1,5.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”