Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από nunies4 »

Ωραια δεν παιζει του Μουλεκα. Υπαρχουν δυσκολιες. Δεκτο και κατανοητο.
Δινουμε ομως συμβολαια 1+εκ. Ειναι 31/8. Μηπως ηρθε η ωρα να αφησουμε τις περιπλοκες περιπτωσεις και να στραφουμε στους ελευθερους (Μουνιρ καλη ωρα); Και μεγαλα συμβολαια δινουμε, και το δελεαρ της Ευρωπης εχουμε και την πολυτελεια της διακοπης με επομενη υποχρεωση 17/9 ωστε να τους ενσωματωσεις σιγα σιγα.
Δεν μπορει να μην υπαρχουν 2 αξιολογες περιπτωσεις ελευθερων μεσοεπιθετικων που να μπορεις να χτυπησεις και να γεμισεις το ροστερ
Εχω την αισθηση οτι μετα την σημερινη μερα που θα κλεισει η πορτα των μεγαλων πρωταθληματων για πολλους απο αυτους μπορει να εχουμε καλες πιθανοτητες απο αυτο το γκρουπ των ελευθερων.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Εμένα μου αρέσει που πάμε σε μοντέλο με έμπειρους ξένους και τους δικούς μας μικρούς στο rotation. Οποίος έρχεται με μεγάλο συμβόλαιο θα πρέπει να είναι αποδεδειγμένη σταθερά, γιατί να μη πάρει χρόνο ο Βρακάς; Ένα καλό θέλω εγώ, να έχει το γκολ και την δημιουργία.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Δηλαδη ρε παιδια παιζουμε πρωτο ντερμπυ αθηνα με βαζελο 7η αγωνιστικη. Σε ενα υποθετικο σεναριο ζιβκοβιτς εχει ενοχλησεις και ταισον εχει κοκκινη καρτα.
Τι θα κατεβασεις μπροστα?
Νεο εξτρεμ / Ντελια / Μουργκ??
Και αλλαγη ο κανενας ή θα κανεις αλχημειες με μπαμπα αριστερο εξτρεμ ή κανα μπραντον?
Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα..
Θελουμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ 2 παικτες μπροστα
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

giliopoulos έγραψε:Δηλαδη ρε παιδια παιζουμε πρωτο ντερμπυ αθηνα με βαζελο 7η αγωνιστικη. Σε ενα υποθετικο σεναριο ζιβκοβιτς εχει ενοχλησεις και ταισον εχει κοκκινη καρτα.
Και αλλαγη ο κανενας ή θα κανεις αλχημειες με μπαμπα αριστερο εξτρεμ ή κανα μπραντον?
Ναι και γιατί αγχώνεσαι εσύ, άσε τον Ραζβάν, τον Ντέλια και τον Μούργκ να αγχώνονται που θα παίξουν.
Όπως και να έχει θα πάρουμε παίκτες. Το θέμα είναι να είναι καλοί. Γιατί αν είναι να έρθει κάποιο παιδί σαν τον Φελίπε Σοάρες κλάφτα.
Πάντως να πω την αλήθεια δεν θα με χαλούσε να πετούσε μέσα και τον Λάμπρο Σμυρλή, στα 19 είναι
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Εντάξει σε υποθετικό σενάριο μπορεί να έχεις και 25 παίχτες με κοβιντ.

Παιδιά και οι άλλες ομάδες έχουν παίχτες τύπου Βρακά στην 26αδα τους.

Εμένα με ενδιαφέρει προσωπικά το εξτρέμ να κάνει τη διαφορά. Προτιμώ ΕΝΑΝ που πραγματικά θα κουβαλήσει, δηλαδή καλύτερο και από Μουλεκα, παρά 2 χειρότερους.

Πολλά πιστεύω ότι θα κριθούν και από την κλήρωση των ομίλων (πολύ το μιλάμε έχουμε να τελειώσουμε τη δουλειά σήμερα).
Δηλαδή σε σενάριο που είμαστε στο 1ο pot, και κλήρωση τυχερή με 3 χωριά, δε θα είναι πρόβλημα η Ευρώπη μέχρι Δεκέμβρη.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
slowcrow

Δημοσίευση από slowcrow »

giliopoulos έγραψε:Δηλαδη ρε παιδια παιζουμε πρωτο ντερμπυ αθηνα με βαζελο 7η αγωνιστικη. Σε ενα υποθετικο σεναριο ζιβκοβιτς εχει ενοχλησεις και ταισον εχει κοκκινη καρτα.
Μπραντον εξτρεμ ισως; Ετσι και αλλιως σαν φορ ειναι λιγος.

Θεωρίες φυσικα, και εγω ειμαι υπερ στο να παρουμε παιχτες.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Θελουμε 2 παίκτες μπροστά για να μην χαθεί η επένδυση στα χάφ. Θα είναι πολύ κρίμα. Ας είναι και ο Λημνιος ο ένας (που δεν τον γουστάρω παικτικα).
Με ένα εξτρέμ αντίστοιχο των χάφ χτυπάμε πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Θελουμε 2 παίκτες μπροστά για να μην χαθεί η επένδυση στα χάφ. Θα είναι πολύ κρίμα. Ας είναι και ο Λημνιος ο ένας (που δεν τον γουστάρω παικτικα).
Με ένα εξτρέμ αντίστοιχο των χάφ χτυπάμε πρωτάθλημα.
adman

Δημοσίευση από adman »

Βρε ο Βινίσιους να είναι ο ένας, 2 χρειαζόμαστε. Δεν πα να λέτε ότι θέλετε
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Θα τολμήσω να πω πως με ενεργοποίηση Μουργκ, Βρακά ως μέλη του rotation, ακόμα και εκείνου του Ρικάρντο που τζάμπα υπάρχει στο ρόστερ, ποσοτικά μπορεί να μην υπάρχει θέμα. Ποιοτικά τώρα, έστω ένας πρέπει να έρθει.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Σε αυτή την περίπτωση, όπως λένε κάποιοι, ο προπονητής κατ'αναγκη θα επιστρατεύσει τον Σμυρλή, ο μικρός θα βγάλει μάτια, και μετά θα γκρινιάζουμε στο τοπικ του Ραζβαν που δεν τον έβαλε νωρίτερα...
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Δεν μπορώ να καταλάβω από που πηγάζει η ανησυχία ότι θα πάρουμε μόνο έναν. Τα ίδια λέγαμε και στους χαφ και ήρθαν δύο. (Μέιτε και Μάρκος Αντόνιο). Μην πω και τρεις δηλαδή γιατί πολύ πιθανό ο Μαξίμοβιτς να είναι ήδη κλεισμένος. Προφανώς και η ομάδα έχει λοκάρει τους βασικούς της στόχους και περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή αυτούς. Παράλληλα περιμένει να τελειώσει και τυπικά η είσοδος στους ομίλους. 31/8-1/9-2/9-3/9 είναι πολλές μέρες όταν μιλάμε για λήξη μεταγραφών όπου οι διαπραγματεύσεις και οι συμφωνίες γίνονται πιο γρήγορα και πιο εύκολα. Ακόμη και τα λεφτά προσφέρονται πιο εύκολα έχοντας εξασφαλίσει έσοδα από Ευρώπη. Υπομονή λοιπόν και βλέπουμε..
Μπορεί οι προτάσεις των 1,5 εκ που έλεγε ο κυρ κυρ να ευδοκιμήσουν 31/8.. Είναι κι αυτό ένα σενάριο εάν ρισκάρεις κυνηγώντας παικταράδες.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

JohnDag έγραψε:Josh, πρέπει να αποδεχτούμε ότι υπάρχουν κάποια μέλη τα οποία έχουν έμφυτη την τάση να δικαιολογούν τα πάντα.

Όπως υπάρχουν αντίστοιχα και αλλά μέλη τα οποία έχουν έμφυτη την τάση να γκρινιάζουν για τα πάντα.

Για να είμαστε δίκαιοι.

Η πρώτη κατηγορία θα σου έβρισκε λόγο ακόμα και γιατί ο Κεντζιορα μπορεί να καλύψει τη θέση του αριστερού εξτρέμ :)

Ας είμαστε σοβαροί κι ας δούμε τι λένε οι αριθμοί.

Ματς καριέρας που κάλυψαν την θέση του ΑΜ σε ποσοστά:

- Οζντοεφ 9%
- Μάρκος Αντονιο 6%

Δεν υπάρχει κανένα λόγος να αρχίσουμε πάλι τις αλχημείες τύπου Ντουγκλας, πρέπει έστω και την τελευταία στιγμή να ρθουν παίκτες.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Αυτό ακριβώς.
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

slowcrow έγραψε:
Μπραντον εξτρεμ ισως; Ετσι και αλλιως σαν φορ ειναι λιγος.

Θεωρίες φυσικα, και εγω ειμαι υπερ στο να παρουμε παιχτες.
Ο Μπράντον έχει χειρότερη τρίπλα και από εμένα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

O γαυρος λενε θελει Ντεσποτοφ του οποιου το συμβολαιο ληγει το καλοκαιρι? Εμας μας χαλαει?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”