Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
tsachou

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από tsachou »

Νομίζω δεν χρειάζετε συζήτηση οτι πρέπει να έρθουν 2 παίκτες. Εκτός ξέρω γω αν έρθει ο Σαλαχ οπότε οκ ας μην πάρουμε άλλο (που και πάλι ρισκάρουμε).
Θεωρώ οτι θα πάρουν δυο, αν αποφασίσουν να πάρουν 1 τότε παίρνουν ένα ακόμα ρίσκο για αυτην την χρονιά και κάντε βουντου να μας βγει και να μην έχουμε τραυματισμούς.
Όπως και να έχει, λίγες μέρες μείνανε. Θα δούμε τι θα αποφασίσουν.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Parolos,

Ο Ντελιας δεν έπαιζε γιατί δεν ήταν ετοιμος να παίξει. Όταν μπηκε στο κλίμα της ομάδας άρχισε να παίζει και από τότε δεν βγήκε ποτέ.

Ο Οζντοεφ δεν έχει τα στοιχεία που απαιτούνται για να παίξει 10αρι στο σύστημα του Ραζβαν. Μπορεί αν παραστεί ανάγκη να το κάνει; Προφανώς και ναι. Αλλά θα είναι αλχημεία.

Επίσης, για ποιον λόγο να πάρω έναν παίκτη του 8-9 όταν παίζει στην θέση του και να τον πάω σε άλλη θέση και να τον ρίξω στο 6-7;

Για την λίστα της Ευρώπης προσωπικά δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα το μπακ απ του Ζιλε να είναι ο Λημνιος.

Τέλος ο Βρακάς δεν μου έχει δείξει κάτι για να θεωρώ ότι έχει θέση στο rotation του ΠΑΟΚ. Και είναι και 22 δεν είναι 18. Σου έχει δείξει εσενα; Που στον Λεβαδειακό;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Minority4 έγραψε:Νεσμπερκ, Φ.Σοάρες, Σάστρε, Ρικάρντο.
Εύκολο.
Έναν ακόμη θες τον Ρικάρντο δεν τον μέτρησα.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

JohnDag έγραψε:Parolos,

Ο Ντελιας δεν έπαιζε γιατί δεν ήταν ετοιμος να παίξει. Όταν μπηκε στο κλίμα της ομάδας άρχισε να παίζει και από τότε δεν βγήκε ποτέ.

Ο Οζντοεφ δεν έχει τα στοιχεία που απαιτούνται για να παίξει 10αρι στο σύστημα του Ραζβαν. Μπορεί αν παραστεί ανάγκη να το κάνει; Προφανώς και ναι. Αλλά θα είναι αλχημεία.

Επίσης, για ποιον λόγο να πάρω έναν παίκτη του 8-9 όταν παίζει στην θέση του και να τον πάω σε άλλη θέση και να τον ρίξω στο 6-7;

Για την λίστα της Ευρώπης προσωπικά δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα το μπακ απ του Ζιλε να είναι ο Λημνιος.

Τέλος ο Βρακάς δεν μου έχει δείξει κάτι για να θεωρώ ότι έχει θέση στο rotation του ΠΑΟΚ. Και είναι και 22 δεν είναι 18. Σου έχει δείξει εσενα; Που στον Λεβαδειακό;

Ε άρα πού διαφωνείς?

Ένα εξτρέμ πάνω ράφι θα πάρουμε + Λημνιό, ή εξτρέμ πάνω ράφι + βρακα 7η λύση (ναι εγώ θεωρώ ότι μπορεί να παίξει 60 λεπτά με την Χακεν ή την τσουκαριτσκι π.χ.) Στο Λεβαδειακό ξεχώριζε. Δλδ πως γίνεται να μη μας κάνει παίχτης που βγήκε MVP σε μικρή ομάδα του πρωταθλήματος ως 26η λύση στο ρόστερ.

Επίσης το εξτρέμ που θα έρθει θα παίζει και φορ για να καλύπτει κι εκεί αν ποτέ χρειαστεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Πέμ 31 Αύγ 2023, 10:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Γιατί δεν τον μετράς ;
Ανήκει στο σύνολο των ξένων του ρόστερ.
19 τώρα μαζί μ'αυτόν κι αν έρθουν οι άλλοι δυο βγαίνουν οι 21 που ανέφερες.

Edit : Δεν έβαλα τον Αντόνιο, έχεις δίκιο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μουλεκα και Μουνιρ και κλείσαμε...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Μινοριτυ μάλλον δεν μετράς τον Μάρκος Αντόνιο.

Με τον Ρικάρντο μαζί είμαστε στους 20. Με τους άλλους 2 που θα έρθουν (αν είναι ξένοι) πάμε στους 22.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Σωστά ναι το ανέφερα.

Αρα Λημνιός :D
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Parolos έγραψε:
JohnDag έγραψε:Parolos,

Ε άρα πού διαφωνείς?

Ένα εξτρέμ πάνω ράφι θα πάρουμε + Λημνιό, ή εξτρέμ πάνω ράφι + βρακα 7η λύση (ναι εγώ θεωρώ ότι μπορεί να παίξει 60 λεπτά με την Χακεν ή την τσουκαριτσκι π.χ.) Στο Λεβαδειακό ξεχώριζε. Δλδ πως γίνεται να μη μας κάνει παίχτης που βγήκε MVP σε μικρή ομάδα του πρωταθλήματος ως 26η λύση στο ρόστερ.

Επίσης το εξτρέμ που θα έρθει θα παίζει και φορ για να καλύπτει κι εκεί αν ποτέ χρειαστεί.
Γιατί είπα εγώ ότι διαφωνώ κάπου;

Ή μήπως ζήτησα 2 παικταράδες του εκατομμυρίου;

Έναν βασικό θες απαραιτήτως για αριστερά και ένα μπακ απ για τον Ζιλε.

Προσωπικά πιστεύω ότι ο Λημνιος είναι η καλύτερη περίπτωση για αυτό τον ρόλο.

Γηγενής, ξερει την ομάδα, ξερει τον προπονητή, μπορεί να δεχτεί θέση στο rotation.

Για τον Βράκα να με συμπαθας αλλά δεν πιστεύω ότι είναι στο λεβελ που απαιτείται για να παίξει στον ΠΑΟΚ. Προφανώς και μακάρι να μου αλλάξει γνώμη στο μέλλον.

Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Ο Τσορμπα είπε ότι δεν παίζει του Mουλεκα πλέον. Δεν πείσθηκε ούτε ο παίκτης ούτε η ομάδα του.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Μεσοεπιθετικός πιστεύω πως θα έλθει μέσα στο Σ/Κ αλλά...ρε παιδιά, πρώτα ΝΑ περάσουμε, ΝΑ καθαρίσουμε την μπουγάδα σήμερα και μετά με το καλό συζητάμε και για τις μεταγραφές.
Μην προκαλείτε το σύμπαν όταν κάτι δεν είναι τελειωμένο 100%.
Άβαταρ μέλους
deep_gia_deep

Δημοσίευση από deep_gia_deep »

μιας και είδα πως η κουβέντα περιστρέφεται σε παίκτες και ρόλους για την μεσοεπιθετική αριστερή πλευρά..
επιτρέψτε μου να προσθέσω μιαν άλλη παράμετρο.. τη δυνατότητα να παίζεις αριστερά με 2 "αριστερά μπακ"..
Σοάρες αριστερό μπακ και Μπαμπα αριστερό εξτρεμ.. μια χαρά μου έδειξε πως μπορεί να παίζει στον ασβέστη και να γινεται ανακατωσούρας.. απαλλαγμένος από σχετικά αμυντικά καθηκοντα..
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Ειδικά αριστερά έιναι πολύ δύσκολο γιατί δεν παίζουμε με εξτρεμ στον ασβεστη
black death

Δημοσίευση από black death »

joshua έγραψε:Μουλεκα και Μουνιρ και κλείσαμε...
Τι βλεπεις σε αυτον το μουνιρ δεν εχω καταλαβει. Ο 5ος της Τουρκίας τον πήρε απ τον τελευταιο και τον εδωσε δανεικό στο 10ο. Δεν ξερω τι αξια εχει να ερθει τετοιο στοιχημα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Συμφωνώ με Γερασίμου.
Επίσης συμφωνώ με parolo,για τον Βρακα.
Το παιδί έχει αξία, δουλεύει και με αυτούς τους παιχταράδες στο ροστερ ,μπορεί να βελτιωθεί και άλλο και να πάρει χρόνο φέτος.
Αρκεί να είναι συγκεντρωμένος και να ακούει τον προπονητή του.
Να πάνε όλα καλά και τα λέμε μετά τις 22:30
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”