Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Re: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Δεν νομιζω πως ο ΠΑΟΚ ειναι δυνατον να ειναι απολιτικ. Τουλαχιστον ο δικος μου προσωπικος ιδεοτυπος του ΠΑΟΚ που εχω και αναπαυεται σε μια αγνη γωνια του εγκεφαλου μου. 

επειδη αντιλαμβανομαι πως το λες και τι εννοεις, θα σου πω οτι απο εμπειρια ξερω οτι στη μπαρτσα αν και γενικα ειναι αριστεροι ή σοσιαλιστες και αναρχοαυτονομοι οι οπαδοι εντουτοις τα μελη προερχονται και απο αυτη τη δεξαμενη αλλα κυριως απο την παλια βαρκελωνη δηλαδη τοσο την αστικη ταξη οσο και απο το λαικα περιχωρα-χωρια της βαθιας καταλωνιας (εκει που το λαμδα ειναι βαρυ και το μισος στους καστεγιαννους μεγαλυτερο)....με λιγα λογια προκυπτε οτι ειναι εξισου αταξικη οσο και απολιτικ.....ωστοσο η πολιτικη ολου του κλαμπ ειναι μια λαικη δημοκρατια οπου οι πλουσιοτεροι κυβερνουν (οξυμωρο) κυβερνουν δε με βαση τις αρχες του κλαμπ που ολοι γνωριζουν και φερνει σε κατι απο "πορτοκαλι" καπιταλισμο......αυτα και δεν επανερχομαι γιατι δε ξερω κατι παραπανω να πω για το θεμα (αυτα που ανεφερα ειναι απο καθαρα προσωπικες εμπειριες και ως εκ τουτου μπορει και να ειναι ειδικες διαπιστωσεις και οχι γενικευμενες)
Κι αυτό τον δρόμο θα πάρει..Hideguti έγραψε:Αυτος ειναι και ο δρομος που θα πρεπει να παρει και ο ΠΑΟΚ. Το θεμα ειναι αν υπαρχει διαθεση για πιεση προς αυτην την κατευθυνση, σε οτι αφορα την καταρτιση του καταλληλου νομοθετικου πλαισιου.
η προηγούμενη αυξηση έκανε λόγο για 10 χιλιάδες μετόχους..
Η νέα άυξηση αν έχει ακόμη 20 χιλιάδες, αυτό σημαίνει ότι βαδίζουμε στο σωστό δρόμο..
κάποτε ήταν ανέφικτο μόνο και να το σκεφτεί κανείς
τώρα φαντάζει μακρινό αλλά πιθανό (10.000 μικρομέτοχοι)
αύριο μεθαύριο δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να γίνει...
για τη μετά Ζαγοράκη εποχή αυτό φαντάζει ως μονόδρομος...και τότε ναι ο ΠΑΟΚ όντως ξέφυγε ...

τώρα φαντάζει μακρινό αλλά πιθανό (10.000 μικρομέτοχοι)
αύριο μεθαύριο δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να γίνει...
για τη μετά Ζαγοράκη εποχή αυτό φαντάζει ως μονόδρομος...και τότε ναι ο ΠΑΟΚ όντως ξέφυγε ...

- ΑποστόληςΑ
Η Μπαρθελόνα είναι από πολλές απόψεις μια ομάδα μοντέλο, στην οποία θα πρέπει να προσπαθήσει να μοιάσει ο ΠΑΟΚ.
Από τον τροπο που διοικείται και χρηματοδοτείται έως τον τρόπο που λειτουργούν τα τμήματα υποδομής, είναι μια ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ.
Αν μπορούσαμε μάλιστα να έχουμε συνεργασία με αυτήν την ομάδα σε διοικητικό επίπεδο (έως αδελφοποίηση οπαδών) θα ήταν ευχής έργον.
Μου αρέσει που η ομάδα αυτή αμύνεται με εκπληκτικό τρόπο στην αστείρευτη διασπάθιση χρήματος από τους πρωτεουσιάνους επιχειρηματίες της Μαδρίτης. Είναι μια πόλη με αρκετά κοινά στοιχεία με αυτά της Θεσσαλονίκης μας.
Υπ' όψιν ότι η πόλη μεταμορφώθηκε πολεοδομικά για τους Ολυμπιακούς αγώνες το 1992, και έκτοτε αποτελεί μοντέλο αναφοράς αστικής ανάπλασης σε όλα τα συνέδρια των Μηχανικών παγκοσμίως.
Αλλά και σε διοικητικό επίπεδο οι παροχές που παρέχει στους δημότες της, μέσω Internet, αποτελούν επίσης πρότυπο (έχει φτάσει στο ανώτετο επίπεδο 5), αφού όλες τις υποχρεώσεις προς τον Δήμο αλλά και ό, τι επιζητεί κάποιος δημότης, από παράπονα μέχρι πιστοποιητικά, μπορούν να γίνουν μέσω Internet χωρίς να χρειαστεί να μεταβεί στο Δημοτικό μέγαρο.
Επίσης όλες οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου μεταδίδονται live μέσω Internet.
ΥΓ : Παρασύρθηκα και έγραψα πολλά που είναι μάλλον off-topic. Ζητάω και πάλι συγγνώμη από το συντονιστικό τημ.
Από τον τροπο που διοικείται και χρηματοδοτείται έως τον τρόπο που λειτουργούν τα τμήματα υποδομής, είναι μια ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ.
Αν μπορούσαμε μάλιστα να έχουμε συνεργασία με αυτήν την ομάδα σε διοικητικό επίπεδο (έως αδελφοποίηση οπαδών) θα ήταν ευχής έργον.
Μου αρέσει που η ομάδα αυτή αμύνεται με εκπληκτικό τρόπο στην αστείρευτη διασπάθιση χρήματος από τους πρωτεουσιάνους επιχειρηματίες της Μαδρίτης. Είναι μια πόλη με αρκετά κοινά στοιχεία με αυτά της Θεσσαλονίκης μας.
Υπ' όψιν ότι η πόλη μεταμορφώθηκε πολεοδομικά για τους Ολυμπιακούς αγώνες το 1992, και έκτοτε αποτελεί μοντέλο αναφοράς αστικής ανάπλασης σε όλα τα συνέδρια των Μηχανικών παγκοσμίως.
Αλλά και σε διοικητικό επίπεδο οι παροχές που παρέχει στους δημότες της, μέσω Internet, αποτελούν επίσης πρότυπο (έχει φτάσει στο ανώτετο επίπεδο 5), αφού όλες τις υποχρεώσεις προς τον Δήμο αλλά και ό, τι επιζητεί κάποιος δημότης, από παράπονα μέχρι πιστοποιητικά, μπορούν να γίνουν μέσω Internet χωρίς να χρειαστεί να μεταβεί στο Δημοτικό μέγαρο.
Επίσης όλες οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου μεταδίδονται live μέσω Internet.
ΥΓ : Παρασύρθηκα και έγραψα πολλά που είναι μάλλον off-topic. Ζητάω και πάλι συγγνώμη από το συντονιστικό τημ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της "ΠΑΕ ΠΑΟΚ", Αρ. ΜΑΕ 99130/06Β/86/77, σύμφωνα με το Νόμο 2190/20 "Περί Ανωνύμων Εταιριών" όπως ισχύει και το Καταστατικό της, καλεί τους κ.κ. Μετόχους της Εταιρίας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 14η Σεπτεμβρίου 2009, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00 στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ (Παλατάκι), Αντώνη Τρίτση 12, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
* Διερεύνηση εκλογής αιρετής διοίκησης.
* Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών και την έκδοση νέων μετοχών με την επιφύλαξη του άρθρου 13α Κ.Ν. 2190/20 και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων στη νέα αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ. 6 Κ.Ν. 2190/20.
* Τροποποίηση του άρθρου 7 (μετοχικό κεφάλαιο) του καταστατικού της εταιρείας.
* Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
* Διερεύνηση εκλογής αιρετής διοίκησης.
* Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών και την έκδοση νέων μετοχών με την επιφύλαξη του άρθρου 13α Κ.Ν. 2190/20 και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων στη νέα αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ. 6 Κ.Ν. 2190/20.
* Τροποποίηση του άρθρου 7 (μετοχικό κεφάλαιο) του καταστατικού της εταιρείας.
* Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις
ψηστε ολους τους γνωστους σας, εστω 5-10 ευρω, δεν εχει σημασια το ποσο, εχει πολυ μεγαλη σημασια να φτασουμε ενα πολυ μεγαλο αριθμο μετοχων. και οι παλιοι μετοχοι οτι μπορουμε παλι να βαλουμε. παντως αν βρεθει και τροπος αποτελεσματικος για τους οπαδους απο εξωτερικο πολυ χαλαρα θα διπλασιαστουν οι μετοχοι, ιδιαιτερα αν μπορει να γινει κατι μεσω ιντερνετ, πχ με paypall κτλ
Δεν εχουμε αναγκη κανεναν μεγαλοκαπιταλιστη να μας το παιζει μαγκας....
Δεν εχουμε αναγκη κανεναν μεγαλοκαπιταλιστη να μας το παιζει μαγκας....
θέλω να κάνω μια πρόταση σχετική με την επικείμενη α.μ.κ.
τι θα λέγατε για μια ψηφοφορία (είτε στο υπάρχον τόπικ είτε κάπου αλλού) με επιλογές του τύπου:
- είμαι μικρομέτοχος και θα συμμετέχω ξανά
- είμαι μικρομέτοχος και δεν θα συμμετέχω στην επόμενη α.μ.κ.
- δεν είμαι μικρομέτοχος και θα συμμετέχω στην επόμενη α.μ.κ.
- δεν θα συμμετέχω γιατί οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες
- δεν θα συμμετέχω εξαιτίας της οικονομικής μου κατάστασης
- δεν θα συμμετέχω γιατί λίγα ευρώ δεν θα ωφελήσουν την προσπάθεια
- δεν θα συμμετέχω για άλλους λόγους
αν ψηφίσουν αρκετά μέλη ίσως να βγουν κάποια χρήσιμα συμπεράσματα, κυρίως για τα αδέρφια μας που δεν συμμετέχουν αλλά και για την πορεία της νέας α.μ.κ.
δεν θα φαίνεται η ταυτότητα του χρήστη πουθενά και οι επιλογές μπορούν να διαφοροποιηθούν φυσικά ακόμα περισσότερο (κάτοικοι εσωτερικού-εξωτερικού, επιπλέον λόγοι που εμποδίζουν τη συμμετοχή κτλ)
τι θα λέγατε για μια ψηφοφορία (είτε στο υπάρχον τόπικ είτε κάπου αλλού) με επιλογές του τύπου:
- είμαι μικρομέτοχος και θα συμμετέχω ξανά
- είμαι μικρομέτοχος και δεν θα συμμετέχω στην επόμενη α.μ.κ.
- δεν είμαι μικρομέτοχος και θα συμμετέχω στην επόμενη α.μ.κ.
- δεν θα συμμετέχω γιατί οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες
- δεν θα συμμετέχω εξαιτίας της οικονομικής μου κατάστασης
- δεν θα συμμετέχω γιατί λίγα ευρώ δεν θα ωφελήσουν την προσπάθεια
- δεν θα συμμετέχω για άλλους λόγους
αν ψηφίσουν αρκετά μέλη ίσως να βγουν κάποια χρήσιμα συμπεράσματα, κυρίως για τα αδέρφια μας που δεν συμμετέχουν αλλά και για την πορεία της νέας α.μ.κ.
δεν θα φαίνεται η ταυτότητα του χρήστη πουθενά και οι επιλογές μπορούν να διαφοροποιηθούν φυσικά ακόμα περισσότερο (κάτοικοι εσωτερικού-εξωτερικού, επιπλέον λόγοι που εμποδίζουν τη συμμετοχή κτλ)
εγω συμφωνω, με καποιες ισως τροποποιησεις στις ερωτησεις
αν ειναι να κανουμε μια ψηφοφορια για το αν θελουμε να γινει αυτη η ψηφορια, τι λετε? αν ειναι να κανουμε μια ψηφοφορια για το αν ειναι να κανουμε μια ψηφοφορια για το αν κανουμε νια ψηφορορια για το θεμα που λες.....(εργασιες κανω και λεμε και καμια μ..α να χαλαρωσουμε)
αν ειναι να κανουμε μια ψηφοφορια για το αν θελουμε να γινει αυτη η ψηφορια, τι λετε? αν ειναι να κανουμε μια ψηφοφορια για το αν ειναι να κανουμε μια ψηφοφορια για το αν κανουμε νια ψηφορορια για το θεμα που λες.....(εργασιες κανω και λεμε και καμια μ..α να χαλαρωσουμε)
Στη έκτακτη γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας αποφάσισε τη διερεύνηση εκλογής αιρετής διοίκησης. Την προσεχή Δευτέρα στις 19:00 στο Παλατάκι θα πραγματοποιηθεί η συνέλευση η οποία θα διεξαχθεί κανονικά, αφού ο Βασίλης Παγώνης που κατέχει μεγάλο ποσοστό μετοχών θα εξουσιοδοτήσει την τωρινή διοίκηση προκειμένου να εκπροσωπηθούν οι μετοχές του.
Επίσης στη συνέλευση θα προκηρυχθεί αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 15,1 εκατ. ευρώ και για τους ενδιαφερόμενους θα ανοίξει από τον Οκτώβριο και θα διαρκέσει τουλάχιστον δύο μήνες. Για το θέμα αυτό θα αναφερθεί ο Θοδωρής Ζαγοράκης στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει το μεσημέρι της Τετάρτης.
http://www.sport-fm.gr/article/193773
με αυτη την κινηση γινομαστε με λιγα λογια εταιρια λαικης βασης αφου οι μετοχοι αποφασιζουν για την διοικηση οπως γινεται σε μεγαλες ομαδες για αυτο αδερφια ολοι μετοχες εγω προσωπικα και οι οικογενια μου δεν ειχαμε παρει αλλα τωρα θα παρουμε.παντως μου φαινεται οτι αν συμμετεχεις σε καποια αυξηση μπορεις να κανεις μονο μια αγορα δεν ειμαι και σιγουρος επιβεβαιωστετο!ολοι πρεπει να παρουμε εστω και λιγα ευρω!
Επίσης στη συνέλευση θα προκηρυχθεί αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 15,1 εκατ. ευρώ και για τους ενδιαφερόμενους θα ανοίξει από τον Οκτώβριο και θα διαρκέσει τουλάχιστον δύο μήνες. Για το θέμα αυτό θα αναφερθεί ο Θοδωρής Ζαγοράκης στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει το μεσημέρι της Τετάρτης.
http://www.sport-fm.gr/article/193773
με αυτη την κινηση γινομαστε με λιγα λογια εταιρια λαικης βασης αφου οι μετοχοι αποφασιζουν για την διοικηση οπως γινεται σε μεγαλες ομαδες για αυτο αδερφια ολοι μετοχες εγω προσωπικα και οι οικογενια μου δεν ειχαμε παρει αλλα τωρα θα παρουμε.παντως μου φαινεται οτι αν συμμετεχεις σε καποια αυξηση μπορεις να κανεις μονο μια αγορα δεν ειμαι και σιγουρος επιβεβαιωστετο!ολοι πρεπει να παρουμε εστω και λιγα ευρω!
Όχι φίλε, δε γινόμαστε εταιρεία λαϊκής βάσης έτσι. Μη γράφετε ανακρίβειες. Η διερεύνηση εκλογής διοίκησης από τους μετόχους πολύ απλά σημαίνει ότι βάζω το ποσοστό του παγώνη, του β.γκ., και των μελών της διοίκησης και έχω πάνω από 51%.e8nos έγραψε: με αυτη την κινηση γινομαστε με λιγα λογια εταιρια λαικης βασης αφου οι μετοχοι αποφασιζουν για την διοικηση οπως γινεται σε μεγαλες ομαδες
Για ποια "λαϊκή βάση" λοιπόν μιλάμε?
Διαβάστε λίγο το παράδειγμα της Μπάρτσα, που εύστοχα παρέθεσε η paokovia παραπάνω, και θα καταλάβετε πιστεύω τη διαφορά.
paokovia έγραψε:Μπαρτσελόνα: Γιατί γίνεται και αλλιώς
Του ΝΙΚΟΥ ΜΑΛΛΙΑΡΗ*
Ολα αυτά τα ερωτήματα θα είχαν ίσως διαφορετική απάντηση, αν κάποιος έριχνε μια ματιά στο μοντέλο διοίκησης της Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, η επιδίωξη μάλλον δεν ήταν να εξασφαλιστεί το μέλλον του κάθε αθλητικού συλλόγου, αλλά να εξυπηρετηθεί το επιχειρηματικό συμφέρον ορισμένων. Η Μπαρτσελόνα εδώ και 110 χρόνια «φωνάζει» ότι γίνεται και αλλιώς. Αρκεί να θέλουν κάποιοι να ακούσουν! Θέλουν; Η εμπειρία διδάσκει ότι δεν θέλουν.
μεσα απο την αυξηση ομως εμεις μπορουμε να βγαζουμε και διοικηση στα χερια μας ειναι να το πραγματοποιησουμε αυτο!!!
Πιστευω πως αυτη τη φορα θα υπαρξει μεγαλυτερη συμμετοχη στην ΑΜΚ.Η ΠΑΕ πλεον ξερει τα λαθη που εκανε στην πρωτη αυξηση και θα προσπαθησει να τα αποφυγει.Πρεπει παντως η διαδικασια να γινει πιο ευκολη για ολους.Πιο πολυ βεβαια για οσους ειναι απο το εξωτερικο.Πιστευω πολυ στα αδερφια απο το εξωτερικο και ξερω οτι θα παρουν ενα μεγαλο μερος της αυξησης.Εχουμε 21.100 διαρκειας.Μπορουμε να φτασουμε 20.000 μετοχους?θα ειμαι ικανοποιημενος.
Παντως ο τροπος που λειτουργουμε εμεις σαν ομαδα δεν μπορει να συγκριθει με το προτυπο της Μπαρτσελονα.Η Μπαρτσα εχει 160.000 περιπου μελη τα οποια καθε χρονο δινουν μια συνδρομη πχ 150 ευρω.Εμεις απλα εχουμε 10.000 μετοχους οι οποιοι δινουν οτι μπορουν.Αλλοι 10 ευρω,αλλοι 100.000ευρω.Ετσι δεν υπαρχει ισοτητα στους μετοχους οσον αφορα τις ψηφους τους.Παντως βρισκομαστε σε καλο δρομο αν θελουμε να ακολουθησουμε ενα προτυπο τυπου Μπαρτσα.
Παντως ο τροπος που λειτουργουμε εμεις σαν ομαδα δεν μπορει να συγκριθει με το προτυπο της Μπαρτσελονα.Η Μπαρτσα εχει 160.000 περιπου μελη τα οποια καθε χρονο δινουν μια συνδρομη πχ 150 ευρω.Εμεις απλα εχουμε 10.000 μετοχους οι οποιοι δινουν οτι μπορουν.Αλλοι 10 ευρω,αλλοι 100.000ευρω.Ετσι δεν υπαρχει ισοτητα στους μετοχους οσον αφορα τις ψηφους τους.Παντως βρισκομαστε σε καλο δρομο αν θελουμε να ακολουθησουμε ενα προτυπο τυπου Μπαρτσα.
Πρωτον οσοι αγορασα περισυ μετοχες μπορουμε να μπουμε στην νεα αυξηση?
και δευτερον, οι τιτλοι των μετοχων δεν επρεπε κανονικα να τους εχουν στειλει? δεν εχω παρει ακομα στα χερια μου τις μετοχες... Μονο τις αποδειξεις αγορας εχω...
και δευτερον, οι τιτλοι των μετοχων δεν επρεπε κανονικα να τους εχουν στειλει? δεν εχω παρει ακομα στα χερια μου τις μετοχες... Μονο τις αποδειξεις αγορας εχω...