Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Nαι και ο Τοσκίτσαρος συμπλήρωσε οτι προσπαθούμε να κλείσουνε ένα εξτρεμ μέχρι 4/9. Δεν κατάλαβα αν εννοούσε έναν η τουλάχιστον έναν.
Δηλ. η Φροζινιονε μπορούσε να πληρώσει τα 2 εκ. μισθο που εμείς δεν μπορούσαμεjoshua έγραψε:O Ρεινιερ παντως πηγε Ιταλια στη Φροζινονε.Παμε παρακατω...

Εγώ πάλι ξαναλέω ότι ο Μουλεκα είναι ο Μαρκαντωνης της 3αδας μπροστά για τον Ραζβαν. Πολυεργαλειο και για αυτό και είμαι σίγουρος ότι θα τον παλέψουν όσο πάει. Γιατί ο Ραζβαν θα τον θέλει σαν τρελός
Αν πιστέψουμε όμως το παιδί που πρώτος έβγαλε το όνομα του συγκεκριμένου παίκτη...τον μουλεκα θα πρέπει να τον ξεχάσουμε
Κρινωντας απο τις επιλογες και το τι εχει γινει μεχρι τωρα, θεωρω οτι ειναι ξεκαθαρα ο Μουλεκα η επιλογη τους. Και με το που θα τελειωσει το ματς αυριο θα κλισει πριν καταλαβουμε τι εγινε.
Δεν έχει 2Μ συμβόλαιο ο Ρεινιερ, περίπου με 350Κ τον χρόνο αμοίβεται.kerk έγραψε:Δηλ. η Φροζινιονε μπορούσε να πληρώσει τα 2 εκ. μισθο που εμείς δεν μπορούσαμεjoshua έγραψε:O Ρεινιερ παντως πηγε Ιταλια στη Φροζινονε.Παμε παρακατω...
Προφανώς δεν ήταν οικονομικό το θέμα, μάλλον δεν θέλαμε να πάρουμε παίχτη τον όποιον δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κρατήσουμε μετά το πέρας του δανεισμού του.
Μπορεί επίσης να «δουλεύεται» και κάτι καλύτερο.
Ας περιμένουμε να δούμε.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Σίγουρα υπάρχουν κι άλλες επιλογές, χαμούλης θα γίνεται κι ειδικά από Παρασκευή ανάλογα με αποκλεισμούς ομάδων κτλπ.
Κάτι θα κλείσει στο ΣΚ θεωρώ και Δευτέρα πριν την δήλωση της λίστας κι ο 2ος, έτσι για το σασπένς μωρε.
Κάτι θα κλείσει στο ΣΚ θεωρώ και Δευτέρα πριν την δήλωση της λίστας κι ο 2ος, έτσι για το σασπένς μωρε.

Έχουμε 4 μέρες για να πάρουμε 2 εξτρέμ. Σφίξαμε. Αν δε, πάρουμε μόνο ένα και αυτός είναι ο Μουλέκα, θα μιλάμε για την χειρότερη δυνατή κίνηση, αφού αν φύγει τον χειμώνα για κόπα Άφρικα θα μείνουμε με τον κανέναν.
συμφωνα με τους 24 Καστιγιέχο. με αυτον θα σχοληθουμε οι αλλοι που ακουστηκαν απομακρυνθηκαν
-
Ε υπηρχε περιπτωση να τελειωνε μεταγραφικη περιοδος και να μεναμε ευχαριστημενοι?joshua έγραψε:Εγω παντως οσο περνανε οι ωρες χωρις ειδησεις χανω σιγα σιγα τις ελπιδες μου για δυο παικτες...
-
Η κλήρωση για τους ομίλους πότε γίνεται ξέρουμε μέρα ? Πχ υπάρχει περίπτωση να κληρωθουμε με Μπεσίκτας .
Εγώ έχω ένα αίσθημα ότι δύο θα είναι τα εξτρέμ ανεξαρτήτως αποτελέσματος της Πέμπτης ,απλά η ποιότητα θα αλλάξει . Αν περάσουμε πιστεύω ότι το πρωί της Παρασκευής θα παρθεί ο πρώτος και ο δεύτερος την Δευτέρα σαν κερασάκι... 31 Αυγούστου θα έχει γεμίσει το "φαξ" με προτάσεις . Γενικά φέτος είμαι υπεραισιόδοξος.
Εγώ έχω ένα αίσθημα ότι δύο θα είναι τα εξτρέμ ανεξαρτήτως αποτελέσματος της Πέμπτης ,απλά η ποιότητα θα αλλάξει . Αν περάσουμε πιστεύω ότι το πρωί της Παρασκευής θα παρθεί ο πρώτος και ο δεύτερος την Δευτέρα σαν κερασάκι... 31 Αυγούστου θα έχει γεμίσει το "φαξ" με προτάσεις . Γενικά φέτος είμαι υπεραισιόδοξος.
Παιδες μεταγραφές δυο παιχτών ειναι δεδομενο πως θα γίνουν, ξεκολλατε. Απο τη στιγμη που έδειξαν διαθεση να ρίξουν χρημα και πηραν 3 παιχταραδες στο κεντρο, σημαίνει πως σεν θα αφήσουν ξεκρεμαστη την ομαδα. Δ ε δ ο μ ε ν α. Δεν γινεται να πας με δύο εξτρέμ να βγαλεις ολη τη χρονια απλα. Τωρα ποιοι θα ρθουν και ποτε, αγνωστο
Αν πάρουμε Καστιγιεχο κι ακόμα έναν που να παίζει στο 10 και στα άκρα η σαν φορ τότε είμαστε πολύ καλά. Την ποιότητα του Ισπανού δεν τη συναντάς εύκολα στην Ελλάδα
- john4serres
Κάπου διάβασα για 3.7εκJohnDag έγραψε:Δεν έχει 2Μ συμβόλαιο ο Ρεινιερ, περίπου με 350Κ τον χρόνο αμοίβεται.kerk έγραψε:Δηλ. η Φροζινιονε μπορούσε να πληρώσει τα 2 εκ. μισθο που εμείς δεν μπορούσαμεjoshua έγραψε:O Ρεινιερ παντως πηγε Ιταλια στη Φροζινονε.Παμε παρακατω...
Προφανώς δεν ήταν οικονομικό το θέμα, μάλλον δεν θέλαμε να πάρουμε παίχτη τον όποιον δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κρατήσουμε μετά το πέρας του δανεισμού του.
Μπορεί επίσης να «δουλεύεται» και κάτι καλύτερο.
Ας περιμένουμε να δούμε.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Βρε τη Φροζινονε
-
Παιζει παντα και η πιθανότητα η ρεαλ να ηθελε να τον δωσει σε σοβαρο πρωτάθλημα, μπας και βγει κατι απ αυτον.