Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
- Kabamaru11
- GiorgosAtha
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
Μα τι μπαλάρα παίζει η κούλα!!!!
Τσουτσουριασα!!!! Η Αρμάδα του προφεσσορα Αλμέιδα!!!!
Πίεση μπροστά, ξυλίκι, βούτα, γκρίνια, σέντρα και γιόμα!
Φέρε ρε ΠΑΟΚαρα ένα αριστερό εξτρέμ να περάσουμε από πάνω να τους δημιουργήσουμε ξανά ψυχολογικά!
Τσουτσουριασα!!!! Η Αρμάδα του προφεσσορα Αλμέιδα!!!!
Πίεση μπροστά, ξυλίκι, βούτα, γκρίνια, σέντρα και γιόμα!
Φέρε ρε ΠΑΟΚαρα ένα αριστερό εξτρέμ να περάσουμε από πάνω να τους δημιουργήσουμε ξανά ψυχολογικά!
- navigator11
Πόσο χάλια είναι οι Βέλγοι σήμερα; Στο ραδιόφωνο το ακούω και λένε οι ... αμερόληπτοι πως παίζουν πολύ καλύτερα σε σχέση με τον πρώτο αγώνα 
Σιγουρα οχι για τον αγωνηστικο χωρο λολhasio_john έγραψε: Να μου πεις για το γήπεδο, άντε εκεί το συζητάμε!
Είμαι πολύ περίεργος να δω πως οι 'αρμάδες'
του γκάνταλφ και του Αλμέιδα θα προσπαθήσουν να 'δείρουν' Οζντόεφ, Μάρκος Αντόνιο και Μειτέ!!! Θα γελάσουμε με την καρδιά μας.
Τίποτα απολύτως η χαρτούρα, κανένας αυτοματισμός, μόνο πρεσάρισμα και τα όποια κλεψίματα γίνονται από την ανεπάρκεια της Αντβέρπ. Δύο πολύ μέτριες ομάδες σε έναν όχι καλό αγωνιστικό χώρο.
Όποια ομάδα και να περάσει θα γίνει σάκος του μποξ.
Όποια ομάδα και να περάσει θα γίνει σάκος του μποξ.
- hasio_john
Ίδιο ματς με το χθεσινό με την μόνη διαφορά πως η Αντβέρπ είναι μια ομάδα αλάνας (ή έστω σήμερα έτσι φαντάζει)!
Πραγματικά θα είναι η μεγαλύτερη στραβή του αιώνα για τα χανούμια αν δεν περάσουν στο σεντόνι και χάσουν τόσα φράγκα. Θα πρέπει να βρουν όλοι μαζί μια τρύπα και να πέσουν μέσα! (ξέρουν καλά από "πεσίματα")
Πραγματικά θα είναι η μεγαλύτερη στραβή του αιώνα για τα χανούμια αν δεν περάσουν στο σεντόνι και χάσουν τόσα φράγκα. Θα πρέπει να βρουν όλοι μαζί μια τρύπα και να πέσουν μέσα! (ξέρουν καλά από "πεσίματα")
-
black death
Θα τους πατήσει ο γατος ο φαν μπουκλεν στο β'.
Οι χαρτοπετσέτες τής αθήνας και τα σάιτ τού ώλου έχουν πείσει όλο τον κόσμο οτι παο-αεχ είναι Ρεάλ και Μπαρτσελόνα.
"Ο ψεύτης και ο κλέφτης, τον πρώτο χρόνο χαίρονται"
"Ο ψεύτης και ο κλέφτης, τον πρώτο χρόνο χαίρονται"
Από τις πιο κακές ομάδες που έχω δει στο τελευταίο τρίτο η Αντβέρπ. Περνάνε το κέντρο και δεν ξέρουν τι να κάνουν την μπάλα
Η χάρτινη είναι φανερό πως δεν αντέχει τον ρυθμό του 1ου ημιχρόνου. Το λογικό έτσι όπως πάει είναι να γίνει κάποια στιγμή του 0-1.
-
Daskalos_4
Δεν τους υποβαθμιζω βρε αδερφε, αλλα ειχα καραφλιασει με τους διθυράμβους που εγραφαν καποιοι συνοπαδοι για το χαρτί εδω μεσα. Τεσπα, κουλ, η ισχυς εν τη ενωσει!hasio_john έγραψε:Ε δε νομίζω να ζήλεψε κανείς τα σκατά ρε συ, μην υποβαθμίζετε έτσι τους συνοπαδούς σας ...
Να μου πεις για το γήπεδο, άντε εκεί το συζητάμε!
-
Daskalos_4
Ξεφτιλες. Γαυροποιηση κανονικη. Επαφη και βουτα.
Ο Φαν Μπομελ πρέπει να παίρνει αντικαταθλιπτικά κάθε μέρα πριν πάει στην προπόνηση