Ειναι επειδη δε φαινεται.Kourdos έγραψε:Δεν φαίνεται κοντός πάντως.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Φοβάμαι οτι θα κάνουμε βιαστικες επιλογες γιαυτο το είπα..Azrael έγραψε:Ο Μουργκ ομως δεν ειναι εξτρεμ και ο πιτσιρικος δεν ξερουμε ποσο ετοιμος ειναι
Ο Στεργιάδης γράφει σήμερα στη live sport ότι είμαστε κοντά σε Ευρωπαίο εξτρέμ που παίζει στην Ολλανδία και θα αποκτηθεί ως δανεικός
Παροτι πολλοι μιρλιαζουνε ξαφνικα για τους δανεικους, οι επιλογες ειναι ολες οχι απλα καλοι παικτες και κανονικοι ποδοσφαιριστες αλλα, απο την εντυπωση που μου δημιουργειτε τουλαχιστον, παικτες που θελουν να ειναι εδω και να παιξουν μπαλα. Και οχι οτι να ναι επιλογες μισθοφορων και σαπακιων η παικτων που ερχονται γιατι καπου πρεπει να πανε
Για Μάρκο Αντώνη γράφουν τα καλυτερα οι φίλοι της Λάτσιο καθώς τον αποχαιρετούν στο tweeter
Κ ως παιχτη κ ως χαρακτήρα
Κ ως παιχτη κ ως χαρακτήρα
-
mbison
Limniosektoras έγραψε:Ο Στεργιάδης γράφει σήμερα στη live sport ότι είμαστε κοντά σε Ευρωπαίο εξτρέμ που παίζει στην Ολλανδία και θα αποκτηθεί ως δανεικός
Μπορεί να είναι αυτός;
https://www.transfermarkt.com/javairo-d ... aison=2023
Ο Λούτσι έχει μια αδυναμία σε Ολλανδούς με ρίζες από Σουρινάμ.
Επίσης αν και πέρυσι ο εικονιζόμενος ήταν βασικός, φέτος δεν έχει παίξει σχεδόν καθόλου.
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
https://www.transfermarkt.com/javairo-d ... aison=2023
Ο Λούτσι έχει μια αδυναμία σε Ολλανδούς με ρίζες από Σουρινάμ.
Επίσης αν και πέρυσι ο εικονιζόμενος ήταν βασικός, φέτος δεν έχει παίξει σχεδόν καθόλου.
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και ο κουλιανος λέει για εξτρεμ από κάτω χώρες εδώ και δύο μέρες; El ghazi από psv δανεικός;
Δεν παιζει Ολλανδιαmbison έγραψε:Limniosektoras έγραψε:Ο Στεργιάδης γράφει σήμερα στη live sport ότι είμαστε κοντά σε Ευρωπαίο εξτρέμ που παίζει στην Ολλανδία και θα αποκτηθεί ως δανεικός
-
donkixotis
-
donkixotis