Logistis έγραψε:Σαματα και Μουργκ κανονικά όλη την προπόνηση σήμερα! Μόνος απών ο Φελίπε.
Σόρρυ για το οφ τοπικ. Ήταν σημαντική είδηση
Τελεια!!!
Logistis έγραψε:Σαματα και Μουργκ κανονικά όλη την προπόνηση σήμερα! Μόνος απών ο Φελίπε.
Σόρρυ για το οφ τοπικ. Ήταν σημαντική είδηση
Όπως στους προηγούμενους γύρουςBaldur έγραψε:Σε αυτο το σταδιο (πλει-οφφ για Κονφερενς) παιρνουμε παραπανω ποντους με νικη ή ειναι οπως σε προηγουμενους γυρους που νικες/προκρισεις απλα δινανε ποντους στη χωρα και οχι στο Συλλογο;
navigator11 έγραψε:Μου κάνει εντύπωση και μου προκαλεί ανακούφιση μαζί όλο αυτό το ρεσιτάλ δηλώσεων των Σκωτσέζων του τύπου "πρέπει να κάνουμε αυτό, θα κάνουμε το άλλο, αν επιχειρήσουμε το τάδε τότε μπορεί και να ..." ενώ από πλευράς μας δεν ακούγεται τίποτα απολύτως.
Οι οποίοι όμως ποδοσφαιρικά έχουν κάποιο υπόβαθρο. Και σαν χώρα και σαν ομάδα. Τους "έπαιρνε" να είναι λίγο υπερόπτες, με βάση και το ξεκίνημά τους στη σεζόν.obanebane έγραψε:navigator11 έγραψε:Μου κάνει εντύπωση και μου προκαλεί ανακούφιση μαζί όλο αυτό το ρεσιτάλ δηλώσεων των Σκωτσέζων του τύπου "πρέπει να κάνουμε αυτό, θα κάνουμε το άλλο, αν επιχειρήσουμε το τάδε τότε μπορεί και να ..." ενώ από πλευράς μας δεν ακούγεται τίποτα απολύτως.
Ότι ακριβώς έλεγαν και οι Κροάτες δηλαδή.