Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Προσωπικά πάντα είχα ως μεγάλη καψούρα το να ζήσω Ευρωπαϊκές πορείες. Περισσότερο και από τους εγχώριους τίτλους, που τους έβλεπα κυρίως ως ένα μέσο έτσι ώστε να μπούμε στο Ch.L.
Θεωρώ πως ειδικά αν μπούμε στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας και είμαστε όχι τυχεροί, απλά όχι άτυχοι, στη κλήρωση, δεν θέλει και πολύ να κάνουμε πορεία αντίστοιχη της προπέρσινης και ποτέ δεν ξες..
Οπότε δεν θέλω να σκέφτομαι το σενάριο να υπολογίζονται ως 4ο-5ες επιλογές παίκτες επιπέδου Μουργκ, Ρικάρντο, Βρακά κλπ.
Άλλο πράγμα να έχεις τον Μουργκ για 6ο μεσοεπιθετικό και άλλο για 4ο-5ο.
Ας μη ξεχνάμε και το γεγονός πως ο Τάισον είναι 35 χρονών και ΔΕΝ γίνεται να θεωρείται βασικός. Τσάμπα θα κλατάρει.
Χρειάζεται ένας βασικός αριστερός μεσοεπιθετικός, μαζί με Ντέλια και Αντρίγια να είναι η βασική μας τριάδα και από πίσω ένας ακόμα που να μπορεί να παίξει κυρίως στο 10, μαζί με Τάισον και Μουργκ να κλείνουν την εξάδα.
Τώρα αν αντί για τον Μουργκ επιλέξουν τον Βρακά, δεν μου λέει και κάτι. Το ρίσκο να το πάρεις όμως για τον 6ο και κάτω μεσοεπιθετικό σου. Όχι για τον 4ο και τον 5ο.
Θεωρώ πως ειδικά αν μπούμε στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας και είμαστε όχι τυχεροί, απλά όχι άτυχοι, στη κλήρωση, δεν θέλει και πολύ να κάνουμε πορεία αντίστοιχη της προπέρσινης και ποτέ δεν ξες..
Οπότε δεν θέλω να σκέφτομαι το σενάριο να υπολογίζονται ως 4ο-5ες επιλογές παίκτες επιπέδου Μουργκ, Ρικάρντο, Βρακά κλπ.
Ας μη ξεχνάμε και το γεγονός πως ο Τάισον είναι 35 χρονών και ΔΕΝ γίνεται να θεωρείται βασικός. Τσάμπα θα κλατάρει.
Χρειάζεται ένας βασικός αριστερός μεσοεπιθετικός, μαζί με Ντέλια και Αντρίγια να είναι η βασική μας τριάδα και από πίσω ένας ακόμα που να μπορεί να παίξει κυρίως στο 10, μαζί με Τάισον και Μουργκ να κλείνουν την εξάδα.
Τώρα αν αντί για τον Μουργκ επιλέξουν τον Βρακά, δεν μου λέει και κάτι. Το ρίσκο να το πάρεις όμως για τον 6ο και κάτω μεσοεπιθετικό σου. Όχι για τον 4ο και τον 5ο.
Αν παρουμε ενα παικταρα ομως , νομιζω ειμαστε οκ... καλυτερα απο 2 μετριους...
Χτυπάει δηλαδή ο ένας (πχ Τάισον), έχει κουραστεί ο άλλος (πχ Ντέλιας) και ξεκινάμε με βασικό τον Μουργκ και πρώτη αλλαγή τον Βρακά; Τι είμαστε; Αστέρας Τρίπολης;mbison έγραψε: Ξεκάθαρα ψάχνουμε 1, τον αντιΝάρει. Αν δεν είχε φύγει δεν θα παίρναμε εφόσον τον κρατούσαμε ή θα παίρναμε για να τον πουλήσουμε τον Δεκεμβρη αυτον ή τον Ζίφκο.
Εχουμε 4 και θα παρουμε 1 για να εχουμε 5. Υπεραρκούν.
2 εως 3 θα ξεκινουν βασικοί.
Ας μεινει κ λιγος χωρος για Βρακα
Υ.Γ. Ξεκάθαρα δεν ισχύει αυτό που γράφεις τη στιγμή που έκανες πρόταση για τον Καρασκάλ πριν από 30-40 μέρες όταν ο Νάρεϊ ήταν ακόμα εδώ.
Θελεις εναν παικταρα και εναν με προοπτικη να γινει καποια στιγμη βασικος αλλα τωρα να δεχεται να κατσει παγκο.O Chouiar μου αρεσε για το ρολο του δευτερου.
-
Ισχύουν αυτα που γραφουνε οι γερμανοι για ναρευ?δωσανε τέτοιο συμβόλαιο??
Επειδή ήμουν ο πρώτος που έγραφε και ξανά έγραφε το ίδιο πράγμα για τα χαφ που φεραμε δυο δανεικούς και του χρόνου θα κατεβουμε προκριματικα με έναν Οζντοεφ και τον λογικά πέμπτο στην ιεραρχία φέτος Τσιγγαρα.joshua έγραψε:Φανταζομαι καταλαβαινετε οτι του χρονου ληγουν τα συμβολαια ΟΛΩΝ πλην Ντελια που και αυτος ειναι παντα υπο παραχωρηση...Φετος πηραμε το ρισκο και σημερα πχ παμε με 4 σε ευρωπαικο παιχνιδι.Του χρονου θα παμε με 2?
Να το πάρουμε με μια αναλογία.
Σκέψου ότι ξαφνικά μπαίνουν στο σπίτι σου το 1/3 των χρημάτων που έμπαιναν παλιά γιατί ο πλούσιος πεθερός σταμάτησε να στελνει το πακέτο που έστελνε και τώρα πρέπει να την παλέψεις μονο με τον μισθό σου ο οποιος δεν φτάνει για ενοίκια, λογαριασμούς και φροντιστήρια παιδιών.
Είχες ένα Audi ωραίο σε πολύ καλή κατάσταση. Πας λοιπόν στους φίλους σου και τους λες ότι επειδή το πρόβλημα του πεθερού είναι προσωρινό και θα αρχίσει μάλλον να ξανά στελνει σε λίγο καιρό, αποφάσισες για να την παλέψεις μέχρι τότε να πουλήσεις το Audi, να πάρεις ένα Yaris να σε πηγαίνει στη δουλειά σου χωρίς προβλήματα, και με τα χρήματα που θα μείνουν να καλύψεις τα έξοδα της χρονιάς.
Προχωράς λοιπόν με το πλάνο, πουλάς το Audi, παίρνεις τα χρήματα και βγαίνεις στην αγορά για το Yaris. Το ένα που βρίσκεις όμως έχει προβλήματα, το άλλο το ζητανε πανάκριβα κτλ και όσο δεν βρίσκεις αναγκάζεσαι και πας στη δουλειά περπατώντας χιλιόμετρα.
Και ξαφνικά σου την δίνει και πας νοικιάζεις μια μερσεντές για σένα και μια για την γυναίκα σου. Όσο πούλησες το Audi, τόσο θα σου βγουν τα ενοίκια της Μερσεντεζ για έναν χρόνο.
Οι φίλοι σου κάθονται στο καφενείο της γειτονιάς τώρα και συζητάνε. Ρε ‘σείς εμείς φοβόμασταν μην πάθει τίποτα που έχει μείνει χωρίς αυτοκίνητο και τώρα αυτός πήρε δυο τέλεια και είναι καλύτερα από ποτε. Λέει ο δίπλα, ρε συ κι του χρόνου τι θα κάνει όμως; Θα τα φάει τα λεφτά του Audi και το καλοκαιρι που έχει προγραμματίσει εκείνο το road trip στην Ευρώπη θα είναι χωρίς αυτοκίνητο. Θα πουλήσει την συλλεκτική την μηχανή που έχει λέει ο από δίπλα και θα αγοράσει οποίο από τα δυο ενοικιασμένα του αρέσει πιο πολύ.
Και εκεί πετάγεται ο αισιόδοξος σοφός γέροντας από το δίπλα τραπέζι. Δεν είναι χαζός ο φίλος μας λέει. Είτε που ξέρει πως τα προβλήματα του πεθερού θα έχουν τελειώσει μέχρι το καλοκαίρι και θα του αγοράσει το αυτοκίνητο που θέλει χωρίς προβλήματα, είτε που θα αφήσει την γυναίκα του για την άλλη την τεληα που τον περιτριγυρίζει με τον πιο πλούσιο μπαμπά.
Ε ξανά πετάγεται και ο φίλος ο ρεαλιστής και λέει αφήστε τα σενάρια τα τρελα. Ο φίλος μας τρώει τα λεφτά του και του χρόνου θα τρέχει και δεν θα φτάνει.
Ρε αδερφε μαζί δεν βάλαμε στοίχημα πριν κλείσει ο Μειτε και έλεγες ότι δεν θα πάρουμε ΚΑΝΕΝΑΝ;Blackgr4 έγραψε:Προσωπικά πάντα είχα ως μεγάλη καψούρα το να ζήσω Ευρωπαϊκές πορείες. Περισσότερο και από τους εγχώριους τίτλους, που τους έβλεπα κυρίως ως ένα μέσο έτσι ώστε να μπούμε στο Ch.L.
Και τώρα θες 4 και ο μουργκ θα να ειναι 6ο-7ο σ ; Ή μπερδεύομαι τόσο πολύ;
Μονος σου γραφεις 2-3 σεναρια και μπορω να σου προσθεσω και αυτο που θελει τον Μαξιμοβιτς να ειναι εδω του χρονου.Μεσοεπιθετικα ομως το θεμα ειναι ισως και μεγαλυτερο για αυτο και δεν υπαρχει περιπτωση να μην αποκτηθουν δυο.Οσοι υποστηριζουν το αντιθετο ωρες ωρες νομιζω οτι το κανουν ειτε για να εχουν λογο να γκρινιαζουν αργοτερα ειτε γιατι πρεπει να βρισκουμε δικαιολογιες για τα παντα.Ο προπονητης μιλησε,τοσο απλα...
-
mbison έγραψε:Φοβερό scouting. Γιατι είναι τόσο ακριβός αυτός? (χωρις καριερα)alexisozzy1984 έγραψε:Kαλημέρα σας απο ασπρόμαυρη αττική. Διαβάζω συνέχεια χρόνια και είστε πραγματικά παρηγοριά και παρέα. Μια εξαιρετική περίπτωση καθως αναφέρθηκε για κάποιον αργεντινό πιστεύω πως είναι αυτή αν δεν τρόλλαρε ο φίλος παραπάνω καθώς το συμβόλαιο του λήγει τώρα τον δεκέμβριο.
https://www.transfermarkt.com/alvaro-ba ... ler/613873
Χρόνια πολλά στους αλέξανδρους του φόρουμ
Ίσως επειδή παίζει mls αλλα τα νούμερα του είναι λίγο χαμηλα για mls καθώς οι άμυνες ειναι ανοιχτές.πάντως στα βιντεο μοιάζει εξαιρετικός..έχει διεθνείς συμμετοχές με την u20
Μπερδεύεσαι αδερφέ. Με μένα στοίχημα(;;) ούτε καν. Άλλος θα ήταν.DamoN έγραψε:Ρε αδερφε μαζί δεν βάλαμε στοίχημα πριν κλείσει ο Μειτε και έλεγες ότι δεν θα πάρουμε ΚΑΝΕΝΑΝ;Blackgr4 έγραψε:Προσωπικά πάντα είχα ως μεγάλη καψούρα το να ζήσω Ευρωπαϊκές πορείες. Περισσότερο και από τους εγχώριους τίτλους, που τους έβλεπα κυρίως ως ένα μέσο έτσι ώστε να μπούμε στο Ch.L.
Ασυζητητί.sic-4 έγραψε:εκεινο που καταλαβαινω εγω ο αμπαλος μετα το φετινο μεταγραφικο τοπικ, ειναι οτι ο καλος ο εξτρεμ ο τσογλανος πρεπει να ειναι βαψομαλιας...
Και με πολλα τατουαζ
Blackgr4 έγραψε:Μπερδεύεσαι αδερφέ. Με μένα στοίχημα(;;) ούτε καν. Άλλος θα ήταν.DamoN έγραψε:Ρε αδερφε μαζί δεν βάλαμε στοίχημα πριν κλείσει ο Μειτε και έλεγες ότι δεν θα πάρουμε ΚΑΝΕΝΑΝ;Blackgr4 έγραψε:Προσωπικά πάντα είχα ως μεγάλη καψούρα το να ζήσω Ευρωπαϊκές πορείες. Περισσότερο και από τους εγχώριους τίτλους, που τους έβλεπα κυρίως ως ένα μέσο έτσι ώστε να μπούμε στο Ch.L.
Καλά επειδή το περίμενα πάνε στην σελίδα 267 και δες
Ο προπονητής Joshua είπε ότι ο Μουργκ περσι ήταν εκτός γιατί απογοητεύτηκε που βρέθηκε πισω από Κουαλιατες και Τικαρντους στην ιεραρχία. Φέτος που του δίνεται ρόλος βλέπουμε έναν άλλο παίκτη. Δεν γίνεται να πάρεις 2 παίκτες συν τους τρεις που έχεις τώρα και να του ξανά πεις περίμενε να τραυματιστεί κανεις για να ξανά παίξεις. Αυτή τη στιγμή με Μουργκ και Κωνσταντελια, Αντριγια και Τάισον έχεις 4 παίκτες για 3 θέσεις ενός αξιόλογου επιπέδου και πάνω. Ένας παικταράς (και όχι στοίχημα) αρκεί. Μετά έχεις χώρο για το ξεπέταγμα κάποιου εκ των 3 μικρών (Ρικαρντο, Σμυρλη, Βρακα) και έχεις και επιλογές από τα χαφ να βάλεις στο 10 ή από τα φορ να τραβήξεις πιο πίσω.
Και αν δεις ότι δεν βγαίνει το πράγμα, υπάρχει και ο Δεκέμβριος.
Εγώ θέλω ανανέωση Αντριγια και αγορά ενός παικταρα για έξω αριστερα. Όχι δανεικούς και ταλέντα.
Και αν παρθεί απόφαση να φύγει ο Ντελιας του χρόνου, να γίνει 31/8 και αφού ο αντικαταστάτης θα είναι μαζί μας για κανένα μήνα.
Και αν δεις ότι δεν βγαίνει το πράγμα, υπάρχει και ο Δεκέμβριος.
Εγώ θέλω ανανέωση Αντριγια και αγορά ενός παικταρα για έξω αριστερα. Όχι δανεικούς και ταλέντα.
Και αν παρθεί απόφαση να φύγει ο Ντελιας του χρόνου, να γίνει 31/8 και αφού ο αντικαταστάτης θα είναι μαζί μας για κανένα μήνα.
Αν ολα πανε καλα μεχρι Δεκεμβεη θα παιζουμε Πεμπτη-Κυριακη
Πειτε εσεις οτι βγαινει με Ζιλε-Ντελια-Ταισον (35χρονο)- Μουργκ (θα συνεχισει στο ιδιο επιπεδο εστω;) και μια μονο προσθηκη.
Ηδη την Κυριακη παμε Ηρακλειο 2,5 μερες μετα τον αυριανο τελικο και το πιθανοτερο ειναι να ξεκινησουν οι 3 ιδιοι που θα ξεκινησουν αυριο.
Αλλα και παλι ξαναλεω γιατι κανουμε οτι δεν το ακουσαμε. Δεν εχει ΚΑΜΙΑ σημασια τι λεμε εμεις. Ο προπονητης ζητησε 2.
Πειτε εσεις οτι βγαινει με Ζιλε-Ντελια-Ταισον (35χρονο)- Μουργκ (θα συνεχισει στο ιδιο επιπεδο εστω;) και μια μονο προσθηκη.
Ηδη την Κυριακη παμε Ηρακλειο 2,5 μερες μετα τον αυριανο τελικο και το πιθανοτερο ειναι να ξεκινησουν οι 3 ιδιοι που θα ξεκινησουν αυριο.
Αλλα και παλι ξαναλεω γιατι κανουμε οτι δεν το ακουσαμε. Δεν εχει ΚΑΜΙΑ σημασια τι λεμε εμεις. Ο προπονητης ζητησε 2.
Ο Λουτσεσκου παντως σημερα μιλησε για 4 διαθεσιμους παικτης σε μεσοεπιθετικη γραμμη.Ουτε 5 ουτε 6 που λενε καποιοι με Ρικαρντο,Σμυρλη,Βρακα και εγω δεν ξερω ποιον αλλο...Κατι λεει αυτο...6 μεσοεπιθετικοι για 3 θεσεις,50+ παιχνιδια και 5 αλλαγες ειναι απλα απαραιτητοι οχι πολυτελεια...