3. Bryce Daren Moon
- evripidis4
Re: Bryce Moon
Να ρωτησω οταν παΙζει πολυ καλα ο Μουν θα λεμε οτι σεληνιαστηκε???
Καλη αρχη Μπραις...
Καλη αρχη Μπραις...

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
αδερφέ μιλάμε για παίκτη του ΠΑΟΚ και όχι καμιάς άλλης ομάδας.
Σίγουρα έχει πλάκα οποιαδήποτε φάτσα με αυτήν την μεταμόρφωση που έκανες(και γελάσαμε όλοι αδιαμφισβήτητα) αλλά όταν μιλάμε για παίκτη του ΠΑΟΚ εδώ παραμερίζεται και η πλάκα και τα πάντα.
Σίγουρα έχει πλάκα οποιαδήποτε φάτσα με αυτήν την μεταμόρφωση που έκανες(και γελάσαμε όλοι αδιαμφισβήτητα) αλλά όταν μιλάμε για παίκτη του ΠΑΟΚ εδώ παραμερίζεται και η πλάκα και τα πάντα.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Για το θέμα του τραυματισμού του είπε: «Είμαι σχετικά καλά. Χρειαζόμουν απλώς μία εβδομάδα ξεκούραση. Είμαι έτοιμος για τον ανταγωνισμό. Ξέρω ότι ο Π.Α.Ο.Κ. έχει καλούς ποδοσφαιριστές και πρέπει να παλέψω για την θέση στην ομάδα».
Λίγο μετά την επίσημη παρουσίασή του από τη διοίκηση του Π.Α.Ο.Κ. ο Μπράις Μουν ξεκίνησε τις προπονήσεις με την ομάδα του Φερνάντο Σάντος. Ο διεθνής Νοτιοαφρικανός παίκτης γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες και ξεκίνησε την προετοιμασία ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.
http://www.paokmania.gr/index.php/el/ar ... siash.html
Κάποιες γνωστές φωνούλες έχουν τώρα το θάρρος να βγουν και να ζητήσουν συγνώμη για την λανθασμένη γνώμη τους?
Έχουν το θάρρος να κοιτάξουν κατάματα την αλήθεια και να ανακαλέσουν την άποψη τους για το αν θα βοηθήσει ή όχι λόγω του ότι παίζει στο Κόπα Άφρικα και στο μουντιάλ και είναι και τραυματίας?
Κάποιοι γνωστοί άγνωστοι θα φανούν να μιλήσουν πάλι για το πως μπορεί ένας τραυματίας παίχτης να κάνει προπόνηση και ποιος φταίει για αυτό?
Ο ιατρός ο τραυματιοφορέας η νοσοκόμα ο ψυχολόγος το μπολ μπόι ποιος απο όλους φέρει ευθήνη?
Ποιος πρέπει να φύγει για όλα αυτά που συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ μας?
Για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το θέμα μεταγραφής του η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε: «Δεν μπορώ να πω για ποίον λόγο αρνήθηκε ο Παναθηναϊκός την πρόταση από την Αγγλία. Τέσσερις μέρες πριν το τέλος των μεταγραφών ενημερώθηκαν από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ότι δεν είμαι στα πλάνα της σεζόν»
Κάποιοι επίσης θα εμφανιστούν να ζητήσουν συγνώμη για το περι παραρτήματος και περίεργα πάρε-δώσε ή θα εμφανιστούν ξανά στην πρώτη ήττα να κάνουν την αντικειμενική τους κριτική?
Υ.Γ Έλα να βλέπω χεράκια απο όλα τα καλά παιδάκια.
Δεν θέλω ντροπές...
Λίγο μετά την επίσημη παρουσίασή του από τη διοίκηση του Π.Α.Ο.Κ. ο Μπράις Μουν ξεκίνησε τις προπονήσεις με την ομάδα του Φερνάντο Σάντος. Ο διεθνής Νοτιοαφρικανός παίκτης γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες και ξεκίνησε την προετοιμασία ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.
http://www.paokmania.gr/index.php/el/ar ... siash.html
Κάποιες γνωστές φωνούλες έχουν τώρα το θάρρος να βγουν και να ζητήσουν συγνώμη για την λανθασμένη γνώμη τους?
Έχουν το θάρρος να κοιτάξουν κατάματα την αλήθεια και να ανακαλέσουν την άποψη τους για το αν θα βοηθήσει ή όχι λόγω του ότι παίζει στο Κόπα Άφρικα και στο μουντιάλ και είναι και τραυματίας?
Κάποιοι γνωστοί άγνωστοι θα φανούν να μιλήσουν πάλι για το πως μπορεί ένας τραυματίας παίχτης να κάνει προπόνηση και ποιος φταίει για αυτό?
Ο ιατρός ο τραυματιοφορέας η νοσοκόμα ο ψυχολόγος το μπολ μπόι ποιος απο όλους φέρει ευθήνη?
Για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το θέμα μεταγραφής του η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε: «Δεν μπορώ να πω για ποίον λόγο αρνήθηκε ο Παναθηναϊκός την πρόταση από την Αγγλία. Τέσσερις μέρες πριν το τέλος των μεταγραφών ενημερώθηκαν από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ότι δεν είμαι στα πλάνα της σεζόν»
Κάποιοι επίσης θα εμφανιστούν να ζητήσουν συγνώμη για το περι παραρτήματος και περίεργα πάρε-δώσε ή θα εμφανιστούν ξανά στην πρώτη ήττα να κάνουν την αντικειμενική τους κριτική?
Δεν θέλω ντροπές...
Άντε το ΠΑΟΚμάνια είναι και κάφρικο σάιτ πάρτε άλλο ένα ποιο αντικειμενικό και Αθηναικό..
Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης μπήκε από χθες το απόγευμα στην τελική της ευθεία. Η πρώτη συγκέντρωση της εβδομάδας έγινε χθες το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής. Εκεί ο Φερνάντο Σάντος είχε και το πρώτο του τετ α τετ με τον Μπράις Μουν, με τον Αφρικανό να κάνει την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης του ΠΑΟΚ. Ο 23χρονος αμυντικός έδειξε πως είναι σε καλή κατάσταση και είναι πολύ πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του «δικέφαλου» στο παιχνίδι της Τρίπολης, την Κυριακή. Οι Σνάουτσνερ, Κοντρέρας και Μπιζέρα ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας και μαζί με τον Τσιρίλο είναι οι μεγάλες απουσίες του Σάντος, όλες στο χώρο της άμυνας. Σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στο Λεβαδειακό οι Σορλέν (φωτό), Κονσεϊσάο και Γκαρσία είναι πλέον έτοιμοι, έχοντας αγωνιστεί και στο φιλικό του Σαββάτου κόντρα στον Πανσερραϊκό, με τους δυο πρώτους να έχουν μεγάλες πιθανότητες να βρεθούν και στο αρχικό σχήμα του αγώνα της Τρίπολης.
http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=4171693
Υ.Γ Να μην κάνω αντιπαράθεση με τα ίδια σας τα λόγια και γεμίσουμε άδοξα το τόπικ κρίμα θα είναι να ξεπεράσει το τόπικ του Γκαρσία.
Επίσης ο παίχτης δεν δέχτηκε κανένα καλωσόρισμα.
Τουλάχιστον κόπηκαν τα αεροδρόμια που τόσο κακό έκαναν με την προσωπολατρεία.
Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης μπήκε από χθες το απόγευμα στην τελική της ευθεία. Η πρώτη συγκέντρωση της εβδομάδας έγινε χθες το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής. Εκεί ο Φερνάντο Σάντος είχε και το πρώτο του τετ α τετ με τον Μπράις Μουν, με τον Αφρικανό να κάνει την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης του ΠΑΟΚ. Ο 23χρονος αμυντικός έδειξε πως είναι σε καλή κατάσταση και είναι πολύ πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του «δικέφαλου» στο παιχνίδι της Τρίπολης, την Κυριακή. Οι Σνάουτσνερ, Κοντρέρας και Μπιζέρα ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας και μαζί με τον Τσιρίλο είναι οι μεγάλες απουσίες του Σάντος, όλες στο χώρο της άμυνας. Σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στο Λεβαδειακό οι Σορλέν (φωτό), Κονσεϊσάο και Γκαρσία είναι πλέον έτοιμοι, έχοντας αγωνιστεί και στο φιλικό του Σαββάτου κόντρα στον Πανσερραϊκό, με τους δυο πρώτους να έχουν μεγάλες πιθανότητες να βρεθούν και στο αρχικό σχήμα του αγώνα της Τρίπολης.
http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=4171693
Υ.Γ Να μην κάνω αντιπαράθεση με τα ίδια σας τα λόγια και γεμίσουμε άδοξα το τόπικ κρίμα θα είναι να ξεπεράσει το τόπικ του Γκαρσία.
Επίσης ο παίχτης δεν δέχτηκε κανένα καλωσόρισμα.
Τουλάχιστον κόπηκαν τα αεροδρόμια που τόσο κακό έκαναν με την προσωπολατρεία.
συγγνώμη ρε φιλε gash που "μυγιάζομαι" και παίρνω το λόγο, αλλα σε τι ακριβώς αναφέρεσαι? και τι συμπέρασμα βγάζεις ακριβώς από τις δηλώσεις του παίχτη? θα φανεί στη διάρκεια της χρονιας ποσο επιτυχημένη ήταν η επιλογή του ή όχι. εδώ θα είμαστε και θα δούμε. κι επειδή ακριβώς τα γραπτά μένουν, θα φανεί ποιοι θα πρέπει να κάνουν κωλοτούμπες...gash04 έγραψε: Κάποιες γνωστές φωνούλες έχουν τώρα το θάρρος να βγουν και να ζητήσουν συγνώμη για την λανθασμένη γνώμη τους?
Δεν θέλω ντροπές...
Θέμη απο αυτά που λέει ο παίχτης κατά την παρουσίαση του τι συμπέρασμα βγάζεις ότι ο ΠΑΟΚ θα στήσει το παιχνίδι με τον βάζελο στα πλαίσια της μεταγραφής?
Ότι ο Παναθηναικός έδωσε έναν παίχτη στον ΠΑΟΚ για ψήσιμο και θα τον πάρει του χρόνου λόγω υψηλής ρήτρας?
Ότι ο Παναθηναικός πέταξε έναν παίχτη λόγω του ότι δεν χωράει στο ρόστερ του για φέτος?
Ότι ο Παναθηναικός δεν έδωσε μεταγραφή στην Αγγλία γιατί πιστεύει σε αυτόν?
Ότι ο Παναθηναικός άφησε τον Μούν γιατί είναι κουτσό άλογο?
Ότι ο Παναθηναικός δεν μπορεί να στηριχτεί σε έναν παίχτη ο οποίος έχει ψυχολογικά προβλήματα?
Ότι η μεταγραφή στοίχισε 200000 όπως όταν πρωτοακούστηκε?
Μήπως επειδή θα έχει πολλές υποχρεώσεις με την Νότιο Αφρική?
Έπιασε κότσο τον Βρύζα ο Αντωνίου και πούλησε παπά?
Υπάρχουν πολλά σενάρια.
Η δική μου τοποθέτηση είναι αρκετά σαφής απο το ξεκίνημα του τόπικ αδερφέ.
Δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνομαι.
Ότι ο Παναθηναικός έδωσε έναν παίχτη στον ΠΑΟΚ για ψήσιμο και θα τον πάρει του χρόνου λόγω υψηλής ρήτρας?
Ότι ο Παναθηναικός πέταξε έναν παίχτη λόγω του ότι δεν χωράει στο ρόστερ του για φέτος?
Ότι ο Παναθηναικός δεν έδωσε μεταγραφή στην Αγγλία γιατί πιστεύει σε αυτόν?
Ότι ο Παναθηναικός άφησε τον Μούν γιατί είναι κουτσό άλογο?
Ότι ο Παναθηναικός δεν μπορεί να στηριχτεί σε έναν παίχτη ο οποίος έχει ψυχολογικά προβλήματα?
Ότι η μεταγραφή στοίχισε 200000 όπως όταν πρωτοακούστηκε?
Μήπως επειδή θα έχει πολλές υποχρεώσεις με την Νότιο Αφρική?
Έπιασε κότσο τον Βρύζα ο Αντωνίου και πούλησε παπά?
Υπάρχουν πολλά σενάρια.
Η δική μου τοποθέτηση είναι αρκετά σαφής απο το ξεκίνημα του τόπικ αδερφέ.
Δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνομαι.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Ότι ο Παναθηναικός δεν μπορεί να στηριχτεί σε έναν παίχτη ο οποίος έχει ψυχολογικά προβλήματα
φιλε gash, κι εγώ εξέφρασα τις αντιρρήσεις μου στην απόκτηση του και εμμένω σε αυτές, οποιος ενδιαφέρεται ας ανατρέξει στις πίσω σελίδες, συμφωνώ πως δε χρειάζεται να αναλωθούμε σε νέο γύρω "αντιπαραθέσεων", ο παίχτης φορα πλέον τη φανέλα του ΠΑΟΚ και για όσο διάστημα το κάνει θα αντιμετωπίζεται ως τέτοιος. Οι δηλώσεις προσωπικά δε μου λένε κάτι ιδιαίτερο, ίσως να μην έχω την ικανότητα να διαβάσω πίσω από τις γραμμές κάτι που εσύ ή και άλλοι βλέπουν. Εγώ απλά του εύχομαι καλή επιτυχία και στο τέλος ας κάνουμε εμείς και κυρίως οι υπεύθυνοι της ομάδας τον απολογισμό μας. Μακριά από μένα η λογική του να αποτύχει παράγοντας ή η ίδια η ομάδα, για να αισθανθώ δικαιωμένος!
8emis4 αυτό είναι και η ουσία του θέματος στην τελική.
Και το λέω με πίκρα γιατί κανένας δεν καλώς όρισε τον παίχτη απο την στιγμή που ακούστηκε η απόκτηση του με εξαίρεση ελαχίστων.
Να υπενθυμίσω πως ακούστηκαν τα εξής
1. Είμαστε παράρτημα του παο.
2.Είμαστε η ακαδημία του παο.
3.Παίζει κόπα άφρικα
4.Έχει ψυχολογικά προβλήματα
5.Έχει μπλεξίματα με την δικαιοσύνη
6.Στοίχισε 200χιλιάρικα.
7.Ξεγελάστηκε η διοίκηση.
Γιατί τα λέω?
Έχω δώσει και λίνκ απο παρόμοια περιστατικά με άλλους παίχτες όπως Δάρλας Αναστασάκος Μπακαγιόκο πολλές μέρες νωρίτερα για το τι είχε γίνει και για το ποιοι πάλι στο τέλος κάνανε πάλι διαμαρτυρίες για τις επιλογές της διοίκησης.
Τα ίδια αν θέλεις συμβαίνουν και στο τόπικ Σάντος.
Δεν θέλω να βουλώσω το στόμα κανενός και ούτε το κάνω για να υπερκεράσω τον εγωισμό μου και να πω να δες ο προφήτης δικαιώθηκα.
Δεν πάει καθόλου έτσι.
Ούτε όμως πάει σε καμία περίπτωση λέμε ότι θέλουμε επειδή έτσι πιστεύουμε και θέλουμε.
Γιατί στην δεύτερη περίπτωση και ο gash μπορεί να σας λέει και αυτός ότι θέλει όταν κάποιος κάνει λάθος.
Με λίγα λόγια το Χριστιανικό μην κρίνεις για να μην κριθείς.
Όπως και εγώ κρίνομαι φυσικά για τα λεγόμενα μου απο όλους σας.
Φυσικά να κρίνεις αλλά αφού διαπιστώσεις κάτι μεμπτό το οποίο μπορεί να αποβεί μοιραίο και όχι απλά να κρίνεις για να αποβεί μοιραίο και μετά να αποδειχτείς προφήτης.
Και το λέω με πίκρα γιατί κανένας δεν καλώς όρισε τον παίχτη απο την στιγμή που ακούστηκε η απόκτηση του με εξαίρεση ελαχίστων.
Να υπενθυμίσω πως ακούστηκαν τα εξής
1. Είμαστε παράρτημα του παο.
2.Είμαστε η ακαδημία του παο.
3.Παίζει κόπα άφρικα
4.Έχει ψυχολογικά προβλήματα
5.Έχει μπλεξίματα με την δικαιοσύνη
6.Στοίχισε 200χιλιάρικα.
7.Ξεγελάστηκε η διοίκηση.
Γιατί τα λέω?
Έχω δώσει και λίνκ απο παρόμοια περιστατικά με άλλους παίχτες όπως Δάρλας Αναστασάκος Μπακαγιόκο πολλές μέρες νωρίτερα για το τι είχε γίνει και για το ποιοι πάλι στο τέλος κάνανε πάλι διαμαρτυρίες για τις επιλογές της διοίκησης.
Τα ίδια αν θέλεις συμβαίνουν και στο τόπικ Σάντος.
Δεν θέλω να βουλώσω το στόμα κανενός και ούτε το κάνω για να υπερκεράσω τον εγωισμό μου και να πω να δες ο προφήτης δικαιώθηκα.
Δεν πάει καθόλου έτσι.
Ούτε όμως πάει σε καμία περίπτωση λέμε ότι θέλουμε επειδή έτσι πιστεύουμε και θέλουμε.
Γιατί στην δεύτερη περίπτωση και ο gash μπορεί να σας λέει και αυτός ότι θέλει όταν κάποιος κάνει λάθος.
Με λίγα λόγια το Χριστιανικό μην κρίνεις για να μην κριθείς.
Όπως και εγώ κρίνομαι φυσικά για τα λεγόμενα μου απο όλους σας.
Φυσικά να κρίνεις αλλά αφού διαπιστώσεις κάτι μεμπτό το οποίο μπορεί να αποβεί μοιραίο και όχι απλά να κρίνεις για να αποβεί μοιραίο και μετά να αποδειχτείς προφήτης.
οταν βγαινει ο ρεπορτερ ΠΑΟΚ και λεει οτι θα λειπει στο κοπα αφρικα ενα μηνα και μετα βγαινει ο ρεπορτερ ΠΑΟ και λεει οτι εχει τραυματισμο απο το ατυχημα που δεν εχει γιανει τοτε και μονο τοτε εξεφρασα την μαλακια μου μας δερνει να παρουμε τετοι παικτη......για τη ρητρα δε το συζηταω.....ουτε και συ gash νομιζω........μακαρι να παιξει ο παικτης και μακαρι να ειχε αποκτηθει και νωριτερα ωστε να μην παιξω με σαβινι στα κρισιμα ευρωπαικα ματς......... οποτε τα περι κωλοτουμπας δε τα καταλαβαινω.......
ουτως ή άλλως ΄....ΠΑΟΚ εσυ να πας καλα και ολα ταλλα γάματα με κεφαλαια γράμματα
τα περι παραρτηματων αφορουν μονο τους "ψαγμενους" εγκεφαλους
ουτως ή άλλως ΄....ΠΑΟΚ εσυ να πας καλα και ολα ταλλα γάματα με κεφαλαια γράμματα
τα περι παραρτηματων αφορουν μονο τους "ψαγμενους" εγκεφαλους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος diniko80 την Τρί 08 Σεπ 2009, 13:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.