Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Cruyff

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Cruyff »

icue έγραψε:Τον προπονητη ομως δεν τον βρηκαμε στα δρακουλινια. Τον ειχαμε. Και ξεραμε τι μπορει να κανει. Δεν ηταν τυχαιος παραγοντας εννοω.

Απο εκει και περα, δεκα σεζον αν κανουμε το ιδιο τις εξι θα το πληρωσουμε. Σε αυτο νομιζω πανω κατω συμφωνουμε.

Το θεμα ειναι μπορουσαμε να κανουμε κατι αλλο, βαζοντας ολα τα δεδομενα στην εξισωση; Εκει μαλλον ειναι η διαφωνια. Καποιοι πιστευαμε πως οχι και οτι αναγκαστικα αν δεν θες να παρεις για να παρεις, θα ρισκαρεις, καποιοι πιστευαν οτι επρεπε να σκασουμε τα διπλα και τα τριπλα για να τους φερουμε ενα μηνα πριν και καποιοι θελαν να παρουμε οτι βρουμε για να μην ρισκαρουμε με Μπειταρ και Χαιντουκ και μετα για την υπολοιπη σεζον βοηθα Παναγια.
Για να γλιτώσεις όλα αυτά τα προβλήματα κάνεις ένα πλάνο και ενισχύεις την ομάδα ορθολογικά .
Δεν χρειάζεται να αλλάζεις ενδεκάδες κάθε καλοκαίρι .
Fs06

Δημοσίευση από Fs06 »

Απορρίφθηκαν οι λύσεις Καστιγιεχο και Ρεινερ ορίζει του Μουλεκα και όλοι οι δημοσιογράφοι μιλάνε για ένα ακόμα λέει που είμαστε κοντά και γίνονται διαπραγματεύσεις. Ξέρουμε για ποιον μπορεί να μιλάνε;
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Idrissi :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

joshua έγραψε:
Δεν υπαρχει καμια τετοια κουβεντα.Αργησαμε ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ,τελος...

Δηλ τζοσ... Πιστεύεις ότι ότι έχει κάνει η ομαδα μέχρι τώρα..έγινε..με κολοφαρδια;

Εάν τους είχαμε όλους αυτούς πριν έναν μήνα τι διαφορετικό θα γινότανε...

Τους αγώνες τους...ειδαμε..ολοι

Που ακριβώς...η απουσία...αυτών των παικτών έφερε την ομάδα στο παρά τσακ του αποκλεισμού..

Εγώ.. Πχ..ελεγα ότι με τους Εβραίοι και με τους Κροάτες η ομάδα θα περάσει άνετα...

Και με τους σκωτσεζους ο μόνος μου προβληματισμος ήταν εάν η ομάδα έχει την απαραίτητη δύναμη...και όχι λόγο απουσίας παικτών...αλλα λόγου προετοιμασίας..

Αλλά..απο ότι έχουμε δει..μίλησε ο προπονητής..

Εγώ έτσι τα βλέπω

Και κάτι ακόμη... Η δήλωση αυτή του προπονητή...γιατι θεωρείς ότι την έκανε για...το βραχυπροθεσμο..αποτελεσμα και όχι για...το βάθος του χρονου
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω παντως αν παρουμε Μουλεκα δεν με χαλαει καθολου ο Πιατσα.
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Ρε καρπουζα, ο ΙΔΙΟΣ ο προπονητης το ειπε! Διαφωνεις για να διαφωνεις?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimg4a την Τρί 29 Αύγ 2023, 22:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Fs06

Δημοσίευση από Fs06 »

Μπορεί να παίζει κάτι μ αυτόν;
https://www.transfermarkt.com/mounir-ch ... ler/355641
Άκουσα να τον συζητάνε το πρωί κάτι φίλοι.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Πριν από περίπου ένα μήνα, είχα γράψει στο περίπου τη παρακάτω πρόταση:

"Ας ενισχυθεί η ομάδα, ακόμα και 31/8, ανεξαρτήτως με το τι θα γίνει στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια και εγώ προσωπικά θα πω χαλάλι αν γίνει στραβή. Νομίζω πως αν έρθουν οι παίκτες που χρειαζόμαστε, ελάχιστοι θα θυμούνται κάποιον Ευρωπαϊκό αποκλεισμό".

Και το έγραψα αυτό, με το σκεπτικό πως αν έρθουν οι παίκτες που χρειαζόμαστε (τότε είχα στο μυαλό μου κανονικές μεταγραφές, όχι δανεισμούς), μπορεί να ρισκάρουμε την Ευρώπη φέτος, αλλά θα έχουμε ΈΤΟΙΜΗ ομάδα και για το πρωτάθλημα αλλά ΚΑΙ για τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της επόμενης σεζόν. Ξαναλέω δεν είχα στο μυαλό μου τους 2-3-4-5 κλπ δανεισμούς..

Τότε, είχα δεχθεί "επίθεση" από άτομα, που τις τελευταίες μέρες που κινούνται τα μεταγραφικά, έχουν βγει και κουνάνε το δάχτυλο. Υποστήριζαν πως το να προχωρήσουμε στην Ευρώπη είναι τρομερά σημαντικό και κανείς δεν θα πει χαλάλι.
Τώρα πως γίνεται αυτά τα ίδια άτομα να γράφουν για "λογικό ρίσκο", "σωστή τακτική" και άλλα παρόμοια, δεν μπορώ να το καταλάβω.
Μπάλα είναι. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Και ένα μήνα πριν να έρχονταν οι Σαμάττα, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο κλπ, πάλι θα μπορούσαμε να αποκλειστούμε.
Ισχύει, αλλά οι πιθανότητες διάκρισης θα ΑΥΞΆΝΟΝΤΑΝ και οι πιθανότητες στραβής, θα ΜΕΙΏΝΟΝΤΑΝ.

Ας μην χαρακτηρίζουμε λοιπόν τόσο παράλογους αυτούς που έλεγαν (μαζί ΚΑΙ ο προπονητής του ΠΑΟΚ) πως η ομάδα έπρεπε να ενισχυθεί νωρίτερα και μάλιστα βάζουμε δίπλα τις σάλτσες τύπου "να έσκαγε παραπάνω λεφτά για να έρχονταν ο τάδε Μεϊτέ" κλπ. Ναι αν τα έσκαγε θα είχε μεγαλύτερο άνοιγμα, αλλά θα είχε και όλα τα παραπάνω.
Ρίσκαρε, μάλλον πέτυχε (τίποτα δεν έχει τελειώσει), αλλά δεν ήταν σωστή η τακτική, ανεξάρτητα με το αν πλήρωσες τελικά λιγότερα λεφτά. Αν γινόταν η στραβή, ούτε Μεϊτέ, ούτε Μαρκαντώνης ούτε τίποτα απ' ότι φάνηκε.

Κατόπιν εορτής η εκ του ασφαλούς κριτική είναι πανεύκολη.
Το δύσκολο είναι να έχεις τα άντερα να γράψεις την άποψη σου από πριν και αν αποδειχθεί πως ήταν λάθος, να βγεις να το παραδεχθείς..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Blackgr4 την Τρί 29 Αύγ 2023, 22:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

abc_o_ karpouzas έγραψε:
joshua έγραψε:
Δεν υπαρχει καμια τετοια κουβεντα.Αργησαμε ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ,τελος...

Δηλ τζοσ... Πιστεύεις ότι ότι έχει κάνει η ομαδα μέχρι τώρα..έγινε..με κολοφαρδια;

Εάν τους είχαμε όλους αυτούς πριν έναν μήνα τι διαφορετικό θα γινότανε...

Τους αγώνες τους...ειδαμε..ολοι

Που ακριβώς...η απουσία...αυτών των παικτών έφερε την ομάδα στο παρά τσακ του αποκλεισμού..

Εγώ.. Πχ..ελεγα ότι με τους Εβραίοι και με τους Κροάτες η ομάδα θα περάσει άνετα...

Και με τους σκωτσεζους ο μόνος μου προβληματισμος ήταν εάν η ομάδα έχει την απαραίτητη δύναμη...και όχι λόγο απουσίας παικτών...αλλα λόγου προετοιμασίας..

Αλλά..απο ότι έχουμε δει..μίλησε ο προπονητής..

Εγώ έτσι τα βλέπω

Και κάτι ακόμη... Η δήλωση αυτή του προπονητή...γιατι θεωρείς ότι την έκανε για...το βραχυπροθεσμο..αποτελεσμα και όχι για...το βάθος του χρονου
Αλτσχάιμερ;

Χωρίς VAR ακυρώθηκε γκολ των Εβραίων στην τύχη, για εκατοστά, από άθλιο βοηθό. Αν μετρούσε το γκολ τώρα εδώ μέσα θα γινόταν εμφύλιος. Μην πάτε να αλλάξετε την πραγματικότητα.

Η ΠΑΕ άφησε την ομάδα και τον προπονητή σχεδόν γυμνή αλλά αυτοί επειδή έχουν πολύ μεγάλα @@ έκαναν την μεγάλη υπέρβαση. Και έτσι βγήκε το πολύ ανόητο ρίσκο που πήραν. Οτιδήποτε άλλο αποτελεί revisionist history.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δηλαδη μια χαρα δεν μιλαγαμε για μπαλιτσα και για ποδοσφαιριστες? Ξαναλεω γιατι τετοια ταση για αυτομαστιγωμα?
renegade

Δημοσίευση από renegade »

joshua έγραψε:Εγω παντως αν παρουμε Μουλεκα δεν με χαλαει καθολου ο Πιατσα.
Να τον κάνουμε τι τον πιάτσα... ειδικά τώρα?
Επίσης αν έρθει ο μουλεκα, αν δεν μπορούμε να βρούμε παίκτη που να παίζει και αριστερά και πίσω από τον επιθετικό, πιο σημαντικό είναι να βρούμε κάποιον που να παίζει στη θέση 10 αφού για τα αριστερά θα υπάρχουν τρεις διαθέσιμες πολύ καλές επιλογές ενώ πίσω από τον επιθετικό μόνο ό ντελιας
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Dimg4a έγραψε:Ρε καρπουζα, ο ΙΔΙΟΣ ο προπονητης το ειπε! Διαφωνεις για να διαφωνεις?
Το ότι με βλέπεις...με μισό μάτι.. :lol: :lol: δεν σημαίνει ότι δεν θα διαβάζεις προσεκτικά αυτά που γραφω

Πουθενα δεν λέω ότι δεν τα είπε...

Αυτό που λέω είναι ότι η δηλωση αυτή από που προκύπτει ότι την έκανε γιατί φοβόταν τους Εβραίους η τους Κροάτες....

Κάποιοι....απο εμάς..φοβόντουσαν
Αυτός ποτέ δεν έπαψε να πιστεύει στην ομάδα για αυτούς τους πρώτους αγώνες...

Και από αυτά που βλέπουμε...αυτος...επιβεβαιωνετε και...εμείς...επιμένουμε ότι πάλι κάτι δεν έγινε σωστα

Πιστεύω ότι αμφισβήτηση...του αποτελέσματος..κόλλησε μέσα στο κεφάλι μας από το προηγούμενο με τον αποκλεισμο από την Λεφσκι..

Αλλά εκείνη η ομάδα που ξεκίνησε με το πλάνο για να φτάσουμε εδώ που είμαστε τώρα τον τότε αποκλεισμο τον είχε σε μεγάλο ποσοστό...ενω η ομάδα που βλέπουμε τώρα και είναι η συνέχεια εκεινης τον έχει....με τέτοιου είδους ομάδες...σε πολύ μικρο

Φυσικά και πιστεύω ότι σε...καθε...αγωνα υπάρχουν και τα 3 αποτελέσματα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

renegade έγραψε:
joshua έγραψε:Εγω παντως αν παρουμε Μουλεκα δεν με χαλαει καθολου ο Πιατσα.
Να τον κάνουμε τι τον πιάτσα... ειδικά τώρα?
Επίσης αν έρθει ο μουλεκα, αν δεν μπορούμε να βρούμε παίκτη που να παίζει και αριστερά και πίσω από τον επιθετικό, πιο σημαντικό είναι να βρούμε κάποιον που να παίζει στη θέση 10 αφού για τα αριστερά θα υπάρχουν τρεις διαθέσιμες πολύ καλές επιλογές ενώ πίσω από τον επιθετικό μόνο ό ντελιας
Εγω εχω την αισθηση πως ο Πιατσα ειναι ακριβως αυτο.Μπορει να παιξει αριστερα αλλα και πισω απο το φορ.Ειναι ενας Μουλεκα που παιζει απο τα αριστερα με μικροτερη αισθηση του γκολ αλλα καλυτερη τεχνικη καταρτιση.
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

abc_o_ karpouzas έγραψε:
Dimg4a έγραψε:Ρε καρπουζα, ο ΙΔΙΟΣ ο προπονητης το ειπε! Διαφωνεις για να διαφωνεις?
Το ότι με βλέπεις...με μισό μάτι.. :lol: :lol: δεν σημαίνει ότι δεν θα διαβάζεις προσεκτικά αυτά που γραφω

Πουθενα δεν λέω ότι δεν τα είπε...

Αυτό που λέω είναι ότι η δηλωση αυτή από που προκύπτει ότι την έκανε γιατί φοβόταν τους Εβραίους η τους Κροάτες....

Κάποιοι....απο εμάς..φοβόντουσαν
Αυτός ποτέ δεν έπαψε να πιστεύει στην ομάδα για αυτούς τους πρώτους αγώνες...

Και από αυτά που βλέπουμε...αυτος...επιβεβαιωνετε και...εμείς...επιμένουμε ότι πάλι κάτι δεν έγινε σωστα

Πιστεύω ότι αμφισβήτηση...του αποτελέσματος..κόλλησε μέσα στο κεφάλι μας από το προηγούμενο με τον αποκλεισμο από την Λεφσκι..

Αλλά εκείνη η ομάδα που ξεκίνησε με το πλάνο για να φτάσουμε εδώ που είμαστε τώρα τον τότε αποκλεισμο τον είχε σε μεγάλο ποσοστό...ενω η ομάδα που βλέπουμε τώρα και είναι η συνέχεια εκεινης τον έχει....με τέτοιου είδους ομάδες...σε πολύ μικρο

Φυσικά και πιστεύω ότι σε...καθε...αγωνα υπάρχουν και τα 3 αποτελέσματα
Δε σε ξερω προσωπικα για να σε βλεπω με μισο ματι. Διαφωνουμε ποδοσφαιρικα απλα, δεν ειναι κατι.
Συμφωνουμε σιγουρα οτι πλεον η ομαδα παει για καλα πραγματα
Άβαταρ μέλους
sotos26

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΊ

Δημοσίευση από sotos26 »

Δε ζηλεύω τον Ραζβαν τώρα μάγκες, πολλές επιλογές κάποιος έγραψε για 4-3-3. Πολύ συμφωνώ εγώ πάντως θα ήθελα ένα κανονικό στράικερ περιοχής και θα έβαζα τον Σαματά στο πλάι με όποιον θέλετε απ την άλλη, 4-3-3 σφιχτό με τους επιθετικούς πιο κοντά. Αν είχα να κάνω μια ακόμα επιλογή, επιθετικό θα έπερνα και θα κρατούσα την άμυνα πιο πίσω και τους επιθετικούς πιο μπροστά. Στα μικρά θα το πήγαινα με 4-4-2 κανονικό και στα ντέρμπι μόνο θα το γύριζα σε 4-2-3-1. Γενικά έχει πολλές επιλογές να παίξει ότι θέλει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”