Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
για τους λάτρεις του fm, παραθέτω την σύγκριση στο παιχνίδι μεταξύ πινέδα του χαρτιού κ του μαρκαντωνάκη..
το fm είναι ένα πολύ καλό εργαλείο όσον αφορά τα χαρακτηριστικά των παιχτων εάν κ εφόσον δεν επηρεαστούν από εξωγενείς παράγοντες (προβλήματα τραυματισμών, δυσκολία προσαρμογής στην αιλοινική πραγματικότητα κτλ..)
πως επισυναπτουμε εικονα γ@μω το μπελα μου...
το fm είναι ένα πολύ καλό εργαλείο όσον αφορά τα χαρακτηριστικά των παιχτων εάν κ εφόσον δεν επηρεαστούν από εξωγενείς παράγοντες (προβλήματα τραυματισμών, δυσκολία προσαρμογής στην αιλοινική πραγματικότητα κτλ..)
πως επισυναπτουμε εικονα γ@μω το μπελα μου...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος prax την Τρί 29 Αύγ 2023, 15:54, έχει επεξεργασθεί 7 φορές συνολικά.
Α και θυμίζω αυτό που λέγαμε από καιρό, ΕΙΔΙΚΑ όταν έπεφταν τα μπινελικια:
Συμπέρασμα ανάλυση και κριτική γίνεται στις 15/9.
Και για τα καλά και για τα κακά
Σουντουλιδης στο Τουιτερ:
Για Reinier Jesus το συζητάνε, o Jackson Muleka χλωμός, o Samu Castillejo δεν απασχολεί
Για Reinier Jesus το συζητάνε, o Jackson Muleka χλωμός, o Samu Castillejo δεν απασχολεί
Εγω λεω να βάζουμε για γούρι καθε μεταγραφική περιοδο ολους τους αρδ να βγαινουν και να λενε οτι δεν θα παρουμε παικτες κτλ.thanos-xanthi έγραψε:Φοβερή κίνηση,παιχταράς ο Βραζιλιάνος για να ανοίγει άμυνες και όχι μόνο....
Εκτός από τον εκτός τόπου και χρόνου Τοσκίτση που δεν πέτυχε τίποτα απολύτως, να βγουν να μας ενημερώσουν οι χοντρο24 τι ώρα χαλάει του Μάρκος Αντόνιο...αφού θεωρούσαν δεδομένα ότι θα πάμε είτε για Μειτε είτε για Μάρκος Αντόνιο
Κι επειδή εδώ διαβάζετε για ρεπορτάζ βγείτε αρδ της κακιάς ώρας και πείτε ότι κάνατε άρθρα της πλάκας και πέσατε τελείως έξω
Απο τοτε που το αρχησανε χτύπαμε ολους τους 1ους στοχους μας σε καθε θεση.
Στις 11/9rainmaker έγραψε:Α και θυμίζω αυτό που λέγαμε από καιρό, ΕΙΔΙΚΑ όταν έπεφταν τα μπινελικια:
Το ξαναεγραψα κ χθες
Δεν ισχυει το 15/9
++++++joshua έγραψε:Εγώ δεν έχω πρόβλημα όπως άλλοι φίλοι με τους δημοσιογράφους. Δεν είναι εύκολη η δουλειά τους και ειδικά στον ΠΑΟΚ το κλίμα δεν είναι ιδιαίτερα φιλικό προς αυτούς και από το κόσμο αλλά και από την ίδια τη ΠΑΕ.Καπως έτσι δεν με ενοχλεί η άγνοια που μπορεί να δηλώνουν κάποιες στιγμές αλλά με εκνευριζει απίστευτα να απαντάνε σε αυτή αντί με σιωπη με φαντασιοπληκτα σενάρια μόνο και μόνο για να υποστηρίξουν ότι γνωρίζουν κάτι.
Συμφωνω, οτι και να εγραψα και για αυτο και τους παρακολουθω ολους. Απο κατι τοξικους χαβουζαιους χιλιες φορες να εχουμε αυτους που εχουμε
Oι μονες 2 ενστασεις μου ειναι στο δεξι μπακ και στο φορ. Στο φορ ειδικα δεν παιζει να ειναι καλυτερα απο Πριγιο Ακπομ.rainmaker έγραψε:Δύο πράγματα έχω να υπογραμμίσω:
Α. Το ρόστερ, ΑΝ όντως γίνουν και ΔΥΟ κινήσεις μεσοεπιθετικων καλής ποιότητας, δεν θα είναι "σχεδόν" ισάξιο του 2018. Θα είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Όχι επειδή έχει παντού παικταραδες (πχ δεξί μπακ σοβαρό δεν έχουμε). Αλλά επειδή πέρα από τους καλούς παίκτες και την πληρότητα, φέτος θα έχουμε και πέντε ταλενταρες απ' την ακαδημία μας μέσα, όχι μόνο χωρίς να χάνουμε σε ποιότητα αλλά ίσα ίσα κερδίζοντας κιόλας.
- PAOK - 1926-
Ετσι ακριβως ..εκει μου την βιδωσε και εμενα ..εμ δεν ξερουν ,εμ βαζουν φυτιλια στον κοσμο με διαφορες μαλακιες ..joshua έγραψε:Εγώ δεν έχω πρόβλημα όπως άλλοι φίλοι με τους δημοσιογράφους. Δεν είναι εύκολη η δουλειά τους και ειδικά στον ΠΑΟΚ το κλίμα δεν είναι ιδιαίτερα φιλικό προς αυτούς και από το κόσμο αλλά και από την ίδια τη ΠΑΕ.Καπως έτσι δεν με ενοχλεί η άγνοια που μπορεί να δηλώνουν κάποιες στιγμές αλλά με εκνευριζει απίστευτα να απαντάνε σε αυτή αντί με σιωπη με φαντασιοπληκτα σενάρια μόνο και μόνο για να υποστηρίξουν ότι γνωρίζουν κάτι.
Γενικά επειδή βλέπω μια ευφορία και είναι καλό να αγαπιόμαστε,δεν αλλάζει το γεγονός ότι για να μην πληρώσουμε αγωνιστικά όλη αυτή την αδράνεια έπρεπε ο προπονητής να καταπιεί σπαθιά.
Ο φετινός μεταγραφικος σχεδιασμος,ας τελειώσει με το καλο, δεν είναι επιτυχημένος, πάρθηκαν τόσα ρίσκα που θα μπορούσε τώρα η χρονιά να είχε τελειώσει.
Ένα ματς έμεινε που και σε αυτό πάμε με λίγες επιλογές για να έρθουν και οι αλλοι 2.
Και πάμε λίγο χωρίς μαλώματα και τα έλεγα τα έλεγες,εσυ που εισαι που έλεγες και όλες αυτές τις μπούρδες.
Ας ζήσουμε μια σεζόν με θετική ενέργεια και ελάχιστο εγώ επιτέλους
Ο φετινός μεταγραφικος σχεδιασμος,ας τελειώσει με το καλο, δεν είναι επιτυχημένος, πάρθηκαν τόσα ρίσκα που θα μπορούσε τώρα η χρονιά να είχε τελειώσει.
Ένα ματς έμεινε που και σε αυτό πάμε με λίγες επιλογές για να έρθουν και οι αλλοι 2.
Και πάμε λίγο χωρίς μαλώματα και τα έλεγα τα έλεγες,εσυ που εισαι που έλεγες και όλες αυτές τις μπούρδες.
Ας ζήσουμε μια σεζόν με θετική ενέργεια και ελάχιστο εγώ επιτέλους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GINOLA την Τρί 29 Αύγ 2023, 15:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- black_star_ninja
Να προσθέσω σε όσα γράφεις το ύφος 1000 καρδιναλίων αποκλειστικότητας «I know a person, that knows a person..» και αυτο το ατομο τους εχει πει όσα μεταφέρουν.. και ακόμα περισσότερο εξοργίζομαι που δεν εχει βγει ούτε ένας να γράψει οτι «η ομαδάρα μας, μας έβαλε τα γυαλιά φέτος, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία που είχαμε και κάθε φήμη που σας μεταφέραμε. Λυπούμαστε που πέσαμε τόσο εξω, αλλα χαιρόμαστε που νιώθουμε την ομάδα μας ξανά ανταγωνιστική και υποσχόμαστε να βελτιωθούμε..» Τόσο απλά..joshua έγραψε:Εγώ δεν έχω πρόβλημα όπως άλλοι φίλοι με τους δημοσιογράφους. Δεν είναι εύκολη η δουλειά τους και ειδικά στον ΠΑΟΚ το κλίμα δεν είναι ιδιαίτερα φιλικό προς αυτούς και από το κόσμο αλλά και από την ίδια τη ΠΑΕ.Καπως έτσι δεν με ενοχλεί η άγνοια που μπορεί να δηλώνουν κάποιες στιγμές αλλά με εκνευριζει απίστευτα να απαντάνε σε αυτή αντί με σιωπη με φαντασιοπληκτα σενάρια μόνο και μόνο για να υποστηρίξουν ότι γνωρίζουν κάτι.
Εντωμεταξυ το πιο κουραστικό και εκνευριστικο απ ολα, το οποιο το κανουν ολοι τους (διδυμο, 24, ινπαοκ, σιτι106 κλπ), ειναι οτι για να κρυψουν την αγνοια τους μας πιπιλιζαν σε μονιμη λουπα καθε βδομαδα οτι μεταγραφες πριν απο σημαντικα ματς δεν γινονται. Το ελεγαν και σοβαρα κιολας. Λες και τα στελεχη της ΠΑΕ που εργαζονται στο τμημα των μεταγραφων πατανε παυση πριν απο τα ματς, και σταματανε το ψαξιμο, τις επαφες και τις διαπραγματευσεις για να μην ταραξουν ταχα το κλιμα της ομαδας. Εντελως ασοβαρα πραγματα. Απορουν μετα γιατι δεν τους παιρνει κανεις στα σοβαρα και γιατι τους αποκαλουν "αρδ".joshua έγραψε:Εδώ να πούμε ένα μπράβο στον Τοσκιτση που με πρωτο σορτ βίντεο μας ενημέρωσε πως ο ΠΑΟΚ δεν θα πάρει παίκτη με μεγάλο συμβολαιο πριν ολοκληρωθούν τα 2 παιχνίδια με Χαρτς και πως με δεύτερο σορτ βίντεο αφού είχε έρθει ο Μειτε πως δεν θα κινηθούμε για δευτερο χαφ...Ούτε βότσαλο στη θαλασσα...
-
Α. Διαφωνω, ειδικα στην αμυνα ειμαστε χειροτεροι σε ολες τις θεσεις.rainmaker έγραψε: Α. Το ρόστερ, ΑΝ όντως γίνουν και ΔΥΟ κινήσεις μεσοεπιθετικων καλής ποιότητας, δεν θα είναι "σχεδόν" ισάξιο του 2018. Θα είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Όχι επειδή έχει παντού παικταραδες (πχ δεξί μπακ σοβαρό δεν έχουμε). Αλλά επειδή πέρα από τους καλούς παίκτες και την πληρότητα, φέτος θα έχουμε και πέντε ταλενταρες απ' την ακαδημία μας μέσα, όχι μόνο χωρίς να χάνουμε σε ποιότητα αλλά ίσα ίσα κερδίζοντας κιόλας.
ΥΓ. Για τους δημοσιογράφους τα έχουμε πει από την καλή και από την ανάποδη. Είναι ξεκάθαρο ότι όχι μόνο δεν ξερουν πολλά πράγματα αλλά κυρίως ότι δεν μπορούν και να μάθουν, αφού οι περισσότεροι δεν θέλουν και να δουλέψουν.
Το ματος βαρελα κρεσπο βιερινια ειναι τρομερα ποιοτικο...
Στην επιθεση μεγαλο ερωτηματικο με σαματα μπραντον τζιμα, σιγουρα δεν μπορουν να συγκριθουν με πριγιοβιτς ακπομ σβιντερσκι.
ΥΓ. Οι δημοσιογραφοι πλεον εχουν γινει content creators, 100 φορες τα ιδια αρθρα για να παρουν κανα λαικ, 2 ωρες βιντεο οι αλλοι μπας και παρουν τιποτα απο γιουτουμπ.. Δεν ειναι δημοσιογραφοι ουσιαστικα, ιντερνετικοι παραγωγοι ειναι..
Ελα κανεις πλακα ε? Προφανως και θελουν το χρονο τους παικτες οπως ο Ενκονγκ αλλα τους Βαρελα,Κρεσπο δεν τους ηξερε η μανα τους οταν ηρθαν.Βιερινια και Ματος ως διδυμο οκ once in a lifetime αλλα ρε φιλε ο Μπαμπα εχει παιξει σε υψηλοτερο επιπεδο και απο τους δυο. Στην επιθεση ο Σφιντερφσκι επαιζε σε καποια Γιαγκελονια και ο Πριγιοβιτς μια καλη χρονια σε επιπεδο α εθνικης...Κανε λιγο υπομονη μπορει να εκπλαγεις ευχαριστα...giliopoulos έγραψε:Α. Διαφωνω, ειδικα στην αμυνα ειμαστε χειροτεροι σε ολες τις θεσεις.rainmaker έγραψε: Α. Το ρόστερ, ΑΝ όντως γίνουν και ΔΥΟ κινήσεις μεσοεπιθετικων καλής ποιότητας, δεν θα είναι "σχεδόν" ισάξιο του 2018. Θα είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Όχι επειδή έχει παντού παικταραδες (πχ δεξί μπακ σοβαρό δεν έχουμε). Αλλά επειδή πέρα από τους καλούς παίκτες και την πληρότητα, φέτος θα έχουμε και πέντε ταλενταρες απ' την ακαδημία μας μέσα, όχι μόνο χωρίς να χάνουμε σε ποιότητα αλλά ίσα ίσα κερδίζοντας κιόλας.
ΥΓ. Για τους δημοσιογράφους τα έχουμε πει από την καλή και από την ανάποδη. Είναι ξεκάθαρο ότι όχι μόνο δεν ξερουν πολλά πράγματα αλλά κυρίως ότι δεν μπορούν και να μάθουν, αφού οι περισσότεροι δεν θέλουν και να δουλέψουν.
Το ματος βαρελα κρεσπο βιερινια ειναι τρομερα ποιοτικο...
Στην επιθεση μεγαλο ερωτηματικο με σαματα μπραντον τζιμα, σιγουρα δεν μπορουν να συγκριθουν με πριγιοβιτς ακπομ σβιντερσκι.
ΥΓ. Οι δημοσιογραφοι πλεον εχουν γινει content creators, 100 φορες τα ιδια αρθρα για να παρουν κανα λαικ, 2 ωρες βιντεο οι αλλοι μπας και παρουν τιποτα απο γιουτουμπ.. Δεν ειναι δημοσιογραφοι ουσιαστικα, ιντερνετικοι παραγωγοι ειναι..