Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Napoli4 »

pisakaipoupoula έγραψε:Βασικά με τους παίκτες που έχουμε είμαστε ταμάμ για ρόμβο
Και για 4-3-3, και για 3 στην άμυνα...
Γενικα υπάρχουν επιλογές, υπάρχει ποιότητα, υπάρχει βάθος, μετά από χρόνια.

Εγώ είμαι πολύ αισιόδοξος για τη σεζόν που έρχεται. Ελλάδα δεν περιμένω πολλά. Πιστεύω πως είμαστε λίγο ασταθείς πίσω, πως θα δυσκολευτουμε σε κλειστές άμυνες, πως θα έχουμε σκαμπανεβάσματα.

Αλλά με λίγη τύχη, βλέπω και περιμένω μια καλή ευρωπαϊκή πορεία. Μακάρι να αρχίσουμε δυνατά μεθαύριο..
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

Φοβερή κίνηση,παιχταράς ο Βραζιλιάνος για να ανοίγει άμυνες και όχι μόνο....

Εκτός από τον εκτός τόπου και χρόνου Τοσκίτση που δεν πέτυχε τίποτα απολύτως, να βγουν να μας ενημερώσουν οι χοντρο24 τι ώρα χαλάει του Μάρκος Αντόνιο...αφού θεωρούσαν δεδομένα ότι θα πάμε είτε για Μειτε είτε για Μάρκος Αντόνιο

Κι επειδή εδώ διαβάζετε για ρεπορτάζ βγείτε αρδ της κακιάς ώρας και πείτε ότι κάνατε άρθρα της πλάκας και πέσατε τελείως έξω
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Daskalos_4 έγραψε:
Dimg4a έγραψε:Μονο εγω βλεπω εναν υπερτιμημενο μετριο παικτη στο βιντεο του Castillejo?
Οχι. Ουτε κι εμενα μου αρεσε ιδιαιτερα. Καλος τεχνικα, αλλα μου φανηκε αρκετα ανευρος και «εφετζης». Βεβαια, στα βιντεο τον βλεπουμε να αγωνιζεται στα κορυφαια πρωταθληματα του κοσμου, οποτε ευελπιστω οτι στην Ελλαδα μπορει να κανει τη διαφορα. Ειδωμεν
Γενικα δεν ειδα κατι που να μας κανει να θελουμε να καλυψουμε το εξτρεμ με αυτον. Ουτε αξιολογο σουτ, ουτε εκρηξη, ουτε τριπλα ιδιαιτερη.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

renegade έγραψε:Τελικά κατάφεραν οι άχρηστοι επειδή δεν μπορούσαν να βρουν ένα χαφ με τα χαρακτηριστικά που θέλαν να πάρουν τρία που συνδυάζουν τα πάντα
Εγκέφαλο θες? Έχω οζντοεφ
Γομαρι θες? Έχω Μειτε
Μηχανάκι και πλέι μεικερ θες? Έχω Αντώνιο

Άντε να τελειώνουμε και με τους μεσοεπιθετικους και να βγαίνουμε γούστα
Να μας πουν αυτοι π εχουν ινσαιντ ινφο αν στις τελευταιες μεταγραφες εμπλεκεται ο Μποτο κ ο βοηθος του ο Φεντσενκοφ
Καποιος αρδ ειχε αναφερει πριν λιγες μερες οτι ο Ιβαν μιλαει κανονικα με τον Μποτο
tsachou

Δημοσίευση από tsachou »

joshua έγραψε:Εδώ να πούμε ένα μπράβο στον Τοσκιτση που με πρωτο σορτ βίντεο μας ενημέρωσε πως ο ΠΑΟΚ δεν θα πάρει παίκτη με μεγάλο συμβολαιο πριν ολοκληρωθούν τα 2 παιχνίδια με Χαρτς και πως με δεύτερο σορτ βίντεο αφού είχε έρθει ο Μειτε πως δεν θα κινηθούμε για δευτερο χαφ...Ούτε βότσαλο στη θαλασσα...
Πρέπει να γίνει ενα κολαζ στην αρική σελίδα με όλα όσα γράψανε κατα καιρούς οι δημοσιογράφοι της ομάδας και μάλιστα με υφάκι και βεβαιώτητα.
Γιατί πραγματικά εγω εχω μάθει ή τουλάχιστον προσπαθώ να φιλτράρω τις πληροφορίες. Αυτο όμως δεν το κανουν όλοι..και κατι τέτοια άρθρα και βιντεο με ύφος "εγω ξέρω" δημιουργούν κλίμα σε μεγάλη μερίδα του κόσμου και κανουν κακό.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

joshua έγραψε:Εδώ να πούμε ένα μπράβο στον Τοσκιτση που με πρωτο σορτ βίντεο μας ενημέρωσε πως ο ΠΑΟΚ δεν θα πάρει παίκτη με μεγάλο συμβολαιο πριν ολοκληρωθούν τα 2 παιχνίδια με Χαρτς και πως με δεύτερο σορτ βίντεο αφού είχε έρθει ο Μειτε πως δεν θα κινηθούμε για δευτερο χαφ...Ούτε βότσαλο στη θαλασσα...
Ακριβως....Και οταν απο κατω του εγραφαν διαφορα ηταν ολο ειρωνια και σοφιστιες του στυλ μα ποσα χαφ να παρεις; Εχεις Φελιπε και Γιαξη. Φελιπε και Γιαξη ρε @@@@κα να τρελενεσαι. Επαγγελματιες που κανονικα επρεπε να ζουν και να αναπνεουν μονο ΠΑΟΚ γιατι αυτο τους δινει ψωμι και ελεγαν εχεις Φελιπε και Γιαξη και δεν ειχαν αντιληφθει οτι καλως κακως ο Ραζβαν δεν τους βλεπει και οτι ηθελε σαν τρελος παικτη με τα χαρακτηριστικα του Μαρκαντωνη.
Άβαταρ μέλους
Cruyff

Δημοσίευση από Cruyff »

Dimg4a έγραψε:Μονο εγω βλεπω εναν υπερτιμημενο μετριο παικτη στο βιντεο του Castillejo?
Θα συμφωνήσω όσο αναφορά για το βίντεο . O Τζακσόν Μουλεκά μου άρεσε πιο πολύ και έχει πιο ενδιαφέροντα στοιχεία . Αλλά αυτό αφορά την σύγκριση των βίντεο .
adman

Δημοσίευση από adman »

Στα 6 εκατομμύρια τελικά η ρήτρα για το 85%.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

thanos-xanthi έγραψε:Φοβερή κίνηση,παιχταράς ο Βραζιλιάνος για να ανοίγει άμυνες και όχι μόνο....

Εκτός από τον εκτός τόπου και χρόνου Τοσκίτση που δεν πέτυχε τίποτα απολύτως, να βγουν να μας ενημερώσουν οι χοντρο24 τι ώρα χαλάει του Μάρκος Αντόνιο...αφού θεωρούσαν δεδομένα ότι θα πάμε είτε για Μειτε είτε για Μάρκος Αντόνιο

Κι επειδή εδώ διαβάζετε για ρεπορτάζ βγείτε αρδ της κακιάς ώρας και πείτε ότι κάνατε άρθρα της πλάκας και πέσατε τελείως έξω
Πωπω πραγματικα το ξεχασα αυτο, και εδω μεσα τρωγομασταν με φημες και οι αλλοι δεν πετυχαν ελεφαντα στα 2 μετρα
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Καλώς να ορίσει λοιπόν ο παιχταράς! Πολύ καλή κίνηση έστω κι αν είναι δανεικός με υψηλή ρήτρα. Το κέντρο μας πλέον θα είναι ξεκάθαρα κέντρο πρωταθλητή (τουλάχιστον με τα ως τώρα δεδομένα). Καθυστερήσαμε αλλά φαίνεται να μας βγαίνει! Μακάρι με το καλό να περάσουμε την Πέμπτη στους ομίλους και να έρθουν ακόμα 2 αξιόλογοι παίχτες στα εξτρέμ, ιδίως αριστερά που έχουμε πρόβλημα. Και μετά θα τους στρώσει ο Λούτσε για να τους ξεπατώσουμε όλους!!! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Τρομερή υπέρβαση για τα χαφ ο Μαρκαντώνης. Δεν το περίμενα με τίποτα. Χίλια μπράβο σε όποιον επέμεινε για την απόκτηση του. Αλήθεια πιστεύω πως 40 χρόνια δεν έχω ζήσει πληρέστερο κέντρο στον ΠΑΟΚ. Ούτε καν στο νταμπλ.
Τουλάχιστον στα χαρτιά γιατί μένει να αποδειχθεί και στο χορτάρι.

Δώστε φόρα τώρα και για τους δυο μεσοεπιθετικούς να γίνει μακελειό.
Τον έναν που φημολογείται πως δεν έχει αναφέρει κανείς και τον Μουλέκα. Ο Καστιγιέχο θα πέφτει πάλι πάνω στον Ζίφκοβιτς και είναι εντελώς ανέτοιμος χωρίς προετοιμασία.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

αυτό που καραγουστάρω είναι ότι η παε κάνει το παν για να ρίξει τη ρήτρα στο επίπεδο του εφικτού
δεν τον παίρνουν μόνο για φέτος
θα παίξει ο τάισον τον ρόλο του ψήστη, είμαι σίγουρος

πρώτη φορά θα δω στον ΠΑΟΚ χαφ με τρίπλα και ταχύτητα
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Δύο πράγματα έχω να υπογραμμίσω:

Α. Το ρόστερ, ΑΝ όντως γίνουν και ΔΥΟ κινήσεις μεσοεπιθετικων καλής ποιότητας, δεν θα είναι "σχεδόν" ισάξιο του 2018. Θα είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Όχι επειδή έχει παντού παικταραδες (πχ δεξί μπακ σοβαρό δεν έχουμε). Αλλά επειδή πέρα από τους καλούς παίκτες και την πληρότητα, φέτος θα έχουμε και πέντε ταλενταρες απ' την ακαδημία μας μέσα, όχι μόνο χωρίς να χάνουμε σε ποιότητα αλλά ίσα ίσα κερδίζοντας κιόλας.

Β. Συνειδητοποιούμε όλοι ότι είμαστε πολύ κοντά στο να αναγκαστεί ο Ραζβαν να δηλώσει και πάλι "χαρούμενος" για πρώτη φορά μετά το καλοκαίρι του 2018? Πρόκειται οχι μόνο για επίτευγμα, αλλά ταυτόχρονα και για μεγάλο σοκ όταν μετράς πόσα σερί καλοκαίρια παλινωδιων αμφισβήτησης και μπερδεγουέι.

ΥΓ. Για τους δημοσιογράφους τα έχουμε πει από την καλή και από την ανάποδη. Είναι ξεκάθαρο ότι όχι μόνο δεν ξερουν πολλά πράγματα αλλά κυρίως ότι δεν μπορούν και να μάθουν, αφού οι περισσότεροι δεν θέλουν και να δουλέψουν.

Η ανάγκη μας για πληροφορίες τους καθιστά με το παραμικρό θεούς ή άχρηστους. Ηρεμία λίγο. Σε ένα βαθμό προσπαθούν, αλλά είναι και επαναπαυμενοι.
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

Αν πάρουμε και Μακσίμοβιτς τον Γενάρη, θα βγούμε πρώτοι και θα πληρώσουμε την ρήτρα :opaokara:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγώ δεν έχω πρόβλημα όπως άλλοι φίλοι με τους δημοσιογράφους. Δεν είναι εύκολη η δουλειά τους και ειδικά στον ΠΑΟΚ το κλίμα δεν είναι ιδιαίτερα φιλικό προς αυτούς και από το κόσμο αλλά και από την ίδια τη ΠΑΕ.Καπως έτσι δεν με ενοχλεί η άγνοια που μπορεί να δηλώνουν κάποιες στιγμές αλλά με εκνευριζει απίστευτα να απαντάνε σε αυτή αντί με σιωπη με φαντασιοπληκτα σενάρια μόνο και μόνο για να υποστηρίξουν ότι γνωρίζουν κάτι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”