Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
- navigator11
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
Πρόβλεψη για σήμερα. 2 γκολ θα φάει η ζέλα. 1-2.
- Kabamaru11
Ε να εγω σημερα,υποστηριζω την Μπραγκα,γιατι εχω συγγενεις εκει οπαδους της και δεν θελω να στεναχωρεθουν τα ξαδερφια μου.Αυριο θα υποστηριζω Αντβερμπ γιατι και εκει εχω κατι ξαδερφακια αλανια,αγαπαω το σοι μου και το θελω χαρουμενο.Οποτε.....Αθηνα γ@μημενη,η Μπραγκα δεν πεθαινει,Αθηνα γ@μιολα,η Αντβερμπ πανω απ ολα!
Το μιλησατε το ματσακι, θα περασουν οι αλλοι κολοφαρδα και θα σιχτηριζουμε παλι
Zissos και Afanas, ευχαριστω πολύ για τις πληροφορίες που μου δώσατε. Εν τελει μιλησα με του Ομιλοφρενεις και μου ειπαν οτι δεν θα εχω καποιο θεμα αμα παω και αραξω μαζι τους, χωρις εκδηλωσεις και τα σχετικα βεβαια, οποτε ολα κουλ
navigator11 έγραψε:Πρόβλεψη για σήμερα. 2 γκολ θα φάει η ζέλα. 1-2.
Εγώ βλέπω παράταση.
Εύκολη πρόκριση βαζελου με μπόλικο πάτο εννοείται.
Βλέπω οι πορτογάλοι να υποτιμούν και να γίνεται το αστείο.
-
Διαβάστε επίπεδο γνώσης, άρτιου λόγου άκρως ποδοσφαιρικής επίγνωσης, αντίληψης με επιχειρήματα που δεν έχουν αντίλογο από τόν υπεύθυνο τύπου των χαρτιών. Καταλάβατε τώρα γιατί οι δημοσιογράφοι μας δεν πετυχαίνουν καμία μεταγραφή,ο κυρ κυρ έχει τον σεβτα πως θα ανακόψει την χαρτοαρμαδα ο Γιώργης βρίσκεται σε καθημερινή ασχολία σε υπόγειες συσκέψεις με αλφ και χοντρό,που μυαλό για την ομάδα;Και δεν επεμβαίνει ένας εισαγγελέας ποδοσφαιρικός και όχι μόνο να τον τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί.Οχι ρε τέτοιο δούλεμα δεν το έχουμε και μετά αναρωτιόμαστε για όσα συμβαίνουν.
Η πρωην ομαδα του Αμπελ
θ τους ξεπατωσει
Σολντ αουτ ξεπατωμα
θ τους ξεπατωσει
Σολντ αουτ ξεπατωμα
- WeWillRockYou
Ποντάρω σε νίκη του ΠΑΟ με 2-1 και πρόκριση.
Πανηγύρια για Ευρώπη και αστέρια, και εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος μέχρι τα Χριστούγεννα.
Το ίδιο θα πόνταρα και για την ΑΕΚ, αλλά πιστεύω ότι θα μείνει στην διεκδίκηση μέχρι την άνοιξη, λόγω εξωαγωνιστικών καταστάσεων.
Πανηγύρια για Ευρώπη και αστέρια, και εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος μέχρι τα Χριστούγεννα.
Το ίδιο θα πόνταρα και για την ΑΕΚ, αλλά πιστεύω ότι θα μείνει στην διεκδίκηση μέχρι την άνοιξη, λόγω εξωαγωνιστικών καταστάσεων.
Εγώ βλέπω αποκλεισμό χάρτινης και παράταση ίσως και πέναλτι για βαζελο, χωρίς να μπορώ να προβλέψω ποιος θα προκριθεί.
Δύο ελληνικές ομάδες σε ομίλους τσουλού πόσα χρόνια έχουμε να δούμε; Και δεν είναι νομίζω κάτι που θα πολυαρεσε στην διοργανώτρια. Βέβαια μπορεί απλά να κρίνω εξ ιδίων.
Μάγκες να θυμηθούμε λίγο τα παλιά γούρια?
Μην πέφτετε εδώ μέσα κατά τη διάρκεια με τα μούτρα και γράφετε, σίγουρο πέρασμα βαζελου.
Ακόμα και 0-2 στο 80.
Υπομονή μετά το ματς
Μην πέφτετε εδώ μέσα κατά τη διάρκεια με τα μούτρα και γράφετε, σίγουρο πέρασμα βαζελου.
Ακόμα και 0-2 στο 80.
Υπομονή μετά το ματς