Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Azrael

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από Azrael »

JohnDag έγραψε:Αν υπάρχει ένα σχόλιο που κερδίζει το «εκτός τόπου και χρόνου award» νομίζω ότι μόλις το βρήκαμε.

Υ.Γ. Προφανώς αναφέρομαι στο σχόλιο του gpap.
+1926

Το διαβασα 2-3 φορες για να πεισω τον εαυτο μου οτι εγινε τετοιο σχόλιο!Ουτε ο πιο αισιόδοξος δεν θα περιμενε οτι η ομαδα με τοσα κενα θα εκανε τέτοιο ξεκίνημα!
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

gpap έγραψε:διάβασα πως ανέβασες πιτσιρικά απο τις ακαδημίες στην α' ομάδα.
Εύχομαι να το έκανες όντως επειδή πιστεύεις στο project και όχι επειδή σου το επέβαλαν.
Θα φανεί εύκολα, αν τελικά ο μικρός χρησιμοποιηθεί κάποια στιγμή ή όχι.

Όλα τα πιτσιρίκια που θαυμάζουμε φέτος, μπήκαν "με το ζόρι" στην ομάδα, όταν οι αλχημίες σου τελείωσαν (Μπίσε στην κορφή επίθεσης), όταν ο κόσμος έσκασε και όταν η διοίκηση εκνευρίστηκε.

Ακόμη θυμάμαι εκείνο το καλοκαίρι, που είχες διώξει απο ρην ομάδα τον Κούτσια, επειδή θα έπαιζε ο παιχταράς Ολιβέϊρα και ο Τόμας.
Και πως τρέξατε να φωνάξετε πίσω τον πιτσιρικά για τους αγώνες με τους βούλγαρους...

Εύχομαι να μαθαίνεις απο τα τραγικά σου λάθη και να μην τα επαναλαμβάνεις
Ρε φίλε με όλο το θάρρος, να σε ρωτήσω. Μήπως είσαι ο γκρινιάρης από τα στρουμφ;

-Μου τη δίνει ο Λουτσεσκου
-Μου τη δίνει ο Κυρ Κυρ
-Μου τη δίνει ο Σαββιδης
-Μου τη δίνουν οι μεταγραφές που αργουν
-Μου τη δινουν οι μεταγραφές που έγιναν αλλά δεν είναι από το πάνω ραφι
-Μου τη δίνει ο Κετζιόρα
-Μου τη δίνει που δεν ανεβαίνουν πιτσιρίκια στην πρώτη ομαδα
-Μου τη δίνει που ανεβαίνουν πιτσιρίκια για λάθος λογους
-Γενικά μου τη δίνουν τα πάντα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tolis14 την Τρί 29 Αύγ 2023, 09:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
delos15

Δημοσίευση από delos15 »

Η πρώτη φορα που ακουσα να αποκαλουν τον Λουτσεσκου εμμονικο ηταν οταν δεν γουσταρε τον ¨υπερπαικταρα΄΄ Ουαρντα . Τωρα πιστευω να εφυγαν οι τσιμπλες και απο τον τελευταιο εμπαθη με τον προπονητή . Αλλα τι λεω ? θα βρουμε αλλον υπερπαικτη που δεν τον γουσταρει.
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

Εγώ απορώ με ορισμένους....Ο Λουτσέσκου σαν προπονητής τον ενδιαφέρει το γκρουπ (οι παίχτες να γίνουν ένα δηλαδή) και η ισχυρή νοοτροπία.

Τους πιτσιρικάδες και τις νέες μεταγραφές τις μπολιάζει σιγά σιγά...Εδώ ολόκληρο Πρίγιο που ήταν on fire κάθισε στον πάγκο για να συνετιστεί θα κολλήσει σε άλλους?

Το κορυφαίων όλων είναι που πράγματα που επαναλαμβάνονται στα χρόνια που είναι ο Λούτσε στον ΠΑΟΚ (πρώτη και δεύτερη θητεία) ορισμένοι θεωρούν ότι είναι συμπτώσεις, εκνευρισμός και τράβηγμα αυτί από διοίκηση, πίεση από κόσμο (μάλλον θα εννοούμε τη ροχάλα που έπεσε από κάποιον στο γήπεδο κλπ).....Ο Λουτσέσκου έχει πολύ ισχυρή νοοτροπία για να πιεστεί απ οτιδήποτε....όταν συνέβη στο παραπάνω τα μάζεψε κι έφυγε. Τόσο απλά....

Προσωπικά θεωρώ άθλο το τι κατάφερε η ομάδα αυτό το μήνα που πέρασε πηγαίνοντας ξεβράκωτη με τόσα κενά....Στήριξη στην ομάδα κύριοι και ψύχραιμη-νηφάλια κριτική...

ΥΓ έβλεπα βίντεο της προπόνησης πριν 2' κι είδα αγκαλιές, φιλιά και αστειάκια μεταξύ Λούτσε και Μίχα....τελικά δεν τον έφαγε κι αυτός? Δεν είναι στα μαχαίρια? Δεν νιώθει προδωμένος ο Μίχα?
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

delos15 έγραψε:Η πρώτη φορα που ακουσα να αποκαλουν τον Λουτσεσκου εμμονικο ηταν οταν δεν γουσταρε τον ¨υπερπαικταρα΄΄ Ουαρντα . Τωρα πιστευω να εφυγαν οι τσιμπλες και απο τον τελευταιο εμπαθη με τον προπονητή . Αλλα τι λεω ? θα βρουμε αλλον υπερπαικτη που δεν τον γουσταρει.
Εδω τον λέμε γραφικό που έλεγε για τη διαιτησία κ με νουθεσίες προσπαθουμε να τον πείσουμε να μην το κάνει. Γραφικός που έλεγε για το κλεμμένο κ για παιχνίδια που τον έσφαζαν.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Η πρώτη φορά που άκουσα να λένε τον Λουτσεσκου εμμονικο ήταν όταν επέμενε να μη βάζει τον Γεωργίου αριστερό μπακ και τον Κλάους φορ επειδή ήταν μικροί, αδύναμοι, τακτικά κακοί και χωρίς φοβερό μέλλον.

Oh wait εκείνος ήταν ο άλλος εμμονικος αμπαλος γέρος. Ο καρπουζας.

Που έβαζε τον κολλητό του τον Κονσεϊσάο για να παίρνει μίζα.

Περίεργα πράγματα
Sfentonas

Δημοσίευση από Sfentonas »

dragon έγραψε:Γραφικός ο Λουτσέσκου όταν μιλάει για την διαιτησία. Μάλιστα. Μόνο από ποκιτες το ειχα ακουσει αυτό μέχρι σμρ. Φαντάζομαι έτσι βλέπουμε Γκουαρδιόλα, Κλοπ, Φέργκιουσον που έχουν στολίσει την διαιτησία, μάλλον δεν τους έχει πει κάποιος πως υπάρχουν άλλοι στην ομάδα για αυτό
και εγω το ιδιο σκεφτηκα οταν διαβασα την πατατα του απο πανω,μονο οι ποκιτες τον λεγανε γραφικο
Άβαταρ μέλους
Mailman_4

Δημοσίευση από Mailman_4 »

Sardan έγραψε:Ε
ΥΓ έβλεπα βίντεο της προπόνησης πριν 2' κι είδα αγκαλιές, φιλιά και αστειάκια μεταξύ Λούτσε και Μίχα....τελικά δεν τον έφαγε κι αυτός? Δεν είναι στα μαχαίρια? Δεν νιώθει προδωμένος ο Μίχα?
Τον έβαλε η διοίκηση να το κάνει με το ζόρι για τις ανάγκες του βίντεο. Από μέσα τους βριζόντουσαν.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Δεν αντέχανε τα παιδιά τόση ηρεμία σ' αυτό το τόπικ και είπανε να σας τσιγκλίσουνε λιγάκι, τόσο δα. Κι εσείς αμέσως να τους αποπάρετε, τα αντανακλαστικά σας θέλανε να τεστάρουνε. :lol:
Άβαταρ μέλους
tasos81pl

Δημοσίευση από tasos81pl »

Εύχομαι να το έκανες όντως επειδή πιστεύεις στο project και όχι επειδή σου το επέβαλαν.

Όλα τα πιτσιρίκια που θαυμάζουμε φέτος, μπήκαν "με το ζόρι" στην ομάδα, όταν οι αλχημίες σου τελείωσαν (Μπίσε στην κορφή επίθεσης), όταν ο κόσμος έσκασε και όταν η διοίκηση εκνευρίστηκε.

Ακόμη θυμάμαι εκείνο το καλοκαίρι, που είχες διώξει απο ρην ομάδα τον Κούτσια, επειδή θα έπαιζε ο παιχταράς Ολιβέϊρα και ο Τόμας.
Και πως τρέξατε να φωνάξετε πίσω τον πιτσιρικά για τους αγώνες με τους βούλγαρους...

εισαι τραγικος... δεν ξερεις πραγματικα τι σου γινεται... Μ.Ο. ηλικιας σε ματς τα 22 ετη και γραφεις αυτο??
τραβα ασχολησου με αλλο αθλημα
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Η γη όλο γυρίζει....
ζαλίστηκε όλη η πλάση....

Με τελειωσεςςςςςςςςς.....

Κτλ κτλ

Πιτσα Παπαδοπουλου...
gpap

Δημοσίευση από gpap »

ανανέωση τώρα.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

cellophan έγραψε:Καλός είναι ο κόουτς - με σοβαρή ματιά για το ποδόσφαιρο. Αλλά στα 78 πατημένα πια, δεν νομίζω πως θα πρέπει να ανανεώσει. Ας πάμε σε μια άλλη λύση από του χρόνου, με φρέσκες ιδέες.

Οτι ας πουμε εχουμε εναν ανικανο στον παγκο και οτι ειναι, ειναι ο πατερας του;
Αυτο λες ή ερμηνευω λαθος το ...χιουμορ σου;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τρολαρει ρε.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

gpap έγραψε:ανανέωση τώρα.