20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Σωστος αλλα και με τριπολη ηταν καλος. Εχει ανεβει και αμυντικα ο Αντελινο. Δεν ξερω οπως λες αν με αλλους αντιπαλους θα ανταπεξελθει αλλα τοτε ισως παιζει ο Κετζιορα
Να παίζει αγώνες 20λεπτα να δίνει αλλαγή και ας είναι 37-38 είναι μια-χαρά παίζει όταν χρειάζεται.
Μη ξεχνάμε θα έχομε με το κάλο ConferenceLeague/Supaligda/Κύπελλο
Ο Βιερινια μπορει να παιζει στα παιχνιδια που ο αντιπαλος παιζει ταμπουρι και χρειαζεται εμπνευση και δημιουργια. Στα δυσκολα με ψηλο ρυθμο ειναι καλο να παιζουν παιχτες που εχουν αντοχες και ειναι περισσοτερο αθλητικοι. Φαινεται οτι εχει να δωσει πραγματα στην ομαδα.
Ρε αντελινο χάζευα το τελευταίο βίντεο της προπόνησης με τα τελειώματα και πραγματικά είναι απολαυστικός ο τρόπος που σουτάρει. Κάνε κάνα σεμινάριο στα αλλά παιδιά.
Θα γούσταρα πολύ να σε βλέπαμε κάνα τέταρτακι σαν εξτρεμ
Θα γούσταρα πολύ να σε βλέπαμε κάνα τέταρτακι σαν εξτρεμ
- figurehead4
Αρχηγαρα κάνε λίγα βάρη παραπάνω για να σηκώσεις άνετα τις κούπες φετος
Ιδίως στις 29 Μαΐου θα τρελαθείς στα πάνω κάτω, όλε όλε
Άλωση σε λέω θα χουμε
Ιδίως στις 29 Μαΐου θα τρελαθείς στα πάνω κάτω, όλε όλε
Άλωση σε λέω θα χουμε
Ενα εικοσάλεπτο ποιοτικό για πλάκα το έχει ο ΑΝΤΕΛΊΝΟ ΚΑΙ ΦΈΤΟ !!!Darkm4n έγραψε:Να παίζει αγώνες 20λεπτα να δίνει αλλαγή και ας είναι 37-38 είναι μια-χαρά παίζει όταν χρειάζεται.
- constadine
Στην εκπομπή σήμερα του paok24 είπαν , ότι πιθανόν θα ξεκινήσει αύριο δεξί μπακ.
Το οποίο ,αν συμβεί , μου φαίνεται λίγο ριψοκίνδυνο .
-
Σωστόςtad έγραψε:Πάλι κακός θα γίνω αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ …
Ενώ είναι εμφανής η ποιοτική διαφορά του με όλους μέσα στο γήπεδο και εχθες ήταν η μόνιμη πηγή κινδύνου … εχθες όσες φορές κινδυνέψαμε ήταν κυρίως εξαιτίας του …
Ενώ έχει όρεξη και εγώ προσωπικά πιστεύω ότι μπορεί να παίξει και να κάνει μάλιστα και διαφορά, αυτός είναι υπέρβαρος σε σημείο απαράδεκτο …
Τι να πω ρε αντελινο ;; Εάν δεν το καταλαβαίνεις μόνος σου, κανένας δεν μπορεί να σε πιέσει … κρίμα πάντως … εγώ στην θέση σου θα ήμουν πολύ περίεργος τι θα γίνονταν εάν έχανα όλα αυτά τα περιττά κιλά
;;;;;;;; ελπιζω να μην ισχυει.constadine έγραψε:Στην εκπομπή σήμερα του paok24 είπαν , ότι πιθανόν θα ξεκινήσει αύριο δεξί μπακ.
Αν ισχυει μονο με μπασκετικό διαιτητή γλυτωνουμε απο εκει.
- ΑποστόληςΑ
Ο αρχηγός είναι εγγύηση, αλλά θεωρώ πιο πιθανό να ξεκινήσει ο Kedziora που είναι καλύτερος στις κεφαλιές, απέναντι σε μια ομάδα που παίζει με σέντρες.
Μόνο αν στραβώσει ο αγώνας και χρειασθούμε περισσότερη επιθετική ορμή θα τον έβαζα. Εξ άλλου θα μας χρειασθεί στον αγώνα της Κρήτης.
Μόνο αν στραβώσει ο αγώνας και χρειασθούμε περισσότερη επιθετική ορμή θα τον έβαζα. Εξ άλλου θα μας χρειασθεί στον αγώνα της Κρήτης.
Ίσως μπει για να δώσει ηρεμία κ παιχνίδι από πίσω. Χρειάζεται να έχουμε την κατοχή σήμερα
Κετζόρα με τις μπάντες σήμερα. Αντρέ στην απευκταία περίπτωση να κυνηγάμε γκολ
Καλύτερος ο Κεντζιόρα στις κεφαλίες δεν είναι.
Το τάιμινγκ και το άλμα του Αντρέ δεν το έχει κανένας στην ομάδα. Αυτά υπερκαλύπτουν το ύψος του..
Σπάνια χάνει κεφαλιά ο Βιερίνια ανεξαρτήτως αντιπάλου...
Το τάιμινγκ και το άλμα του Αντρέ δεν το έχει κανένας στην ομάδα. Αυτά υπερκαλύπτουν το ύψος του..
Σπάνια χάνει κεφαλιά ο Βιερίνια ανεξαρτήτως αντιπάλου...
Ελπιζω να μην προκαλεσουμε την τυχη μας. Δεν ειναι ωρα για πειραματα. Ο αρχηγος για παιχνιδι εντασης και ξυλου δεν ειναι.