Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από sic-4 »

Λοιπον το τοπικ των μεταγραφων ειναι σαν μια μεγαλη μηχανη αναζητησης ΠΑΟΚ-oriented.

Τα μελη, αλλος παρακολουθει το inpaok, αλλος το 24, αλλος το sdna κλπ και οτι σημαντικο γραφτει περι ΠΑΟΚ οπουδηποτε, ειναι στανταρ οτι θα αναφερθει εδω μεσα ευθυς αμεσως. Ειναι το δευτερο μερος οπου θα αναφερθει οποιαδηποτε μεταγραφικη ειδηση για ΠΑΟΚ (οταν δεν βγαινει ειδηση πρωτα εδω οπως συχνα συμβαινει). Δηλαδη αν καποιο site εχει μια αποκλειστικοτητα, αμεσως θα γραφτει εδω και μετα θα ακολουθησουν τα υπολοιπα site (να φτιαξουν ποστ κλπ).

Οποτε F5 εδω μεσα και εχεις την πιο αμεση ενημερωση.

Μπαρκαρουτσε μη με στειλεις, δεν γραφω για μεταγραφες αλλα γραφω για το τοπικ των μεταγραφων οποτε ειμαι ον τοπικ :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Kos-T έγραψε:
JohnDag έγραψε:
nunies4 έγραψε:10-12 χιλιάδες ε;
Ετοιμαστείτε να ρωτάτε γνωστούς για εισητήρια
Εμείς καβατζωθηκαμε όταν έπρεπε :)

Μάκη, πες τον όπως θες αγόρι μου.

Φτάνει που ήρθε η υπερπαιχταρα. Μιλάμε στα χαρτιά πάντα για το καλύτερο κέντρο της σύγχρονης ιστορίας μας.

Προσωπικά πιστεύω ότι αυτό θα επιβεβαιωθεί και μέσα στο χόρτο.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Πριν ένα μήνα γκρινιαζες από το πρωί μέχρι το βράδυ, τώρα δεν σου πέφτει με τίποτα. Δείξε μας Μαρκαντωνη στο wyscout να έχουμε ονειρωξεις

Στάλθηκε από το 22081283G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κρύβε λόγια εσυ :)

Δεν έχει ούτε wyscout, ούτε τίποτα.

Θα το δεις στο γήπεδο κατευθείαν και θα τρίβεις τα ματια σου!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

sic-4 έγραψε:Μπαρκαρουτσε μη με στειλεις, δεν γραφω για μεταγραφες αλλα γραφω για το τοπικ των μεταγραφων οποτε ειμαι ον τοπικ :mrgreen:

Και ο άγιος, φοβέρα θέλει :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Μακάρι να φτάσει το scaouting της ομάδας σε τέτοιο επίπεδο ώστε να φέρνουμε μικρούς παίκτες με τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης. Ως τότε καλοί είναι και οι δανεικοί.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ο Ντι Μάρτζιο, που δεν ξέρω πόσο αξιόπιστος είναι, τον ξέρω κατ' όνομα βέβαια, γράφει για πρότασή μας για δανεισμό με, υποθέτω μη υποχρεωτική, οψιόν αγοράς στα 4 εκατομμύρια και 25% ποσοστό μεταπώλησης. Που απορρίφθηκε. Και συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις. Τώρα αν βρέθηκε η χρυσή τομή και ενημερώθηκε το inpaok ή όποιος άλλος στα "ενημερωτικά" sites δεν το γνωρίζω. Το βέβαιο είναι ότι οι της Λάτσιο πρέπει να σκυλομετάνιωσαν που τον αγόρασαν τον παίχτη. Που δε λέει τίποτα για την αξία του ή την προοπτική του. Η αίσθησή μου είναι ότι αν τους δίναμε ζεστά 5 εκατομμύρια και ένα ποσοστό 15% πολύ πιθανόν να ενέδιδαν στο τέλος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Δευ 28 Αύγ 2023, 22:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω πιστευω οτι εχουμε φτασει σε συμφωνιες που θα ενεργοποιηθουν την Παρασκευη οταν θα εχει επισημοποιηθει η εισοδος σε ευρωπαικους ομιλους.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ettien26 έγραψε:Μακάρι να φτάσει το scaouting της ομάδας σε τέτοιο επίπεδο ώστε να φέρνουμε μικρούς παίκτες με τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης. Ως τότε καλοί είναι και οι δανεικοί.
Εχουμε τετοιους στην ακαδημια μας, δεν χωρανε αλλοι
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Εμένα μου φαίνεται δύσκολο να κλείσουμε τις μεταγραφές και με τους τρεις :Μάρκος Αντόνιο , Μουλέκα και Ρεϊνιέρ , που λένε/γράφουνε κάποιοι δημοσιογράφοι .
Γιατί και οι τρεις είναι δύσκολες περιπτώσεις και τρεις λογίζονται σαν ξένοι.
Πιθανολογώ ότι μπορεί να πάρουμε το πολύ δυο από τους τρεις και στην άλλη περίπτωση δυο + κάποιος άλλος.
Ο Τσορμπατζόγλου στο Sport FM έλεγε ότι (εκτός των δυο) μπορεί να πάμε για ποιο έμπειρο του Ρεϊνιέρ και ο δημοσιογράφος του Sport FM τον ρώτησα αν υπάρχει κάτι για τον Πορτογάλλο Guedes
https://www.transfermarkt.com/goncalo-g ... ler/225122
με αξία 23m.
Ο Τσορμπατζόγλου δεν ήξερε κάτι .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος constadine την Δευ 28 Αύγ 2023, 22:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

constadine έγραψε:Εμένα μου φαίνεται δύσκολο να κλείσουμε τις μεταγραφές και με τους τρεις :Μάρκος Αντόνιο , Μουλέκα και Ρεϊνιέρ , που λένε/γράφουνε κάποιοι δημοσιογράφοι .
Πιθανολογώ ότι μπορεί να πάρουμε δυο από τους τρεις και στην άλλη περίπτωση δυο + κάποιος άλλος.
Ο Τσορμπατζόγλου στο Sport FM έλεγε ότι (εκτός των δυο) μπορεί να πάμε για ποιο έμπειρο του Ρεϊνιέρ και ο δημοσιογράφος του Sport FM τον ρώτησα αν υπάρχει κάτι για τον Πορτογάλλο Guedes
με αξία 23m.
Ποιος guedes ρε παιδιά;;;; Ούτε για διακοπές δεν έρχεται Ελλάδα αυτος

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

joshua έγραψε:Εγω πιστευω οτι εχουμε φτασει σε συμφωνιες που θα ενεργοποιηθουν την Παρασκευη οταν θα εχει επισημοποιηθει η εισοδος σε ευρωπαικους ομιλους.
Αυτό θα φανεί. Το ότι σύμφωνα με το inpaok υπάρχει προσπάθεια και διάθεση να έρθει ακόμα και αύριο Θεσσαλονίκη για να περάσει ιατρικά δε μου μοιάζει ιδιαίτερα πιθανό αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Τα 4 εκατομμύρια πάντως από πλευράς μας είναι λογικό να απορριφθούν από τους Ιταλούς. Ναι, 9 εκατομμύρια δεν πρόκειται να πάρουν, από Ευρώπη τουλάχιστον. Αλλά ψάχνουν ζεστό χρήμα. Δεν πρόκειται να ψηθούν και 40% ποσοστό μεταπώλησης να τους προτείνεις.
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Jim_Chatz έγραψε:
constadine έγραψε:Εμένα μου φαίνεται δύσκολο να κλείσουμε τις μεταγραφές και με τους τρεις :Μάρκος Αντόνιο , Μουλέκα και Ρεϊνιέρ , που λένε/γράφουνε κάποιοι δημοσιογράφοι .
Πιθανολογώ ότι μπορεί να πάρουμε δυο από τους τρεις και στην άλλη περίπτωση δυο + κάποιος άλλος.
με αξία 23m.
Ποιος guedes ρε παιδιά;;;; Ούτε για διακοπές δεν έρχεται Ελλάδα αυτος

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έγραψα τι άκουσα , δεν είπα θα έρθει.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Δεν μπορεί να έρθει και άλλο χαφ αυτής της μισθολογικής κλίμακας πριν οριστικοποιηθεί η πρόκριση
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

https://www.transfermarkt.com/samu-cast ... ler/195171

Samu Castillejo το τελευταίο όνομα που ακούστηκε σύμφωνα με με τον Fabrizio Romano στο twitter.

28 χρονών, Ισπανός,1,82 ύψος, δεξιός εξτρέμ που παίζει και αριστερά.
Τον αγόρασε η Μίλαν το 2018 με 21 εκ. από την Villareal και πήγε πέρσι ως ελεύθερος στην Βαλένθια.
Θα αποχωρήσει τις επόμενες μέρες και σύμφωνα με τον Romano είναι στην λίστα μας, ΄ ενώ ενδιαφέρονται 2 ιταλικές ομάδες και η Al Shabab.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος WeWillRockYou την Δευ 28 Αύγ 2023, 22:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Εικόνα
adman

Δημοσίευση από adman »

WeWillRockYou έγραψε:https://www.transfermarkt.com/samu-castillejo/profil/spieler/195171

Samu Castillejo το τελευταίο όνομα που ακούστηκε σύμφωνα με με τον Fabrizio Romano στο twitter.
Αυτός μάλιστα. Και ο Τζορμπατζόγλου ανέφερε ότι υπάρχει κάποιος Ίβηρας που απασχολεί
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”