Γιατι ο Κρεμσιτς δεν ηταν δανεικος απτην Μπριζ που ηταν με το 1μιση ποδι εξω και ηθελε να κανουμε μια τυπικη προσφορα 1-2 μυρια για να τον παρουμε ? Τα τσιγκουνευτηκαε και απο τοτε εχουμε να δουμε σεντερ φορ της προκοπηςobanebane έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:Κι εγώ φοβάμαι ότι του χρόνου...joshua έγραψε:Να ειμαι ειλικρινης τα 6.5 μυρια με χαλασαν λιγο...
Ας είναι επιδραστικος στην ομάδα σε βαθμό τέτοιο που θα μας χρίσει πρωταθλητές, όπως πέρσι ο Μεξικανος για την αεχ και μετά θα δούμε αν δοθούν τα χρήματα ή όχι.
Ή αν το θέλετε αλλιώς, ας κάνουμε τότε αυτή τη συζήτηση.
Μέχρι τώρα πάντως κατά τη γνώμη μου,δανεικός που να άξιζε να πληρωθεί η ρήτρα,δεν υπήρξε, ούτε καν ο Ολιβειρα.
Αυτό το λέω γιατί όλοι γράφουν ότι δεν θα αποκτηθεί δανεικός παίχτης ,τσάμπα μπαίνουν οι ρήτρες.
Γι'αυτό και δεν ήθελα ποτέ δανεικούς ποδοσφαιριστές.
Για μένα ο μοναδικός παίχτης που άξιζε να αγοραστεί ήταν ο Στόχ,δεν θυμάμαι όμως την ρητρα που είχε μπει.
Οπότε δεν το λέω με σιγουριά.
Θέλω να πω ότι αν ήταν 5 μύρια, τότε τα άξιζε, αν ήταν 8-9 όχι.
Ο Νταντας για παράδειγμα μου άρεσε, αλλά πάνω από 3 μύρια με τίποτα.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Ο μεγαλυτερος παικτης στην συγχρονη ιστορια μας παντως δανεικος ηρθε και αποκτηθηκε.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Εμείς καβατζωθηκαμε όταν έπρεπεnunies4 έγραψε:10-12 χιλιάδες ε;
Ετοιμαστείτε να ρωτάτε γνωστούς για εισητήρια
Μάκη, πες τον όπως θες αγόρι μου.
Φτάνει που ήρθε η υπερπαιχταρα. Μιλάμε στα χαρτιά πάντα για το καλύτερο κέντρο της σύγχρονης ιστορίας μας.
Προσωπικά πιστεύω ότι αυτό θα επιβεβαιωθεί και μέσα στο χόρτο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Δευ 28 Αύγ 2023, 20:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο προβληματισμός είναι αν άξιζε να αποκτηθεί οποιοσδήποτε δανεικός γενικά ή αν άξιζε με βάση τη ρήτρα που είχαμε βάλει;
Γιατί εγώ τον Σέρτζιο με ρήτρα 2-3 χαρτιά πχ, τον αγόραζα με κλειστά τα μάτια..
Γιατί εγώ τον Σέρτζιο με ρήτρα 2-3 χαρτιά πχ, τον αγόραζα με κλειστά τα μάτια..
απο τη λιστα Μποτο,ενα ονομα εμεινε απο αυτα που εδωσε εγκριση ο Λουτσοςtsario73 έγραψε:Πάτερ, δώσε κανένα καλό όνομα και αν κλείσει θα νηστέψουμε 3 μέρες!prist64 έγραψε:Daskalos_4 έγραψε:Για καποιον λογο αίσθηση μου ειναι πως θα κλεισει παιχτης που δεν εχει ακουστει το ονομα του μεχρι σημερα
και ειναι σε θεση που ψαχνουμε
κατι αλλο δεν ξερω
πολλα ακουγονται αλλά ειναι ...ζαριές
Επειδή ανακυκλώνεται αυτό το θέμα και έχουν γραφτεί κάποια πράγματα στο παρελθόν...obanebane έγραψε:renegade έγραψε:Ο μόνος που άξιζε την ρήτρα του και θα τον είχαμε κλείσει ήταν ο μισιτς αλλά ας όψεται η τύχη μας και η τύχη του.
Ο ΠΑΟΚ είχε συμφωνήσει να αγοράσει τον Μισιτς, μέχρι που συνέβη ότι συνέβη στο παιδί και ευτυχώς που πήγαν όλα καλά γι'αυτόν.
Θέλω να πω ,ότι τη σωστή απόφαση την είχε πάρει, μετά το ρίσκο ήταν μεγάλο και κατά τη γνώμη μου ,σωστά έπραξε.
Ο ΠΑΟΚ δεν τσιγκουνεύτηκε να δώσει λεφτά στον Μίσιτς... Δεν άφησε χωρίς συμβόλαιο έναν παίκτη που διεγνώσθη με πρόβλημα υγείας. Απλά δεν πλήρωσε την Σπόρτινγκ 2.5 εκατομμυρία για έναν παίκτη που δεν ξέραμε αν θα ξαναπαίξει μπάλα.
Ο παίκτης εξασφαλισμένος ήταν οικονομικά και μάλιστα ο ΠΑΟΚ ενώ βρισκόταν σε μετέωρη φάση οικονομικά με κόβιντ και αποκλεισμούς, διαπραγματεύτηκε και δεν τα βρήκε με τους Πορτογάλους.
Με την ευκαιρία που το αναφέρατε...
-
Μπαρκαρούτσος
Dimg4a έγραψε:Γιατι?Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μη συνεχίσουμε για Σμυρλή εδώ..
Σε παραπέμπω στον τίτλο του topic.
-
Μπαρκαρούτσος
Ettien26 έγραψε:Εκείνος ο Κανίς, που χάθηκε ?
ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ TOPIC.
-
Μπαρκαρούτσος
k_1_episkeptis έγραψε:ειχα γραψει τον ιουλιο μετα το euro των νεων
οτι Σπυρακος και Σμυρλης θα πρεπει να ανεβουν στην πρωτη ομαδα
(Δεν μπορω να δω τα posts μου ....service unavailable )
Άσχετο.
-
Μπαρκαρούτσος
ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλό εξτρεμάκι! Περιμένω να εξελιχθεί, όπως και ο συνομήλικός του Σπυράκος, που είναι πιο γρήγορος.Cruyff έγραψε:Πιστός στη φιλοσοφία του, ο ΠΑΟΚ προετοιμάζει και προετοιμάζεται για το «αύριο», με τον 19χρονο Λάμπρο Σμυρλή να ειδοποιείται από τους ασπρόμαυρους για προπονήσεις με την ανδρική ομάδα.
SDNA
Επίσης άσχετο. Τρέλα πουλάτε;!
-
Μπαρκαρούτσος
-
Leonardo10
Ρε μπαρκαρουτσο προς τι άσχετο ; Εσωτερική μεταγραφή από την β ομάδα είναι ο Σμυρλής και είπαν την άποψη τους για το παιδί που βλέπεις το άσχετο; Τι να μιλάμε μόνο για τους Βραζιλιάνους ;
Ε ενταξει εσωτερικη μεταγραφη θεωρειται ρεΜπαρκαρούτσος έγραψε:Dimg4a έγραψε:Γιατι?Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μη συνεχίσουμε για Σμυρλή εδώ..
Σε παραπέμπω στον τίτλο του topic.
-
john4serres
+1icue έγραψε:Ο μεγαλυτερος παικτης στην συγχρονη ιστορια μας παντως δανεικος ηρθε και αποκτηθηκε.