Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Και Μαξιμοβιτς στα χάφ; 8αδα θα φτιαξουμε;
Αστε να παρουμε και στα εξτρεμοδεκαρια και κατι.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αστε να παρουμε και στα εξτρεμοδεκαρια και κατι.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τι εννοείς να δούμε?papwolf έγραψε:Ρε καθίστε πρώτα να δούμε τους παίχτες και τι ψάρια πιάνει ο καθένας και μετά βλέπουμε και τις ρήτρες.
Οι παίκτες δεν είναι τίποτα εξωγήινοι έχουν χιλιόμετρα στις πλάτες τους και από αυτά μπορείς να κρίνεις
ΑποστόληςΑ έγραψε:Κι εγώ φοβάμαι ότι του χρόνου...joshua έγραψε:Να ειμαι ειλικρινης τα 6.5 μυρια με χαλασαν λιγο...
Ας είναι επιδραστικος στην ομάδα σε βαθμό τέτοιο που θα μας χρίσει πρωταθλητές, όπως πέρσι ο Μεξικανος για την αεχ και μετά θα δούμε αν δοθούν τα χρήματα ή όχι.
Ή αν το θέλετε αλλιώς, ας κάνουμε τότε αυτή τη συζήτηση.
Μέχρι τώρα πάντως κατά τη γνώμη μου,δανεικός που να άξιζε να πληρωθεί η ρήτρα,δεν υπήρξε, ούτε καν ο Ολιβειρα.
Αυτό το λέω γιατί όλοι γράφουν ότι δεν θα αποκτηθεί δανεικός παίχτης ,τσάμπα μπαίνουν οι ρήτρες.
Γι'αυτό και δεν ήθελα ποτέ δανεικούς ποδοσφαιριστές.
Για μένα ο μοναδικός παίχτης που άξιζε να αγοραστεί ήταν ο Στόχ,δεν θυμάμαι όμως την ρητρα που είχε μπει.
Οπότε δεν το λέω με σιγουριά.
Θέλω να πω ότι αν ήταν 5 μύρια, τότε τα άξιζε, αν ήταν 8-9 όχι.
Ο Νταντας για παράδειγμα μου άρεσε, αλλά πάνω από 3 μύρια με τίποτα.
Τζος δεν ξέρω πως θα το ζυγίσει ο Ιβάν του χρόνου αλλά 23χρονο Βραζιλιάνο με αυτό το potential και με αυτή την καριέρα σε Σαχτάρ αλλά και με 20+ ματς στην Λάτσιο, ο ΠΑΟΚ που πούλησε 30χρονο στόπερ 4εκ, που πούλησε Ντάγκλας με 5,5, μπορεί να το σπρώξει για πολλά περισσότερα από 6,5.joshua έγραψε:Να ειμαι ειλικρινης τα 6.5 μυρια με χαλασαν λιγο...
Έχει όλο το πακέτο για να το δει ο Ιβάν σαν "σίγουρη" επένδυση.
Πάνω κάτω το ίδιο ισχύει με Μουλεκα
Daskalos_4 έγραψε:Για καποιον λογο αίσθηση μου ειναι πως θα κλεισει παιχτης που δεν εχει ακουστει το ονομα του μεχρι σημερα
Ωπ,νατα.Το εξτρεμ?prist64 έγραψε:Daskalos_4 έγραψε:Για καποιον λογο αίσθηση μου ειναι πως θα κλεισει παιχτης που δεν εχει ακουστει το ονομα του μεχρι σημερα
Ο μόνος που άξιζε την ρήτρα του και θα τον είχαμε κλείσει ήταν ο μισιτς αλλά ας όψεται η τύχη μας και η τύχη του.
Υγ σόρρυ αλλά πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πάρει ακόμα και αν φέρει τον χααλαντ
Υγ όταν πουλάς με 6 τον Ντάγκλας μπορείς να δώσεις 6,5 για τον Αντώνη κ να βγάλεις και κέρδος μελλοντικά. Αλλά όλα αυτά είναι πολύ μακρινά για να τα συζητάμε σήμερα
Υγ σόρρυ αλλά πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πάρει ακόμα και αν φέρει τον χααλαντ
Υγ όταν πουλάς με 6 τον Ντάγκλας μπορείς να δώσεις 6,5 για τον Αντώνη κ να βγάλεις και κέρδος μελλοντικά. Αλλά όλα αυτά είναι πολύ μακρινά για να τα συζητάμε σήμερα
αυτο πρεπει να μαθουμε, οποιος τσεκαρε αντονιο εχει ματι αετησιο και πρεπει να συμετεχει ενεργα στις μεταγραφες, αν και εχω μια υποψια οτι τις κανει ο γιωργης...icue έγραψε:Αυτες τις μεταγραφες ποιος τις κανει ρε παιδια;
Ειδα πρωτο ημιχρονο Χεταφε Αλαβες,ο Μαξιμοβιτς απο λιγα εως τιποτε,πολλα τα4 και πολλα το 1 τη χρονια,ο Τσιγαρας φαινεται κλασεις ανωτερος, δεν ξερω,απο ενα ημιχρονο τι να πω,αλλα ξερουν οι ειδικοι.
Αφού τον εκπαιδεύσει 1-2 χρόνια, θα τον πάρουμε δανεικό με προαιρετική ρήτρα κι αυτόν!dragon έγραψε:Τον αφήσαμε στη Λάτσιο για να μας δώσει τον ΜάρκοDemir έγραψε:Κρίμα έπρεπε να καπαρωθεί για του χρόνουfotis έγραψε:Το Μανδα Πως και δεν τον χτυπήσαμε για τέρμα.Πάει Ιταλία μεριά
- navigator11
Οκ, όταν κατά τα γραφόμενα κάποιων φίλων, που παρακολουθούν γενικότερα τα ποδόσφαιρα
, στοχεύουμε σε παίχτες υψηλής ποιότητας, δε γίνεται να ξενερώνουμε κιόλας για τις αρχικές μόνο, διότι τέτοιες είναι οι ρήτρες, αξιώσεις των ομάδων τους. Οι τύποι, καθώς μας τα είπανε οι Ιταλοί, το κυνήγησαν λυσσαλέα να μπει υποχρεωτική οψιόν αγοράς, που θα καθιστούσε αδύνατο να έρθει στον ΠΑΟΚ ο παίχτης. Η πρώτη νίκη είναι ότι τελικά θα έρθει. Όλα τα υπόλοιπα είναι ένα μεγάλο ΑΝ και τελούν υπό αιρέσεις. Το θέμα είναι αν ο Σαββίδης και οι συν αυτώ καλώς πάλεψαν να φέρουν, δανεικούς έστω, τέτοιους παίχτες ή έπρεπε να ασχοληθούν εξ αρχής με αρκετά πιο χαμηλά ράφια για να αγοράσουν παίχτες. Σε αυτό μπορεί κάποιος να ήταν πιο ευχαριστημένος με την δεύτετη εναλλακτική. Σεβαστή και μια τέτοια άποψη.
Ρώτησα σήμερα τη δικιά μου άκρη, αν ξέρει κάτι περί Βρύζα, νέα συνεργασία ως ΤΔ ή κάτι παρόμοιο.
Η απάντηση που πήρα ήταν πως δεν ισχύει τίποτα τέτοιο. Ο Γιώργος έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης στις μεταγραφές.
Η απάντηση που πήρα ήταν πως δεν ισχύει τίποτα τέτοιο. Ο Γιώργος έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης στις μεταγραφές.
Πάτερ, δώσε κανένα καλό όνομα και αν κλείσει θα νηστέψουμε 3 μέρες!prist64 έγραψε:Daskalos_4 έγραψε:Για καποιον λογο αίσθηση μου ειναι πως θα κλεισει παιχτης που δεν εχει ακουστει το ονομα του μεχρι σημερα
renegade έγραψε:Ο μόνος που άξιζε την ρήτρα του και θα τον είχαμε κλείσει ήταν ο μισιτς αλλά ας όψεται η τύχη μας και η τύχη του.
Ο ΠΑΟΚ είχε συμφωνήσει να αγοράσει τον Μισιτς, μέχρι που συνέβη ότι συνέβη στο παιδί και ευτυχώς που πήγαν όλα καλά γι'αυτόν.
Θέλω να πω ,ότι τη σωστή απόφαση την είχε πάρει, μετά το ρίσκο ήταν μεγάλο και κατά τη γνώμη μου ,σωστά έπραξε.