Κι εγώ φοβάμαι ότι του χρόνου...joshua έγραψε:Να ειμαι ειλικρινης τα 6.5 μυρια με χαλασαν λιγο...
Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Ενταξει διαπραγματευσιμα ειναι τα παντα!Ας παει πρωτα καλα και μεχρι του χρονου το βλεπουμε!
Χωρίς να ξέρω τον παικτη κ μόνο από τα βιντεάκια μου φαίνεται σαν να έχεις κάνει 2 upgrade στον νταντας, ισχύει για όσους γνωρίζετε;;;
Τα 6,5 για εναν 24χρονο (του χρονου) με μεταπωλητικη αξια μου φαινονται πιο νορμαλ απο τα 4 για τον Μειτε παντως. Αλλα ας ερθει πρωτα, να τον δουμε και βλεπουμε.
Ο Σκιώδης ΤΔМир έγραψε:Ο Δουσης στο σημερινό επεισόδιο του Οπεν παντος ηταν σε ταξίδι στην Ρωμη.
Τυχαίο; Δεν νομίζω!
Αυτος ειναι μάλλον ο παρασκηνιακός ΤΔ που κλεινει τις μεταγραφες με Γιωργο.
- ΑποστόληςΑ
-
papwolf
Ρε καθίστε πρώτα να δούμε τους παίχτες και τι ψάρια πιάνει ο καθένας και μετά βλέπουμε και τις ρήτρες.
icue έγραψε:Τα 6,5 για εναν 24χρονο (του χρονου) με μεταπωλητικη αξια μου φαινονται πιο νορμαλ απο τα 4 για τον Μειτε παντως. Αλλα ας ερθει πρωτα, να τον δουμε και βλεπουμε.
δινεις 4 και παιρνεις το 70% ξερω γω..
λυσεις θα βρεθουν αν ο παικτης βγαλει ματια
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Όταν ομάδα έχει δώσει 5,5 για Augusto που είναι 3 χρόνια μεγαλύτερος,με σαφώς λιγότερο ποιοτικές παραστάσεις και φαινομενικά τουλάχιστον χαμηλότερο ταβάνι,μου μοιάζουν τα 6,5 σαν να κλέβουμε εκκλησία!joshua έγραψε:Να ειμαι ειλικρινης τα 6.5 μυρια με χαλασαν λιγο...
Τον αφήσαμε στη Λάτσιο για να μας δώσει τον ΜάρκοDemir έγραψε:Κρίμα έπρεπε να καπαρωθεί για του χρόνουfotis έγραψε:Το Μανδα Πως και δεν τον χτυπήσαμε για τέρμα.Πάει Ιταλία μεριά
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Τον είχα ξεχωρίσει τον συγκεκριμένο μαζί με Τζίμα,Γκιτερσο και Τασιουρα ως τα next big things της ομάδας.Μακαρι η διαίσθηση μου να βγεί πραγματικήΑποστόληςΑ έγραψε:Καλό εξτρεμάκι! Περιμένω να εξελιχθεί, όπως και ο συνομήλικός του Σπυράκος, που είναι πιο γρήγορος.Cruyff έγραψε:Πιστός στη φιλοσοφία του, ο ΠΑΟΚ προετοιμάζει και προετοιμάζεται για το «αύριο», με τον 19χρονο Λάμπρο Σμυρλή να ειδοποιείται από τους ασπρόμαυρους για προπονήσεις με την ανδρική ομάδα.
SDNA
αμα ερθει και ο μαρκος δεν εχει θεση στο ροστερ ο μαξιμοβιτς, τωρα θελουμε κανα 2 ταρζαν τυπου ουαρντα για να κανουμε μεγαλα γλεντιαgergeo4 έγραψε:φερε και μαξιμοβιτς,ιντρισι,ρενιερ ή μουλεκα και σαρωσε τα ολα!
Εμπιστευομαι απολυτα τα παλικαρια που γραφουν εδω παρα τον οποιοδηποτε "δημοσιογραφο".Ευχαριστω φιλαρες,δωστε λεπτομερειες για τον Σμυρλη,στο τοπικ του,μη χαλαμε τη ροη εδω περα.