Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Blackgr4 »

giapas έγραψε:Η γνώμη μου είναι ότι η διοίκηση θα περιμένει τη Πέμπτη να δει τι θα γίνει , να είναι οριστικό το τι ανάγκες κι έσοδα υπάρχουν κι ανάλογα θα κινηθεί. Θα υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα για όλα .
Εδώ που ήρθαν τα πράγματα, για μένα καλά θα κάνουν.

Υπάρχιε ένα κλίμα ευφορίας αλλά όλα τα λεφτά είναι η Πέμπτη έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα.
Δεν γίνεται να ισχύει συνολικά αυτή η αντίληψη. Ίσως μόνο για τις έξτρα κινήσεις υπέρβασης. Πχ του Μαρκαντώνη.
Όταν έχεις μείνει με τρεις διαθέσιμους μεσοεπιθετικούς, εκ των οποίων ο ένας 36 χρονών και τον Μουργκ, τι να περιμένει να δει τι θα γίνει;
Να τώρα που ο Μουργκ μπορεί να τραυματίστηκε, θα πρέπει να παίξουν 90 λεπτά Ντέλιας, Τάισον, Αντρίγια.
Το δεύτερο σερί 90λεπτο του Τάισον μέσα σε λίγες μέρες και ενώ τη Πέμπτη έπαιξε άλλα 78 λεπτά μέσα στη Χαρτς.
Τι κάνουμε; Τεστ να δούμε σε πόσα ματς θα κλατάρει;
Εγώ νομίζω πως είναι 10000% δεδομένο πως θα αποκτηθεί ένας μεσοεπιθετικός, γι' αυτό άλλωστε πουλήθηκε και ο Νάρεϊ.
Για δεύτερο μεσοεπιθετικό και ακόμα ένα χαφ, ναι ίσως να περιμένουν να κλειδώσει η πρόκριση.
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:Ο Τζορμπα έγραψε χτες στο 24 ότι ο έτερος μεσοεπιθετικος που θα έρθει, μπορεί να είναι πιο σίγουρη και δοκιμασμένη λύση από τον Κογκολεζο και πάνω κάτω το ίδιο είχε πει και στην εκπομπή ο Κόλκας, πως θα είναι το κερασάκι στην τούρτα και πιο εντυπωσιακή κίνηση.

Για να δούμε , σαν να πάει να γίνει κάτι πολύ καλό στο 90'.
Ελπίζω με το εντυπωσιακή να μην εννοούν γνωστό όνομα (αλλά σε κακή ηλικία και με πτωτική πορεία), τύπου Τσέρβι ή Ιντρίσι.
Ο Τσέρβι είναι 29 και ο Ιντρίσσι 27. Είναι αυτές κακές ηλικίες?

Ο πρώτος πέρυσι έπαιξε 36 παιχνίδια στην Λα Λίγκα, και ο δεύτερος 38 παιχνίδια στην ΑΖ. Προφανώς κανένας από τους δύο δεν θα καταλήξει στην Μπαρτσελόνα ή στην Άρσεναλ αλλά δεν είναι πτωτική πορεία αυτή.

Κανονικότατοι παίκτες είναι και οι δύο, μακάρι να τους πέρναμε.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

rainmaker έγραψε:Παιδιά τρία γκολ με τα Τίρανα και με τα.. Σκόπια έχει. Οχι με τη Φενερ και τη Γαλατα.

Ηρεμία λίγο και το ξανατονίζω: Ένας οκ παίκτης είναι, δεν είναι ο παικταράς που μόνος του θα σαρώσει.

ΑΝ καταλαβαίνω καλά, ένας Νάραι + 15% επιπλέον είναι. Θα μου πεις, κακό είναι αυτό; Οχι, αλλά δεν πιστεύω οτι θα πάρει και την ομάδα στις πλάτες του.

Παραμένει η ανάγκη για ακόμα ένα εξτρέμ σαφέστατα πιο ποιοτικό.

Και εγω αυτο βλέπω, ότι είναι ένας άλλος Ναρει, ούτε καν +15% που λες.
Η μεγάλη τους διαφορά είναι η ηλικία, που είναι σημαντικό πλεονέκτημα, αρκεί βέβαια να υφίσταται.
Όσο για τις επιφυλάξεις του Κατ,θα πω ότι ο παίχτης μετρήθηκε,ζυγίστηκε και βγήκε ακατάλληλος από τους Τούρκους της Μπεσικτας.
Με τους περιορισμούς στους ξένους και τις αλλαγές σαν πουκάμισα που κάνουν εκεί, το να τον ξεφορτωθούν με πεντακόσια ή έστω ένα μύριο χασούρα, πανηγύρι στήνουν, που λέει ο λόγος.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Magpies4 έγραψε:Αυτό που ξεχνάνε πολλοί για τον Ρενιερ είναι οτι θα ανοίξουμε παρτίδες με την Ρεάλ. Αν τον αναστήσουμε θα έχει αντίκτυπο σε μελλοντικές συνεργασίες. Αφήστε τι λέει ο γνωστός ΑΡΔ, δεν βλέπει όλες τις πτυχές της περίπτωσης αυτής.

Αυτό ρε συ το λέγαμε τη 10ετια του 80.
Κάπου πρέπει να σταματήσει.
Τι παρτίδες μπορεί να ανοίξει ο ΠΑΟΚ με την μεγαλύτερη ομάδα του πλανήτη;
prax

Δημοσίευση από prax »

Magpies4 έγραψε:Αυτό που ξεχνάνε πολλοί για τον Ρενιερ είναι οτι θα ανοίξουμε παρτίδες με την Ρεάλ. Αν τον αναστήσουμε θα έχει αντίκτυπο σε μελλοντικές συνεργασίες. Αφήστε τι λέει ο γνωστός ΑΡΔ, δεν βλέπει όλες τις πτυχές της περίπτωσης αυτής.
Αν τον θελει ο λουτσος δεν το συζητω.. αλλωστε αυτος αποφασιζει.
Ο ρεινιερ πριν 4 χρονια που εσκασε 30 μυρια η ρεαλ ηταν απο τα μεγαλυτερα ταλεντα του κοσμου.. δεν μπαινω καν στην διαδικασια να πω αν ξερει μπαλα ή οχι.. αλιμονο.. το θεμα, εαν κ εφοσον τον παρουμε, στο πρωτο τζαρτζ, στον πρωτο τσαμπουκα, στο πρωτο τακλιν-κλωτσια κτλ να μπορεσει να ανταπεξελει.. επισης υπαρχει και η παραμετρος των δυσκολων εδρών (καριασκακι-τζαμπασοφια-χαριλαου-λεοφλωρο κτλ) οπου εκει θα πρεπει να παιξει την μπαλα του χωρις να τρωει προλογο..

Δεν ειναι μακρινό το παράδειγμα του νταντας όπου δεν το εχει με ολα αυτα που προανεφερα.. με αποτελεσμα να κανει πολλα λαθη (το πρωτο γκολ του χαρτιου στη τζαμπασοφια τον Νοεμβρη του 2022).

Καλώς ή κακώς στο δικό μου το μυαλο, κ για να μην περιαυτολογήσω, το πρωταθλημα μας ειναι χαμηλης ποιοτητας μεν αλλά δυσκολο για τιτλο, σκληρο απο αποψη σκληρων αμυντικων, κλειστων αμυνών, δυσκολων εδρων κτλ, δε..

Διαμορφωνει χαρακτηρα ο παιχτης απ οποια ομαδα κ αν προερχεται μικρή ή μεγαλη παιζοντας ντερμπι στην χωρα..
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Δημοσίευση από gvpaok89 »

rainmaker έγραψε:Παιδιά τρία γκολ με τα Τίρανα και με τα.. Σκόπια έχει. Οχι με τη Φενερ και τη Γαλατα.

Ηρεμία λίγο και το ξανατονίζω: Ένας οκ παίκτης είναι, δεν είναι ο παικταράς που μόνος του θα σαρώσει.

ΑΝ καταλαβαίνω καλά, ένας Νάραι + 15% επιπλέον είναι. Θα μου πεις, κακό είναι αυτό; Οχι, αλλά δεν πιστεύω οτι θα πάρει και την ομάδα στις πλάτες του.

Παραμένει η ανάγκη για ακόμα ένα εξτρέμ σαφέστατα πιο ποιοτικό.
Στα 23 του χρόνια έχει ήδη γεμάτες χρονιές με συμμετοχές και γκολ, με highlight του το εξάμηνο με την Κασιμπασα που είχε 14 συμ 12 γκολ 5 ασίστ!

Οκ και εγώ δεν πιστεύω ότι είναι ο παίκτης που θα σου πάρει μόνος του το πρωτάθλημα αλλά νομίζω ότι αν έρθει θα είναι ανάμεσα από τα καλύτερα εξτρέμ στην Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Έκανε ο Μάτος το μπαμ με την εθνική νέων της Βραζιλίας πριν πολλά χρόνια...
Πήγε Μαρσέιγ, μετά χάθηκε για να καταλήξει σε μια μικρή ουκρανική και μετά στην Ντνίπρο...

Αν ρωτήσεις, όλοι θα πουν να φέρουμε τον νέο Μάτος αλλά πριν τα 30...
Βέβαια όταν ακούνε για Ζάιρο, Ντούγκλας, Ρεινίερ, οι περισσότεροι δεν θέλουν. Και αν θέλουν, όταν αυτοί έρθουν δεν έχουν την υπομονή να τους δουν να εξελίσσονται.

Το ποδόσφαιρο είναι δυναμικό άθλημα. Τα πάντα αλλάζουν. Οι παίκτες θέλουν χρόνο, στήριξη και το κατάλληλο περιβάλλον. Κάποιοι προφανώς δεν πιάνουν.

Το σημαντικό είναι πως η ομάδα κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση. Οι παίκτες που ακούγονται είναι σε εξαιρετικό επίπεδο αναλογικά με αυτό που είμαστε ως χώρα και ως ομάδα.

Τώρα όσον αφορά τους δανεισμούς και τις ρήτρες, δεν καταλαβαίνω γιατί σκάτε.
Κανείς δεν ξέρει τι θα φέρει το μέλλον.
Μπορεί του χρόνου το καλοκαίρι να έχουμε έσοδα από πωλήσεις 30εκ που γράφτηκε πιο πάνω.
Μπορεί διοικητικά να υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία. Μπορεί να βγάλει μάτια ο Αντόνιο να τον αγοράσουμε 6 και καπάκι να τον πουλήσουμε 10 (στυλ Κοτάρσκι). Μπορεί να γίνει εκ νέου διαπραγμάτευση στην τιμή.
Μπορεί στην τελική να βρεθεί και κάτι καλύτερο σε αυτές τις θέσεις.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εμενα πλεον δεν με ενοχλει τιποτα...Θελω μονο να ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ,δεν αντεχω αλλο λαμψη και καλημερα ζωη...
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

obanebane έγραψε: Τι παρτίδες μπορεί να ανοίξει ο ΠΑΟΚ με την μεγαλύτερη ομάδα του πλανήτη;
Ή καλύτερα
Τί παρτίδες να ανοίξει η Ρεάλ με τη μεγαλύτερη ομάδα του πλανήτη;
:D :pano:

Για τα υπόλοιπα που λέχθηκαν, εγώ διαφωνώ για τη χαμηλή αξιολόγηση του Μουλέκα, ως 15% πάνω από Νάρεϊ. Δεν υπάρχει αυτή η σύγκριση, είναι λάθος.
Νομίζω κάτι τέτοιο χρειαζόμαστε ως στυλ παίχτη, γιατί εκτός των άλλων, η μόνη μεγάλη αμφιβολία για φέτος παραμένει το φορ. Δεν λέω πως δεν θα πιάσει ο Σαμάτα, αλλά ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο.

Άντε λίγες μέρες υπομονή ακομη
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

obanebane έγραψε:

Αυτό ρε συ το λέγαμε τη 10ετια του 80.
Κάπου πρέπει να σταματήσει.
Τι παρτίδες μπορεί να ανοίξει ο ΠΑΟΚ με την μεγαλύτερη ομάδα του πλανήτη;
Με παίκτες από τις β ομάδες. Απο ότι έχω ακούσει η οικογένεια Σαββίδη ενδιαφέρεται να ανοίξει παρτίδες με την Ρεάλ. Δεν ξέρω αν ισχύει για το ενδιαφέρον, αλλά δεν μπορώ να σε καταλάβω. Ξέρεις πόσους παίκτες έχει η Ρεάλ, σχέσεις με ατζέντηδες κλπ κλπ. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Αρκεί φυσικά να μπούμε στο λουπ και να μην μας θεωρούν ένα τριτοκοσμικό μαγαζί που δεν μπορεί να εξελίξει παίκτες.
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Αυτό που θέλω κι εγώ είναι να ξυπνήσω αύριο και να διαβάσω ότι οι τάδε παίκτες έκλεισαν και μπαίνουν στο αεροπλάνο το απόγευμα για Θεσσαλονίκη. Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι ότι στις 31/8 ή στις 4/9 ή στις 11/9 θα λιωσουμε πάνω από τις οθόνες με σφιγμένα δόντια και τα νεύρα τεντωμένα
gpap

Δημοσίευση από gpap »

για εξτρέμ, τώρα που έφυγε ο Νάρεϊ, ακούγεται κάτι; Ή θα πάμε σε μέσο, ώστε να ανεβαίνει ο Ντέλιας αριστερό εξτρέμ;
Άβαταρ μέλους
Cruyff

Δημοσίευση από Cruyff »

Πιστός στη φιλοσοφία του, ο ΠΑΟΚ προετοιμάζει και προετοιμάζεται για το «αύριο», με τον 19χρονο Λάμπρο Σμυρλή να ειδοποιείται από τους ασπρόμαυρους για προπονήσεις με την ανδρική ομάδα.

SDNA
Άβαταρ μέλους
shearer4

Δημοσίευση από shearer4 »

Παντως ολοι οι στοχοι που ακουγονται εχουν μεγαλο βαθμο δυσκολιας οπως και να το δεις. Ελπιζω να ερθουν τελικα παιχτες αξιολογοι/ποιοτικοι γιατι εμεις εχουμε τρανταχτα κενα, και ο μηνας εχει 28..

Δεν μπορω να διανοηθω οτι θα περιμενουμε το αποτελεσμα της Πεμπτης για να κινηθουμε οριστικα, μιλαμε οτι θα τρεχουμε και δεν θα φτανουμε στην κυριολεξια με τα deadlines στην Ευρωπη.

Καλο στομαχι σε ολους λιγο πριν τον "τερματισμο"
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Cruyff έγραψε:Πιστός στη φιλοσοφία του, ο ΠΑΟΚ προετοιμάζει και προετοιμάζεται για το «αύριο», με τον 19χρονο Λάμπρο Σμυρλή να ειδοποιείται από τους ασπρόμαυρους για προπονήσεις με την ανδρική ομάδα.

SDNA
Υπερταλενταρα επιπέδου Ντελια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”