23.Joan Sastre
Re: 23.Joan Sastre
Πριν 2 εβδομαδες ταυρος στο κλουβι εγραφαν τα ρεπορταζ.
Τωρα ουτε στις στηλες με τα ζωδια γίνεται αναφορα στο ονομα του.
Τωρα ουτε στις στηλες με τα ζωδια γίνεται αναφορα στο ονομα του.
Εντωμεταξυ καπου επεσε το ματι μου, οτι παιζεται ακομα και η παρουσια του στην ευρωπαικη λιστα.. Μυστηρια πραγματα..
Θα έχεις 4 δεξιά μπακ στο ρόστερ αλλά θα είναι σαν να έχεις μόνο 1.
Γέρων Βασιλίσιος...
Γέρων Βασιλίσιος...
-
Παιδία τι γίνετε με δαύτον; Δεν ακούγεται τίποτα... εγώ τον έχω τραυματία στο μυαλό μου
Μαλλον μας τελιωσε αυτος. Εδειξε καποια πραματα στην αρχη αλλα δεν πηγε τελικα.
Ισως απλα να ξεπερασε το επιπεδο του η ομαδα.
Ισως απλα να ξεπερασε το επιπεδο του η ομαδα.
Εαν δεν υπαρχει καποιος τραυματισμος που μας εχει διαφυγει και αν κρινω απο την περσινη χρονια που τον πρωτο μηνα ηταν απο τους χειροτερους παικτες, ισως ο Λουτσεσκου δεν θελει να τον εκθεσει μεχρι να ερθει στα ισα του.
Βεβαια αυτο καλο δεν το λες, να μην μπορει ο παικτης να μπει κατευθειαν.
Βεβαια αυτο καλο δεν το λες, να μην μπορει ο παικτης να μπει κατευθειαν.
Ειναι η θεση που ποναμε πιο πολυ. Πρεπει μαζι με τον Λυρατζη να ανεβασουν ρυθμους.
-
- Mr Ξερόλας 2019
theo-drama έγραψε:Αυτός ανεβαίνει μετά τον Οκτώβρη, οπότε πάμε με Λυρατζη ως τότε...
Μετά δεν θα πιάνεται, μόλις έρθουν τα πρώτα ψιλοκρυα,οποτε ετοιμαστείτε για γλέντια τότε.
8 /7
Για να δούμε.
Να έχουμε υπόψη μας ότι ούτε αυτός ούτε ο Λύρατζης έβγαλαν ολόκληρη προετοιμασία, ο Ισπανός μάλιστα έχασε όλη την Ολλανδία.
Μη ξεχνάμε ότι με τη Λέφσκι ήταν χειρότερος και από το δεξί μπακ της ΜΠΑΜ FC και όλο το φόρουμ τον διαολόστελνε, αλλά στο 2ο γύρο μαζί με Ντέλια ήταν MVP και σταθερά πάνω από 7,5-8 σε απόδοση.
Υπομονή λίγο να βρει τη φόρμα του και θα κάνει παπάδες με Αντρίγια
Υπομονή λίγο να βρει τη φόρμα του και θα κάνει παπάδες με Αντρίγια
Πρώτος σε ασιστ θα είναι ο παιχταρας . Σέντρες λουκούμι για το κεφάλι του τανζανου κιλερ
- ΑποστόληςΑ
Θεωρώ ότι είναι κακό που δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής και παίζουν μόνο οι ίδιοι και οι ίδιοι. Πρώτον αυτοί που παίζουν θα κουραστούν γρήγορα και θα κινδυνεύσουν με τραυματισμούς και δεύτερον όταν ο Σαστρε χρειαστεί να συμμετάσχει στην ομάδα θα είναι εκτός ρυθμού.
Νομίζω έχει γίνει προσεκτικό rotation το τελευταίο διάστημα.
Ειδικά στην άμυνα που είχαμε επιλογές, όλοι ξεκούραστοι πρέπει να είναι σε αυτή τη φάση.
Στο κέντρο δεν είχαμε επιλογές, αλλά τώρα θα φτιάξει το πράγμα.
Ο Σαστρε δείχνει άλλος παίκτης το καλοκαίρι, δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει. Ίσως δεν μπορεί να αντέξει το σώμα του την προετοιμασία γιατί η ένταση είναι μεγάλη. Πρέπει να έβγαλε και τραυματισμό, όπως πέρσι. Μέσα στη σεζόν πάντως το βρίσκει, και πιστεύω θα δώσει λύσεις.
Ειδικά στην άμυνα που είχαμε επιλογές, όλοι ξεκούραστοι πρέπει να είναι σε αυτή τη φάση.
Στο κέντρο δεν είχαμε επιλογές, αλλά τώρα θα φτιάξει το πράγμα.
Ο Σαστρε δείχνει άλλος παίκτης το καλοκαίρι, δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει. Ίσως δεν μπορεί να αντέξει το σώμα του την προετοιμασία γιατί η ένταση είναι μεγάλη. Πρέπει να έβγαλε και τραυματισμό, όπως πέρσι. Μέσα στη σεζόν πάντως το βρίσκει, και πιστεύω θα δώσει λύσεις.