27. Magomed Ozdoev

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
tad

Re: 27. Magomed Ozdoev

Δημοσίευση από tad »

Πολύ καλύτερος από το πρώτο ματς … μου αρέσει παρά πολύ αυτό που βλέπω από αυτόν τον παίχτη …

Πάνω από όλα μου αρέσει αυτό που βλέπω στα μάτια του. Τρέλα και φλόγα

Την επόμενη φορά είμαι σίγουρος ότι θα εκτελέσεις πιο γρήγορα … λίγο χρόνο χρειάζεσαι ακόμα
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Κομπιούτερ ο τύπος, τον έχω αγαπήσει ήδη :ugeek:
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Mauricio v.2.0
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Πουλεν η παιχταρα!!
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Έχουμε μάθει με σιγουριά αν πιάνει θέση ξένου ή όχι εν τέλει? Σημερινό άρθρο στο inpaok για το ρόστερ αναφέρει πως μη-κοινοτικοι είναι μόνο οι Σαμάτα, Μπάμπα, Τάισον αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν απλά δεν έχουν σκεφτεί τον Οζντοεβ.

Το 2019 πχ οι Ρώσοι δεν πιάναν θέση ξένου ενώ οι Ουκρανοί (Σακχοφ, Χατσεριντι) έπιαναν όπως και ο Γεωργιανός Νινούα την μεθεπόμενη σεζόν. Με τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις δεν μπόρεσα να βρω αν έχει αλλάξει κάτι ως προς τις εκτός-ΕΕ χώρες οι ποδοσφαιριστές των όποιον λογίζονται ως κοινοτικοί από την ΕΠΟ
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Κομπιουτερ, Πασες ακριβειας, ασφαλειας και με ταχυτητα σκεψης
Λατρευω ηδη
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Σουριναμέζος έγραψε:Έχουμε μάθει με σιγουριά αν πιάνει θέση ξένου ή όχι εν τέλει? Σημερινό άρθρο στο inpaok για το ρόστερ αναφέρει πως μη-κοινοτικοι είναι μόνο οι Σαμάτα, Μπάμπα, Τάισον αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν απλά δεν έχουν σκεφτεί τον Οζντοεβ.

Το 2019 πχ οι Ρώσοι δεν πιάναν θέση ξένου ενώ οι Ουκρανοί (Σακχοφ, Χατσεριντι) έπιαναν όπως και ο Γεωργιανός Νινούα την μεθεπόμενη σεζόν. Με τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις δεν μπόρεσα να βρω αν έχει αλλάξει κάτι ως προς τις εκτός-ΕΕ χώρες οι ποδοσφαιριστές των όποιον λογίζονται ως κοινοτικοί από την ΕΠΟ
Στον κανονισμό της ΕΠΟ δεν αναφέρονται χώρες που εξαιρούνται από τον κανόνα.
Οι ΠΑΕ SL1 μπορούν να έχουν στη δύναμή τους αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές,
προερχόμενους από χώρες που δεν είναι μέλη της Ε.Ε./Ε.Ο.Χ. κατ' ανώτατο όριο οχτώ
(8) εκ των οποίων έως πέντε (5) μπορεί να είναι άνω των είκοσι τριών (23) ετών. Από
αυτούς τους οκτώ (8) δύναται κάθε ΠΑΕ να χρησιμοποιεί, ανά αγώνα, ήτοι να
αναγράφονται στο Φ.Α. και να αγωνίζονται μέχρι πέντε (5), χωρίς ηλικιακό περιορισμό.
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Sorlin 2023 update
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

Μπράβο Μαγκομεντ. Φαίνεται πως έχει πολλή ποιότητα
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

john4serres έγραψε:
Σουριναμέζος έγραψε:Έχουμε μάθει με σιγουριά αν πιάνει θέση ξένου ή όχι εν τέλει? Σημερινό άρθρο στο inpaok για το ρόστερ αναφέρει πως μη-κοινοτικοι είναι μόνο οι Σαμάτα, Μπάμπα, Τάισον αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν απλά δεν έχουν σκεφτεί τον Οζντοεβ.

Στον κανονισμό της ΕΠΟ δεν αναφέρονται χώρες που εξαιρούνται από τον κανόνα.
Οι ΠΑΕ SL1 μπορούν να έχουν στη δύναμή τους αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές,
προερχόμενους από χώρες που δεν είναι μέλη της Ε.Ε./Ε.Ο.Χ. κατ' ανώτατο όριο οχτώ
(8) εκ των οποίων έως πέντε (5) μπορεί να είναι άνω των είκοσι τριών (23) ετών. Από
αυτούς τους οκτώ (8) δύναται κάθε ΠΑΕ να χρησιμοποιεί, ανά αγώνα, ήτοι να
αναγράφονται στο Φ.Α. και να αγωνίζονται μέχρι πέντε (5), χωρίς ηλικιακό περιορισμό.
Ναι εκτός ΕΕ/ΕΟΧ όμως είναι και η Σερβία οπότε οι δύο Ζίβκοβιτς θα έπρεπε με βάση αυτού να πιάνουν θέσεις ξένων, όμως όπως γνωρίζουμε δεν πιάνουν...

Πέρσι για παράδειγμα ο Άρης είχε κάνει ένσταση στην ΕΠΟ για τους Άγγλους Γκρέι και Αντεμπάγιο που τους εμφάνιζε σαν ξένους και έβγαλε ειδική τροποποίηση η ΕΠΟ ότι οι Άγγλοι θα λογίζονται ως κοινοτικοί Β ζώνης.

Το ερώτημα είναι ποιών χώρων οι ποδοσφαιριστές θα λογίζονται ως κοινοτικοί Β’ ζώνης για την σεζόν 2023-24
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Οσο έχει παίξει πήραμε το κεντρο.. Καμια σχέση με πέρυσι..
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

ΠΑΙΚΤΑΡΑ μου τις βρετανικές φούστες τις χρωστάς μια γκολαρα, ας είναι και ασίστ άρα, γι αυτό που σου κάναν.

Αντε μπράβο.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Μονος τους θα τους παρει τους λουληδες!
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Με το τακουνάκι άνοιξε σαν βεντάλια το γήπεδο, για να ερθει το 2ο γκολ του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

rainmaker έγραψε:στο δεύτερο γκολ κάνει και το ωραίο τακουνακι στη μέση του γηπέδου;
Ναι.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”