Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Οφ τοπικ είμαι, αλλά δεν ξέρω που να το γράψω.
Ξέρει κανείς γιατί σταμάτησε το τοταλ φουτμπολ.
Βλέπαμε κάτι αντικειμενικά σχετικά, πάει κι αυτό.
Ον τοπικ παιχταράς και Μάρκος και ο Μουλιεκα.
Eγω παντως απο τα βιντεακια που ειδα του Ρεινιερ εχω την αισθηση πως αυτον τον παικτη θα τον λατρεψει αν ερθει ο Λουτσεσκου.Αν μπορουμε να πετυχουμε διετη δανεισμο ειναι σουπερ περιπτωση...
- navigator11
Αταλάντευτα το πιστεύω και θα συνεχίσω να το εφαρμόζω. Μηδενική σημασία στο τι γράφουν, λένε, διαδίδουν ΑΡΔ, ιδίως του ΠΑΟΚ. Όταν και εαν γίνουν οι αναμενόμενες κινήσεις και ολοκληρωθεί η τελική εικόνα, τα ξαναλέμε. Μέχρι τότε μικρό καλάθι ...
Τι μου θυμισες ρεjohn4serres έγραψε:Tούρκος δημοσιογράφος λέει οτι δεν προχωράει του Μάρκος Αντόνιο στη Γαλατασαράι.
"Η Μερεντιθ ειχε ενα ατυχημα, την χτυπησε αμαξι. Οι γιατροι εκαναν οτι μπορουσαν... και θα γινει μια χαρα"
-
Dimitrisou
Διαβάζοντας τα ονόματα και τις ενδεχόμενες συμφωνίες που κοιτάνε πάντως μια χαρά ομάδα μπορείς να κανείς και για το μέλλον με αυτούς τους παίκτες..ρεινιερ για δυο χρόνια,μουλεκα υποχρεωτική οψιον ,Μάρκος Αντονιό 6 μυρια οψιον(αν σου πιάσει τα δίνεις και 23χρονο Βραζιλιάνο τον πουλάς με κλειστά μάτια τα δίπλα ) και μένει μόνο ο μειτε που οκ 4 πολλά για 30χρονο αλλά μπορείς να κλείσεις Ιανουάριο τον Μαξίμοβιτς στη θέση του..και είσαι έτοιμος για του χρόνου θεωρητικά ..αλλά ας γίνουν πρώτα κινήσεις και βλέπουμε..
Έτσι ακριβώς είναι.joshua έγραψε:Eγω παντως απο τα βιντεακια που ειδα του Ρεινιερ εχω την αισθηση πως αυτον τον παικτη θα τον λατρεψει αν ερθει ο Λουτσεσκου.Αν μπορουμε να πετυχουμε διετη δανεισμο ειναι σουπερ περιπτωση...
Έχει όλα τα κουτάκια στα θέλω του λουτσέσκου με τσεκ
Αρκεί αν έρθει να μην κάνουμε και μεις ότι η χιρονα αφού ο παίκτης κάνει μόνο ατομικές προπονήσεις και θα χρειαστεί χρόνο
Καθησα και έβλεπα 2 ήμερες παιχνίδια του Meite. Οποιος τον εχει παρακολουθήσει και του θυμίζει τον Εσιτι, και το γράφει και εδω μεσα ,καλο θα ειναι να διαγραφει απο μονος του η τουλαχιστον να αυτομπαναριστει μεχρι να τελειωσουν οι μεταγραφες.
Επισης δεν μπορω να καταλαβω πως δεν χωραει ο Μουλιεκα στην Besictas.
Επισης δεν μπορω να καταλαβω πως δεν χωραει ο Μουλιεκα στην Besictas.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος delos15 την Δευ 28 Αύγ 2023, 13:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- john4serres
Λόγω υψηλού κόστους άκουσα στο ράδιο.theo-drama έγραψε:Οφ τοπικ είμαι, αλλά δεν ξέρω που να το γράψω.
- john4serres
Παίζει και κρυφός επιθετικόςjoshua έγραψε:Eγω παντως απο τα βιντεακια που ειδα του Ρεινιερ εχω την αισθηση πως αυτον τον παικτη θα τον λατρεψει αν ερθει ο Λουτσεσκου.Αν μπορουμε να πετυχουμε διετη δανεισμο ειναι σουπερ περιπτωση...
Ο νέος Πέλκας, Joshua.
Κλασικός τουρκικός τρόπος ομιλίας και γραφής. Εάν δεν ολοκληρώσει ο άλλος μέχρι την τέλεια δεν ξέρεις τι θα πει. Μέγα θέμα. Μου είχανε βγάλει την ψυχή πριν κάποια πολλά χρόνια. Πολιτισμικό σοκ.tzo_1926 έγραψε:john4serres έγραψε:Tούρκος δημοσιογράφος λέει οτι δεν προχωράει του Μάρκος Αντόνιο στη Γαλατασαράι.
Αγχώθηκα έτσι όπως διάβαζα μέχρι την τελευταία λέξη...
john4serres έγραψε:Λόγω υψηλού κόστους άκουσα στο ράδιο.theo-drama έγραψε:Οφ τοπικ είμαι, αλλά δεν ξέρω που να το γράψω.
Κρίμα γιατί τουλάχιστον βλεπόταν η εκπομπή σε αντίθεση με την τραγωδία της ΕΡΤ και την κωμωδία του mega.Συγκεκριμένα από το Open κόβονται οι αθλητικές εκπομπές «Open Sport» και «Total Football», ενώ θα μειωθεί κατά πολύ και το δυναμικό του αθλητικού τμήματος, διατηρώντας μόνο κάποιους δημοσιογράφους ως «βάρδια επιφυλακής».
Πιο συγκεκριμένα από το κανάλι θα απολυθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον 6-7 άτομα του αθλητικού τμήματος, ενώ ήδη έχει τερματιστεί η συνεργασία με τις δύο συνδρομητικές πλατφόρμες Cosmote και Nova καθώς για να στιγμιότυπα των αγώνων της Super League, έπρεπε ο Σαββίδης να καταβάλλει μεγάλα ποσά.
Είναι χαρακτηριστικό οτι το κόστος για τος φάσεις από τα παιχνίδια φέρεται να άγγιζαν τις 500.000 ευρώ! Εξάλλου σύμφωνα με πληροφορίες ο δημοσιογράφος Αλέξης Σπυρόπουλος είναι από τους λίγους που θα παραμείνουν στο Open, ενώ ήδη η παρουσιάστρια της εκπομπής «Total Football» Μαρία Ζαφειράτου, ανακοίνωσε την αποχώρησή της.
ΜαρκοΑντονιο Μουλεκα Ρεινιερ και παμε για πρωταθλημα
η αποδοση σημερα ειναι 11
τρεξτε να προλαβετε
τρεξτε να προλαβετε
ΡΕ ΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑDimg4a έγραψε:Τι μου θυμισες ρεjohn4serres έγραψε:Tούρκος δημοσιογράφος λέει οτι δεν προχωράει του Μάρκος Αντόνιο στη Γαλατασαράι.![]()
"Η Μερεντιθ ειχε ενα ατυχημα, την χτυπησε αμαξι. Οι γιατροι εκαναν οτι μπορουσαν... και θα γινει μια χαρα"
Stanley Hudson : What is wrong with you? Why did you have to phrase it like that?
I appreciate a “Office” reference”
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
john4serres έγραψε:Λόγω υψηλού κόστους άκουσα στο ράδιο.theo-drama έγραψε:Οφ τοπικ είμαι, αλλά δεν ξέρω που να το γράψω.
Άρα υπάρχει πρόβλημα γενικώς.
Αγωνιστικα ναιLogistis έγραψε:ΜαρκοΑντονιο Μουλεκα Ρεινιερ και παμε για πρωταθλημα
τρεξτε να προλαβετε
Εξωαγωνιστικά ει έγινε εχθές μέσα στην Τούμπα... φαντάσου τι έχει να γίνει στα εκτός και ειδικά στα ντέρμπι